• Uber: Απέκρυψε επίθεση που άφησε εκτεθειμένους 57 εκατ. λογαριασμούς πελατών και οδηγών…

  Uber: Απέκρυψε επίθεση που άφησε εκτεθειμένους 57 εκατ. λογαριασμούς πελατών και οδηγών…

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: PotatoHead | Ημερομηνία: 2017-11-22 12:49:03 | Πηγή: Techgear

  Ήταν που ήταν στραβό το κλίμα για την Uber, οι νέες αποκαλύψεις για την αμφιλεγόμενη υπηρεσία δεν βελτιώνουν τα πράγματα. Τουναντίον. Σύμφωνα με το Bloomberg, λοιπόν, η Uber όχι μόνο δεν ενημέρωσε τους χρήστες ότι διέρρευσαν τα στοιχεία 57 εκατομμυρίων πελατών και οδηγών (όπως ονοματεπώνυμα, διευθύνσεις email, τηλεφωνικοί αριθμοί) λόγω κενού ασφαλείας, αλλά απέκρυψε και το γεγονός ότι πλήρωσε $100.000 στους hackers για να διαγράψουν τα κλεμμένα δεδομένα!

  Το Bloomberg συνεχίζει αναφέροντας ότι οι hackers κατάφεραν να βρουν πρόσβαση σε μια ιστοσελίδα κώδικα GitHub που χρησιμοποιούν οι υπάλληλοι της Uber και από εκεί πήραν νέα πρόσβαση για έναν φάκελο με τα δεδομένα των πελατών και των οδηγών. Όλα αυτά συνέβησαν το Νοέμβριο του 2016.

  Η νέα CEO της Uber, Dara Khosroshahi, δήλωσε ότι όταν συνέβη το γεγονός αυτό που προείχε ήταν η ασφάλεια των χρηστών και όλες οι ενέργειες τους στράφηκαν σε αυτόν τον σκοπό. Επίσης, αναβάθμισαν τα μέτρα ασφαλείας για τους cloud based λογαριασμούς των στελεχών της και προχώρησαν στην απόλυση του Joe Sullivan, ο οποίος εργαζόταν ως επικεφαλής ασφαλείας μέχρι την περασμένη εβδομάδα. Το εκπληκτικό είναι ότι ο Sullivan δήλωσε το εξής: “ένα από τα καθήκοντα μου ήταν να κρατήσω κρυφό ό,τι συνέβη τότε“…

  Μετά από τις αποκαλύψεις, έγιναν και οι κλασικές δηλώσεις όπως “μαθαίνουμε από τα λάθη μας”, “δεν μπορούμε να διαγράψουμε το παρελθόν”, “αλλάζουμε φιλοσοφία”, “δεν επηρεάστηκαν τα συστήματα μας και οι υποδομές μας” κλπ. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα…

  [via]

 • Η Google παρακολουθούσε την τοποθεσία των χρηστών ακόμη και όταν ήταν κλειστό το Location στις συσκευές Android

  Η Google παρακολουθούσε την τοποθεσία των χρηστών ακόμη και όταν ήταν κλειστό το Location στις συσκευές Android

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Alexis | Ημερομηνία: 2017-11-22 12:26:36 | Πηγή: Techgear

  Ο καθένας γνωρίζει πλέον ότι τα smartphones μπορούν να παρέχουν πολλών ειδών πληροφορίες σχετικές με τον χρήστη σε εταιρείες όπως οι Facebook, Apple και Google, όπως για παράδειγμα την τοποθεσία του. Υποτίθεται, όμως, ότι ο χρήστης έχει στα χέρια του την επιλογή να απενεργοποιεί το GPS της συσκευής του για να μην παρακολουθείται η τοποθεσία του χωρίς λόγο. Αυτο, ωστόσο, μάλλον δεν ισχύει στην περίπτωση του Android OS και της Google.

  Σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά στην ιστοσελίδα Quartz, ακόμη και όταν έχεις απενεργοποιημένη την επιλογή Location, οι συσκευές Android εξακολουθούν να καταγράφουν την τοποθεσία σου και να ενημερώνουν τη Google. Αυτή η πρακτική έχει ξεκινήσει νωρίτερα μέσα στο 2017, με τις συσκευές Android να ανιχνεύουν την τοποθεσία του χρήστη με τη βοήθεια των κοντινών (στον χρήστη) κεραιών τηλεφωνίας.

  Η επίσημη δικαιολογία της Google είναι η παρακάτω:

  “Από τον Ιανουάριο του 2017, ξεκινήσαμε να χρησιμοποιούμε τα Cell ID codes για να βελτιώσουμε την ταχύτητα και την απόδοση για την παράδοση των γραπτών μηνυμάτων. Παρόλα αυτά, ποτέ δεν ενσωματώσαμε τα Cell ID μέσα στο δίκο μας δίκτυο, επομένως, τα δεδομένα διαγράφονται άμεσα. Πάντως, έχουμε αναβαθμίσει τα συστήματα μας για να μη ζητούν πλέον το Cell ID”

  Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι η Google ξεκίνησε τη συλλογή πληροφοριών σαν δοκιμή και μετά αποφάσισε να τη σταματήσει χωρίς να ενημερώσει ποτέ τους χρήστες αν θέλουν να συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα. Όχι και ό,τι καλύτερο για μια σχέση εμπιστοσύνης…

  [via]

 • Black Friday στο Gearbest με εκπτώσεις έως 80%!

  Black Friday στο Gearbest με εκπτώσεις έως 80%!

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Scorpion | Ημερομηνία: 2017-11-21 22:00:24 | Πηγή: Techgear

  Μπήκαμε σε εβδομάδα Black Friday και όπως ήταν αναμενόμενο όλα τα μεγάλα κινέζικα καταστήματα έχουν ξεκινήσει από σήμερα τις τεράστιες εκπτωτικές ενέργειές τους, που καλύπτουν όλο το φάσμα των προϊόντων που μπορούν να προσφέρουν στους καταναλωτές.

  Ειδικότερα, το κατάστημα Gearbest έχει αναρτήσει την ειδική σελίδα των προσφορών για τη φετινή Black Friday, η οποία αποτελεί έναν κόμβο για να έχετε πρόσβαση σε οτιδήποτε από κουπόνια, κληρώσεις, flash sales, “γουρούνια στο σακί” (lucky bags), εκπτώσεις ανά κατηγορία και ανά εταιρεία έως 80%, προϊόντα από $0.99 και πολλά άλλα.

  Να αναφέρουμε ότι ο εορτασμός της Black Friday χωρίζεται σε τρεις διαφορετικές περιόδους για το Gearbest: 20-23 Νοεμβρίου / 23-27 Νοεμβρίου / 27 Νοε. – 04 Δεκ. με την τελευταία να καλύπτει και την εξίσου “εορταστική” Cyber Monday.

  Αν βρίσκεστε σε mood αγορών είναι βέβαιο ότι θα περιηγηθείτε για αρκετή ώρα στο Gearbest και διόλου απίθανο να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει σε εξαιρετική τιμή. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει ενδεικτικά παρακάτω ορισμένες συσκευές που μας έκαναν κλικ:

 • WIND Fiber: Το Internet του αύριο…σήμερα με ταχύτητες έως 200Mbps

  WIND Fiber: Το Internet του αύριο…σήμερα με ταχύτητες έως 200Mbps

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Sani | Ημερομηνία: 2017-11-21 22:00:24 | Πηγή: Techgear

  [Δ.Τ.]

  Το πιο γρήγορο Internet από ποτέ φέρνει από σήμερα η WIND στο σπίτι και στις επιχειρήσεις, με τις υπηρεσίες WIND Fiber. Χάρη στις δυνατότητες των υπηρεσιών WIND Fiber το download & το upload δεδομένων από το διαδίκτυο γίνεται πιο γρήγορα από ποτέ, το streaming είναι αδιάλειπτο και το buffering αποτελεί παρελθόν.

  Είτε πρόκειται για Live μετάδοση, είτε για upload φωτογραφιών ή βίντεο, είτε για αποστολή πολύ μεγάλων αρχείων, η πολύ μεγάλη ταχύτητα που προσφέρει η οπτική ίνα δίνει όλη τη δύναμη στον χρήστη. Το Wi-Fi γίνεται πιο ισχυρό από ποτέ και μοιράζει υψηλές ταχύτητες σε όλο το σπίτι. Πλέον μπορούν οι χρήστες να συνδέσουν πολλαπλές συσκευές στο δίκτυο ταυτόχρονα με πολύ μεγάλη ταχύτητα.

  Οι υπηρεσίες WIND Fiber είναι διαθέσιμες σε 800.000 γραμμές σε όλη την Ελλάδα δίνοντας για πρώτη φορά σταθερές ταχύτητες 100 & 200 Mbps.

  Τα πακέτα WIND Fiber για τον οικιακό χρήστη είναι

  Μπορούν να αγοραστούν μεμονωμένα ή σε συνδυασμό με triple Play πακέτα ενώ ειδικά πακέτα έχουν διαμορφωθεί για τους Εταιρικούς Πελάτες και τους Επαγγελματίες.

  Όπως δήλωσε σε σχετική εκδήλωση για τα ΜΜΕ, ο Αντώνης Τζωρτζακάκης, Γενικός Διευθυντής Σταθερής Τηλεφωνίας & B2B της WIND,

  “Από σήμερα αλλάζει τελείως η εμπειρία που είχε ο καθένας μας στη χρήση του σταθερού Internet. Η WIND είναι ο πρώτος πάροχος που εγκαινιάζει τις υπηρεσίες οπτικών ινών προς τον τελικό χρήστη στην Ελλάδα. Σχεδιάσαμε τα πακέτα με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι προσιτά σε όλους τους καταναλωτές και παράλληλα συνεχίζουμε τις επενδύσεις μας στην ανάπτυξη του δικτύου οπτικών ινών ώστε να προστίθενται συνεχώς νέες περιοχές διαθεσιμότητας των υπηρεσιών.

  Οι μοναδικές δυνατότητες που έχουν οι αρχιτεκτονικές οπτικών ινών που επιλέξαμε (FTTC/H) σε συνδυασμό με τις καινοτόμες τεχνολογίες πρόσβασης (Vplus & G.fast) προσφέρουν υπέρ – υψηλές ταχύτητες, σταθερότητα, τεράστια χωρητικότητα που υποστηρίζει όλα τα είδη video streaming όπως 4K TV & VR, και δίνουν νέα ώθηση στις καθημερινές εμπειρίες και τις παραγωγικές δυνατότητες των πολιτών και των επιχειρήσεων”

  Προχωράει εντός χρονοδιαγράμματος η δημιουργία του δικτύου οπτικών ινών της WIND, μια επένδυση που θα ολοκληρωθεί ως το τέλος του 2019. Ήδη έχει ολοκληρωθεί στο 100% το δίκτυο οπτικών ινών στην Καλαμάτα ενώ σημαντική είναι η πρόοδος στην Αττική που θα συνεχιστεί εντατικά και θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2018. Αντίστοιχα, στο πρώτο εξάμηνο του 2018 θα ολοκληρωθεί το δίκτυο οπτικών ινών της WIND στη Λάρισα. Το 2019 θα είναι διαθέσιμο το δίκτυο της εταιρείας σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο.

  Οι υποδομές νέας γενιάς που δημιουργεί η WIND είναι μέρος του 5ετούς επενδυτικού πλάνου της WIND Ελλάς για σε κινητή και σταθερή τηλεφωνία, ύψους 500 εκατ. Ευρώ.

  Έχοντας προχωρήσει πρώτη σε κατασκευή και λειτουργία πιλοτικού δικτύου οπτικών ινών ήδη από τα μέσα του 2017, η WIND ξεκίνησε τις εργασίες κατασκευής του ιδιόκτητου δικτύου της στις γεωγραφικές περιοχές αμέσως μετά τη σχετική έγκριση της ΕΕΤΤ και σήμερα γίνεται ο πρώτος εναλλακτικός πάροχος που δίνει υπηρεσίες χονδρικής στη χώρα μας, καθώς επίσης και ο πρώτος πάροχος που δίνει υπηρεσίες FTTH στη χώρα.

  Ο κ. Τζωρτζακάκης σημείωσε:

  “Αξιοποιήσαμε την τεχνογνωσία και την οικονομική ευρωστία του οργανισμού μας ώστε να μην πάει καμία μέρα χαμένη μετά από την έγκριση των πλάνων μας. Σήμερα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε υπηρεσίες χονδρικής από το δικό μας δίκτυο οπτικών ινών σε όποιο πάροχο μας το ζητήσει. Γυρίζουμε σελίδα στην αγορά της σταθερής, πρακτικά και συμβολικά”

 • Honor V10: Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά μερικές ημέρες πριν την παρουσίαση

  Honor V10: Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά μερικές ημέρες πριν την παρουσίαση

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Chris Elpidis | Ημερομηνία: 2017-11-21 22:00:24 | Πηγή: Techgear

  Το Honor V10 είναι η επόμενη συσκευή που περιμένουμε από την θυγατρική της Huawei, η οποία έχει προγραμματίσει την παρουσίαση για τις 28 Νοεμβρίου στην Κίνα και για τις 5 Δεκεμβρίου στην Ευρώπη. Από τις πληροφορίες που είχαμε τις προηγούμενες ημέρες γνωρίζαμε ότι πρόκειται για μια συσκευή αντίστοιχη του Huawei Mate 10, αλλά με ορισμένες ελαφρύνσεις όπως για παράδειγμα η μη χρησιμοποίηση φακών Leica στη διπλή κάμερα και η μη αδιάβροχη κατασκευή.

  Αυτά επιβεβαιώνονται και από τη σημερινή διαρροή του FunkyHuawei.club, το οποίο αποκαλύπτει αρκετά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Honor V10. Ουσιαστικά, περιμένουμε οθόνη 5.99” LCD ανάλυσης FullHD+ (2160 x 1080, 18:9), επεξεργαστή Kirin 970, 6GB μνήμη RAM, 64GB/128GB αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης με microSD, dual κάμερα 16MP+20MP, εμπρόσθια κάμερα 13MP, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, λειτουργικό σύστημα Android 8.0 Oreo με EMUI 8.0, μπαταρία 3750mAh και εξολοκλήρου μεταλλική κατασκευή.

  Σε μερικές ημέρες θα έχουμε όλες τις επίσημες πληροφορίες και περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε και την τιμή του, μιας και θα είναι σίγουρα αρκετά φθηνότερο από το Huawei Mate 10.

  [via]

 • Oumuamua: Ο πρώτος διαστρικός αστεροειδής που εισέρχεται στο Ηλιακό Σύστημα [Video]

  Oumuamua: Ο πρώτος διαστρικός αστεροειδής που εισέρχεται στο Ηλιακό Σύστημα [Video]

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Scorpion | Ημερομηνία: 2017-11-21 22:00:24 | Πηγή: Techgear

  Το European Southern Observatory (ESO) επιβεβαίωσε ότι το αντικείμενο A/2017 UI ή αλλιώς “Oumuamua” είναι ο πρώτος αστεροειδής που παρατήρησαν να εισέρχεται στο Ηλιακό Σύστημα μας και αποδεικνύεται εντελώς διαφορετικός απ’ ό,τι έχουν δει μέρι σήμερα.

  Η αρχική παρατήρηση του Oumuamua έγινε στις 19 Οκτωβρίου 2017 από το τηλεσκόπιο Pan-STARRS 1 στο Haleakala του University of Hawaii, στο πλαίσιο της αναζήτησης της NASA για πλανήτες παρόμοιους με τη Γη. Τελικά, αποδείχτηκε ότι πρόκειται για αστεροειδή που ξεκίνησε το ταξίδι του πολλά έτη φωτός μακριά από το Ηλιακό Σύστημα.

  Οι αστρονόμοι υπολόγισαν ότι έχει σφηνοειδή μορφή με μήκος περίπου 400m και περιστρέφεται γύρω από τον άξονά του κάθε 7.3 ώρες, ενώ το χρώμα του είναι σκούρο κόκκινο, όπως τα περισσότερα αντικείμενο στο εξωτερικό του Ηλιακού Συστήματος λόγω έλλειψης νερού / πάγου και λόγω της υποβολής του στην κοσμική ακτινοβολία για εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια. Εξίσου ενδιαφέρον το γεγονός ότι είναι εντελώς αδρανές χωρίς την ελάχιστη ένδειξη σκόνης γύρω του.

  Αφού έγινε η αρχή, οι ερευνητές ετοιμάζονται πλέον να παρατηρήσουν περισσότερα διαστρικά αντικείμενα στο Ηλιακό Σύστημα, καθώς έχουν πλέον τα κατάλληλα εργαλεία.

  [via]

 • OnePlus: Σταματά την παραγωγή του OnePlus 5, το οποίο θα πωλείται μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

  OnePlus: Σταματά την παραγωγή του OnePlus 5, το οποίο θα πωλείται μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Alexis | Ημερομηνία: 2017-11-21 22:00:24 | Πηγή: Techgear

  Σε συνέντευξη του γενικού διευθυντή της OnePlus India στην The Indian Express, επιβεβαιώθηκε αυτό που λίγο πολύ περιμέναμε οι περισσότεροι. Το OnePlus 5 θα κάνει στην άκρη για να περάσει το νέο OnePlus 5T, επομένως, σταματά η παραγωγή του πρώτου και οι πωλήσεις συνεχίζονται μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

  Αυτό σημαίνει ότι σε λίγο καιρό η OnePlus θα έχει μόνο μία συσκευή στον κατάλογο της, δεδομένου ότι διανύουμε εβδομάδα Black Friday, ενώ έρχονται Cyber Monday, Thanksgiving και οι γιορτές, με τους καταναλωτές να έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν το εξαιρετικό OnePlus 5 σε πολύ καλή τιμή.

  Όπως σημειώνει στη συνέντευξη του ο Vikas Aggarwal, η OnePlus ανταγωνίζεται τους άλλους κατασκευαστές στη high-end κατηγορία και γι’ αυτό κυκλοφορεί κάθε 6 μήνες ένα νέο μοντέλο, ενώ αποσύρει από την αγορά το προηγούμενο μετά από λίγο καιρό.

  BONUS: Δείτε το OnePlus 5 να περνά τα κλασικά βασανιστήρια του JerryRigEverything.

  [via]

 • Vernee MIX 2: Η έκδοση του tri-bezel-less smartphone με 6GB RAM σε απίστευτη τιμή

  Vernee MIX 2: Η έκδοση του tri-bezel-less smartphone με 6GB RAM σε απίστευτη τιμή

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Scorpion | Ημερομηνία: 2017-11-21 22:00:24 | Πηγή: Techgear

  Μόλις πρόσφατα η Vernee κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του MIX 2, η οποία έρχεται με 6GB μνήμη RAM για μεγαλύτερη ισχύ, ταχύτητα και ομαλότερο gaming όπως μπορείτε να δείτε και στο video που ακολουθεί:

   

  Το Vernee MIX 2 είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο με οθόνη 6.0” Full HD+ (2160  x 1080, 18:9) και επεξεργαστή Helio P25. Η tri-bezel-less οθόνη έχει χωρέσει σε σώμα που κανονικά θα φιλοξενούσε οθόνη 5.5” και καταλαμβάνει το 93.07% της πρόσοψης! Η κατασκευή του χαρακτηρίζεται από μεταλλικό περίγραμμα και γυαλί εμπρός και πίσω, με το 80% του σώματος να είναι γυαλί.

  Ο επεξεργαστής είναι 64bit octa-core MediaTek Helio P25 κατασκευασμένος με τη διαδικασία 16nm FinFET για 25% λιγότερη ενεργειακή κατανάλωση σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά και καλύτερη προστασία της μπαταρίας από υπερθερμάνσεις κατά τη διάρκεια του gaming.

  Επιπλέον, το Vernee MIX 2 είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας με διπλή κάμερα 13MP + 5MP στο πίσω μέρος με αισθητήρες Sony IMX258 και ευρυγώνιους τηλεφακούς διαφράγματος f/2.0, ενώ έχει τοποθετηθεί και οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (O.I.S.).

  Τέλος, έρχεται με πολύ μεγάλη μπαταρία 4200mAh και ταχύτατο φορτιστή 9V/2A, και το λειτουργικό σύστημα είναι το VOS βασισμένο στο Android 7.0 Nougat.

  Μπορείτε να βρείτε το Vernee MIX 2 (6GB + 128GB) σε τιμή μόλις €170.92 μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου!

   

 • Grey Saturday: Η ασφαλέστερη μέρα των σούπερ εκπτώσεων το διάστημα μεταξύ Black Friday και Cyber Monday

  Grey Saturday: Η ασφαλέστερη μέρα των σούπερ εκπτώσεων το διάστημα μεταξύ Black Friday και Cyber Monday

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Sani | Ημερομηνία: 2017-11-21 22:00:24 | Πηγή: Techgear

  Οι Black Friday/Cyber Monday προσφέρουν απίθανες ευκαιρίες, αλλά είναι επίσης ημέρες αιχμής για επιθέσεις οικονομικού phishing – και οι καταναλωτές είναι σημαντικά ασφαλέστεροι το «Grey Saturday», καθώς ο αριθμός των επιθέσεων μειώνεται έως και κατά το ένα τρίτο παρά το γεγονός ότι είναι κορυφαία ημέρα αγορών. Το Grey Saturday εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της ετήσιας επισκόπησης της Kaspersky Lab σχετικά με νέες επιθέσεις οικονομικού phishing που εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια της εορταστικής εκπτωτικής περιόδου.


  Η επισκόπηση της Kaspersky Lab διαπίστωσε σημάδια μείωσης των επιθέσεων το Grey Saturday τόσο το 2016 όσο και το 2015. Το 2016, σημειώθηκε πτώση κατά 33% στον αριθμό των επιθέσεων που χρησιμοποιούν δημοφιλή εμπορικά σήματα λιανικής πώλησης και πληρωμής (από περίπου 770.000 στις 510.000 ανιχνεύσεις), παρόλο που αυτή είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ημέρα αγορών σε ορισμένες χώρες, όπως οι ΗΠΑ.

  Η αλλαγή στον αριθμό των επιθέσεων phishing που χρησιμοποιούν ονόματα δημοφιλών εμπορικών σημάτων, τραπεζών και πληρωμών κατά τη διάρκεια της εβδομάδας της Black Friday το 2015 και το 2016 (δεδομένα από όλα τα συστήματα ασφάλειας της Kaspersky Lab – ευρετικές,offline και cloud ανιχνεύσεις).

  Αντιπροσωπεύει μια σπάνια στιγμή ανάπαυλας για τους ψηφιακούς εγκληματίες σε μια όλο και πιο δραστήρια εορταστική αγοραστική περίοδο που ξεκινάει από τον Οκτώβριο και φτάνει μέχρι τον Δεκέμβριο. Παραδοσιακά διανέμονται μέσω email, οι επιθέσεις phishing προσελκύουν πλέον τους καταναλωτές μέσω weblinks, banners, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα, πείθοντάς τους να «αποχωριστούν» τα προσωπικά τους οικονομικά δεδομένα, πιστεύοντας ότι αντιμετωπίζουν μια αξιόπιστη και γνωστή μάρκα.

  Όπως δήλωσε η Nadezhda Demidova, Lead Web-Content Analyst της Kaspersky Lab.

  “Η αύξηση των χρηστών που πραγματοποιούν ηλεκτρονικές πληρωμές, τραπεζικές συναλλαγές και ηλεκτρονικές αγορές σημαίνει ότι οι επιθέσεις οικονομικού phishing είναι πλέον σταθερά αυξημένες καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, αλλά η εορταστική περίοδος καθιστά πολύ πιο εύκολη την απόκρυψη τους μέσα στον γενικότερο «θόρυβο». Αυτή τη στιγμή του χρόνου, τα επίπεδα μάρκετινγκ και διαφήμισης εκτινάσσονται και οι καταναλωτές πραγματοποιούν όλο και περισσότερο τις συναλλαγές τους στις φορητές τους συσκευές – πιθανώς ενώ βρίσκονται στο δρόμο και είναι βιαστικοί – σχεδόν όλοι είναι πιο εκτεθειμένοι και έχουν λιγότερο χρόνο να σκέφτονται και να ελέγχουν. Το Grey Saturday ο αριθμός των επιθέσεων μειώνεται σημαντικά. Τα Σαββατοκύριακα σημειώνονται γενικά λιγότεροι αριθμοί επιθέσεων και λιγότεροι άνθρωποι βρίσκονται online – αλλά αυτήν την κορυφαία ημέρα αγορών αυτό είναι ένα επιπλέον πλεονέκτημα. Αναμένουμε αυτή η τάση από το 2016 να συνεχιστεί το 2017, οπότε αν σκοπεύετε να ψωνίσετε online και φέτος, επιλέξτε την ημέρα με σύνεση”

  Άλλα ευρήματα της έκθεσης περιλαμβάνουν:

  Για να παραμείνετε προστατευμένοι ενώ πραγματοποιείτε ηλεκτρονικές αγορές – οποιαδήποτε ημέρα του έτους – η Kaspersky Lab συμβουλεύει τα ακόλουθα:

  Η επισκόπηση της Kaspersky Lab για το χρηματοοικονομικό phishing κατά την εορταστική περίοδο βασίζεται σε πληροφορίες που συλλέγονται από το ευρετικό anti-phishing εργαλείο της Kaspersky Lab που ενεργοποιείται κάθε φορά που ένας χρήστης επιχειρεί να ανοίξει ένα phishing link που δεν έχει προστεθεί ακόμα στη βάση δεδομένων της Kaspersky Lab.

  Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις τελευταίες τάσεις και παραδείγματα phishing επιθέσεων, ανατρέξτε στην αναφορά απειλών της Kaspersky Lab «Beyond Black Friday» στον ειδικό ιστότοπο Securelist.

 • Διαγωνισμός «Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης»: Η LG γιορτάζει και χαρίζει σε έναν τυχερό μια LG OLED TV 55 ιντσών

  Διαγωνισμός «Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης»: Η LG γιορτάζει και χαρίζει σε έναν τυχερό μια LG OLED TV 55 ιντσών

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: PotatoHead | Ημερομηνία: 2017-11-21 22:00:24 | Πηγή: Techgear

  [Δ.Τ.]

  Μέσο ενημέρωσης ή ψυχαγωγίας; Παράθυρο στον κόσμο ή τρόπος διασκέδασης; Η τηλεόραση είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις σπουδαιότερες εφευρέσεις του κόσμου και η LG γιορτάζει στις 21 Νοεμβρίου, την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης δίνοντας την ευκαιρία σε έναν τυχερό να κερδίσει μια LG OLED TV 55 ιντσών.

  Οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού «Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης» θα πρέπει να ακολουθήσουν τα παρακάτω τρία απλά βήματα:

  Οι τηλεοράσεις OLED 4K της LG αποτελούν μικρά έργα σύγχρονης ψηφιακής τέχνης τα οποία προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία θέασης. Διαθέτουν τεχνολογία LG OLED HDR καθιστώντας ικανή την υποστήριξη Dolby Vision™, που εξασφαλίζουν πιο φωτεινές και λεπτομερείς εικόνες με απόλυτη αντίθεση και άκρως εντυπωσιακά χρώματα. Τα αυτό-φωτιζόμενα pixel που διαθέτουν, ανάβουν και σβήνουν από μόνα τους, προσφέροντας με μοναδικό τρόπο το απόλυτο μαύρο και ζωντανεύοντας στην οθόνη δισεκατομμύρια τέλεια χρώματα για τη μέγιστη απόδοση του περιεχόμενου. Επιπλέον, το πιστοποιητικό ULTRA HD PREMIUM εξασφαλίζει ότι η ποιότητα εικόνας και ήχου της τηλεόρασης είναι από τις υψηλότερες, ενώ η OLED TV συμπληρώνει αυτήν την τεχνολογία, παρέχοντας την τέλεια παλέτα στην οποία μπορεί ο χρήστης να απολαύσει ULTRA HD Premium TV. Τέλος, είναι εξοπλισμένες με την πλατφόρμα LG webOS 3.5, η οποία προσφέρει στον χρήστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας με τις εντυπωσιακές λειτουργίες Magic Zoom, Magic Mobile Connection και Magic Remote.

  Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 21/11/2017 (12:00) έως 27/11/2017 (24:00), και τo όνομα του νικητή θα αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα της εταιρείας στο Facebook. Όροι συμμετοχής: http://bit.ly/Παγκόσμια_Ημέρα_Τηλεόρασης

 • Huawei Mate 10 Pro: Ο «βασιλιάς του Android» στην ελληνική αγορά στα €799

  Huawei Mate 10 Pro: Ο «βασιλιάς του Android» στην ελληνική αγορά στα €799

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: PotatoHead | Ημερομηνία: 2017-11-21 22:00:24 | Πηγή: Techgear

  [Δ.Τ.]

  Το Huawei Mate 10 Pro, το πρώτο smartphone στον πλανήτη με τον Kirin επεξεργαστή τεχνητής νοημοσύνης, κυκλοφορεί από χθες στην ελληνική αγορά και σηματοδοτεί τη μετάβαση από τα smartphones στα intelligent machines!

  Εξοπλισμένο με τον Kirin 970, τον πρώτο επεξεργαστή τεχνητής νοημοσύνης για smartphone, το Huawei Mate 10 Pro εκπαιδεύεται από την καθημερινότητα του χρήστη και προσαρμόζεται στις ανάγκες του δημιουργώντας έτσι μια πραγματικά προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης γεγονός στο οποίο συμβάλει σημαντικά και το EMUI 8.0, ένα φιλικό προς τον χρήστη λειτουργικό περιβάλλον εργασίας που του επιτρέπει να αξιοποιεί στο έπακρο τις δυνατότητες της συσκευής του.

  Σε ότι αφορά την φωτογραφία η Huawei έχει καταφέρει να επαναπροσδιορίσει την φωτογραφία μέσω smartphone ανεβάζοντας τον πήχη σε επαγγελματικά επίπεδα. Στο Huawei Mate 10 Pro ο η διπλή LEICA κάμερα με φακούς SUMMILUX-H σε συνδυασμό με τις λειτουργίες της τεχνητής νοημοσύνης δίνουν τη δυνατότητα στην συσκευή να αναγνωρίζει στιγμιαία τις συνθήκες και το αντικείμενο της φωτογράφισης, και βάσει αυτών να κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις ώστε το αποτέλεσμα να είναι πάντα απόλυτα αρμονικό ! Αν σε αυτά προστεθούν λειτουργίες όπως το στιγμιαίο auto focus και το bokeh effect, τις οποίες συνήθως βρίσκεις σε μία επαγγελματική κάμερα, τότε το Huawei Mate 10 Pro μετατρέπεται στιγμιαία σε ένα μοναδικό μέσο αποτύπωσης αναμνήσεων και προβολής τους σε μια απαράμιλλης ευκρίνειας οθόνη OLED FullView η οποία εξασφαλίζει κινηματογραφική εμπειρία και ρεαλισμό σε gaming σε μόλις 5.9 ίντσες.

  Την μεγάλη του αυτονομία το HUAWEI Mate 10 Pro αντλεί από μια μπαταρία 4000mAh, υψηλής περιεκτικότητας. Επιπλέον, με το έξυπνο σύστημα διαχείρισης ενέργειας κατανέμει τους πόρους ανάλογα με την συμπεριφορά και τις συνήθειες του χρήστη για να εξασφαλίσει  πρωτόγνωρη διάρκεια χρήσης έπειτα από κάθε φόρτιση. Επίσης,το HUAWEI Mate 10 Pro υποστηρίζει την τεχνολογία ταχύτατης φόρτισης HUAWEI SuperCharge χαμηλής τάσης 4,5V, φορτίζοντας τη συσκευή σε επίπεδο έως και 20% σε 10 μόλις λεπτά και έως 58% σε 30 λεπτά. Το HUAWEI SuperCharge είναι η πρώτη τεχνολογία γρήγορης φόρτισης στον κόσμο με πιστοποίηση TÜV Fast-Charge  ασφαλούς φόρτισης.

  Η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία του σε συνδυασμό με την άριστη διαχείριση πόρων που επιτυγχάνει ο επεξεργαστής του, χαρίζουν στο Huawei Mate 10 Pro αυτονομία έως και δύο ημερών για απαιτητικούς χρήστες. Η δε συνολική του απόδοση και οι επιδόσεις του, παραμένουν στα ίδια υψηλά επίπεδα όπως την πρώτη μέρα λειτουργίας του χωρίς καθυστερήσεις και κολλήματα.

  Όλα τα παραπάνω μοναδικά χαρακτηριστικά του HUAWEI Mate 10 Pro, «εγκλωβίζονται» σε μια στιβαρή κατασκευή κορυφαίας ποιότητας με ανθεκτικότητα σε νερό και σκόνη βάσει πιστοποίησης IP67, που περιβάλλεται από ανθεκτικό 3D γυάλινο περίβλημα προσδίδοντάς του έτσι κορυφαία αισθητική με πανέμορφο design και πρωτόγνωρη αίσθηση στην αφή και στην χρήση.

  Με την Δούκισσα Νομικού στο πλευρό του ως brand ambassador, ο Βασιλιάς του Android HUAWEI Mate 10 Pro βρίσκεται από χθες στον θρόνο του στα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα με τιμή €799.

 • Facebook Messenger: Υποστηρίζει πλεόν την αποστολή φωτογραφιών ανάλυσης 4K

  Facebook Messenger: Υποστηρίζει πλεόν την αποστολή φωτογραφιών ανάλυσης 4K

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Chris Elpidis | Ημερομηνία: 2017-11-21 22:00:24 | Πηγή: Techgear

  Το Facebook και οι “υψηλής ανάλυσης” φωτογραφίες δεν μπαίνουν με ευκολία στην ίδια πρόταση, αλλά κάτι φαίνεται να αλλάζει μετά τη σημερινή εξαγγελία της εταιρείας. Η αρχή γίνεται από το Facebook Messenger, το οποίο θα επιτρέπει στο εξής την αποστολή φωτογραφιών ανάλυσης 4K.

  Όπως αναφέρει η Facebook, οι χρήστες της πλατφόρμας Messenger ανταλλάσσουν κάθε μήνα περίπου 17 δισεκατομμύρια φωτογραφίες, επομένως, ήταν καιρός να κάνουν κάτι για την ανάλυση τους. Οι χρήστες δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι διαφορετικό, αρκεί να έχουν εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του Facebook Messenger στη συσκευή τους και φυσικά οι φωτογραφίες που αποστέλλουν να είναι ανάλυσης 4K.

  Η υποστήριξη της λειτουργίας αποστολής φωτογραφιών ανάλυσης 4K είναι διαθέσιμη μέσα από τις εφαρμογές Facebook Messenger για Android και iOS σε ΗΠΑ, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Γαλλία, Σιγκαπούρη και Νότια Κορέα, ενώ σύντομα θα επεκταθεί σε όλο τον κόσμο.

  [FB]

 • Tesla Roadster: Το νέο ηλεκτρικό supercar πιάνει 0-100km σε μόλις 1.9sec!

  Tesla Roadster: Το νέο ηλεκτρικό supercar πιάνει 0-100km σε μόλις 1.9sec!

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Chris Elpidis | Ημερομηνία: 2017-11-17 17:33:31 | Πηγή: Techgear

  Η έκπληξη που υποσχέθηκε ο Elon Musk στην παρουσίαση του Tesla Semi ήταν εντυπωσιακή. Το δεύτερης γενιάς Tesla Roadster, ένα πανέμορφο και πλήρως ηλεκτρικό convertible που θα κυκλοφορήσει το 2020.

  Από το βασικό του μοντέλο, το νέο Tesla Roadster θα προσφέρει στον οδηγό απίστευτες δυνατότητες, όπως ταχύτητα 0-100 μέσα σε μόλις 1.9sec και αυτονομία 1000km με μία φόρτιση (μπαταρία 200kWh). Διαθέτει δύο ηλεκτρικούς κινητήρες και αποδίδει ροπή 10.000 Nm, αριθμός που κανένα βενζινοκίνητο supercar δεν μπορεί να φτάσει σήμερα. Επιπλέον, έχει χώρο για τέσσερα άτομα (λίγο στριμωχτά στο πίσω κάθισμα βέβαια) και ανοιγόμενη οροφή.

  Η τιμή του θα ξεκινά από τα $200.000 με $50.000 προκαταβολή ή $250.000 για τους πρώτους 1000. Μένει να δούμε αν η Tesla θα καταφέρει να ικανοποιήσει τη ζήτηση με δεδομένο ότι ταυτόχρονα θα κατασκευάζει το Tesla Model 3, το Tesla Semi και το Tesla Roadster.

  [Tesla]

 • Πραγματοποιήθηκε η πρώτη επιτυχής μεταμόσχευση κεφαλιού σε πτώμα και ακολουθεί σύντομα σε εν ζωή άνθρωπο

  Πραγματοποιήθηκε η πρώτη επιτυχής μεταμόσχευση κεφαλιού σε πτώμα και ακολουθεί σύντομα σε εν ζωή άνθρωπο

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Chris Elpidis | Ημερομηνία: 2017-11-17 16:30:41 | Πηγή: Techgear

  Η πρώτη αναφορά του Dr. Sergio Canavero για το ενδεχόμενο μεταμόσχευσης κεφαλιού είχε έρθει στη δημοσιότητα το 2013 και ο πρώτος εθελοντής βρέθηκε το 2015. Σήμερα το πρωί ο καθηγητής η ομάδα του από το Turin Advanced Neuromodulation Group ανακοίνωσαν ότι κατάφεραν να πραγματοποιήσουν την πρώτη επιτυχημένη μεταμόσχευση κεφαλιού σε πτώμα στην Κίνα, μετά από μια επέμβαση που διήρκησε 18 ώρες.

  Διαβάστε επίσης: Μεταμόσχευση κεφαλιού; Ερευνητές δηλώνουν ότι ξεπεράστηκαν οι τεχνικές δυσκολίες και είναι εφικτό!

  Όπως αναφέρει ο Canavero, η επιτυχία αυτής της επέμβασης απέδειξε ότι είναι εφικτή η επανασύνδεση της σπονδυλικής στήλης, των νεύρων και των αιμοφόρων αγγείων ενός κομμένου κεφαλιού. Επόμενος στόχος τους είναι τώρα η εφαρμογή της μεθόδου σε εν ζωή άνθρωπο, αρκεί οι δύο συμμετέχοντες να είναι εγκεφαλικά νεκροί. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από μια ομάδα με επικεφαλής τον Dr. Xiaoping Ren, ο οποίος πέρυσι πειραματιζόταν με μεταμόσχευση κεφαλιού στο σώμα μαιμούς.

  Οι ερευνητές είχαν ξεκινήσει τις δοκιμές τον περασμένο Μάιο μεταμοσχεύοντας κεφάλια ποντικών. Είχαν χρησιμοποιήσει τρία ποντίκια για το πείραμα τους: το μικρότερο ήταν ο δότης, το ένα από τα μεγαλύτερα ο δέκτης και από το άλλο χρησιμοποιήθηκε για την παροχή αίματος. Για να διατηρήσουν την ροή του αίματος στον εγκέφαλο του δότη, συνένωσαν τα αιμοφόρα αγγεία του με τις φλέβες του τρίτου ποντικού χρησιμοποιώντας σωλήνα πυριτίου που στη συνέχεια περάστηκε από περισταλτική αντλία.

  Μόλις ολοκλήρωσαν την μεταμόσχευση του κεφαλιού στο δεύτερο ποντίκι, οι ερευνητές χρησιμοποίησαν αγγειακά μοσχεύματα για να συνδέσουν την θωρακική αορτή και την ανώτερη κοίλη φλέβα του δότη στην καρωτιδική αρτηρία και τις εξωσωματικές φλέβες του δέκτη.

  Σύμφωνα με τους ερευνητές, δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός στον εγκεφαλικό ιστό του δότη και μετά την επέμβαση το μεταμοσχευμένο κεφάλι ένιωθε πόνο και μπορούσε να ανοιγοκλείσει τα μάτια του. Έμεινε ζωντανό για 36 ώρες και οι ερευνητές είναι βέβαιοι ότι μπορούν να φτάσουν σε πλήρως βιώσιμη κατάσταση.

   

  Ο Dr. Canavero δήλωσε σε Συνέντευξη Τύπου:

  “Για πολύ καιρό η φύση επέβαλε τους κανόνες της επάνω μας. Γεννιόμαστε, μεγαλώνουμε, γερνάμε και πεθαίνουμε. Για εκατομμύρια χρόνια οι άνθρωποι εξελίσσονται και 100 δισ. άνθρωποι έχουν πεθάνει. Αυτό είναι γενοκτονία σε μαζική κλίμακα.

  Έχουμε μπει τώρα σε μια εποχή όπου θα πάρουμε τη μοίρα μας στα χέρια μας. Θα αλλάξει τα πάντα σε κάθε επίπεδο. Η πρώτη μεταμόσχευση κεφαλιού, σε ανθρώπινο επίπεδο, είναι πλέον γεγονός. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα εκδώσουμε και τη σχετική δημοσίευση μας (paper).

  Όλοι έλεγαν ότι είναι αδύνατο, αλλά η εγχείρηση ήταν επιτυχημένη”

  Διαβάστε επίσης: Βρέθηκε εθελοντής για την πρώτη μεταμόσχευση κεφαλιού στον κόσμο! Η επέμβαση το 2017 [Videos]

  Να σημειωθεί ότι οι ερευνητές επιμένουν να ονομάζουν την επέμβαση μεταμόσχευση κεφαλιού και όχι σώματος (για να προλάβουμε μερικούς). Αν αναρωτιέστε, επίσης, ποιος θα δεχόταν να συμμετέχει σε μια τέτοια επέμβαση, ήδη έχουν λάβει εκατοντάδες αιτήσεις και όχι μόνο από παραπληγικούς ανθρώπους ή σε τελικό στάδιο ασθένειας.

  Πρωτοποριακό; Ανήθικο; Επικίνδυνο; Τρελό; Τα σχόλια δικά σας…

  [via]

   

 • Tesla Semi: Αυτός είναι ο ηλεκτρικός τράκτορας που φιλοδοξεί να αλλάξει τον τομέα των μεταφορών [Video]

  Tesla Semi: Αυτός είναι ο ηλεκτρικός τράκτορας που φιλοδοξεί να αλλάξει τον τομέα των μεταφορών [Video]

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Chris Elpidis | Ημερομηνία: 2017-11-17 15:38:34 | Πηγή: Techgear

  Μεγαλειώδης η χθεσινοβραδυνή παρουσίαση του πλήρως ηλεκτρικού τράκτορα της Tesla από τον Elon Musk, ο οποίος έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο των μεταφορών με τις επιδόσεις και τις δυνατότητές του.

  Το Tesla Semi είναι σχεδιασμένο για να μπορεί να κουβαλά φορτίο έως 36 τόνους για 800km με μία φόρτιση, χάριν στους τέσσερις ηλεκτρικούς κινητήρες που προσφέρουν μέγιστη απόδοση και επιτάχυνση με τη μικρότερη δυνατή ενεργειακή κατανάλωση ανά χιλιόμετρο.

  Από πλευράς επιδόσεων, το Tesla Semi πιάνει ταχύτητα από 0-100km σε μόλις 5 δευτερόλεπτα ή σε 20 δευτερόλεπτα με πλήρες φορτίο 36 τόνων! Επίσης, έχει τη δυνατότητα να κινείται σε ανηφόρες με κλίση 5% με ταχύτητα 105 km/h, τι στιγμή που οι σημερινοί τράκτορες δεν ξεπερνούν τα 70km/h.

  Η επανατροφοδότηση θα γίνεται από τα νέα Tesla Megachargers που σχεδιάστηκαν ειδικά για το Tesla Semi. Τα Megachargers εκμεταλλεύονται την ηλιακή ενέργεια για να φορτίσουν το ενσωματωμένο (στο Tesla Semi) Tesla Powerpack, με την τιμή της kWh να ορίζεται στα $0.07. Μόλις 30 λεπτά φόρτισης είναι αρκετά για να καλύψει κανείς περίπου 650km, κάτι που μεταφράζεται σε 6-7 ώρες οδήγησης για έναν οδηγό, επομένως, όσο θα κάνει το διάλειμμα του το Tesla Semi θα έχει φορτίσει αρκετά για άλλες τόσες ώρες.

  Η καμπίνα του οδηγού είναι ευρύχωρη και μίνιμαλ, με δύο οθόνες αφής που περιλαμβάνουν όλα τα κλασικά συστήματα που γνωρίζουν οι επαγγελματίες οδηγοί για να μην υπάρχουν συγχύσεις. Ο χώρος είναι αρκετός για να σηκώνονται εντελώς όρθιοι όταν θέλουν να ξεπιαστούν.

  Επιπλέον, το Tesla Semi διαθέτει αυτόματο πιλότο και τεχνολογία για να διατηρεί την θέση του στην ίδια λωρίδα, να συμμορφώνεται με τα όρια ταχύτητας, να ακολουθεί συγκεκριμένους δρόμους κλπ. Σε περίπτωση που προκύψει κάποιο έκτακτο πρόβλημα με το όχημα ή ο οδηγός αποκοιμηθεί, το Tesla Semi επιβραδύνει αυτόματα και ενημερώνει τις αρμόδιες αρχές εκτάκτου ανάγκης. Επίσης, το παρμπρίζ είναι κατασκευασμένο από το νέο θωρακισμένο γυαλί της Tesla.

  Ξεχνάμε, επίσης, κλασικά μηχανικά προβλήματα (π.χ. διαφορικό) και εκπομπές καυσαερίων, ενώ από πλευράς αντοχής στο χρόνο ο Musk εγγυάται τουλάχιστον 1.000.000 μίλια και αναφέρει ότι ακόμη και με τους δύο από τους τέσσερις κινητήρες ενεργούς είναι ισχυρότερο από ένα κλασικό φορτηγό diesel.

  Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η εφαρμογή Tesla που επιτρέπει στον χρήστη να παρακολουθεί την κατάσταση του οχήματος και να πραγματοποιεί διαγνωστικό έλεγχο. Ιδανική περίπτωση για εταιρείες μεταφορών που θέλουν να γνωρίζουν σε πραγματικό χρόνο τι συμβαίνει με τα φορτηγά τους.

  Τέλος, η ερώτηση του εκατομμυρίου: πότε θα κυκλοφορήσει και πόσο θα κοστίζει;. Η παραγωγή του θα ξεκινήσει το 2019 και το κόστος ανά μίλι θα είναι μικρότερο σε σύγκριση με τα φορτηγά diesel. Ο Musk έκανε λόγο για $1.26 ανά μίλι για διαδρομή 100 μιλίων με μέση ταχύτητα 100 km/h και πλήρες φορτίο 36 τόνων, ενώ το αντίστοιχο κόστος για τα σημερινά φορτηγά είναι $1.51 ανά μίλι.

   

  [Tesla]

 • Η Google μπλόκαρε δικό της video-διαφήμιση για τα Chromebooks ως spam στο YouTube…

  Η Google μπλόκαρε δικό της video-διαφήμιση για τα Chromebooks ως spam στο YouTube…

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Scorpion | Ημερομηνία: 2017-11-17 14:02:01 | Πηγή: Techgear

  Καμιά φορά οι κανόνες και οι περιορισμοί γυρίζουν μπούμερανγκ και σε αυτόν που τους θέτει. Όπως για παράδειγμα η Google, η οποία είδε το δικό της video – διαφήμιση για τα Chromebooks να μπλοκάρεται από το YouTube επειδή κρίθηκε ότι παραβιάζει τους Όρους και Προϋποθέσεις της υπηρεσίας ως scam, spam ή παραπλανητικό περιεχόμενο.

  Η εταιρεία διόρθωσε σχεδόν άμεσα την κατάσταση, αλλά όπως συμβαίνει συνήθως αρκετοί πρόλαβαν να καταγράψουν την γκάφα είτε με screenshots είτε με videos.

  Γενικότερα, πάντως, τον τελευταίο καιρό υπάρχει γκρίνια από πολλούς χρήστες επειδή βλέπουν τα videos τους να μπλοκάρονται χωρίς λόγο ή να κρίνονται ότι δεν μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα για να αποφέρουν έσοδα (καταγράφηκαν πολλές περιπτώσεις με το iPhone X).

   

  [via]

 • Honor 8 Lite: Στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς το πανέμορφο vfm smartphone

  Honor 8 Lite: Στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς το πανέμορφο vfm smartphone

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: PotatoHead | Ημερομηνία: 2017-11-17 13:30:54 | Πηγή: Techgear

  Ακόμα μία εξαιρετική προσφορά από το κατάστημα Lightinthebox ενόψει της Black Friday. Αυτή τη φορά βρίσκουμε το πανέμορφο Honor 8 Lite στην καλύτερη τιμή μεταξύ των κινέζικων καταστημάτων και σημαντικά χαμηλότερη σε σύγκριση με την επίσημη ευρωπαϊκή. Για τις επόμενες 5 ημέρες, το Honor 8 Lite θα είναι διαθέσιμο με μόλις €155.88 και όποιος επιθυμεί μπορεί να ξοδέψει επιπλέον €4.15 για ασφάλεια τελωνείου.

  Το Honor 8 Lite κυκλοφόρησε στις αρχές του 2017 ως μια πιο προσιτή έκδοση του Honor 8. Διατηρεί την εμφάνιση του πιο ισχυρού μοντέλου και οι διαφορές περιορίζονται στον επεξεργαστή (Kirin 655 αντί Kirin 955) και την μονή κάμερα (αντί διπλής).

 • ATLAS: Το ανθρωποειδές ρομπότ πραγματοποιεί άλματα και ανάποδες τούμπες σαν αθλητής [Video]

  ATLAS: Το ανθρωποειδές ρομπότ πραγματοποιεί άλματα και ανάποδες τούμπες σαν αθλητής [Video]

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Chris Elpidis | Ημερομηνία: 2017-11-17 12:47:14 | Πηγή: Techgear

  Το ανθρωποειδές ρομπότ ATLAS της Boston Dynamics ήταν ήδη αρκετά ευέλικτο, αλλά αυτή τη φορά μας αφήνει έκπληκτους με τις νέες κινήσεις που μπορεί να εκτελεί με φυσικότητα. Στο νέο video της εταιρείας, θα δείτε τον ATLAS να πραγματοποιεί άλματα και ανάποδες τούμπες σαν αθλητής!

  Υπενθυμίζουμε ότι το νέο ATLAS έχει ύψος 1.75m και ζυγίζει 80kg. Σε προηγούμενες αναφορές μας το έχουμε δει να περπατά άνετα στο χιόνι, να σηκώνει κουτιά και να τα τοποθετεί σε ράφια, να σηκώνεται μόνο του όταν δέχεται σπρώξιμο και να ισορροπεί επάνω σε σανίδα με φάρδος μόλις 2cm.

   

 • Omni: Το ασύρματο multi-room σύστημα ηχείων της Creative διαθέσιμο και στην Ελλάδα

  Omni: Το ασύρματο multi-room σύστημα ηχείων της Creative διαθέσιμο και στην Ελλάδα

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Sani | Ημερομηνία: 2017-11-17 12:02:28 | Πηγή: Techgear

   

  [Δ.Τ.]

  Η Creative είχε ανακοινώσει κατά τη διεξαγωγή της IFA 2017, την είσοδό της στην αγορά  των Wi-Fi φορητών ηχείων με την παρουσίαση  του Creative Omni. Από αρχές Νοεμβρίου η νέα πρόταση της Creative είναι διαθέσιμή και στην Ελληνική αγορά σε όλα τα καταστήματα Public.

  Όπως προτείνει και το όνομά του, το οποίο προέρχεται έρχεται από ένα λατινικό πρόθεμα που σημαίνει “όλα” ή “καθένα”, οι χρήστες μπορούν να τοποθετήσουν πολλαπλές μονάδες Creative Omni σε όλο το σπίτι και να απολαύσουν μουσική ασύρματα μέσω Wi-Fi. Η διαχείριση του Omni μπορεί να γίνει καλύτερα και μέσω της εφαρμογής Sound Blaster InterConnect, επιτρέποντας την παράλληλη διαχείριση της ροής ήχου σε ένα ή περισσότερα ηχεία από το smartphone ή το tablet.

  Το Creative Omni υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα δημοφιλών πηγών, όπως το Spotify Connect, το οποίο δίνει στους χρήστες πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια, καθώς και τον εύκολο έλεγχο της μουσικής τους σε smartphone και tablet. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ακούν χιλιάδες διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς χωρίς χρέωση, διαθέσιμους στην υπηρεσία iHeartRadio – η οποία υποστηρίζεται επίσης από το Creative Omni.

  Όσον αφορά στην ηχητική απόδοση, το Creative Omni προσφέρει εντυπωσιακό room-filling ήχο με δύο ενσωματωμένους οδηγούς 1,5 ιντσών Neodymium και δύο ενσωματωμένα passive radiators που προσφέρουν εκπληκτικά βαθιά μπάσα. Συνδεδεμένοι αυτοί οι τέσσερις drivers αποδίδουν πλήρη ήχο, παρά το μικρό μέγεθος. Το Omni έχει δύο επιλογές τοποθέτησης: κάθετα για εστιασμένο ήχο ή οριζόντια για ευρύτερο στερεοφωνικό.

  Εάν οι χρήστες επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν το Creative Omni εν κινήσει, τα ηχεία υποστηρίζουν επίσης ασύρματη σύνδεση Bluetooth 4.2 για εξαιρετική φορητότητα και είναι εξοπλισμένα επιπλέον με IPX4 για αντοχή στο νερό. Επίσης διαθέτουν είσοδο για MICRO SD, μια ακόμα έξτρα επιλογή για αναπαραγωγή μουσικής. Το Creative Omni έρχεται σε δύο χρώματα μαύρο και λευκό.

  Το Creative Omni διατίθεται στα καταστήματα Public και στο e-shop τους στα €129.99.

   

 • OnePlus 5T: Επίσημα με οθόνη 6.01” FHD+ 18:9, Snapdragon 835 και πανίσχυρη dual κάμερα

  OnePlus 5T: Επίσημα με οθόνη 6.01” FHD+ 18:9, Snapdragon 835 και πανίσχυρη dual κάμερα

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Chris Elpidis | Ημερομηνία: 2017-11-16 19:17:26 | Πηγή: Techgear

  Όπως το περιμέναμε εδώ και αρκετές ημέρες, η OnePlus προχώρησε πριν από λίγο στα αποκαλυπτήρια του OnePlus 5T, το νέο flagship killer της εταιρείας που προσφέρει στον χρήστη την αφρόκρεμα της εποχής σε ό,τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, ακολουθεί τη μόδα με οθόνη αναλογίας 18:9 και για ακόμα μία φορά κοστίζει αρκετά φθηνότερα σε σύγκριση με τις ναυαρχίδες των παραδοσιακών δυνάμεων.

  Η παρουσίαση ξεκίνησε με την αποκάλυψη των αρχών στις οποίες βασίζεται το OxygenOS: αξιοπιστία, απόδοση, ταχύτητα και προσοχή στις προτάσεις των χρηστών. Η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος (βασίζεται στο Android 8.0 Oreo) φέρνει πολλά νέα χαρακτηριστικά και τις εφαρμογές Parallel Apps και Switch για εύκολη μετάβαση των δεδομένων του χρήστη στο OnePlus 5T.

  Παρόλα αυτά, το νέο OxygenOS θα είναι διαθέσιμο στα τέλη Δεκεμβρίου για το OnePlus 5T και από τη νέα χρονιά για το OnePlus 5. Η εταιρεία υπερασπίστηκε την καθυστέρηση του λανσαρίσματος επειδή δεν θέλει να κυκλοφορεί εκδόσεις με προβλήματα και στη συνέχεια να κουράζει τους χρήστες με συνεχόμενα updates.

  Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο CEO της OnePlus, Carl Pei, ο οποίος πραγματοποίησε μια αναδρομή της σύντομης ιστορίας της εταιρείας. Από το όραμα για την δημιουργία ενός smartphone που σέβεται τον καταναλωτή και διαρκώς εξελίσσεται με βάση την ανατροφοδότηση που λαμβάνουν από τους χρήστες μέχρι τον λόγο ύπαρξης των εκδόσεων “T”.

  Ο Carl Pei αποκάλυψε ότι το 2013 είχαν μόλις 1000 τεμάχια έτοιμα για το πρώτο OnePlus, επειδή δεν μπορούσαν να πάρουν το ρίσκο για μεγαλύτερη παραγωγή και γι’ αυτό εμπνεύστηκαν το σύστημα των προσκλήσεων. Η εκτίμηση τους έπεσε τόσο έξω, αφού υπολόγιζαν 30.000-50.000 πωλήσεις για το πρώτο μοντέλο και τελικά πούλησαν 1.000.000! Αυτή η επιτυχία, όμως, έφερε τα ανάποδα αποτελέσματα επειδή, όπως παραδέχτηκε με ειλικρίνια, ξαφνικά σταμάτησαν να ακούν το κοινό και έγιναν αλαζόνες (σας θυμίζει κάτι;;;). Αυτή την αλαζονεία την πλήρωσαν με την αποτυχία του OnePlus 2 και πήραν το μεγαλύτερο μάθημα: να είναι πάντα ταπεινοί.

  Μ’ αυτά και μ’ αυτά, μπορούμε να περάσουμε στο OnePlus 5T. Για ακόμα μία φορά, η OnePlus παραδέχεται ότι δεν είναι πρωτοπόρος, με αφορμή την υιοθέτηση του panel 18:9, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έπρεπε να μείνει πίσω. Ο λόγος της καθυστέρησης αφορά την παραγωγή τέτοιων panels και εδώ αποκαλύφθηκε γιατί κυκλοφορεί μέσα στην ίδια χρονιά εκδόσεις “T”. Η φιλοσοφία της OnePlus είναι η εξής: αν έχεις διαθέσιμη την τελευταία λέξη του hardware, γιατί να περιμένεις;

  Το OnePlus 5T θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από τις 21 Νοεμβρίου σε τιμή €499 για την έκδοση με 6GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο, και €559 για την έκδοση με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

 • Vimeo: Η υπηρεσία υποστηρίζει πλέον HDR και 8K videos

  Vimeo: Η υπηρεσία υποστηρίζει πλέον HDR και 8K videos

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Scorpion | Ημερομηνία: 2017-11-16 17:42:05 | Πηγή: Techgear

  Νέα αναβάθμιση για την υπηρεσία Vimeo, η οποία ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι πλεόν υποστηρίζει HDR videos και αναλύσεις έως 8K. Προφανώς για 8K δεν γίνεται λόγος αυτή την περίοδο, αλλά τα HDR videos είναι αρκετά διαδεδομένα και μπορείς να τα παρακολουθήσεις αν έχεις συσκευή που υποστηρίζει το HEVC codec μέσω HDR10 (π.χ. Apple TV 4K, iPhone X, iPad Pro).

  Εξάλλου, η υπηρεσία υπόσχεται ότι σύντομα θα υποστηρίζει HDR και για περισσότερα video formats (π.χ. VP9 και AV1) και φυσικά θα είναι εφικτό το download σε όποια videos επιτρέπουν οι δημιουργοί.

  Σαν καθημερινοί χρήστες μην περιμένετε ότι θα δείτε κάποια δραματική αλλαγή, αλλά όσοι ασχολείστε με την δημιουργία video είναι σίγουρα ευχάριστο ότι μπορείτε να ανεβάζετε τα έργα σας σε τόσο υψηλή ανάλυση.

  [Vimeo]

 • COSMOTE και WIND διευκολύνουν την επικοινωνία στις πληγείσες περιοχές

  COSMOTE και WIND διευκολύνουν την επικοινωνία στις πληγείσες περιοχές

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: PotatoHead | Ημερομηνία: 2017-11-16 17:32:32 | Πηγή: Techgear

  Η COSMOTE στηρίζει τους συνδρομητές της σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο, Μέγαρα Αττικής και στο νησί της Σύμης που έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, και για τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας τους, προσφέρει δωρεάν:

  Οι δικαιούχοι συνδρομητές ενημερώθηκαν για την ενεργοποίηση των δωρεάν πακέτων των λεπτών ομιλίας και internet, μέσω γραπτών μηνυμάτων SMS.

  Επίσης, αναστέλλεται κάθε διαδικασία για -οριστική ή προσωρινή- φραγή για όλες τις συνδέσεις COSMOTE σταθερής, κινητής και τηλεόρασης σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο, Μέγαρα Αττικής και Σύμη, μέχρι και τις 15/12/17.

  Οι κάτοικοι σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο, Μέγαρα Αττικής και στο νησί της Σύμης, θα μπορούν ακόμη να χρησιμοποιούν δωρεάν όλα τα διαθέσιμα Καρτοτηλέφωνα, για κλήσεις προς αστικά, υπεραστικά και κινητά εντός Ελλάδας, έως και τις 22/11.

  Η WIND Ελλάς, κατανοώντας τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας στην Νέα Πέραμο και την Μάνδρας Αττικής ύστερα από τα σφοδρά τοπικά καιρικά φαινόμενα, ενημερώνει τους κατοίκους των περιοχών και συνδρομητές της στην κινητή και τη σταθερή τηλεφωνία, ότι βρίσκεται κοντά τους με δωρεάν υπηρεσίες επικοινωνίας.

  Συγκεκριμένα σε όλους τους:

  προσφέρεται από τις 16 Νοεμβρίου ως το τέλος του μήνα, Δωρεάν χρόνος ομιλίας 1500 λεπτών προς όλους τους εθνικούς προορισμούς (κινητά και σταθερά).

  Παράλληλα, η WIND σταματάει τη διαδικασία φραγής εισερχομένων/ εξερχομένων κλήσεων στις συνδέσεις συμβολαίου μέχρι και το τέλος του μήνα.

  Τα καταστήματα WIND σε: Νέα Πέραμο (28ης Οκτωβρίου 229 Τηλ.: 2296034336), Ελευσίνα (Ηρώων Πολυτεχνείου 38 Τηλ.: 2105545300), Ασπρόπυργο (Λεωφόρος Δημοκρατίας 20 Τηλ.: 2105580822) και Μέγαρα (28ης Οκτωβρίου και Ξεκούκη Τηλ.: 2269021360) είναι στη διάθεση τους, δίνοντας άμεση προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση και την κάλυψη των αναγκών των συνδρομητών που έχουν πληγεί.

  Επιπλέον, η WIND Ελλάς ενημερώνει ότι από την πρώτη στιγμή το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου έχει θέσει υπό 24ωρη παρακολούθηση την περιοχή της Δυτικής Αττικής για άμεση αποκατάσταση τυχόν τεχνικών θεμάτων, με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία των υποδομών κινητής, σταθερής και Internet της WIND, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

 • Η Wiko φέρνει 5 νέα smartphones στην ελληνική αγορά με τιμές από €60 έως €130

  Η Wiko φέρνει 5 νέα smartphones στην ελληνική αγορά με τιμές από €60 έως €130

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Sani | Ημερομηνία: 2017-11-16 16:59:16 | Πηγή: Techgear

  [Δ.Τ.]

  Έχοντας λανσάρει την παρουσία της στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2017, η γαλλική εταιρεία έξυπνων κινητών τηλεφώνων Wiko ενισχύει το portfolio της στην τοπική αγορά, παρουσιάζοντας πέντε νέα smartphones, με απίστευτες δυνατότητες και σε τιμές που κινούνται από τα €60 μέχρι τα €130. To Sunny 2, το Sunny 2 Plus, το Tommy2, το Lenny 4 Plus και το Harry είναι οι πέντε νέες συσκευές που παρουσιάζονται στο ελληνικό κοινό και αναμένεται να κατακτήσουν τους καταναλωτές που αναζητούν την καλύτερη σχέση ποιότητας-επιδόσεων-τιμής.

  Με τα νέα αυτά λανσαρίσματα, η Wiko επιβεβαιώνει το ρόλο της ως Game Changer καθιστώντας ουσιαστικά την απαράμιλλη τεχνολογία προσβάσιμη στο ευρύ κοινό, καθώς οι πέντε νέες συσκευές χαρακτηρίζονται από μεγάλες ταχύτητες, υψηλές επιδόσεις και πρωτοποριακό design, σε τιμές αληθινά ανταγωνιστικές.

  Το Sunny 2 είναι το νέο μικρών διαστάσεων smartphone (οθόνη 4’’), που συγκεντρώνει όλες τις βασικές λειτουργίες. Διαθέτει πίσω κάμερα 5 MP με φακούς 3P για μείωση των παραμορφώσεων και πίσω φλας LED για συνθήκες χαμηλού φωτισμού και εμπρός κάμερα 2ΜΡ με φλας οθόνης. Έχει μνήμη ROM 8 GB για άφθονο χώρο αποθήκευσης, ο οποίος μπορεί να επεκταθεί στα 64 GB με κάρτα SD. Βγαίνει με μεταλλική σχεδίαση σε τρία φανταστικά χρώματα: γκρι space, χρυσαφί και πρασινογάλαζο.

  Το Sunny 2 Plus είναι το ίδιο χαριτωμένο με τον προκάτοχό του, αλλά έρχεται με μεγαλύτερη οθόνη 5’’ για ολοζώντανα γραφικά. Διαθέτει πίσω κάμερα 5ΜΡ, επαγγελματική λήψη, λειτουργία HDR για μέγιστη αντίθεση, πανοραμική λήψη, δίνει τη δυνατότητα για λήψεις σε ριπή, ενώ η εμπρός κάμερα του είναι 2ΜΡ. Η μνήμη ROM 8GB μπορεί να επεκταθεί στα 64 GB με κάρτα SD, λειτουργεί με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,3 GΗz σε 3G+, τρέχει με Android Nougat ενώ επίσης υποστηρίζει Dual SIM. To Sunny 2 Plus έρχεται σε δύο μεταλλικά χρώματα: μαύρο και χρυσαφί.

  Το Tommy 2 κάνει την καθημερινότητα του χρήστη πιο εύκολη, έχοντας ενσωματώσει τις τελευταίες τάσεις στην τεχνολογία, όπως το ψηφιακό πορτοφόλι για ανέπαφες πληρωμές και κάρτα μετακινήσεων, ενώ επίσης χαρακτηρίζεται από τις πολύ υψηλές ταχύτητες σε δίκτυα 4G. Είναι εξοπλισμένο με το πιο πρόσφατο λειτουργικό Android Nougat και διαθέτει τον υψηλών επιδόσεων τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm® 1,3 GΗz. Άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά είναι ότι προσφέρει τη δυνατότητα προβολής πολλαπλών παραθύρων, ενώ διαθέτει πίσω κάμερα 8 MP με φλας LED, μπροστινή κάμερα 5 MP με φλας οθόνης, και δυνατότητες όπως φωτογράφιση με Παρέλευση χρόνου, Επαγγελματική λήψη, HDR και Ζωντανά φίλτρα. Οι ανάγκες σε χώρο αποθήκευσης καλύπτονται με τη μνήμη ROM 8 GB και την επεκτάσιμη μνήμη έως 128 GB. Το Tommy 2 κυκλοφορεί σε δύο χρώματα, μαύρο και κόκκινο.

  Το Lenny 4 Plus είναι φτιαγμένο για ψυχαγωγία, διαθέτει οθόνη HD 5,5″ για να απολαμβάνει ο χρήστης ολοζώντανα και εξαιρετικά ευκρινή πολυμέσα, να παρακολουθεί ταινίες και να απολαμβάνει σερφάρισμα στο Internet, έξω στη λιακάδα και με ολοκάθαρη θέαση της οθόνης από οποιαδήποτε οπτική γωνία, χάρη στην τεχνολογία IPS. Το Lenny 4 Plus διαθέτει πίσω κάμερα 8 MP, που είναι εξοπλισμένη με φακούς 4P για μειωμένες παραμορφώσεις και βελτιωμένη φωτεινότητα, ενώ με την υποστήριξη Dual SIM, μπορούν να χρησιμοποιηθούν δύο αριθμοί τηλεφώνου σε μία συσκευή. Η νέα συσκευή έρχεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή, λειτουργικό σύστημα Android™ Nougat, μνήμη ROM 16 GB και επεκτάσιμη μνήμη έως 80 GB. Κυκλοφορεί σε τρία χρώματα: μαύρο, χρυσαφί και πρασινογάλαζο.

  Το Harry είναι το νέο smartphone της Wiko με τις υψηλότερες επιδόσεις. Διαθέτει μεγάλη οθόνη HD 5.0″ με φωτεινότητα 420 nit, πίσω κάμερα 13 MP, εξοπλισμένη με συναρπαστικές λειτουργίες και μπροστινή κάμερα 5 MP για τέλειες selfie. Λειτουργεί σε δίκτυα 4G με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,3 GΗz, διαθέτει 16 GB μνήμης, σύστημα Android Nougat, και υποστηρίζει επίσης δύο κάρτες SIM. Κυκλοφορεί με στιλάτο μεταλλικό πίσω κάλυμμα, σε δύο χρώματα: ανθρακί και χρυσό.

  Όπως δήλωσε ο Δημήτρης Βάθης, Διευθυντής Πωλήσεων της Wiko Ελλάδας.

  “Με τα νέα λανσαρίσματα ουσιαστικά ενισχύουμε ακόμα περισσότερο το portfolio μας, προσφέροντας την καλύτερη σχέση ποιότητας-επιδόσεων-τιμής, που είναι άλλωστε και βασικό σημείο της στρατηγικής της Wiko. Προσφέρουμε στους Έλληνες καταναλωτές κορυφαία τεχνολογία, υψηλές επιδόσεις, πρωτοποριακό σχεδιασμό και εξαιρετική ποιότητα, σε τιμές απόλυτα προσιτές”

  Η επιτυχία της Wiko βασίζεται στην ικανότητα της εταιρείας να κάνει προσβάσιμη την τεχνολογία στο ευρύ κοινό, επιτυγχάνοντας τη σωστή ισορροπία μεταξύ τεχνολογίας, σχεδιασμού, ποιότητας και τιμής, προσφέροντας την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία σε κάθε κατηγορία τιμών.

  Η Vodafone λανσάρει κατ΄ αποκλειστικότητα το Tommy 2, ενώ τα άλλα τέσσερα smartphones είναι διαθέσιμα σε όλα τα δημοφιλή καταστήματα λιανικής (Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Public και Media Markt), ενώ οι προτεινόμενες τιμές τους διαμορφώνονται ως εξής:

 • Google Maps: Ανανέωση της εμφάνισης για ευκολότερη πλοήγηση

  Google Maps: Ανανέωση της εμφάνισης για ευκολότερη πλοήγηση

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Alexis | Ημερομηνία: 2017-11-16 16:25:04 | Πηγή: Techgear

  Η Google ανανεώνει την εμφάνισης της υπηρεσίας Google Maps με νέα εικονίδια, νέα χρώματα και περισσότερες πληροφορίες που θα μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες στην οργάνωση και στην πορεία του ταξιδιού τους με μεγαλύτερη ευκολία.

  “Καταρχήν, αναβαθμίσαμε τις λειτουργίες πλοήγησης, τις πληροφορίες για τα μέσα μαζικής μεταφοράς, την κυκλοφορία και την αναζήτηση για να τονίζουμε περισσότερο αυτά που ενδιαφέρουν τον χρήστη (π.χ. βενζινάδικα, σταθμούς τραίνων κλπ.). Επίσης, αναβαθμίσαμε τα χρώματα τις υπηρεσίας και προσθέσαμε νέα εικονίδια για να αναγνωρίζετε εύκολα και γρήγορα τα καφέ, εστιατόρια, ξενοδοχεία, μουσεία, εκκλησίες κλπ. με ξεχωριστό χρωματισμό για κάθε κατηγορία”

  Να σημειωθεί ότι οι αλλαγές θα εμφανιστούν σταδιακά σε όλους σε κάθε έκδοση της υπηρεσίας Google Maps (mobile, desktop), αλλά και στα Google Assistant, Google Earth, Google Search και Android Auto.

  [Google]

 • Στα σκαριά ταινία Super Mario από τους δημιουργούς του Despicable Me (;)

  Στα σκαριά ταινία Super Mario από τους δημιουργούς του Despicable Me (;)

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Chris Elpidis | Ημερομηνία: 2017-11-16 16:01:58 | Πηγή: Techgear

  Η πρώτη κινηματογραφική απόπειρα για τον Super Mario έγινε το 1993 με εκείνη την live-action ταινία που είχε μεν δυνατό cast (Bob Hoskins, John John Leguizamo, Dennis Hopper), αλλά γενικότερα ήταν τραγική. Το πάθημα φαίνεται ότι έγινε μάθημα και η Nintendo φαίνεται ότι συζητά το ενδεχόμενο μιας νέας προσπάθειας, αλλά αυτή τη φορά σε animation και σε συνεργασία με την άκρως επιτυχημένη Illumination Entertainment (Despicable Me, The Secret Life of Pets, Minions).

  Σύμφωνα με την αναφορά της Wall Street Journal, οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και 1 χρόνο με τη Universal (χρηματοδοτεί και διανέμει τις ταινίες της Illumination) με την οποία συνεργάζονται ήδη σε διάφορα θεματικά πάρκα. Η αρχική συμφωνία αφορά μία ταινία με πρωταγωνιστή τον Super Mario, αλλά υπάρχει η προοπτική και για περισσότερες.

  Αναμένουμε με ενδιαφέρον την επισημοποίηση της συμφωνίας και ευελπιστούμε στην δημιουργία ταινιών The Legend of Zelda που σαφέστατα έχουν περισσότερα να πουν σε υπόθεση.

  [via]

 • Scam για το Windows Movie Maker εξαπλώνεται μαζικά εξαιτίας υψηλής κατάταξης στο Google

  Scam για το Windows Movie Maker εξαπλώνεται μαζικά εξαιτίας υψηλής κατάταξης στο Google

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Sani | Ημερομηνία: 2017-11-16 15:07:44 | Πηγή: Techgear

  Έρευνα της ESET αποκαλύπτει τη μαζική εξάπλωση ενός scam που ξεγελά λόγω της υψηλής κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης. Πρόκειται για μία τροποποιημένη έκδοση του Windows Movie Maker, που έχει ως στόχο την απόσπαση χρημάτων από ανυποψίαστους χρήστες. Η εξάπλωση του scam έχει ενισχυθεί από το SEO της ιστοσελίδας των κυβερνοεγκληματιών, καθώς και από τη συνεχή ζήτηση των χρηστών για το Windows Movie Maker, το δωρεάν λογισμικό της Microsoft για επεξεργασία βίντεο, που σταμάτησε να κυκλοφορεί τον Ιανουάριο του 2017.

  Η ιστοσελίδα που ευθύνεται για τη διάδοση του τροποποιημένου λογισμικού, «windows-movie-maker.org», εμφανίζεται ως ένα από τα κορυφαία αποτελέσματα στις αναζητήσεις «Movie Maker» και «Windows Movie Maker» στο Google. Στον Chrome, κατέχει την πρώτη θέση στην πλειοψηφία των χωρών με το μεγαλύτερο αριθμό χρηστών του Διαδικτύου. Στο Bing, τη δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης, η ιστοσελίδα τοποθετείται επίσης στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων.

  Οι λύσεις ασφαλείας ESET ανιχνεύουν το scam ως Win32/Hoax. και εμποδίζουν την εξάπλωσή του. Τόσο η Google όσο και η Microsoft έχουν ενημερωθεί από την ESET για την ιστοσελίδα και την υψηλή κατάταξη που έχει στις μηχανές αναζήτησης.

  Πώς να προστατευθείτε από το scam Windows Movie Maker

  Εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει το Movie Maker από το windows-movie-maker.org, απεγκαταστήστε το και εκτελέστε μια σάρωση χρησιμοποιώντας μια αξιόπιστη λύση anti-malware. Για να προστατευθείτε από παρόμοια scam, πάντα να προτιμάτε τις αυθεντικές πηγές για λήψη λογισμικού. Αν οπωσδήποτε πρέπει να χρησιμοποιήσετε λογισμικό που δεν διανέμεται πλέον από τον αρχικό κατασκευαστή του:

 • Vivo V7: Επίσημα με οθόνη 5.7” FullView 18:9, εμπρόσθια κάμερα 24MP και τεχνολογία για βιομετρικό ξεκλείδωμα

  Vivo V7: Επίσημα με οθόνη 5.7” FullView 18:9, εμπρόσθια κάμερα 24MP και τεχνολογία για βιομετρικό ξεκλείδωμα

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Chris Elpidis | Ημερομηνία: 2017-11-16 14:46:21 | Πηγή: Techgear

  Στις αρχές Σεπτεμβρίου γνωρίσαμε το Vivo V7+, το οποίο ξεχώρισε με οθόνη αναλογίας 18:9 και εμπρόσθια κάμερα 24MP, και σήμερα είχαμε τα αποκαλυπτήρια του ελαφρώς μικρότερου σε μέγεθος και με λίγο διαφοροποιημένα τεχνικά χαρακτηριστικά Vivo V7.

  Το Vivo V7 διαθέτει μικρότερο αποθηκευτικό χώρο (32GB αντί 64GB) και μικρότερη μπαταρία (3000mAh αντί 3225mAh). Κατά τ’ άλλα, συναντάμε ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά, με την οθόνη να καταλαμβάνει το 83.6% της πρόσοψης και την εμπρόσθια κάμερα να συνοδεύεται από τεχνολογία VivoAccess για βιομετρικό ξεκλείδωμα.

  Θα κυκλοφορήσει σύντομα σε όλο τον κόσμο με την τιμή να κυμαίνεται κοντά στα €300.

  [via]

 • Vivo V7: Επίσημα με οθόνη 5.7” 18:9, εμπρόσθια κάμερα 24MP

  Vivo V7: Επίσημα με οθόνη 5.7” 18:9, εμπρόσθια κάμερα 24MP

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Chris Elpidis | Ημερομηνία: 2017-11-16 14:34:48 | Πηγή: Techgear

  Στις αρχές Σεπτεμβρίου γνωρίσαμε το Vivo V7+, το οποίο ξεχώρισε με οθόνη αναλογίας 18:9 και εμπρόσθια κάμερα 24MP, και σήμερα είχαμε τα αποκαλυπτήρια του ελαφρώς μικρότερου σε μέγεθος και με λίγο διαφοροποιημένα τεχνικά χαρακτηριστικά Vivo V7.

  Το Vivo V7 διαθέτει μικρότερο αποθηκευτικό χώρο (32GB αντί 64GB) και μικρότερη μπαταρία (3000mAh αντί 3225mAh). Κατά τ’ άλλα, συναντάμε ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά, με την οθόνη να καταλαμβάνει το 83.6% της πρόσοψης και την εμπρόσθια κάμερα να συνοδεύεται από τεχνολογία VivoAccess για βιομετρικό ξεκλείδωμα.

  Θα κυκλοφορήσει σύντομα σε όλο τον κόσμο με την τιμή να κυμαίνεται κοντά στα €300.

  [via]

 • Chuwi CoreBook: Ξεκίνησε η καμπάνια στο Indiegogo για τον ανταγωνιστή του iPad Pro

  Chuwi CoreBook: Ξεκίνησε η καμπάνια στο Indiegogo για τον ανταγωνιστή του iPad Pro

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: PotatoHead | Ημερομηνία: 2017-11-16 13:28:23 | Πηγή: Techgear

  Η Chuwi το είχε προαναγγείλει εδώ και αρκετό καιρό και πλέον ξεκίνησε επίσημα την καμπάνια χρηματοδότησης για το Chuwi CoreBook στην πλατφόρμα Indiegogo, θέλοντας να επαναλάβει την τεράστια επιτυχία του SurBook που συγκέντρωσε περισσότερα από $1 εκατ. δολάρια.

  Το Chuwi CoreBook φέρνει την ισχύ ενός laptop σε ένα υπέρλεπτο και ελαφρύ tablet που μπορεί να μετατραπεί σε συσκευή 2-σε-1 με τη βοήθεια αποσπώμενου πληκτρολογίου. Διαθέτει οθόνη αφής 13.3” OGS ανάλυσης Full HD (1920 x 1080) με υποστήριξη γραφίδας (αναγνώριση 1024 επίπεδα πίεσης), επεξεργαστή Intel Core m3-7Y30 7ης γενιάς, 6GB μνήμη RAM, αποθηκευτικό χώρο 128GB eMMC 5.1 και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

  Η κινέζικη εταιρεία δεν διστάζει να συγκρίνει το Chuwi CoreBook με το iPad Pro, κάτι που μπορείτε να δείτε και στον πίνακα παρακάτω.

  Σχετικά με την καμπάνια, ο πολύ μικρός στόχος των $30.000 έχει ξεπεραστεί ήδη, αλλά υπάρχουν διαθέσιμα τεμάχια στην early bird τιμή των $459 μόνο για το tablet και στα $499 μαζί με πληκτρολόγιο και γραφίδα.

  Αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να στηρίξετε την καμπάνια από εδώ.

 • Honor V10: Έρχεται στις 28 Νοεμβρίου με οθόνη 6.0” 18:9, Kirin 970, dual κάμερα και Android Oreo

  Honor V10: Έρχεται στις 28 Νοεμβρίου με οθόνη 6.0” 18:9, Kirin 970, dual κάμερα και Android Oreo

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Chris Elpidis | Ημερομηνία: 2017-11-16 11:31:31 | Πηγή: Techgear

  Σιγά σιγά ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε και το Honor V10, καθώς η θυγατρική της Huawei απέστειλε προσκλήσεις για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Νοεμβρίου στην Κίνα, ενώ μετά από μία εβδομάδα θα παρουσιαστεί επίσημα και στην Ευρώπη.

  Από το teaser poster καταλαβαίνουμε ότι θα διαθέτει διπλή κάμερα και τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, ενώ σε γενικές γραμμές αναμένεται ως μια πιο προσιτή έκδοση του Huawei Mate 10 Pro. Επομένως, περιμένουμε οθόνη 6.0” με αναλογία εικόνας 18:9, επεξεργαστή Kirin 970, dual κάμερα 16MP + 20MP, μπαταρία 4000mAh και λειτουργικό σύστημα Android 8.0 Oreo με EMUI 8.

  Η τιμή του υπολογίζεται ότι θα ξεκινά από τα 3000 yuan για την έκδοση με 6GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ θα δούμε και έκδοση με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

  [via]

 • 36 διακρίσεις για τη Samsung στα CES 2018 Innovation Awards

  36 διακρίσεις για τη Samsung στα CES 2018 Innovation Awards

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Sani | Ημερομηνία: 2017-11-15 17:50:50 | Πηγή: Techgear

  [Δ.Τ.]

  Η Samsung ανακοίνωσε ότι 36 από τα προϊόντα της διακρίθηκαν στα CES 2018 Innovation Awards. Τα προϊόντα που βραβεύθηκαν σε αυτό τον φημισμένο θεσμό ξεχώρισαν για τον εξαιρετικό σχεδιασμό και την κατασκευή  προηγμένης τεχνολογίας σε 28 κατηγορίες.

  Τα βραβευμένα προϊόντα της Samsung περιλαμβάνουν δύο διακρίσεις “Best of Innovation” και καλύπτουν το φάσμα κατηγοριών όπως “Virtual and Augmented Reality”, “Wearable Technologies”, “Video Displays”, “Home Appliances” και “Smart Home”. Η εταιρεία κερδίζει βραβείο για πρώτη χρονιά στην κατηγορία CES Innovation Award “Fitness Sports and Biotech” για τα Gear Sport, Gear Fit2 Pro, και Gear IconX (2018).

  Όπως δήλωσε ο Tim Baxter, Πρόεδρος και CEO της Samsung Electronics Βόρειας Αμερικής,

  “Η καινοτομία βρίσκεται στο DNA μας, όπως και η δέσμευσή μας να προσφέρουμε προϊόντα που δημιουργούν ουσιαστικές εμπειρίες για τους καταναλωτές μας. Το γεγονός πως εισπράττουμε την αναγνώριση των συναδέλφων μας στον κλάδο, επί σειρά ετών, για την αδιάκοπη αναζήτηση της καινοτομίας στο σχεδιασμό και την κατασκευή  μας τιμά ιδιαίτερα.”

  Τα CES Innovation Awards χορηγούνται από τον οργανισμό Consumer Technology Association (CTA), διοργανωτή της έκθεσης CES. Πολλά από τα αναγνωρισμένα από τον κλάδο προϊόντα της Samsung θα προβληθούν στο πλαίσιο της CES 2018, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 12 Ιανουαρίου 2018, στον εκθεσιακό χώρο της Samsung (#15006), που θα βρίσκεται στο Central Hall του Las Vegas Convention Center. Παρακάτω ακολουθούν περισσότερες πληροφορίες για ορισμένα από τα  βραβευμένα προϊόντα της Samsung:

  Gear Fit2 Pro – Τα χαρακτηριστικά του νέου Gear Fit2 Pro συνδυάζουν ενσωματωμένο σύστημα GPS με νέα διαρκή παρακολούθηση της καρδιακής δραστηριότητας και ισχυρές εφαρμογές από την Under Armour, για να αποτυπώνεται κάθε δραστηριότητα τρεξίματος ή ποδηλασίας με ακρίβεια. Με αντοχή στο νερό 5ΑΤΜ, επιτρέπει στους χρήστες να ανταπεξέλθουν σε χρήση στην πισίνα, τη βροχή ακόμη και σε ένα ντους μετά την προπόνηση. Για πρόσθετη άνεση και ευκολία στη χρήση, το Gear Fit2 Pro διαθέτει κομψό σχεδιασμό με ελαφρύ λουράκι, καθώς και μια οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης χρωμάτων που κάνει την ανάγνωση ενημερώσεων και ειδοποιήσεων σε πραγματικό χρόνο εύκολα για κάποιον που βρίσκεται εν κινήσει.

  Gear Sport – Το τελευταίο smartwatch στο χαρτοφυλάκιο της Samsung που ηγείται στα wearables, το Gear Sport αποτελεί ένα κομψό μίγμα για παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης με έξυπνες δυνατότητες για ανθρώπους με δραστήριο τρόπο ζωής. Το Gear Sport εναλλάσσεται εύκολα από την εργασία στην προπόνηση για κολύμβηση με αντοχή στο νερό (5ΑΤΜ) και παρακολούθηση φυσικής κατάστασης και θερμίδων κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επίσης, με έξυπνα χαρακτηριστικά όπως το Samsung Pay (NFC), έλεγχο IOT, ακόμη και offline αναπαραγωγή  μουσικής μέσω Spotify, το Gear Sport είναι έτοιμο για ότι επιφυλάσσει η ημέρα.

  Gear IconX (2018) – Τα νέα ακουστικά Gear IconX 2018 δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να ακούν την αγαπημένη τους μουσική. Είτε στο δρόμο είτε στο γυμναστήριο, αυτά τα ισχυρά ασύρματα ακουστικά επιτρέπουν στους χρήστες να αναπαράγουν μουσική μέσω Bluetooth για περισσότερες από 5 ώρες και να παίζουν τα αγαπημένα τους κομμάτια από τη λίστα MP3 μέχρι και για 7 ώρες. Επιπρόσθετα, στη λειτουργία της γρήγορης 10 λεπτής φόρτισης που προσφέρει μια ώρα αναπαραγωγής, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ακουστικά ως ανιχνευτή δραστηριότητας και να δώσουν φωνητικές εντολές μέσω της Samsung Bixby ή του Google Voice στο τηλέφωνό τους χωρίς να το κρατούν καν στο χέρι τους.

  Galaxy Note8 – Το Galaxy Note8 διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη Infinity Display  6.3 ιντσών ώστε οι χρήστες να μπορούν να βλέπουν περισσότερα, κάνοντας λιγότερο scrolling. Το ανανεωμένο S Pen δίνει στους χρήστες νέες δυνατότητες να γράφουν, να σχεδιάζουν, να αλληλεπιδρούν με το τηλέφωνο και να επικοινωνούν με άλλους ανθρώπους, περιλαμβάνοντας την δυνατότητα λήψης σημειώσεων σε Screen off λειτουργία, τη δημιουργία Live Message και τη δυνατότητα multitasking εν κινήσει. Ακόμη, προσφέρει την καλύτερη κάμερα Samsung  σε smartphone, διαθέτοντας δύο μπροστινές κάμερες 12 MP, και είναι το πρώτο παγκοσμίως smartphone με Optical Image Stabilization (OIS) σε ευρυγώνιο και τηλεσκοπικό φακό.  Galaxy S8 and S8+ – Τα Galaxy S8 και S8+ ωθούν τα όρια των συμβατικών smartphones και βασίζονται στην κληρονομιά της Samsung για τη δημιουργία εντυπωσιακού σχεδιασμού και λειτουργικών συσκευών. Διαθέσιμη σε 5.8 ίντσες το Galaxy S8 και σε 6.2 ίντσες το Galaxy S8+, η οθόνη Infinity Display και ο bezel-less σχεδιασμός δημιουργεί μια ομαλή, συνεχόμενη επιφάνεια χωρίς πλήκτρα ή σκληρές γωνίες. Το αποτέλεσμα είναι μια πραγματικά απρόσκοπτη εμπειρία θέασης χωρίς περισπασμούς, η οποία κάνει το multitasking πιο άνετο.

  49” CHG90 Gaming Monitor –  Με αναλογία 32:9 και κυρτή οθόνη, αυτό το επαναστατικό, ιδιαίτερα ευρύ μόνιτορ βυθίζει απόλυτα τον χρήστη στοπαιχνίδι, προσφέροντας μια κινηματογραφική εμπειρία για όλους τους τύπους περιεχομένου. Το CHG90 υποστηρίζει τεχνολογία AMD Radeon FreeSync 2 για πιο ομαλή εμπειρία παιχνιδιού με τη διπλάσια αντίληψη φωτεινότητας και χρωμάτων. Ακόμη, το μόνιτορ διαθέτει εντυπωσιακή οπτική δυναμική χάρη στη τεχνολογία εμπλουτισμού της εικόνας High Dynamic Range (HDR), η οποία, συνδυάζεται με την τεχνολογία QLED Quantum Dot της Samsung και βελτιώνει δραστικά την ποιότητα εικόνας με πιο ζωντανά χρώματα και πιο έντονη αντίθεση.

  Samsung Connect Home Pro – Το πρώτο Smart Wi – Fi σύστημα που συνδυάζει την τεχνολογία διασυνδεδεμένων δικτύων με μια πλατφόρμα SmartThings Hub, το Samsung Connect Pro Home προσφέρει νέες δυνατότητες στους χρήστες για καλύτερη σύνδεση των συσκευών τους και εύκολη διαχείριση των δικτύων στο σπίτι τους. Προσφέρει ιδανικό, βελτιστοποιημένο σήμα Wi – Fi για το σπίτι, ενώ παράλληλα δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να χειρίζονται όλες τις έξυπνες οικιακές συσκευές τους από ένα, ασφαλές δίκτυο.

  Η νέα σειρά Chef Collection της Samsung διακρίθηκε με τέσσερα βραβεία 2018 CES Innovation Honoree Awards στην κατηγορία των εντοιχισμένων συσκευών. Τέλος, τα προϊόντα μνήμης Samsung, Samsung 16Gb GDDR6 Memory, Samsung 8TB NGSFF NVMe SSD (PM983), Exynos 9 Series 9810 και Samsung ISOCELL Slim 2X7, διακρίθηκαν για τις άριστες επιδόσεις τους, καθώς ενσωματώνουν τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη δυνατότητα αποθήκευσης, ταχύτητα και ισχύ επεξεργασίας καθώς και καλύτερη απόδοση εικόνας, για χρήση σε συσκευές λεπτού σχεδιασμού και εφαρμογές νέας γενιάς.

 • LEAGOO T5c: Το mid-range killer μπορεί να γίνει δικό σου με μόλις $1.99

  LEAGOO T5c: Το mid-range killer μπορεί να γίνει δικό σου με μόλις $1.99

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Alexis | Ημερομηνία: 2017-11-15 17:40:44 | Πηγή: Techgear

  Καθημερινά καταφθάνουν περισσότερες πληροφορίες για το LEAGOO T5c, το mid-range killer της εταιρείας που κερδίζει τον τίτλο του πρώτου smartphone στον κόσμο με επεξεργαστή Spreadtrum SC9853i βασισμένο στην αρχιτεκτονική 14nm FinFET της Intel για μεγαλύτερη απόδοση και λιγότερη ενεργειακή κατανάλωση σε σύγκριση με τον MediaTek MT6750 που χρησιμοποιείται σε αντίστοιχου βεληνεκούς smartphones.

  Το LEAGOO T5c θα κυκλοφορήσει στις 5 Δεκεμβρίου σε τιμή $129.99, αλλά σύντομα θα προσφέρεται η δυνατότητα προ-αγοράς σε μικρότερη τιμή. Μέχρι τότε, μπορείτε να δηλώσετε το email σας στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας για να λαμβάνετε newsletter και μπορεί να είστε ένας από τους 5 τυχερούς που θα αποκτήσουν το LEAGOO T5c με μόλις $1.99. Αν είστε αρκετά γρήγοροι μπορεί ούτως ή άλλως να κερδίσετε εκπτωτικό κουπόνι αξίας $30.

   

 • StarCraft II: Διαθέσιμο δωρεάν για όλους μέσα από το Battle.net [Video]

  StarCraft II: Διαθέσιμο δωρεάν για όλους μέσα από το Battle.net [Video]

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Chris Elpidis | Ημερομηνία: 2017-11-15 17:20:22 | Πηγή: Techgear

  Όπως το είχε υποσχεθεί πριν από μερικές ημέρες η Blizzard, το StarCraft II είναι πλέον διαθέσιμο δωρεάν για όλους μέσα από το Battle.net, δίνοντας στους gamers τη δυνατότητα να πάιξουν το Wings of Liberty campaign και τα περισσότερα από τα multiplayer modes σε Windows PC και Mac.

  Παρόλα αυτά, για να παίξεις σε multiplayer χωρίς περιορισμούς θα χρειαστεί να σημειώσεις 10 νίκες με αντιπάλους εκτός βαθμολογίας ή απέναντι στον υπολογιστή. Από εκεί και έπειτα μπαίνεις κανονικά στην κλίμακα σε μόνιμη βάση. Ακόμη, το co-op mode είναι διαθέσιμο δωρεάν για όλους τους παίκτες, με τους Raynor, Kerrigan και Artanis playable μέχρι το μέγιστο level και τους υπόλοιπους commanders δωρεάν μέχρι το level 5 (μετά πληρώνεις).

   

  Όσοι, όμως, επιθυμούν να προχωρήσουν στα επόμενα single-player campaigns (Heart of the Swarm, Legacy of the Void και Nova Covert Ops) θα χρειαστεί να πληρώσουν $14.99 για το καθένα ή $39.99 για όλα μαζί. Να σημειωθεί, επίσης, ότι όσοι έχουν αγοράσει το Wings of Liberty μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου 2017 θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν εντελώς δωρεάν το Heart of the Swarm μέχρι και τις 8 Δεκεμβρίου 2017.

  Κατεβάστε το StarCraft II δωρεάν από εδώ.

 • SpotMini: Η νέα έκδοση του ρομπότ-σκύλου είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή και για πρώτη φορά με χρώμα [Video]

  SpotMini: Η νέα έκδοση του ρομπότ-σκύλου είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή και για πρώτη φορά με χρώμα [Video]

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Chris Elpidis | Ημερομηνία: 2017-11-15 17:20:22 | Πηγή: Techgear

  Τι κι αν άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς τόσες φορές μέσα σε λίγα χρόνια, η Boston Dynamics (ανήκει πλέον στην ιαπωνική SoftBank) συνεχίζει ακάθεκτη την εξέλιξη των ρομπότ της. Ένα από αυτά είναι και το ρομπότ-σκύλος SpotMini που μας είχε τραβήξει το ενδιαφέρον πέρυσι το καλοκαίρι.

  Τότε είχαμε να κάνουμε με ένα ρομπότ για το σπίτι (βάρος 25kg, ύψος 60cm) εξολοκλήρου ηλεκτρικό, αθόρυβο και με αυτονομία 90 λεπτών με μία φόρτιση, το οποίο εκτός των άλλων μπορούσε να πλένει και τα πιάτα! Η δεύτερη γενιά, όμως, του SpotMini μοιάζει ακόμη πιο εξελιγμένη τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την ομαλότητα και την πλαστικότητα των κινήσεων.

  Η Boston Dynamics δημοσίευσε ένα preview video με το νεό SpotMini, απ’ όπου μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια που αναμένονται σύντομα. Είναι εμφανές ότι έχει αλλάξει ο σχεδιασμός, ενώ για πρώτη φορά βλέπουμε χρώμα μάλλον για να μην φαίνονται τόσο βγαλμένα από το “Terminator”.

 • Προέρτια για την Black Friday στο Geekbuying με σούπερ προσφορές!

  Προέρτια για την Black Friday στο Geekbuying με σούπερ προσφορές!

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: PotatoHead | Ημερομηνία: 2017-11-15 17:20:22 | Πηγή: Techgear

  Τι κι αν ο επίσημος εορτασμός της Black Friday είναι στις 24 Νοεμβρίου, το κατάστημα Geekbuying δεν αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη και ξεκινά από σήμερα τις προσφορές για σχεδόν οτιδήποτε μπορεί να βρει κανείς εκεί, από smartphones, tablets, drones και TV boxes μέχρι συσκευές IoT και έξυπνα gadgets για το σπίτι.

  Όπως πάντα η ειδική σελίδα των προσφορών αποτελεί τον κεντρικό κόμβο για να μεταφερθείτε στις διάφορες κατηγορίες προϊόντων που συμμετέχουν στις εκπτώσεις για τη Black Friday. Ξεκινώντας σας προσφέρεται η δυνατότητα να σας εμφανιστεί εκπτωτικό κουπόνι διαφορετικής αξίας για κάθε κατηγορία, αρκεί να μοιραστείτε την ενέργεια στα κοινωνικά δίκτυα που διατηρείτε λογαριασμό.

  Έπειτα συναντάμε τα κλασικά flash deals με 8 συσκευές σε μεγάλη έκπτωση για καθορισμένο αριθμό τεμαχίων, οι οποίες ανανεώνονται καθημερινά με νέα προϊόντα. Ακολουθούν οι κορυφαίες επιλογές και νεες αφίξεις, ενώ στο τέλος θα βρείτε ορισμένες εκπτώσεις χωρισμένες ανά εταιρεία.

  Εμείς ξεχωρίσαμε από όλα αυτά τα παρακάτω:

 • H Visa αλλάζει τις πληρωμές στην Ευρώπη με το Visa Direct για αποστολή χρημάτων σε πραγματικό χρόνο

  H Visa αλλάζει τις πληρωμές στην Ευρώπη με το Visa Direct για αποστολή χρημάτων σε πραγματικό χρόνο

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Sani | Ημερομηνία: 2017-11-15 17:20:22 | Πηγή: Techgear

  [Δ.Τ.]

  Η Visa παρουσίασε το Visa Direct – μία πλατφόρμα για αποστολή χρημάτων σε πραγματικό χρόνο. Το Visa Direct επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν την παγκόσμια εμβέλεια της Visa και κάνει πιο εύκολες τις εγχώριες και διεθνείς πληρωμές για επιχειρήσεις και καταναλωτές. H Visa συνεργάζεται με τραπεζικούς οργανισμούς, με πελάτες χρηματοπιστωτικών οργανισμών και άλλους εταίρους, προκειμένου να αξιοποιηθούν οι υπηρεσίες της μέσω του Visa Direct.

  Το Visa Direct επιτρέπει διαπροσωπικές πληρωμές (P2P), καθώς και πληρωμές μεταξύ επιχειρήσεων (B2B) αλλά και μεταξύ επιχειρήσεων και καταναλωτών (B2C). Με το Visa Direct τα χρήματα μεταφέρονται στον λογαριασμό Visa του παραλήπτη γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια – παρέχοντας άμεση πρόσβαση στα χρήματα και έχοντας τη δυνατότητα για αγορές σε 44 εκατομμύρια σημεία παγκοσμίως.

  Η Visa συνεργάστηκε με τη Worldpay, παγκόσμιο ηγέτη στην τεχνολογία επεξεργασίας πληρωμών και λύσεων για τους εμπόρους, για να επιταχύνει τη διαθεσιμότητα του Visa Direct στην Ευρώπη και στη συνέχεια σε όλες τις αγορές παγκοσμίως. Μόλις οι τράπεζες πραγματοποιήσουν τις απαιτούμενες αλλαγές στα συστήματά τους, η πλατφόρμα Visa Direct θα επιτρέπει στους εμπόρους της Wordlpay την πληρωμή στους καταναλωτές σε πραγματικό χρόνο – βελτιώνοντας έτσι την ικανοποίηση των πελατών.

  Όπως δήλωσε ο Mike Lemberger, Senior Vice President of Product Solutions for Visa in Europe,

  “Για δεκαετίες η Visa πρωτοπορεί και δείχνει νέους τρόπους πληρωμών είτε σε καταστήματα είτε μέσω του διαδικτύου. Πλέον έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε τον τρόπο που καταναλωτές και επιχειρήσεις πραγματοποιούν τις πληρωμές τους, κάνοντάς τις γρηγορότερες, ευκολότερες και ασφαλέστερες. Το Visa Direct είναι μία δοκιμασμένη πλατφόρμα που επιτρέπει σε εταιρείες τεχνολογίας, επιχειρήσεις και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να ανταποκρίνονται στη ζήτηση πληρωμών σε πραγματικό χρόνο, υποστηριζόμενη από την ταχύτητα του παγκοσμίου δικτύου της Visa.”

  Ο Dave Glaser, Chief Product Officer, Global eCom at Worldpay, είπε:

  “Τα τελευταία χρόνια, το τοπίο των πληρωμών έχει αλλάξει σημαντικά, με πελάτες και καταναλωτές να θέλουν να πραγματοποιούν πληρωμές με τους δικούς τους όρους. Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τη Visa στο πλαίσιο αυτής της καινοτόμου πλατφόρμας και πιστεύουμε ότι το Visa Direct αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την κάλυψη των αναγκών των πελατών, παρέχοντας σε αγοραστές και εμπόρους τα εργαλεία που χρειάζονται.”

  Το Visa Direct αναμένεται να μεταμορφώσει τις πληρωμές στην Ευρώπη επιτρέποντας πληρωμές σε πραγματικό χρόνο, την ασφάλεια των οποίων υπογράφει το παγκόσμιο δίκτυο πληρωμών της Visa, όπως:

  Στις ΗΠΑ, το Visa Direct διατίθεται ήδη σε συνεργάτες όπως το PayPal, Braintree, Square Cash και Stripe.

  Το Visa Direct αποτελεί μία από τις πολλές δυνατότητες μέσω Application Program Interface (API) και διατίθεται από την πλατφόρμα Visa Developer Platform – μία ανοιχτή πλατφόρμα που προορίζεται για την προώθηση της καινοτομίας σε πληρωμές και εμπόριο. Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για να βοηθά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, εμπόρους και εταιρείες τεχνολογίας να ικανοποιούν τις ανάγκες των καταναλωτών και των εμπόρων που ολοένα και περισσότερο βασίζονται σε συνδεδεμένες συσκευές για αγορές, πληρωμές και άλλες συναλλαγές.

  Σχετικά με το Visa Direct

  Η πλατφόρμα Visa Direct είναι διαθέσιμη σε παραπάνω από 200 αγορές σε όλο τον κόσμο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσεγγίσει περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο λογαριασμούς καταναλωτών παγκοσμίως. Είναι διαθέσιμη μέσω του Visa Direct API. Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και οι συνεργάτες τεχνολογίας μπορούν γρήγορα να δημιουργήσουν λύσεις πληρωμών σε πραγματικό χρόνο μέσω μίας σειράς web υπηρεσιών στην πλατφόρμα Visa Developer.

  Οι εκδότες καρτών στην Ευρώπη οφείλουν έως τον Οκτώβριο του 2018 να εξασφαλίσουν τη δυνατότητα πραγματοποίησης πληρωμών σε πραγματικό χρόνο. Οι πληρωμές σε πραγματικό χρόνο επιτρέπουν στο ποσό της πληρωμής να μεταφερθεί από τους εκδότες στους κατόχους καρτών εντός 30 λεπτών από τη στιγμή έγκρισης της συναλλαγής.

  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Visa Direct: www.visa.com/visadirect.

   

 • Black Friday: Xbox One S μόνο με €199,99!

  Black Friday: Xbox One S μόνο με €199,99!

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Alexis | Ημερομηνία: 2017-11-15 17:20:22 | Πηγή: Techgear

  Το ελληνικό Black Friday επιστρέφει στις 24 Νοεμβρίου και η κορυφαία κονσόλα παιχνιδιών, Xbox One S, έρχεται με νέο πακέτο για όλους στη μοναδική τιμή των €199,99! Αγοράστε τώρα την απόλυτη κονσόλα της αγοράς, Xbox One S μαζί με τις συνδρομητικές υπηρεσίες Xbox Game Pass και Xbox Live Gold και απογειώστε την gaming εμπειρία σας!

  Το μοναδικό πακέτο πρόκειται να χαρίσει σε όλους τους gamers την αγαπημένη τους κονσόλα, Xbox One S 500GB στην πιο χαμηλή τιμή που έγινε ποτέ, μόνο 199,99 €. Με ενσωματωμένο 4K Bluray player, υποστήριξη 4K streaming, καθώς και Dolby Atmos, οι λάτρεις του gaming θα εξασφαλίσουν, μαζί και μια σειρά από επιπλέον δώρα/παροχές:

  Και μη ξεχνάτε! Με περισσότερα από 100 αποκλειστικά παιχνίδια, ενσωματωμένο 4Κ Ultra HD Blu-ray και δυνατότητα ροής βίντεο 4Κ, το Xbox One S διαθέτει εκπληκτική εικόνα υψηλής ευκρίνειας και ανάλυσης, ολοζώντανα χρώματα, λεπτό σχεδιασμό και υπόσχεται, για ακόμη μία φορά, μοναδικές στιγμές παιχνιδιών και διασκέδασης.

  Μπορείτε να βρείτε την προσφορά εδώ.

   

 • Total War Saga: Thrones of Britannia, ανακοινώθηκε το πρώτο spin-off της δημοφιλούς σειράς strategy games [Video]

  Total War Saga: Thrones of Britannia, ανακοινώθηκε το πρώτο spin-off της δημοφιλούς σειράς strategy games [Video]

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Chris Elpidis | Ημερομηνία: 2017-11-15 17:20:22 | Πηγή: Techgear

  Η Creative Assembly, οι δημιουργοί της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών στρατηγικής Total War, είχε ανακοινώσει μέσα στο καλοκαίρι ότι θα εργάζεται επάνω σε μια spin-off σειρά παιχνιδιών που βασίζεται στο Total War με τη διαφορά ότι θα εστιάζει σε σημαντικά γεγονότα αντί σε ολόκληρες εποχές. Η σειρά αυτή ονομάζεται Total War Saga και σήμερα η SEGA ανακοίνωσε το πρώτο παιχνίδι με τίτλο “Thrones of Britannia”.

  “Βρισκόμαστε στο έτος 878 μ.Χ. όπου ο Άγγλος βασιλιάς Alfred the Great έχει καταφέρει να αποκρούσει την επέλαση των Vikings αμυνόμενος ηρωϊκά στη μάχη του Edington. Ηττημένοι, αλλά όχι εντελώς νικημένοι, οι Vikings έχουν διασπαρθεί σε όλη τη Βρετανία. Για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 80 χρόνια, ο τόπος μοιάζει να κρέμεται σε μια εύθραυστη ισορροπία, με αποτέλεσμα οι βασιλιάδες της Αγγλίας, Σκωτίας, Ιρλανδίας και Ουαλίας να αισθάνονται ότι πλησιάζει η ώρα για μια μεγάλη αλλαγή και πολλές ευκαιρίες.

  Θα υπογραφούν συνθήκες. Θα γίνουν πόλεμοι. Θα υπάρξουν γυρίσματα της τύχης που θα φτάσουν στα όρια του θρύλου, σε ένα έπος που αποκαλύπτει την απαρχή ενός από τα μεγαλύτερη έθνη στην Ιστορία.

  Πολλοί βασιλιάδες θα εγερθούν. Ένας, όμως, θα βασιλεύσει.”

  Για την ώρα δεν έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για το Total War Saga: Thrones of Britannia, αλλά είναι σίγουρο ότι θα το δούμε σε Windows PC μέσα στο 2018.

 • Polys: Ένα ασφαλές σύστημα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας βασισμένο σε τεχνολογία blockchain από την Kaspersky Lab [Video]

  Polys: Ένα ασφαλές σύστημα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας βασισμένο σε τεχνολογία blockchain από την Kaspersky Lab [Video]

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Sani | Ημερομηνία: 2017-11-15 13:09:09 | Πηγή: Techgear

  Η Kaspersky Lab, στο πλαίσιο του ετήσιου Συνεδρίου της Cyber Security Weekend, ανακοίνωσε μία καινοτομία που προήλθε από το Kaspersky Lab Business Incubator: Μία προσαρμόσιμη πλατφόρμα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, επιχειρήσεις και κοινότητες, η οποία χρησιμοποιεί blockchain τεχνολογία και είναι ασφαλής διότι διαθέτει διαφανείς κρυπταλγόριθμους.

  Η έννοια της online ψηφοφορίας προσελκύει πολλούς ενδιαφερόμενους στη σύγχρονη κοινωνία, όπως πανεπιστήμια, επιχειρήσεις και κοινότητες που θέλουν να «ακούσουν» τα μέλη τους – τα οποία βρίσκονται συχνά σε διαφορετικά γεωγραφικά σημεία ή δεν επιθυμούν να συμμετέχουν σε φυσική ψηφοφορία. Ωστόσο, ο κίνδυνος να πραγματοποιεί ο χρήστης κρίσιμες επιλογές για τη ζωή του online παραμένει μεγάλος, με της μεγάλης κλίμακας ηλεκτρονικές ψηφοφορίες να παρέχουν τεράστιες ευκαιρίες για τους ψηφιακούς εγκληματίες να χειραγωγήσουν τα αποτελέσματα. Κατά τη διάρκεια του Cyber Security Weekend, ένα πάνελ που συστάθηκε από ειδικούς της Kaspersky Lab, της Agriledger και της Richtopia είχε σαν κεντρικό θέμα το πώς μπορούμε να καταστήσουμε τη διαδικασία ασφαλή και να διασφαλίσουμε ότι οι ψήφοι μας δεν θα αλλάξουν ή δεν θα μεταβληθούν από εξωτερικούς ή εσωτερικούς παράγοντες.

  Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων, η Kaspersky Lab παρουσίασε το πειραματικό πρόγραμμα «Polys», ένα νέο εμπορικό προϊόν που δημιουργήθηκε από μία ομάδα προγραμματιστών του Business Incubator, το οποίο στοχεύει να παρέχει σε οποιονδήποτε τη δυνατότητα να πραγματοποιεί ασφαλή, ανώνυμη και κλιμακούμενη ηλεκτρονική ψηφοφορία με αποτελέσματα που δεν μπορούν να τροποποιηθούν από συμμετέχοντες ή διοργανωτές.

  Ο Vartan Minasyan, Head of Investment and Innovation της Kaspersky Lab σχολίασε:

  “Στο Kaspersky Lab Business Incubator υποστηρίζουμε την ανάπτυξη νέων ιδεών και τεχνολογιών που προέρχονται τόσο από εσωτερικές όσο και εξωτερικές ομάδες, οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν σε διάφορους τομείς όπου η προστασία και η ασφάλεια αποτελούν σημαντικές παραμέτρους. Ένας τέτοιος τομέας είναι οι ηλεκτρονικές ψηφοφορίες και, μάλιστα, εξερευνώντας εκτενέστερα τις πιθανές υλοποιήσεις του blockchain, η ομάδα μας συνειδητοποίησε ότι αυτή η τεχνολογία σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της εταιρείας σε θέματα ψηφιακής ασφάλειας θα μπορούσαν να λύσουν βασικά προβλήματα που σχετίζονται με την ιδιωτικότητα, τη διαφάνεια και την ασφάλεια των ηλεκτρονικών ψηφοφοριών. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ήμασταν σε θέση να δημιουργήσουμε ένα κατάλληλο περιβάλλον γι αυτήν την εσωτερική καινοτομία”

  Το Polys είναι βασισμένο σε έξυπνα συμβόλαια στο Ethereum (κάποιες φορές αναφέρεται και ως Blockchain 2.0) το οποίο επιτρέπει την εξακρίβωση της ψηφοφορίας και τη διεξαγωγή ψηφοφοριών με αποκεντρωμένο τρόπο. Τα πλεονεκτήματα ασφαλείας της blockchain ψηφοφορίας είναι σημαντικά:

  Μια επιπλέον καινοτομία της λύσης Polys είναι ότι εξαλείφει τους περιορισμούς που είναι εγγενείς σε άλλες λύσεις blockchain:

  Η Jutta Steiner, συνιδρύτρια της Parity Technologies, υποστηρικτής και σύμβουλος στο έργο, σχολιάζει:

  “Η Parity Technologies είναι ενθουσιασμένη που εμπλέκεται με το Polys ως την πλατφόρμα επιλογής τους για ένα τόσο καινοτόμο έργο. Η τεχνολογία blockchain εφαρμόζεται ολοένα και περισσότερο από έναν μεγάλο αριθμό βιομηχανιών και πιστεύουμε ότι η αποκέντρωση της διαδικασίας ψηφοφορίας θα διασφαλίσει μια δίκαιη διαδικασία και θα δημιουργήσει υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης στο σύστημα”

  Για όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν την υπηρεσία, υπάρχει μια freemium προσφορά, διαθέσιμη σε όλους και εύκολη στη δημιουργία. Το Polys προσφέρει επίσης μια προσαρμοσμένη πλατφόρμα, η οποία είναι πλήρως κλιμακούμενη, με χωρητικότητα χιλιάδων ψηφοφόρων και μπορεί να προσαρμοστεί σε συγκεκριμένες απαιτήσεις όσον αφορά την εξουσιοδότηση, το σχεδιασμό διεπαφών και την ενσωμάτωση σε άλλες υπηρεσίες.

  Περισσότερες πληροφορίες για τη λύση και την τεχνολογία μπορείτε να βρείτε στην ειδική ιστοσελίδα.

 • Νέος Κανονισμός Γενικών Αδειών για διασφάλιση των δικαιωμάτων του καταναλωτή και τον έλεγχο των χρεώσεών τους

  Νέος Κανονισμός Γενικών Αδειών για διασφάλιση των δικαιωμάτων του καταναλωτή και τον έλεγχο των χρεώσεών τους

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Sani | Ημερομηνία: 2017-11-15 12:37:27 | Πηγή: Techgear

  Ο νέος Κανονισμός Γενικών Αδειών, που εξέδωσε η ΕΕΤΤ, καθορίζει τις υποχρεώσεις των παρόχων ηλεκτρονικών επικοινωνιών και δίνει έμφαση στην προάσπιση των δικαιωμάτων των συνδρομητών και στον έλεγχο των χρεώσεών τους σε τηλεφωνία και Διαδίκτυο.

  Οι σημαντικότερες υποχρεώσεις που επιβάλλει ο νέος Κανονισμός, μεταξύ άλλων, αφορούν στα ακόλουθα θέματα:

  Επισημαίνεται ότι, η απαγόρευση της αύξησης του παγίου στις συμβάσεις ορισμένου χρόνου και η ρύθμιση για την αποστολή ηλεκτρονικών λογαριασμών τίθενται άμεσα σε ισχύ. Οι υπόλοιπες ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ μετά την πάροδο έξι μηνών, χρόνος που απαιτείται προκειμένου οι πάροχοι να προετοιμαστούν επαρκώς, ώστε να ανταποκριθούν στις νέες υποχρεώσεις τους.

  Κορυφαία προτεραιότητα για την ΕΕΤΤ παραμένει η προάσπιση των δικαιωμάτων και η πρόσβαση των καταναλωτών σε ανταγωνιστικές επιλογές υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

 • Η Facebook ενοποιεί τα Facebook Stories και Messenger Day

  Η Facebook ενοποιεί τα Facebook Stories και Messenger Day

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Scorpion | Ημερομηνία: 2017-11-15 12:06:00 | Πηγή: Techgear

   

  Με τόσα Stories να κυκλοφορούν σε Instagram, Facebook και Facebook Messenger ήταν αναμενόμενο ότι η Facebook θα αποφάσιζε να τα ενοποιήσει όλα για να μην χάνεται η μπάλα. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ενοποιούνται πλέον τα Facebook Stories με το Messenger Day, υπό την έννοια ότι όταν ανεβάζεις ένα Story στο Facebook θα εμφανίζεται αυτόματα και στο Messenger (και το αντίστροφο), ενώ συγχρονίζεται και η θέαση (αν το έχεις δει στο Facebook θα φαίνεται σαν viewed στο Messenger και το αντίστροφο).

  Είναι γεγονός ότι τα Facebook Stories και Messenger Day δεν απέκτησαν ποτέ τη δημοφιλία των Instagram Stories, γι’ αυτό η εταιρεία εξερευνά τρόπους για να τονώσει το ενδιαφέρον των χρηστών. Από τη μία η ενοποίηση τους γλιτώνει τον διπλό κόπο για ανάρτηση και στις δύο πλατφόρμες, ενώ παράλληλα φέρνει και τη λειτουργία Stories for Groups που επιτρέπει σε διάφορα μέλη ενός group να συνεισφέρουν στη δημιουργία ενός κοινού Facebook Story (π.χ. γάμος, γενέθλια κλπ.).

  Να σημειωθεί ότι τα Facebook Stories έρχονται πλέον και στην εφαρμογή Facebook Messenger Lite, αν και για την ώρα θα είναι δυνατή μόνο η θέαση τους. Σύντομα θα προστεθεί και η δυνατότητα ανάρτησης μέσα από το Messenger Lite.

  [FB]

   

 • Firefox Quantum (Firefox 57): Ο ριζικά ανανεωμένος web browser διαθέσιμος για όλους [Videos]

  Firefox Quantum (Firefox 57): Ο ριζικά ανανεωμένος web browser διαθέσιμος για όλους [Videos]

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Chris Elpidis | Ημερομηνία: 2017-11-15 11:33:40 | Πηγή: Techgear

  Η Mozilla είχε αποκαλύψει τον Firefox Quantum στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη και σήμερα έφτασε η στιγμή να τον χρησιμοποιήσουμε όλοι. Η νέα έκδοση του web browser (Mozilla Firefox 57) υπόσχεται διπλάσια ταχύτητα χάριν στην νέα browsing engine, καλύτερη διαχείριση της μνήμης RAM με 30% λιγότερη κατανάλωση σε σύγκριση με τον Google Chrome και ταχύτερη εναλλαγή καρτελών.

  Ακόμη, ο Firefox Quantum έρχεται με νέο minimal σχεδιασμό και πολλά νέα ενσωματωμένα χρήσιμα εργαλεία που δεν χρειάζονται εγκατάσταση εξωτερικού add-on, όπως το εργαλείο για λήψη screenshots και η υπηρεσία Pocket για αποθήκευση άρθρων/ιστοσελίδων για αργότερα, νέα βιβλιοθήκη με συγκεντρωμένη όλη τη δραστηριότητα του χρήστη (bookmarks, ιστορικό, λήψεις, add-ons κλπ.)

  Φυσικά υποστηρίζει add-ons, νέα themes, συγχρονισμό των passwords, bookmarks κλπ. με άλλες συσκευές και δυνατότητα διαμοιρασμού των ανοικτών καρτελών μεταξύ υπολογιστή, smartphone και tablet.

  Μπορείτε να κατεβάσετε τον Firefox Quantum από εδώ για desktop, Android και iOS.

 • Η LG αποκαλύπτει τη διευρυμένη σειρά ιατρικών συσκευών απεικόνισης στην MEDICA 2017

  Η LG αποκαλύπτει τη διευρυμένη σειρά ιατρικών συσκευών απεικόνισης στην MEDICA 2017

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Sani | Ημερομηνία: 2017-11-14 16:23:32 | Πηγή: Techgear

  [Δ.Τ.]

  Η LG παρουσιάζει τη διευρυμένη σειρά ιατρικών συσκευών απεικόνισης στη Medica 2017, τη μεγαλύτερη ιατρική έκθεση παγκοσμίως που πραγματοποιείται στο Ντίσελντορφ κάθε χρόνο.

  Η LG, η οποία ξεκίνησε την επιχειρηματική της δραστηριότητα πάνω στις ιατρικές συσκευές απεικόνισης το 2016, έχει πολυετή εμπειρία στην τεχνολογία επίπεδης οθόνης και προβλέπει μια κερδοφόρα αγορά στην ταχέως αναπτυσσόμενη ιατρική βιομηχανία απεικόνισης. Στη Medica 2017, η LG θα παρουσιάσει το νέο 3MP Diagnostic Monitor (μοντέλο 21HK512D) και ένα 1.3MP Clinical Review Monitor (μοντέλο 19HK312C) στους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα από όλο τον κόσμο. Το monitor 21HK512D είναι το πρώτο στην κατηγορία των διαγνωστικών προϊόντων της LG και ολοκληρώνει τη σειρά συσκευών ιατρικής απεικόνισης της εταιρείας, η οποία πλέον παρέχει στα νοσοκομεία ολοκληρωμένες λύσεις απεικόνισης για τη φροντίδα των ασθενών από την εγγραφή και την εξέταση έως τη διάγνωση και τη θεραπεία.

  Η LG 21HK512D οθόνη είναι 21,3 ιντσών με ανάλυση 3MP (1536 x 2048) και προσφέρει εντυπωσιακό επίπεδο φωτεινότητας, ενώ ο ενσωματωμένος βαθμονομητής ελέγχει ποια χρώματα πρέπει να ρυθμιστούν και τα διορθώνει για να εξασφαλίσει ότι οι μαγνητικές και αξονικές τομογραφίες απεικονίζονται με σαφήνεια. Το νέο Clinical Review Monitor 1.3MP (1280 x 1024) της LG διαθέτει οθόνη IPS 19 ιντσών με αναλογία 5:4, η οποία μπορεί να συνδεθεί με υπάρχον νοσοκομειακό εξοπλισμό. Όπως όλες οι συσκευές ιατρικής απεικόνισης της LG, έτσι και οι δύο οθόνες είναι συμβατές με το Part 14 του Προγράμματος Ψηφιακής Απεικόνισης και Επικοινωνίας στην Ιατρική (DICOM), γεγονός που σημαίνει ότι οι γκρι τόνοι διορθώνονται για να διατηρηθεί η ακρίβεια και η συνοχή της εικόνας με την πάροδο του χρόνου.

  Οι οθόνες της LG είναι εξοπλισμένες με τεχνολογία σταθεροποίησης οπίσθιου φωτισμού για να εγγυώνται σταθερά επίπεδα φωτεινότητας και βαθμονομούνται με λεπτό τρόπο (calibration) για να εξασφαλίζουν συμβατότητα με πολλαπλές συσκευές. Η λειτουργία Dynamic Sync μειώνει την καθυστέρηση εισόδου (input lag), ενώ οι ρυθμίσεις Flicker Safe και Reader Mode βοηθούν στη μείωση καταπόνησης των ματιών που αντιμετωπίζουν οι γιατροί όταν εργάζονται πολύωρες βάρδιες.

  Η σειρά συσκευών ιατρικής απεικόνισης της LG έχει παρουσία σε ποικίλες συνθήκες, όπως αίθουσα συσκέψεων, χειρουργικό τραπέζι και αίθουσα ακτινογραφίας. Η προηγμένη τεχνολογία IPS των οθονών επιτρέπει σε πολλούς ιατρικούς επαγγελματίες να βλέπουν τις οθόνες από διαφορετικές γωνίες με ελάχιστη παραμόρφωση χρώματος. Επιπλέον, οι ιατρικές οθόνες της LG είναι ανθεκτικές στο νερό και τη σκόνη, διασφαλίζοντας ότι συνεχίζουν να λειτουργούν άψογα σε υγρασία, νερό, σκόνες ή κάποιες περιβαλλοντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα σημερινά νοσοκομεία.

  Όπως δήλωσε ο Jang Ik-hwan, Αντιπρόεδρος της IT Business της LG Electronics,

  “Επεκτείνουμε τις προσφορές των προϊόντων μας στον ιατρικό τομέα με στόχο να γίνουμε ηγέτης στις ιατρικές οθόνες υψηλής ποιότητας παγκοσμίως. Είμαστε αισιόδοξοι ότι η φήμη της LG στην κατηγορία premium οθονών θα επεκταθεί και θα έχει θετικό αντίκτυπο στη ζωή των ανθρώπων. Η μακρά ιστορία της LG στις premium οθόνες θα δώσει στους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα την σιγουριά ότι αυτό που βλέπουν στην οθόνη είναι εξαιρετικά ακριβές”

  Πάνω από 5.100 εκθέτες από 70 χώρες συμμετείχαν στη Medica 2016. Η έκθεση φιλοξένησε κορυφαίες προσωπικότητες στους τομείς των επιχειρήσεων, της έρευνας και της πολιτικής για περισσότερα από 40 χρόνια και αποτελεί επίσης χώρο για φόρουμ και ειδικές εκπομπές σε ποικίλα ιατρο-τεχνολογικά θέματα.

   

 • HTC Vive Focus: Το ασύρματο και αυτόνομο VR headset ως απάντηση στο Oculus Go [Video]

  HTC Vive Focus: Το ασύρματο και αυτόνομο VR headset ως απάντηση στο Oculus Go [Video]

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Chris Elpidis | Ημερομηνία: 2017-11-14 16:12:26 | Πηγή: Techgear

  Μετά την ανακοίνωση του Oculus Go ήταν αναμενόμενο ότι η HTC θα θελήσει να απαντήσει με ένα αντίστοιχο ασύρματο και αυτόνομο VR headset, ιδιαίτερα από τη στιγμή που έχει αποφασίσει να ρίξει το μεγαλύτερο βάρος της στη συγκεκριμένη κατηγορία συσκευών βάζοντας τις υπόλοιπες σε δεύτερη μοίρα. Αυτό είναι το HTC Vive Focus.

  Η εταιρεία προχώρησε στα αποκαλυπτήρια χαρακτηρίζοντας το HTC Vive Focus ως το πρώτο αυτόνομο VR headset στον κόσμο που φέρει την τεχνολογία 6DoF (το Oculus Go προσφέρει 3DoF), δηλαδή 6 βαθμούς ελευθερίας χωρίς να χρειάζονται άλλοι εξωτερικοί αισθητήρες ή αξεσουάρ πλην του headset και του τηλεχειριστηρίου του.

  Το HTC Vive Focus διαθέτει οθόνη AMOLED και επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835, αλλά πέραν τούτων δεν έγινε γνωστό κάποιο άλλο τεχνικό χαρακτηριστικό του. Αξιοσημείωτο, επίσης, ότι υποστηρίζει την πλατφόρμα Vive Wave VR και όχι το Google Daydream παρά τη στενή σχέση που διατηρεί με τη Google.

  Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή, αλλά υποθέτουμε ότι θα γίνουν γνωστά μέσα στις επόμενες ημέρες.

  [via]

   

 • LEAGOO KIICAA MIX και Lenovo ZUK Z1 κοντά στο €100αρικο για λίγες ημέρες

  LEAGOO KIICAA MIX και Lenovo ZUK Z1 κοντά στο €100αρικο για λίγες ημέρες

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: PotatoHead | Ημερομηνία: 2017-11-14 15:51:24 | Πηγή: Techgear

  Νέα ημέρα, νέες εξαιρετικές προσφορές από το κατάστημα Lightinthebox. Αυτή τη φορά σειρά παίρνουν τα LEAGOO KIICAA MIX και το Lenovo ZUK Z1, για τα οποία δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις μιας και ασχοληθεί αρκετά μαζί τους στο παρελθόν.

  Το LEAGOO KIICAA MIX είναι από τις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις των τελευταίων εβδομάδων, με tri-bezel-less κατασκευή, διπλή κάμερα και στο σύνολο τους πολύ αξιοπρεπή τεχνικά χαρακτηριστικά. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει, όμως, είναι η τρομερά χαμηλή τιμή του που μπορεί να καλυφθεί από οποιονδήποτε θέλει να έχει στα χέρια του smartphone με μοντέρνο design. Ειδικά για το επόμενο πενθήμερο, θα το βρείτε στο κατάστημα Lightinthebox σε τιμή μόλις €102.91 και μπορείτε να αγοράσετε ασφάλεια τελωνείου με μόλις €2.96.

  Σε ό,τι αφορά το Lenovo ZUK Z1, πρόκειται για το smartphone που κέρδισε τις εντυπώσεις πριν από δύο χρόνια με τα κορυφαία για την εποχή τεχνικά χαρακτηριστικά και λειτουργικό σύστημα CyanogenMod 12.1. Η τιμή του έχει πέσει από τα σχεδόν €300 που κόστιζε στο αρχικό λανσάρισμα σε μόλις €107.02 για τις επόμενες ημέρες, ενώ προσφέρεται ασφάλεια τελωνείου με μόλις €2.85.

 • Belmont: Η έξυπνη πόλη του μέλλοντος που χτίζει από την αρχή ο Bill Gates [Video]

  Belmont: Η έξυπνη πόλη του μέλλοντος που χτίζει από την αρχή ο Bill Gates [Video]

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Chris Elpidis | Ημερομηνία: 2017-11-14 15:17:53 | Πηγή: Techgear

  Σε επενδυτικό οργασμό και πάλι ο Bill Gates, ή καλύτερα μία από τις δεκάδες εταιρείες του, καθώς ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει 80$ εκατ. για να χτιστεί εκ θεμελίων η “έξυπνη πόλη του μέλλοντος”. Η πόλη αυτή θα βρίσκεται δυτικά του Phoenix (Arizona, ΗΠΑ), θα εκτείνεται σε 25.000 στρέμματα και θα ονομάζεται Belmont. Ως έξυπνη πόλη θα χαρακτηρίζεται από ταχύτατα δίκτυα επικοινωνιών, αυτόνομα/αυτοοδηγούμενα οχήματα και πολλά data centers για την συλλογή των πληροφοριών.

  Το συγκεκριμένο κομμάτι γης βρίσκεται στο στόχαστρο από τις αρχές της δεκαετίας του ’90. Τα 3800 στρέμματα θα διατεθούν για εμπορικά καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους, τα 470 στρέμματα για δημόσια σχολεία και οι προβλεπόμενες κατοικίες θα μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 80.000 κατοίκους.

  Όπως αναφέρει η σύμπραξη Belmont Partners,

  “Το Belmont θα δημιουργήσει μια κοινωνία που θα κοιτάζει το μέλλον με υποδομές τηλεπικοινωνιών που θα χαρακτηρίζονται από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με υψηλές ταχύτητες, data centers, νέα μοντέλα παραγωγής και διανομής, αυτόνομα οχήματα και αυτοματοποιημένα logistics”

  Για την ώρα, πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα ξεκινήσουν τα έργα. Ο Bill Gates, πάντως, με την επένδυση του βάζει στο χέρι το 53% του project.

  [via]

 • Η Amazon επιβεβαίωσε τηλεοπτική σειρά Lord of the Rings και η Hulu σειρά Hitman από τον δημιουργό του John Wick

  Η Amazon επιβεβαίωσε τηλεοπτική σειρά Lord of the Rings και η Hulu σειρά Hitman από τον δημιουργό του John Wick

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Chris Elpidis | Ημερομηνία: 2017-11-14 14:01:21 | Πηγή: Techgear

  Ο ατελείωτος κόσμος που εμπνεύστηκε ο J.R.R.Tolkien δεν θα μπορούσε ποτέ να χωρέσει μέσα σε 6 ταινίες (3 για το Hobbit και 3 για το Lord of the Rings), επομένως, ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο ότι κάποιος θα αποφάσιζε να επενδύσει επάνω στην δημιουργία τηλεοπτικής σειράς μιας και ζούμε σε μια χρυσή εποχή για τις υπηρεσίες streaming.

  Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Amazon, η εταιρεία συνεργάζεται με τις New Line Cinema, HarperCollins και Tolkien Estate and Trust για μια τηλεοπτική σειρά Lord of the Rings που θα παίξει αποκλειστικά στην συνδρομητική υπηρεσία Amazon Prime Video (διαθέσιμη και στην Ελλάδα), σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί το Netflix που με τη σειρά του επενδύει $8 δισ. για original περιεχόμενο.

  Προς το παρόν δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό σχετικά με την υπόθεση και το cast, αλλά υπόσχονται ότι θα δούμε εντελώς ανεξερεύνητες ιστορίες βασισμένες στα γραπτά του J.R.R.Tolkien.

  Και μιας και πιάσαμε τα τηλεοπτικά θέματα, να αναφέρουμε εδώ και τη συνεργασία των Fox και Hulu για την δημιουργία μιας νέας τηλεοπτικής σειράς που θα βασίζεται στη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών Hitman. Ούτε για αυτήν έχουμε κάτι σχετικό με την υπόθεση και το cast, αλλά μαθαίνουμε ότι την έχει αναλάβει ο Derek Kolstad, δημιουργός των ταινιών John Wick.

 • Η Qualcomm απέρριψε την πρόταση εξαγοράς ύψους $103 δισ. της Broadcom ως υποτιμητική για την αξία της

  Η Qualcomm απέρριψε την πρόταση εξαγοράς ύψους $103 δισ. της Broadcom ως υποτιμητική για την αξία της

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Chris Elpidis | Ημερομηνία: 2017-11-14 13:19:22 | Πηγή: Techgear

  Η αυτόκλητη πρόταση της Broadcom για να εξαγοράσει την Qualcomm έναντι $103 δισ. δεν έγινε τελικά δεκτή από το διοικητικό συμβούλιο της δεύτερης, όπως αναφέρεται ξεκάθαρα στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε πριν από μερικές ώρες. Οι δηλώσεις των τριών στελεχών αναφέρουν ότι η πρόταση υποτιμά (!) την αξία της Qualcomm με βάση την θέση της σε κάθε πτυχή της βιομηχανίας των ημιαγωγών από φορητές συσκευές, IoT, υπολογιστές, δίκτυα και αυτοκινούμενα. Παρόλα αυτά, η Qualcomm δεν διευκρινίζει αν θα συζητούσε κάποια μεγαλύτερη οικονομική προσφορά…

  Paul Jacobs, Εκτελεστικός Πρόεδρος και Πρόεδρος του Δ.Σ. της Qualcomm:

  “Το Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα ότι η πρόταση της Broadcom υποτιμά σημαντικά την αξία της Qualcomm με βάση την ηγετική θέση που κατέχει στον τομέα της mobile τεχνολογίας και τις μελλοντικές προοπτικές της.

  Steve Mollenkopf, CEO της Qualcomm:

  “Καμία εταιρεία δεν κατέχει καλύτερη θέση στους τομείς των mobile, IoT, automotive, edge computing και networking στη βιομηχανία μας. Είμαστε αισιόδοξοι ότι έχουμε τις ικανότητες να δημιουργήσουμε σημαντικά μεγαλύτερα κέρδη για τους μετόχους μας, καθώς συνεχίζεται η ανάπτυξη μας σε αυτούς τους τομείς και ηγούμαστε της μετάβασης στην εποχή των δικτύων 5G”

  Tom Horton, Πρόεδρος της Qualcomm,

  “Το Συμβούλιο και η Διοίκηση είναι αφοσιωμένοι στο να αποφέρουν κέρδη για τους μετόχους της Qualcomm. Μετά από μια διεξοδική ανάλυση σε συνεργασία με τους οικονομικούς και νομικούς συμβούλους μας, το Συμβούλιο κατέληξε ότι η πρόταση της Broadcom υποτιμά σημαντικά την αξία της Qualcomm και φέρνει μαζί της μεγάλη αβεβαιότητα. Είμαστε πεποισμένοι ότι η στρατηγική που ακολουθεί ο Steve και η ομάδα του θα φέρει πολύ μεγαλύτερα κέρδη για τους μετόχους της Qualcomm σε σύγκριση με αυτά της προσφοράς της Broadcom”

  Να σημειωθεί ότι ακόμη και αν δεχόταν η Qualcomm την προσφορά της Broadcom, ίσως έμπαινε φρένο από τις ρυθμιστικές αρχές ανταγωνιστικότητας. Παρόλα αυτά, θα περιμένουμε με ενδιαφέρον μια νέα, πολύ μεγαλύτερη πρόταση από την Broadcom για να δούμε αν πραγματικά θέλει να αποκτήσει την Qualcomm ή αν απλά μιλάμε για κινήσεις εντυπωσιασμού.

  [Qualcomm]

 • Δοκίμασε δωρεάν το PS4 online multiplayer στην μεγαλύτερη κοινότητα gaming χωρίς συνδρομή PS Plus

  Δοκίμασε δωρεάν το PS4 online multiplayer στην μεγαλύτερη κοινότητα gaming χωρίς συνδρομή PS Plus

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: Scorpion | Ημερομηνία: 2017-11-14 12:57:54 | Πηγή: Techgear

  Από τις 15 έως και τις 20 Νοεμβρίου το PlayStation, για δεύτερη φορά αυτή τη χρονιά, σε προσκαλεί στο PS Plus Open Multiplayer Event. Ένα άκρως συναρπαστικό πενθήμερο περιμένει τους παίκτες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν, χωρίς επιπλέον χρέωση, τις συγκινήσεις που προσφέρει το διαδικτυακό παιχνίδι, χωρίς να είναι ενεργοί συνδρομητές PS Plus. Διάλεξε το αγαπημένο παιχνίδι από τη συλλογή σου, συνδέσου online και απόδειξε την αξία σου στην μεγαλύτερη κοινότητα παικτών σε όλο τον κόσμο. Για ένα «καυτό» 5ήμερο μέσα στην καρδιά του Νοέμβρη, επωφελήσου από αυτή την μοναδική ευκαιρία να αναβαθμίσεις την gaming εμπειρία σου.

  Το PlayStation Plus Open Multiplayer Event θα προσφέρει χωρίς επιπλέον χρέωση online multiplayer στο PS4, ενώ τα επιπλέον πλεονεκτήματα του PlayStation Plus θα απαιτούν ενεργή συνδρομή.

  Το PlayStation Plus απολαμβάνει περισσότερους από 26,4 εκατομμύρια συνδρομητές σε όλο τον κόσμο, με τα ενεργά μέλη να έχουν μοναδικές, αποκλειστικές δυνατότητες και πλεονεκτήματα, όπως το PS4 online multiplayer, δύο παιχνίδια PS4 κάθε μήνα χωρίς επιπλέον χρέωση, αποκλειστικές εκπτώσεις, 10GB online αποθήκευσης και παιχνίδια μπόνους, όπως τον τίτλο Until Dawn: Rush of Blood για το PlayStation VR (PS VR), αλλά και το ολοκαίνουργιο That’s You! από τη σειρά τίτλων για το PlayLink.

  Η πρόσβαση θα είναι διαθέσιμη από Τετάρτη 15 Νοεμβρίου μετά τις 12:00 π.μ. μέχρι και την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 12:00 π.μ. ώρα Ελλάδος. Συντονίσου!

 • Moto Tab: Το νέο mid-range tablet από τη Lenovo με ενδιαφέρουσες λειτουργίες

  Moto Tab: Το νέο mid-range tablet από τη Lenovo με ενδιαφέρουσες λειτουργίες

  Κατηγορία: Τεχνολογία | Συντάκτης: PotatoHead | Ημερομηνία: 2017-11-14 12:46:33 | Πηγή: Techgear

  Μετά από αρκετά χρόνια βλέπουμε ένα νέο tablet με την επωνυμία της Motorola, καθώς η Lenovo προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωσή του για λογαριασμό του παρόχου AT&T στις ΗΠΑ. Το Moto Tab κατατάσσεται στη mid-range κατηγορία και προσφέρει ενδιαφέρουσες λειτουργίες, όπως δυνατότητα πραγματοποίησης/αποδοχής κλήσεων χωρίς smartphone, TV mode και ξεχωριστά αυτόνομα προφίλ για όλη την οικογένεια.

  To Moto Tab θα κυκλοφορήσει από αυτήν την εβδομάδα στις ΗΠΑ σε τιμή $299.

  [Lenovo]

   

           

Σπόνσορες

φιλοξενία ιστοσελίδας
Live News

 • Γίνεται φόρτωση των τελευταίων νέων σε πραγματικό χρόνο