• Ένας σημαντικός παράγοντας στην θεωρία της σχετικότητας

  Ένας σημαντικός παράγοντας στην θεωρία της σχετικότητας

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-20 20:50:44 | Πηγή: News Now
  Κεντρικό ρόλο στις εξισώσεις της ειδικής θεωρίας της σχετικότητας του Αϊνστάιν κατέχει ο παράγοντας Lorentz, που συμβολίζεται με το ελληνικό γράμμα γάμμα:

  Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Don Lincoln από το Fermilab, μας δείχνει έναν απλό τρόπο υπολογισμού του παράγοντα γ και μας εξηγεί την φυσική του σημασία:
         
  tinanantsou
 • Η Ρωσίδα με τις «παραφυσικές δυνάμεις» και η τρελή κούρσα του Ψυχρού Πολέμου

  Η Ρωσίδα με τις «παραφυσικές δυνάμεις» και η τρελή κούρσα του Ψυχρού Πολέμου

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-20 20:50:44 | Πηγή: News Now
  Η Nina Kulagina, νοικοκυρά και πρώην μέλος του Κόκκινου Στρατού ισχυρίστηκε ότι στις 10 Μαρτίου 1970 σταμάτησε την καρδιά ενός βατράχου μόνο με τη σκέψη. Η Kulagina, που έλεγε ότι διαθέτει ιδιαίτερες ψυχικές δυνάμεις, βρισκόταν στο Στρατιωτικό Ινστιτούτο Ukhtomskii στο Λένινγκραντ της Ρωσίας. Κι όμως, στην καρδιά του Ψυχρού Πολέμου, στο αποκορύφωμα της τρελής κούρσας των εξοπλισμών, ΗΠΑ και Ρωσία επένδυσαν μέχρι και στο παραφυσικό...

  Όταν η καρδιά του βατράχου σταμάτησε, αφαιρέθηκε και τοποθετήθηκε σε διάλυμα προκειμένου να διατηρηθεί ζωντανή επί μία ώρα. Οι επιστήμονες μετρούσαν τους παλμούς μέσω ηλεκτροδίων που είχαν συνδέσει στο αμφίβιο.

  Σύμφωνα με τους σοβιετικούς γιατρούς που την παρακολούθησαν, ο καρδιακός ρυθμός της Kulagina αυξήθηκε δραματικά τα επτά λεπτά που χρειάστηκε για να… σταματήσει -με τη σκέψη της πάντα- την καρδιά του βατράχου. Σημειώνεται ότι προηγουμένως είχε χρειαστεί 20 λεπτά «άσκησης».

  Στη συνέχεια, προσπάθησε να ανεβάσει τους καρδιακούς παλμούς ενός εκ των γιατρών οι οποίοι βρίσκονταν στο δωμάτιο. Η επιλογή δεν ήταν τυχαία. Ο άνθρωπος που διάλεξε είχε δηλώσει επιφυλακτικός. Αμφότεροι είχαν συνδεθεί με ηλεκτροκαρδιογράφους.

  Όπως γράφει το timeline.com, μέσα σε λίγα λεπτά, διαπιστώθηκε ότι «η καρδιά του γιατρού χτυπούσε ‘επικίνδυνα γρήγορα’» και το πείραμα τερματίστηκε. Αλλά, το οπτικό υλικό από το «πείραμα» αυτό έφτασε σε χρόνο ρεκόρ στο Αμερικανικό Πεντάγωνο.

  Είχε η Kulagina «ψυχικές δυνάμεις»; Ή μήπως οι Σοβιετικοί προσπαθούσαν να ξεγελάσουν τον εχθρό υπαινισσόμενοι κάποιο εξωαισθητηριακό (σα να λέμε, παραφυσικό) οπλοστάσιο; Οι Αμερικανοί ήταν διχασμένοι, αλλά ένα ήταν σίγουρο: Η Ρωσίδα και ο νεκρός βάτραχος είχαν την προσοχή τους.

  Υπάρχουν κάποιες πτυχές του Ψυχρού Πολέμου, που κοιτάζοντας πίσω στον χρόνο, έχουν αν μη τι άλλο, μια δόση χιούμορ -έστω, και σκοτεινού.

  Στο αποκορύφωμα του Ψυχρού Πολέμου, ενώ η κούρσα των εξοπλισμών ήταν σε πλήρη εξέλιξη και οι σχέσεις των δύο τότε υπερδυνάμεων κινούνταν σε κλίμα βαθιάς, αμοιβαίας καχυποψίας, οι ΗΠΑ και η Σοβιετική Ένωση δαπανούσαν τεράστιους πόρους στο όνομα της καινοτομίας και των όλο και πιο περίεργων -και εξελιγμένων- τρόπων κατασκοπείας. Ένας εξ αυτών ήταν και οι «ψυχικές δυνάμεις».

  Οι δύο αντίπαλοι χρησιμοποιούσαν διπλούς πράκτορες, υποκλοπές και άλλες συνήθεις τακτικές, οι οποίες ήταν ακριβές και επικίνδυνες.

  Ούτως ή άλλως, θα ήταν καλύτερο να ξέρουν όχι απλώς τι σχεδίαζε ο εχθρός αλλά… τι σκεφτόταν και να είναι σε θέση να… μεταστρέψουν τη σκέψη του, ή να καταστρέψουν εκ του μακρόθεν ακριβά όπλα. Παρόλο που ο ενθουσιασμός για τις ικανότητες αυτές δεν ήταν μεγάλος, οι δυνατότητες για έναν τέτοιου είδους «πόλεμο» έμοιαζαν τότε ατελείωτες.

  Όπως γράφει το δημοσίευμα, ήταν μια περίεργη στροφή για τους Σοβιετικούς το γεγονός ότι αντιμετώπισαν τον μυστικισμό με τον ίδιο τρόπο που έβλεπαν τη θρησκεία.

  Όπως γράφει η ιστορικός Annie Jacobsen στο βιβλίο της «Phenomena: The Secret History of the U.S. Government’s Investigations into Extrasensory Perception and Psychokinesis»

  («Φαινόμενα: Η μυστική ιστορία των ερευνών της αμερικανικής κυβέρνησης για την Εξωαισθητηριακή Αντίληψη και την Ψυχοκίνηση»), οι Σοβιετικοί είχαν απαγορεύσει ο,τιδήποτε κινούνταν στη σφαίρα του παραφυσικού. Μέχρι που «συνειδητοποίησαν» ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τον μυστικισμό για κατασκοπεία.

  Αλλά πρώτα έπρεπε να προσδώσουν στη δράση τους μία επιστημονική χροιά. Σε διάταγμα του 1963, «η σοβιετική ορολογία γύρω από την ESP (Extrasensory perception) ξαναγράφηκε με τεχνικούς όρους», γράφει η Jacobsen, «αποσυνδέοντας κάθε σχέση με το απόκρυφο παρελθόν της». Για παράδειγμα, η τηλεπάθεια έγινε «μεταδόσεις βιολογικών συστημάτων σε μεγάλες αποστάσεις». Η ψυχοκίνηση (όπου φυσικά αντικείμενα «κινούνται με το νου», με άλλα λόγια όταν «ο νους επηρεάζει την ύλη») έγιναν «μη ιονίζουσες, ιδιαιτέρως ηλεκτρομαγνητικές, εκπομπές από τον άνθρωπο».

  Όλη τη δεκαετία του 1960, οι Σοβιετικοί κατηύθυναν μια μεγάλη ενέργεια προς την ίδια την ενέργεια, στο πλαίσιο έρευνας που αποσκοπούσε στην καλύτερη κατανόηση της ενεργειακής ροής γύρω από τον άνθρωπο. Στόχος ήταν να αξιοποιήσουν την ενέργεια αυτή για να επηρεάσουν φυσικά συστήματα. Ο επιστήμονας που τέθηκε επικεφαλής από το Πανεπιστήμιο του Λένινγκραντ  (συγκεκριμένα, από το Special Laboratory for Biocommunications Phenomena) ισχυρίστηκε ότι «η ανακάλυψη της ενέργειας που βασίζεται στην ESP θα είναι τόσο σημαντική όσο η ανακάλυψη της ατομικής ενέργειας».

  Το 1962, ενώ έκαναν σάρωση ασφαλείας στην πρεσβεία των ΗΠΑ στη Μόσχα (μια διαδικασία ρουτίνας), Αμερικανοί στρατιωτικοί μηχανικοί ανακάλυψαν περίεργα ηλεκτρομαγνητικά σήματα τα οποία προέρχονταν από διαμέρισμα του 10ου ορόφου το οποίο βρισκόταν στην άλλη πλευρά του δρόμου. Διαπίστωσαν ότι το σήμα, το οποίο κατευθυνόταν στους επάνω ορόφους του κτιρίου της πρεσβείας ήταν σε λειτουργία περισσότερο από έξι χρόνια. Τότε ήταν που το Πεντάγωνο ξεκίνησε το δικό του πρόγραμμα. Σύμφωνα με τη Jacobsen, ανέθεσαν στον Οργανισμό Προηγμένων Ερευνητικών Προγραμμάτων να θέσει σε λειτουργία απόρρητο πρόγραμμα «αντιγραφής των αποτελεσμάτων του σήματος της Μόσχας».

  Οκτώ χρόνια αργότερα, απαντώντας στα tapes της Kulagina (ένα μόνο παράδειγμα των ικανοτήτων της, καθώς είχαν καταγραφεί και άλλες επιδείξεις της), οι ΗΠΑ άρχισαν να αξιολογούν πληροφορίες πάνω σε αυτό που αποκαλούσαν «σοβιετική ψυχοεργειακή απειλή». Η έκθεση, που δημοσιεύθηκε μετά από διετή έρευνα, έδειξε ότι οι Σοβιετικοί ανέπτυσσαν «μεθόδους ελέγχου ή χειραγώγησης της ανθρώπινης συμπεριφοράς με ευφυή, μη αναγνωρίσιμα μέσα» και ότι το ενδιαφέρον τους για την «παραψυχολογία», την αμερικανική εκδοχή της ESP, ήταν τεράστιο.

  Το 1978, η CIA ξεκίνησε το StarGate, ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στην καλλιέργεια δυνατοτήτων «απομακρυσμένης προβολής» -χρησιμοποίηση της ψυχικής δύναμης για να «βλέπουμε» μακρινά μέρη.

  Έδωσαν στους συμμετέχοντες (με τις ιδιαίτερες ικανότητες) τις συντεταγμένες μιας σοβιετικής στρατιωτικής βάσης και τους ζήτησαν να περιγράψουν αυτό που έβλεπαν.

  Όπως οι Σοβιετικοί, που δημιούργησαν ένα ολόκληρο λεξιλόγιο τεχνικών όρων για τις έρευνες της εξωαισθητηριακής εμπειρίας, η CIA χρησιμοποίησε τον όρο «ανώμαλη διάγνωση» για να περιγράψει τις ασυνήθιστες πρακτικές συλλογής πληροφοριών που ακολουθούσε. (Ορισμένες από τις πραγματικά παράξενες δραστηριότητες του StarGate αναφέρονται στο βιβλίο του Jon Ronson «The Men Who Stare At Goats», που ενέπνευσε ταινία το 2009 -πρόκειται για την κωμωδία «Οι άντρες που κοιτούν επίμονα κατσίκες» με Τζορτζ Κλούνεϊ, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Κέβιν Σπέισι, Τζεφ Μπρίτζες).

  Τέτοιου τύπου προγράμματα είχαν πάντα απέναντι τους διαφωνούντες, αλλά συνεχίστηκαν στη δεκαετία του 1990, ενδεχομένως και κάποια χρόνια μετά.

  Το 1984 η Washington Post έγραφε ότι η CIA συνεχίζει να αντιμετωπίζει με σοβαρότητα την έρευνα στο πεδίο αυτό, προσθέτοντας ότι «ο πρώην σκηνοθέτης της CIA, Stansfield Turner, είχε πει στους διαφωνούντες ότι ο σκεπτικισμός με τον οποίον αντιμετωπίζουν τα ‘psychic projects’ της CIA είναι υγιής και ότι η έρευνα πρέπει να συμβαδίζει με τον σκεπτικισμό τους».

  Όσο για την Kulagina θεωρούνταν ύποπτη ακόμη και από τους «μάγους». Η ρωσική εφημερίδα Pravda την αποκαλούσε απατεώνισσα. Εκείνη απάντησε με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και εν μέρει δικαιώθηκε. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα, η Ρωσία είχε «στρατολογήσει» μέντιουμ στους πολέμους με την Τσετσενία.
  Πηγή Tromaktiko
 • Η τιμία ζώνη της Παναγίας στην 1η Στρατιά: Δηλώσεις του Υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης Βασ. Κόκκαλη στο kranosgr

  Η τιμία ζώνη της Παναγίας στην 1η Στρατιά: Δηλώσεις του Υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης Βασ. Κόκκαλη στο kranosgr

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-20 20:50:44 | Πηγή: News Now
  Δηλώσεις του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ Λάρισας, Βασίλη Κόκκαλη  στο kranosgr για την υποδοχή της Τιμίας Ζώνης της Παναγίας στην 1η Στρατιά. 
  kranosgr
 • Βρετανοί στρατιώτες ξυλοκόπησαν χωρίς λόγο 37χρονο στα Χανιά - «Με χτυπούσαν κι έλεγαν ότι θα με σκοτώσουν» [Βίντεο]

  Βρετανοί στρατιώτες ξυλοκόπησαν χωρίς λόγο 37χρονο στα Χανιά - «Με χτυπούσαν κι έλεγαν ότι θα με σκοτώσουν» [Βίντεο]

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-20 20:50:44 | Πηγή: News Now
  Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα το θύμα..

  Σε άσχημη κατάσταση στην Ωτορινολαρυγγολογική κλινική του νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται ένας 37χρονος Χανιώτης, ο οποίος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ομάδα Βρετανών στρατιωτών.

  Μάλιστα υπέστη συντριπτικό κάταγμα στη μύτη, ενώ έχει μώλωπες σε όλο του το σώμα.

  «Κατευθυνόμουν προς το αυτοκίνητό μου με τη σύζυγό μου γύρω στη μία το βράδυ όταν κάποιος αλλοδαπής καταγωγής μας πλησίασε. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι με χτύπησαν πολύ άσχημα και ταυτόχρονα μου έλεγε ο άλλος "θα σε σκοτώσω, θα σε σκοτώσω. I will kill you”», περιέγραψε το θύμα του ξυλοδαρμού.

  Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα μαρτυρία ανθρώπου από την παρέα του 37χρονου, τέσσερις Βρετανοί έχοντας προφανώς καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πλησίασαν τον νεαρό Χανιώτη, υποστηρίζοντας πως είχε κλέψει το κινητό ενός εξ αυτών.

  Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

  Έτσι ξεκίνησε η επίθεση, με έναν εκ των βρετανών να κλωτσά στο πρόσωπο τον 37χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με συντριπτικά κατάγματα στο πρόσωπο.

  Οι βρετανοί τράπηκαν σε φυγή, όμως κόσμος που προσέτρεξε στο σημείο και φίλοι του θύματος τους κυνήγησαν και με τη συνδρομή της αστυνομίας τους εντόπισαν, τη στιγμή που ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν στο λεωφορείο που ήταν έτοιμο να αναχωρήσει για τη Βάση, καθώς οι στρατιώτες συμμετέχουν στη πολυεθνική άσκηση Νηριής.

  Μάλιστα ένας φίλος του θύματος αναγνώρισε τους 2 εκ των 4 φερόμενων ως δραστών, οι οποίοι το πρωί της Δευτέρας οδηγήθηκαν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χανίων, με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης.

  Πηγή: CNN GREECE
  eglimatikotita
 • Η ΕΛ.ΑΣ ψάχνει χώρο για να... απλώσει το θησαυρό των κλοπιμαίων της «Μαφίας των Ρομά» προκειμένου τα θύματα να αναγνωρίσουν τα αντικείμενα που τους «άρπαξαν»

  Η ΕΛ.ΑΣ ψάχνει χώρο για να... απλώσει το θησαυρό των κλοπιμαίων της «Μαφίας των Ρομά» προκειμένου τα θύματα να αναγνωρίσουν τα αντικείμενα που τους «άρπαξαν»

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-20 20:50:44 | Πηγή: News Now
  Εικόνες-Βίντεο.

  Εκτιμάται ότι περισσότεροι από 10.000 Αθηναίοι αναμένεται συνολικά να «παρελάσουν» προκειμένου να αναγνωρίσουν τα δικά τους κοσμήματα, ρολόγια και τιμαλφή από τα κατασχεθέντα της μαφίας των Ρομά

  Έρευνες σε Γερμανία και Ιταλία για τον εντοπισμό του δικτύου των κλεπταποδόχων που νομιμοποιούσαν κλεμμένα ρολόγια και κοσμήματα, ξεκίνησαν οι αστυνομικοί που ακριβώς ένα χρόνο πριν «ξεδόντιασαν» τη μαφία των Ρομά με περισσότερες από 2.000 διαρρήξεις σε όλη τη χώρα και τζίρο εκατομμυρίων ευρώ την ίδια ώρα που ακόμη αναζητείται χώρος για να «απλωθεί» ο θησαυρός των κλοπιμαίων και να αποδοθεί στους ιδιοκτήτες του.

  Και αυτό γιατί από τον πρώτο κύκλο των αστυνομικών επιχειρήσεων, τα ευρήματα βρίσκονται στην αποθήκη του κτηρίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και μέχρι στιγμής έχουν αποδοθεί σε 290 ταυτοποιημένες περιπτώσεις ενώ η απόδοση του δευτέρου κύκλου κατασχέσεων δηλαδή για 410 περιπτώσεις δεν έχει ξεκινήσει ακόμα καθώς δεν έχει βρεθεί ο χώρος για να εκτεθούν τα χιλιάδες πολύτιμα αντικείμενα.

  Είναι τόσο μεγάλος ο όγκος της λείας που βρέθηκε στις «καβάντζες» των τσιγγάνων που η ΕΛ.ΑΣ σκέφτεται να φτιάξει «μουσείο κοσμημάτων» καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος προκειμένου να απλωθεί ο θησαυρός και να μπορούν κάτω από συνθήκες ασφαλείας τα θύματα να περνούν για να αναγνωρίσουν τα δικά τους πράγματα. Πληροφορίες λένε ότι αυτό αναμένεται να γίνει όταν μετακομίσει η Διεύθυνση Ανάλυσης και Πληροφοριών σε κτήριο της λεωφόρου Κηφισού και αδειάσει ο φυλασσόμενος χώρος στη ΓΑΔΑ.

  Εκτιμάται ότι περισσότεροι από 10.000 Αθηναίοι αναμένεται συνολικά να «παρελάσουν» προκειμένου να αναγνωρίσουν τα δικά τους κοσμήματα, ρολόγια και τιμαλφή από τα κατασχεθέντα της μαφίας των Ρομά.

  Δείτε το βίντεο της ΕΛ.ΑΣ

  Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

  Οι πρώτες αποφυλακίσεις και οι έρευνες

  Την ίδια ώρα, οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης δείχνουν σιγά - σιγά να συνειδητοποιούν τη σοβαρότητα των κατηγοριών που αντιμετωπίζουν. Οι τρεις αρχηγοί των Ρομά απειλούν αστυνομικούς και εισαγγελείς με αντίποινα, όμως το τελευταίο διάστημα τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν καθώς η δικογραφία λιμνάζει στα ανακριτικά γραφεία. Από τους 17 προφυλακισμένους για τη συμμετοχή στο κύκλωμα, στους 14 ανανεώθηκε στο 3ο εξάμηνο της προφυλάκισης ενώ οι τρεις αποφυλακίστηκαν ενώ αρχές Μαΐου θα αποφυλακιστούν και οι υπόλοιποι αν μέχρι τότε δεν έχει γίνει η δίκη και δεν έχουν καταδικαστεί.

  Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου που κατάφεραν να εξαρθρώσουν το  γιγαντιαίο μαφιόζικο δίκτυο και να ξεδοντιάσουν το «Κορλεόνε των Ρομά», ξεκίνησαν πλέον έρευνες σε ένα δεύτερο επίπεδο.  Όλα τα μεγάλα κεφάλια έχουν συλληφθεί και το ενδιαφέρον εστιάζεται σε τρεις διαφορετικούς άξονες. Πρώτον ψάχνουν να βρουν όλους τους κοσμηματοπώλες που μέσω των τριών κλεπταποδόχων προμηθεύονταν τα κλεμμένα από τις βίλες και στη συνέχεια τα διοχέτευαν στην αγορά και την επώνυμη πελατεία τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν τουλάχιστον πέντε πασίγνωστοι κοσμηματοπώλες ενώ οι έρευνες έχουν πλέον περάσει τα σύνορα και σε ότι έχει να κάνει με το δίκτυο των κλεπταποδόχων, εκτείνονται σε Γερμανία και Ιταλία. Δεύτερον, να εντοπίσουν τους διαύλους μέσω των οποίων «μαύρο» χρήμα  κατέληγε σε τοκογλυφικά κυκλώματα που λυμαίνονται τον επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Χαρακτηριστικό του μεγέθους της τοκογλυφίας που γινόταν είναι το γεγονός ότι όπως προκύπτει από πληροφορίες και καταθέσεις μόνο σε μια ημέρα ένας αρχηγός έλαβε ως τόκους τοκογλυφικών δανείων πάνω από 20.000 ευρώ. Οι αρχές εκτιμούν ότι όταν βάλουν στο χέρι και το παράνομο κύκλωμα των τοκογλύφων ένα μεγάλο μέρος της μικρομεσαίας οικονομίας θα «ανασάνει». Τρίτον, ερευνάται το μέγεθος των διεφθαρμένων αστυνομικών που ήταν στο pay roll του κυκλώματος και εξαργύρωναν υπηρεσίες, πληροφορίες και σε πολλές περιπτώσεις τα  «στραβά μάτια» που έκαναν στις βρώμικες δουλειές των Ρομά.

   

  Ένα χρόνο πριν Ένα δαιδαλώδες δίκτυο που ζούσε από εκατομμύρια «μαύρου» χρήματος και απλωνόταν από τους τσιγγάνικους οικισμούς της Δυτικής Αττικής μέχρι τις βίλες των βορείων και των νοτίων προαστίων με εμπλεκόμενους πολίτες υπεράνω πάσης υποψίας αποκαλύφθηκε μετά το «ξεδόντιασμα» της μαφίας των Ρομά. Οι αναλύσεις των αξιωματικών της Ασφάλειας για τη δράση της, ανέδειξαν και το μέγεθος της ζημιάς που είχαν κάνει. Πάνω από 2.000 επιθέσεις σε όλη τη χώρα από τις οποίες έχουν εξιχνιαστεί μέχρι στιγμής οι 700, τζίρος στα δύο χρόνια δράσης που ξεπερνά τα 50.000.000 ευρώ, δίκτυο ιατρικής και νομικής υποστήριξης όταν κάποια από τα μέλη της φαμίλιας είχαν πρόβλημα και το κυριότερο εντυπωσιακό επιχειρησιακό πλάνο. Επίσης, εμπόριο πολύτιμων λίθων, κοσμημάτων, ρολογιών και χρυσού μέσω πέντε μεγάλων κοσμηματοπωλών με πελατολόγιο τη μισή κοσμική Αθήνα, τοκογλυφίες σε όλη τη χώρα, εμπλοκή αξιωματικών της Αστυνομίας που σκανδαλωδώς παρέμεναν σε καίρια πόστα χωρίς να παράγουν έργο, τροφοδοτούνταν από τις δύο μεγάλες τσιγγάνικες φαμίλιες που εκτιμάται ότι είχαν αδειάσει περισσότερες από 2000 βίλες και επιχειρήσεις τα τελευταία χρόνια. 
  eglimatikotita
 • Πάτρα:

  Πάτρα: "Άνοιξαν" οι ουρανοί - Καταιγίδα με χαλαζόπτωση (βίντεο)

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-20 20:50:44 | Πηγή: News Now
  Μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας θα συνεχιστούν κατά διαστήματα οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, σε αρκετές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με το δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

  που εξέδωσε η ΕΜΥ. Λίγο πριν τις 8.30 το πρωί της Δευτέρας, εκδηλώθηκε ισχυρή καταιγίδα με χαλαζόπτωση στο κέντρο της Πάτρας.

  Οι ισχυρές βροχές θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους. Σε επιφυλακή βρίσκονται και σήμερα οι υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, μετά το κατεπείγον έγγραφο που εσταλη την Παρασκευή, από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων. Ο συναγερμός έχει ισχύ μέχρι και σήμερα Δευτέρα.

  Σήμερα στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.

  Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα καταγράψει πτώση..

  To δελτίο για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμεα στη δυτική Ελλάδα που εστάλη σε όλους τους δήμους, υπηρεσίες και εθελοντές.

  πηγή: tempo24news
  _
  bloko
 • Βαρεθήκατε τα ρούχα σας; Αλλάξτε τα!

  Βαρεθήκατε τα ρούχα σας; Αλλάξτε τα!

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-20 20:50:44 | Πηγή: News Now
  Τα κορίτσια συνήθως βαριούνται γρήγορα τα ρούχα τους, γι' αυτό και διαρκώς ψωνίζουν καινούρια... Δείτε μερικές εντυπωσιακές ιδέες για το πως θα κάνετε τα ρούχα σας καινούρια... Τα κορίτσια θα το λατρέψουν!!!

   

  Πηγή

  ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

  https://trelogaidouri.blogspot.gr/
 • Ξε-καρ-δι-στι-κό: Δες το βίντεο που συζητάει σήμερα όλο το ελληνικό ίντερνετ

  Ξε-καρ-δι-στι-κό: Δες το βίντεο που συζητάει σήμερα όλο το ελληνικό ίντερνετ

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-20 20:50:44 | Πηγή: News Now
  Άντρας είσαι, ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΣΑΙ! Παγκόσμια Ημέρα Άνδρα σήμεραχτες και η πλάση έχει φωτίσει για όλους εκείνους που με την στάση και την παρουσία τους έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο το λεγόμενο «ισχυρό φύλο».

  Κι όταν μιλάμε για στάση και παρουσία, δεν υπονοούμε καμιά τυπολατρεία στο φαίνεσθαι, αλλά μένουμε στην ουσία που δεν είναι άλλη από την υποχρέωση κάθε άντρα να στηρίζει τη ζωή του με το λόγο του και το αντίστροφο. Ούτε υπεκφυγές, ούτε διπροσωπία, ούτε προσήλωση σε ένα αόρατο «πρέπει» που καθορίζει τις ζωές και την συμπεριφορά μας.

  Άντρας, λοιπόν, είσαι όταν είσαι ο εαυτός σου. Όχι όταν ορίζεσαι από τους άλλους, ούτε όταν περιορίζεσαι από το ματσό πλαίσιο των αλησμόνητων lifestyle δεκαετιών.

  Οι συντάκτες του Ratpack.gr που λες, σου ετοιμάσαμε ένα βιντεάκι για να το εμπεδώσεις και -γιατί όχι- για να το μοιραστείς :)
  Πηγή
  Tromaktiko
 • Τραυματισμός-σοκ στα Εξάρχεια: Οι γιατροί προσπάθησαν να αποσωληνώσουν τη δικηγόρο, αλλά δεν κατέστη δυνατό [Βίντεο]

  Τραυματισμός-σοκ στα Εξάρχεια: Οι γιατροί προσπάθησαν να αποσωληνώσουν τη δικηγόρο, αλλά δεν κατέστη δυνατό [Βίντεο]

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-20 20:50:44 | Πηγή: News Now
  Η γυναίκα της οποίας το γόνατο απανθρακώθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια της Παρασκευής στα Εξάρχεια νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση

  Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται για τρίτο 24ωρο στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» η δικηγόρος Αναστασία Τσουκαλά, η οποία τραυματίστηκε βαριά στο αριστερό πόδι την περασμένη Παρασκευή, από ναυτική φωτοβολίδα, στη διάρκεια επεισοδίων στα Εξάρχεια.

  Πρόκειται για ιδιαίτερα βαρύ περιστατικό, αναφέρουν νοσοκομειακές πηγές, συνεκτιμώντας το σχεδόν απανθρακωμένο γόνατο, την απαιτητική χειρουργική επέμβαση και τη δύσκολη μετεγχειρητική κατάσταση της ασθενούς.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, το ιατρικό προσωπικό επιχείρησε σήμερα να αποσωληνώσει την τραυματία, αλλά τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατό, καθώς η γυναίκα έδειχνε ανησυχία και δεν ανταποκρινόταν όταν της μείωναν τα φάρμακα.

  Η ασθενής, που υποβλήθηκε σε πολύωρη -από τις 11 το βράδυ της Παρασκευής ως τις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου- επέμβαση, ορθοπαιδική και αγγειοχειρουργική, για την αντιμετώπιση του τραύματος, διανύει το τρίτο 24ωρο διασωληνωμένη και με φαρμακευτική αγωγή για αιμοδυναμική υποστήριξη καθώς είναι αιμοδυναμικά ασταθής.

  Παράλληλα, οι γιατροί κάνουν συνεχώς καθαρισμούς στο τραύμα προσπαθώντας να περιορίσουν τον κίνδυνο κάποιας ενδονοσοκομειακής λοίμωξης. Επιβαρυμένο είναι και το αναπνευστικό σύστημα της ασθενούς, καθώς λόγω των επεισοδίων είχε εισπνεύσει και χημικά, ωστόσο θεωρείται αντιμετωπίσιμο από  τους γιατρούς.

  Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

  Το βίντεο με τον τραυματισμό της
  eglimatikotita
 • Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το βράδυ της επίθεσης νατοϊκών σε Χανιώτη

  Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το βράδυ της επίθεσης νατοϊκών σε Χανιώτη

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-20 20:50:44 | Πηγή: News Now
  Η μαρτυρία του φίλου του 37χρονου Παντελή Σαπουνάκη που ήταν μαζί του εκείνο το βράδυ- Καταγγέλλουν προσπάθεια "κουκουλώματος" οι οικείοι του θύματος "Σκέφτομαι ότι τη στιγμή της επίθεσης θα μπορούσα να είχα το παιδί μου μαζί και τρελαίνομαι" λέει η σύζυγός του (Βίντεο)

  Το τι ακριβώς συνέβη το βράδυ της Παρασκευής που τέσσερις νατοϊκοί στρατιωτικοί επιτέθηκαν στον 37χρονο Χανιώτη, Παντελή Σαπουνάκη περιγράφει ο φίλος του θύματος Αναστάσιος Μανουσάκης, ο οποίος εκείνο το βράδυ ήταν μαζί με τον 37χρονο και προσπάθησε να απωθήσει τους ναύτες που επιτίθεντο στον φίλο του.

  Ο πατέρας του θύματος από την πλευρά του κάνει λόγο για προσπάθεια "κουκουλώματος" της υπόθεσης από ανώτερα κλιμάκια και τονίζει πόσο επικίνδυνα θα μπορούσαν να αποβούν για την υγεία του γιου του τα τραύματά του.

  Η σύζυγος του Παντελή, η οποία επίσης ήταν μαζί με τον άντρα της τη στιγμή της επίθεσης, αναφέρει ότι η ιδέα και μόνο ότι εκείνο το βράδυ θα μπορούσε να έχει και το παιδί μαζί της, την τρελαίνει, ενώ τονίζει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι "πρέπει να μιλάμε"

  Πάντως και οι τρεις χαρακτήρισαν απαράδεκτη την αναβολή που πήρε σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης με τη διαδικασία του αυτοφώρου στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χανίων, με αποτέλεσμα η δίκη να γίνει την επόμενη Τρίτη ερήμην των ναυτών (δείτε φωτο) αφού οι ίδιοι σήμερα φεύγουν από τα Χανιά καθώς αποπλέουν από τον κολπο της Σούδας τα πολεμικά πλοία στα οποία υπηρετούν.

  Η μαρτυρία του φίλου του 37χρονου για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ

  Ο φίλος του Παντελή, Αναστάσιος Μανουσάκης απαντά και σε όποιες αμφιβολίες μπορεί να εκφράστηκαν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το απρόκλητο της επίθεσης και τον λόγο που την προκάλεσε τονίζοντας κατηγορηματικά ότι ήταν απρόκλητη.

  Η σύζυγος του θύματος, Ρεβέκκα Διαμαντάκη που ήταν παρούσα στο περιστατικό της επίθεσης τονίζει σε όλους τους τόνους ότι "πρέπει να μιλάμε όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να μας κλείσουν το στόμα"

  Πατέρας θύματος: Υψηλά ιστάμενοι προσπάθησαν να "κουκουλώσουν" το θέμα

  Ο πατέρας του 37χρονου, Γιώργος Σαπουνάκης κάνει λόγο ότι πολλοί εκ των άνω προσπάθησαν να "κουκουλώσουν" την υπόθεση και τονίζει πώς αν το μικρόβιο από τα τραύματα στη μύτη πάει στον εγκέφαλο τότε ο γιος του θα πεθάνει.

  Στο μεταξύ με αφορμή το συμβάν συλλογικότητες και φορείς κατα των βάσεων διοργανώνουν συλλαλητήριο στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, την ερχόμενη Πέμπτη στις 6 το απόγευμα.

  Όπως είπε ο κ. Νεκτάριος Κοκολαντωνάκης "το συμβάν όπως και το δικαστήριο είναι ενδεικτικά μιας χώρας ξέφραγο αμπέλι στα δολοφονικά σχέδια των ιμπεριαλιστών που μετατρέπυν τον τόπο μας σε εκτεταμένο πεδίο βολής..."
  Πηγή
  Tromaktiko
 • Δύο οι ύποπτοι για τη δολοφονική επίθεση με φωτοβολίδα στη δικηγόρο [Βίντεο]

  Δύο οι ύποπτοι για τη δολοφονική επίθεση με φωτοβολίδα στη δικηγόρο [Βίντεο]

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-20 20:50:44 | Πηγή: News Now
  Κινήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ανθρώπου που πραγματοποίησε τη δολοφονική επίθεση με φωτοβολίδα την Παρασκευή σε δικηγόρο, το βράδυ κάνει η αστυνομία.

  Ηδη υπάρχουν στοιχεία για δύο υπόπτους. Πρόκειται για δύο νεαρούς κουκουλοφόρους που έχουν ξεχωρίσει τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., από τα βίντεο τηλεοπτικών σταθμών και φέρονται να έχουν συμμετοχή στην δολοφονική επίθεση σε βάρος της δικηγόρου-καθηγήτριας εγκληματολογίας Νατάσσας Τσουκαλά.

  Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ένας από τους δύο φορά χαρακτηριστική μπλούζα με τους αστυνομικούς να αναζητούν «καθαρότερα» πλάνα προσώπου.

  Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

  Τα στοιχεία που έχουν συλλέξει 

  Από το σημείο της επίθεσης οι αστυνομικοί έχουν βρει και έχουν εντοπίσει δύο ναυτικές φωτοβολίδες, τρεις αυτοσχέδιους πυροσωλήνες εκτόξευσης τους, δύο «βλήματα» των φωτοβολίδων (ένα από το πόδι του θύματος), μαχαίρι, βόμβες μολότοφ, κάποιες μπλούζες, μπουφάν και κουκούλες.

  Όλα τα στοιχεία βρίσκονται στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για την εξαγωγή αξιοποιήσιμου γενετικού υλικού, καθώς ενδεχομένως να οδηγήσει στην ταυτοποίηση DNA.
  eglimatikotita
 • Η

  Η "ιδεολογική" παρακρατική μαφία δολοφονεί τον αναρχισμό και ματώνει τα Εξάρχεια - Κείμενο τού Κάιν

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-20 20:50:44 | Πηγή: News Now
  Δημοσιεύουμε κείμενο τού Κάιν αναφορικά με το περιστατικό του τραυματισμού της Αναστασίας Τσουκαλά, στα Εξάρχεια: ΑΠΟ TA ΠΑΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ  «ΜΑΡΦΙΝ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ

  ΜΑΝΙΑΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑ

  Η  «ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ» ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ  ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ  ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ

  ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΕΙ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

   

  (Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ /ΣΣΕΣ …)

   

   

  «Aκόμα κι ένας πρόεδρος των Ην.Πολιτειών,ο Μάκ Κίνλεϋ (1901) σκοτώθηκε από αναρχικό,μ΄αποτέλεσμα τη σκληρή καταδίωξη των εκεί αναρχικών.Ο αναρχισμός,όπως καταλαβαίνετε,δεν προσπαθεί να πείσει,αλλά να επιβάλει.

  Ενδιαφέρεται πιότερο για τα μέσα παρά για τους σκοπούς .Ουσιαστικά ,οι σκοποί του μένουν αξεκαθάριστοι.Είν΄ένα κίνημα «αγανακτήσεως»,όπως το είπαν , «κίνημα καταστροφής παρά δημιουργίας».

  Αυτά διάβαζα μεταξύ των άλλων σε μια σύντομη ανάλυση του «αναρχισμού» σε

  μια παλαιά  εγκυκλοπαίδεια  στην έκδοση της οποίας συμμετείχε και ο αείμνηστος

  σπουδαίος διανοητής και πανεπιστημιακός δάσκαλος Κων/νος Δεσποτόπουλος.

  Αυτή την σκόπιμη διαστρέβλωση του Αναρχισμού που ξεκίνησε να γράφει το χέρι

  των αστών και των φίλων της Εξουσίας συνεχίζει να δικαιώνει και να επιβεβαιώνει το μακρύ της χέρι,ένα μηδενιστικό ρεύμα παρακρατικών συμμοριών και φαιοκόκκινης τρομοκρατίας

  ,ένα αντικοινωνικό παραμόρφωμα που εδώ και χρόνια  υποδύεται τον «αναρχικό» και τον «αντιεξουσιαστή» προτάσσοντας την δική του αγριότητα αντί εκείνης της συστημικής!

  .Και μόνο τα συνθήματα της «ιδεολογικής» αυτής μαφίας του μπλόκ των ηλιθίων και

  τραμπούκων ,παραπέμπουν   στην τυφλή θρησκεία της «μοναδικής αλήθειας»

  («το δίκιο το έχουν οι εξεγερμένοι και όχι οι ρουφιάνοι και οι προσκυνημένοι»

  , «καμία ελευθερία στους εχθρούς της ελευθερίας» κλπ).

  Ακόμα και εκεί μπορείς να καταλάβεις γιατί αυτός ο συρφετός της «άγριας νεολαίας» ενδιαφέρεται για την προβολή της μιζέριας και της παρακμής του και μόνο

  και όχι για τις καλύτερες μέρες της κοινότητας και τον πόνο των διπλανών ανθρώπων όπως στην Μάνδρα και στην Ν.Πέραμο σήμερα ,στην Κεφαλονιά το 2014.

  ΄Εχω γράψει πολλές φορές για αυτόν τον συρφετό  που μισεί και κακοποιεί τον

  Αναρχισμό μιλώντας  «στ΄ όνομά του»!

   Είχα γράψει μετά το σπάσιμο του βιβλιοπωλείου της «Εστίας» τον Γενάρη του 2003 από τους υπερασπιστές της «17Ν» που πλαστογράφησε και αμαύρωσε με την δράση του «αυτόκλητου τιμωρού» τον αγώνα του Νοέμβρη , μετά τον ξυλοδαρμό Πολυζωγόπουλου τον Φλεβάρη του 2006 στην οδό Ναυαρίνου και άλλα πολλά και στενάχωρα , πώς μια «πολιτική» Πανούκλα ντυμένη στην μαύρη και κενή «ιδεολογία» της γενίκευσης και της συλλογικής ευθύνης ,εισχώρησε και μολύνει  το ήδη λιπόσαρκο,αδύναμο και ανοργάνωτο σώμα του αναρχικού «χώρου»! Για τις  θέσεις μου αυτές συκοφαντήθηκα,χτυπήθηκα,απομονώθηκα,παλιοί σύντροφοι μου έκοψαν και την «καλημέρα»!

  Ακολούθησαν οι τραγωδίες στα Πατήσια με την  «ορφανή  βόμβα»

  στα Πατήσια με τον 15χρονο Αφγανό Νατζάφι νεκρό και την αδερφή του τυφλή

  και στην τράπεζα «Μαρφίν» στην οδό Σταδίου, η επίθεση στο ΑΤ Καλλιδρομίου εν μέσω λαϊκής αγοράς όπου υπέστη βαριά εγκαύματα με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται μέχρι σήμερα ο εργαζόμενος Περικλής Μανιάτης.Ο αναρχικός χώρος ,που σήμερα

  είναι μειοψηφία και βρίσκεται σε μια βαθιά κρίση,έχει τεράστια ΕΥΘΥΝΗ γιατί έθρεψε με την ανοχή του το κτήνος του πολιτικού χουλιγκανισμού και του καρκινώματος του Δεκέμβρη 2008.

  Γιατί πολλές φορές δίνει λάθος παραδείγματα δράσης όπως η συλλογικότητα του «Ρουβίκωνα» που επιλέγει σε κάποιες δράσεις του τον λοστό και το σπάσιμο λειτουργώντας  ως «κινηματική 17Ν» . Ή από κάποιους γίνεται υποδοχή  Κουφοντίνα (που έχει φυσικά δικαίωμα στην άδεια)με «τιμές λαϊκού  αγωνιστή» έξω από τις φυλακές  λιβανίζοντας και υμνώντας το πολιτικό έγκλημα και τον φασισμό της εκτέλεσης και του σεχταρισμού.

  Αφήνοντας χωρίς κριτική απάντηση τον Μαζιώτη, την Ρούπα και όλο το υπόλοιπο συνωμοτικό  δόγμα της «ένοπλης βίας» που θέλει να στρατολογήσει μέσα στην διάλυση του αναρχικού χώρου τους αυριανούς ηττημένους!

  Αφήνοντας το «αντιφασιστικό» φασισταριό να συνδέεται σε απευθείας μετάδοση με τα «καθεστωτικά μέσα» για το κάψιμο της σημαίας που δεν είναι το «πανί» που καπηλεύεται ο Εθνικισμός αλλά το «πανί» που πατεράδες μας και παππούδες μας

  Αγωνίσθηκαν και άφησαν πάνω του  κομμένα πόδια και χέρια στα χιονισμένα πολεμικά μέτωπα. Το «πανί» που τύλιξε τις άμαξες με τα πτώματα των πεινασμένων της Κατοχής για να ανθίσει ξανά η ελπίδα,να μην περάσει ξανά ο φασισμός…..

  Μα ο φασισμός πέρασε, το ολιγομελές τάγμα εφόδου του Μιχαλολιάκου που συγκεντρωνόταν στις αρχές του 1980 στην οδό Ζωοδόχου Πηγής 26,έγινε πολιτική δύναμη,βοηθήσαμε όλοι με την «μισή μας επανάσταση» στην επιστροφή της Ασχήμιας και της Απανθρωπιάς!

  Ηρθαν πολλά,το ένα χειρότερο από το άλλο,έγιναν και ξυλοδαρμοί συντρόφων,οι κάτοικοι των Εξαρχείων μετακομίζουν σιγά-σιγά στην πλευρά της αστυνομικής

  «ασφάλειας και τάξης» ,το Πολυτεχνείο «τιμήθηκε» το 2017 από  «πορτιέρηδες» και «μπράβους» που μισούν την διαλεκτική ,την δημοκρατία και τις συλλογικές διαδικασίες!

  Η Τασία Τσουκαλά δίνει μάχη για την ζωή της στην Εντατική του «Ευαγγελισμού»

  χτυπημένη από τους «εξεγερμένους» με ναυτική φωτοβολίδα στο γόνατο.

  Κάποτε μιλάγαμε για « ζωές ενώ οι άλλοι μίλαγαν για ζημιές». Σήμερα σωπαίνουμε ,ανίκανοι να διαχειρισθούμε την εσωτερική κρίση και «θερίζουμε θύελλες»!

  Γιατί όταν έπρεπε να κλείσουμε την πόρτα στην βία , η  δική μας… «αυτοκριτική» έφθανε μέχρι τον αυτοσκοπό της βίας. Κοιτάζοντας τον σύντροφο Μανώλη Γλέζο μέσα στην βροχή  μπροστά στο μνημείο του Πολυτεχνείου,κοιτάζοντας τον πατέρα Αντώνιο με την «Κιβωτό» του να δίνει στέγη,παιδεία,χαρά  σε εκατοντάδες ορφανά παιδιά,κοιτάζοντας τον «Άλλο ΄Ανθρωπο» να δίνει τροφή και ρούχα καλώντας σε Αλληλεγγύη για τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής,ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ  ΤΟΝΙΖΩ πως ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ και με ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ. Το καθημερινό παράδειγμα έξω από τον μικρόκοσμο που θα κάνει πράξη την θεωρία  υποστηρίζοντας  τις κοινωνικές ανάγκες των αδικημένων και φτωχών, που θα εμπνεύσει τους αγώνες για τις κοινωνικές αλλαγές,που θα έχει σαν μοναδικό στόχο να απομυθοποιηθεί η αναγκαιότητα της εξουσίας και της κυβέρνησης και θα φέρει(κάποτε ….)τους ανθρώπους κοντά στην ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ  και στην ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ.

  Αν δεν προστρέξουμε σε αυτόν τον Δρόμο κάποια πάντα Αναστασία Τσουκαλά ή ένας Αξαρλιάν ή μια «Μαρφίν» ή ένας Νατζάφι θα είναι μια «παράπλευρη απώλεια»

   που θα μας στοιχειώνει και θα την βρίσκουμε πάντα μπροστά μας

  πληρώνοντας ακριβά  την «επιλεκτική μας ευαισθησία» απέναντι στην εμμονή της βίας  που δεν γράφει ιστορία αλλά θάνατο. Αν και είναι ήδη αργά, ας σώσουμε οτιδήποτε αν σώζεται….σύντροφοι//σες…..

  Μόνο αν  είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε πώς οι προσπάθειες για έναν καλύτερο

  Κόσμο δίνονται από τώρα για τις επόμενες γενιές στο Αύριο (και όχι για εμάς εγωϊστικά σήμερα…),μόνο τότε ίσως κάνουμε ένα πραγματικό βήμα από την ακινησία στην κίνηση και εξέλιξη της Ιστορίας!

   

  Παπαδόπουλος Παναγιώτης(Κάϊν)

  Για την Επιστροφή της  Χαμένης Ανθρωπιάς και του Τέλους της  Εποχής της Κτηνωδίας

  Μεμονωμένο άτομο από το Ελευθεριακό κίνημα
  _
  bloko
 • Ζεστά γεύματα, εμφιαλωμένο νερό, είδη αρτοποιίας, κουβέρτες και ρούχα μοίρασε σήμερα η Χρυσή Αυγή σε εκατοντάδες πλημμυροπαθείς Έλληνες στην Μάνδρα Αττικής.

  Ζεστά γεύματα, εμφιαλωμένο νερό, είδη αρτοποιίας, κουβέρτες και ρούχα μοίρασε σήμερα η Χρυσή Αυγή σε εκατοντάδες πλημμυροπαθείς Έλληνες στην Μάνδρα Αττικής.

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-20 20:50:44 | Πηγή: News Now
  Ζεστά γεύματα, εμφιαλωμένο νερό, είδη αρτοποιίας, κουβέρτες και ρούχα μοίρασε σήμερα η Χρυσή Αυγή σε εκατοντάδες πλημμυροπαθείς Έλληνες στην Μάνδρα Αττικής Το κλιμάκιο της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από τους συμπολίτες μας, που εδώ και ημέρες αντιμετωπίζουν -όχι μόνο τα καιρικά φαινόμενα- αλλά κυρίως την αναλγησία του μνημονιακού κράτους.

  Η οργή των Ελλήνων κατοίκων της Μάνδρας ενάντια στο πολιτικό σύστημα, αλλά και η αγάπη για το Εθνικιστικό Κίνημα φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο που δημοσιεύουμε.

  Ο Αρχηγός και Βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο πλευρό των πλημμυροπαθών στην Μάνδρα Αττικής - Βίντεο, Φωτορεπορτάζ

  Η Χρυσή Αυγή στήριξε έμπρακτα τους πληγέντες κατοίκους στην Μάνδρα Αττικής - Φωτορεπορτάζ

  Απεγκλωβισμός και φροντίδα δεκάδων αδέσποτων ζώων στην πληγείσα Μάνδρα από Συναγωνιστές της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής
  Tromaktiko
 • Επεισοδιακή καταδίωξη και σύλληψη κακοποιών ( ΒΙΝΤΕΟ )

  Επεισοδιακή καταδίωξη και σύλληψη κακοποιών ( ΒΙΝΤΕΟ )

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-20 20:50:44 | Πηγή: News Now
  Παρακολουθήστε στο βίντεο την επεισοδιακή καταδίωξη επικίνδυνων κακοποιών από τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής (Υ.Α.Δ.Α.) κατά την οποία υπήρξε εμβολισμός

  υπηρεσιακού οχήματος και την σύλληψη των αδίστακτων κακοποιών.

     Η Υ.Α.Δ.Α.  αποτελεί την αιχμή του δόρατος στην καταπολέμηση της βαριάς εγκληματικότητας στην περιοχή της Δυτικής Αττικής και δυστυχώς με απόφαση των υπευθύνων, μεθοδεύεται η επιχειρησιακή της ακύρωση με την μετεγκατάσταση της  στην περιοχή του Ζεφυρίου.

     Αλήθεια τι εξυπηρετεί αυτή η κίνηση, πέραν των προσωπικών συμφερόντων  ορισμένων παραγόντων;;;

     Σίγουρα πάντως δεν εξυπηρετεί το γενικό συμφέρον της κοινωνίας;

  easyda.gr
  _
 • Το βετέξ έχει τα περισσότερα βακτήρια στην κουζίνα – Δείτε πώς να το καθαρίζετε σωστά

  Το βετέξ έχει τα περισσότερα βακτήρια στην κουζίνα – Δείτε πώς να το καθαρίζετε σωστά

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-20 20:50:44 | Πηγή: News Now
  Το βετέξ είναι ένα από τα αντικείμενα που όχι απλά το πιάνουμε με τα χέρια μας καθημερινά, αλλά το χρησιμοποιούμε και σε πολλές διαφορετικές επιφάνειες για να καθαρίσουμε πολλές διαφορετικές βρωμιές. Υπάρχουν άνθρωποι που το χρησιμοποιούν από το τραπέζι που τρώνε, μέχρι το... πάτωμα για να καθαρίσουν κάτι που έπεσε!

  Και νομίζουν ότι με ένα απλό ξέπλυμα στον νιπτήρα με νερό, το βετέξ είναι καθαρό για την επόμενη χρήση. Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Το ότι ένα βετέξ σπανίως "φαίνεται" βρώμικο, δεν σημαίνει ότι είναι καθαρό. Αντιθέτως, το βετέξ είναι από εκείνα τα αντικείμενα μέσα στο σπίτι, όπου υπάρχουν τα περισσότερα βακτήρια. Και όταν το πιάνουμε με τα χέρια μας και στην συνέχει πιάνουμε και άλλα αντικείμενα στο σπίτι, μεταφέρουμε αυτά τα μικρόβια και τα βακτήρια παντού.

  Δείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να καθαρίσετε καλά το βετέξ αλλά και τα πανάκια που χρησιμοποιείτε συνεχώς στην κουζίνα:

  Λεμόνι και ξύδι

  Τόσο το λεμόνι, όσο και το ξύδι είναι πολύ αποτελεσματικοί φυσικοί παράγοντες καθαρισμού. Το λεμόνι έχει στυπτικές, λευκαντικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες, ενώ το ξύδι έχει αποσμητική και αντιμυκητιακή δράση.

  Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάρετε μια κουταλιά της σούπας αλάτι και να το προσθέστε το σε διάλυμα από ίσες ποσότητες ξυδιού και λεμονιού. Μουλιάστε μέσα το βετέξ ή το πανί για λίγες ώρες. Ενώ το ύφασμα είναι βρεγμένο, τρίψτε το λίγο σε τακτά χρονικά διαστήματα για να φύγουν τυχόν λεκέδες και αφήστε το διάλυμα να “γεμίσει” τους πόρους του υφάσματος. Μετά από μερικές ώρες βγάλτε το από το διάλυμα και ξεπλύντε το καλά με άφθονο ζεστό νερό. Στη συνέχεια στεγνώστε το καλά και θα είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί ξανά. Επαναλάβετε κάθε 2η μέρα το περισσότερο.

  Βράσιμο με νερό και μαγειρική σόδα

  Το βραστό νερό είναι ο καλύτερος τρόπος για να σκοτώσετε τα βακτήρια και να απομακρύνετε τις βρομιές. Η μαγειρική σόδα είναι ένας άλλος παράγοντας που λειτουργεί όπως και το ξύδι και το λεμόνι.

  Πάρτε περίπου δύο με τρεις κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα και προσθέστε το σε ένα δοχείο με νερό. Τώρα τοποθετήστε το βετέξ ή το πανί κουζίνας στο δοχείο και αφήστε το να βράσει. Αφήστε το ύφασμα να παραμείνει στο διάλυμα που βράζει για μερικά λεπτά. Τώρα αφήστε το νερό να κρυώσει και αφαιρέστε το βετέξ/πανί. Ξεπλύνετέ το και στεγνώστε το.

  Φούρνος μικροκυμάτων

  Ο φούρνος μικροκυμάτων είναι ένα πολύ πρακτικό εργαλείο, επειδή, εκτός των άλλων, είναι ένας πολύ αποτελεσματικός βακτηριοκτόνος παράγοντας. Η θερμότητα και τα μικροκύματα που χρησιμοποιούνται για τη θέρμανση των τροφών είναι μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος αποστείρωσης.

  Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μουλιάστε το βετέξ/πανί σε ένα διάλυμα από ξύδι και νερό για λίγα λεπτά. Τρίψτε το πανί και βάλτε το στο φούρνο μικροκυμάτων για 10-15 δευτερόλεπτα σε υψηλή θερμοκρασία. Η μέθοδος αυτή μπορεί να γίνεται ακόμα και κάθε μέρα.
  Tromaktiko
 • Έβαλαν γκολ και αντί να πανηγυρίζουν...πλακώθηκαν μεταξύ τους!

  Έβαλαν γκολ και αντί να πανηγυρίζουν...πλακώθηκαν μεταξύ τους!

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-20 20:50:44 | Πηγή: News Now
  Τρομερά πράγματα στο ματς της Φλαμένγκο απέναντι στην Κορίνθιανς, με συμπαίκτες της πρώτης να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση, να ρίχνουν… κουτουλιές ο ένας στον άλλον και μάλιστα, σε πανηγυρισμό για γκολ, ο Φελίπε Βιζέου γύρισε κι έκανε χειρονομία στον Ροντόλφο! Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με το 3-0 υπέρ της Φλαμένγκο, ωστόσο, τα περιστατικά που σημειώθηκαν εντός της ομάδας ήταν εκείνα που έκαναν άπαντες να γουρλώσουν τα μάτια από απορία και έκπληξη. Ο Βιζέου με τον Ροντόλφο το… έριξαν στις κουτουλιές μέχρι να τους χωρίσουν οι συμπαίκτες τους έπειτα από στιγμή πίεσης και προσπάθεια διόρθωσης λαθών, ενώ στο 45+1′ ήρθε ο… αφιερωμένος πανηγυρισμός του ενός προς τον άλλον…
  athlitikotetradio
 • Προπηλακίστηκαν αστυνομικοί στη χθεσινή ποδοσφαιρική συνάντηση Ολυμπιακός Βόλου- ΝΠΣΒ (Video)

  Προπηλακίστηκαν αστυνομικοί στη χθεσινή ποδοσφαιρική συνάντηση Ολυμπιακός Βόλου- ΝΠΣΒ (Video)

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-20 20:50:44 | Πηγή: News Now
  Σύμφωνα με το Video (5.58΄) του Voloslive.gr η ομάδα του Αχιλλέα Μπέου και ειδικότερα ο δήμαρχος Θάνος θεοδώρου αλλά και άλλα άτομα των οποίων τα πρόσωπα διακρίνονται ολοκάθαρα

  στο Video,  κινήθηκαν και προπηλάκισαν αστυνομικούς και ιδιαίτερα αξιωματικό, ο οποίος επέβλεπε περισσότερους από 20 αστυνομικούς των ομάδων ΟΠΚΕ,  όταν εκείνος πλησίασε για να δώσει εντολές στους αστυνομικούς, αναγκάζοντάς τον σε φυγή,  προκειμένου να μη δημιουργηθεί μεγαλύτερη ένταση.

  Η υποχώρηση του αξιωματικού  εκλήφθηκε ως αδυναμία και η ομάδα του Αχιλλέα Μπέου αλλά και ο ίδιος όπως φαίνεται στην εικόνα, κινήθηκαν απειλητικά προς τον αξιωματικό και αστυνομικοί της ΟΠΚΕ τους συγκρατούσαν με δυσκολία.

  Το γεγονός αυτό όπως παρουσιάζεται στις εικόνες αποτελεί ντροπή για την πόλη και για το θεσμό της ΕΛ.ΑΣ και εάν δεν έγιναν συλλήψεις κατά τη χθεσινή ημέρα, για λόγους στρατηγικής, αυτές θα πρέπει να γίνουν σήμερα στα πλαίσια του αυτοφώρου και το σχηματισμό δικογραφιών,  με το νόμο περί βίας εντός αθλητικών χώρων. Είμαστε σίγουροι πως οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης  Αστυνομίας Μαγνησίας και ο επικεφαλής Ταξίαρχος κος Ιωάννης Τόλιας,  γνωρίζουν τη δουλειά τους και δεν περιμένουν  υποδείξεις.

  Κάποιοι,  επιτέλους πρέπει να αντιληφθούν ότι η πόλη δεν είναι «μαγαζί» τους και οι πολίτες υποχρεούνται να σέβονται τους νόμους και την αστυνομία ως θεσμό.

  Οι δε αστυνομικοί υπάλληλοι θα αισθανθούν ότι η ηγεσία τους, τους προφυλάσσει από την οποιαδήποτε απειλή της σωματικής τους ακεραιότητας.

  Δείτε το video από το 5.58΄και έπειτα

  http://securnews.gr
  _
 • V-STROM Greek Riders: Από «Μηχανής» Βοήθεια στους πλημμυροπαθείς

  V-STROM Greek Riders: Από «Μηχανής» Βοήθεια στους πλημμυροπαθείς

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-20 20:50:44 | Πηγή: News Now
  Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017, η ομάδα «V-STROM Greek Riders» δείχνοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, προσέφερε βοήθεια στους πλημμυροπαθείς κατοίκους της Μάνδρας Αττικής Η ανταπόκριση και η κινητοποίηση των μελών της ομάδας «V-STROM Greek Riders» ήταν άμεση και σε λιγότερο από 12 ώρες συγκεντρώθηκε ποσό άνω των 400€, με το οποίο αγοράστηκαν είδη πρώτης ανάγκης.

  Μέλος της ομάδας «V-STROM Greek Riders» διέθεσε το φορτηγό του - λόγω του μεγάλου όγκου των προμηθειών - για την μεταφορά τους,  στον Δήμο Νέας Περάμου, ώστε να γίνει η διανομή στους πληγέντες συνάνθρωπούς μας.

  Την κίνηση αλληλεγγύης των «V-STROM Greek Riders», χαιρέτισε ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Μεγάρων, υπεύθυνος για την Νέα Πέραμο, κ. Λευτέρης Κοσμόπουλος, με τις ευχαριστίες του, για την προσφορά της ομάδας.

  Η ομάδα «V-STROM Greek Riders», με πολλές εθελοντικές και φιλανθρωπικές δράσεις στο ενεργητικό της, θα συνεχίσει με ευαισθησία, να βρίσκεται δίπλα στον συνάνθρωπο και να στηρίζει ανιδιοτελώς κινήσεις με στόχο την συνεισφορά.

  Ακολουθεί βίντεο από την φιλανθρωπική δράση.
  Tromaktiko
 • 9852 - Για πρώτη φορά η Αγία Ζώνη στην Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας (βίντεο από την υποδοχή)

  9852 - Για πρώτη φορά η Αγία Ζώνη στην Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας (βίντεο από την υποδοχή)

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-20 20:50:44 | Πηγή: News Now
  Με λαμπρότητα, μεγαλοπρέπεια και τις ιδιαίτερες τιμές η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας υποδέχθηκε το απόγευμα της Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2017 στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, την πάνσεπτη και χαριτόβρυτη Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου, από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους. Το ιερό κειμήλιο μετέφερε ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος Γέροντας Εφραίμ και υποδέχθηκε στην πλατεία Τρικούπη, έμπροσθεν του μουσείου οικίας Χαριλάου Τρικούπη, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης, Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, επικεφαλής του ιερού κλήρου και του ευσεβούς λαού, παρουσία των πολιτειακών και στρατιωτικών αρχών.
  agioritikesmnimes
 • Για πρώτη φορά η Αγία Ζώνη στην Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας (βίντεο από την υποδοχή)

  Για πρώτη φορά η Αγία Ζώνη στην Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας (βίντεο από την υποδοχή)

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-20 20:50:44 | Πηγή: News Now
  Με λαμπρότητα, μεγαλοπρέπεια και τις ιδιαίτερες τιμές η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας υποδέχθηκε το απόγευμα της Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2017 στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, την πάνσεπτη και χαριτόβρυτη Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου, από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους.

  Το ιερό κειμήλιο μετέφερε ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος Γέροντας Εφραίμ και υποδέχθηκε στην πλατεία Τρικούπη, έμπροσθεν του μουσείου οικίας Χαριλάου Τρικούπη, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης, Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, επικεφαλής του ιερού κλήρου και του ευσεβούς λαού, παρουσία των πολιτειακών και στρατιωτικών αρχών.
  paraklisi
 • Αυτό είναι το τεράστιο μυστικό που κρύβεται στα Ίμια - Ο πραγματικός λόγος που κάνει τους Αμερικάνους και τους Τούρκους να… λυσσάνε

  Αυτό είναι το τεράστιο μυστικό που κρύβεται στα Ίμια - Ο πραγματικός λόγος που κάνει τους Αμερικάνους και τους Τούρκους να… λυσσάνε

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-20 20:50:44 | Πηγή: News Now
  Ποιο μεγάλο μυστικό κρύβεται στα Ίμια; Ο πραγματικός λόγος που κάνει τους Αμερικάνους και τους Τούρκους να… λυσσάνε για τα ΙΜΙΑ Αποκαλύπτεται.

  Η επίσκεψη του Ερντογάν στις αρχές Δεκεμβρίου επαναφέρει εκ των πραγμάτων το χρόνιο και κρίσιμο ερώτημα του τρόπου που η Ελλάδα πρέπει να αντιμετωπίσει την τουρκική επεκτατική πίεση.

  Και μάλιστα σε μία τόσο δύσκολη περίοδο, λόγω της οξύτατης και παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, η οποία έχει -μεταξύ των άλλων- ως συνέπεια και την ολοένα και μεγαλύτερη επιδείνωση στο επίπεδο των εξοπλισμών.

  Αν και η Τουρκία φροντίζει να προβάλει τις μονομερείς επεκτατικές διεκδικήσεις της και να συντηρεί το κλίμα έντασης και στο Αιγαίο και στη Θράκη (τελευταία πρόκληση ήταν η επίσκεψη του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης Χακάν Τσαβούσογλου), αποφεύγει τις επικίνδυνες έμπρακτες προκλήσεις. Τρεις είναι οι αιτίες:

  •Πρώτον, το γεγονός ότι ο Ερντογάν «έχει απλώσει πολύ τραχανά» στα ανατολικά του. Έχει ανοικτό στρατιωτικό μέτωπο στη Συρία και η προσπάθειά του να απομονώσει τους εκεί Κούρδους έχει πέσει στο κενό.

  •Δεύτερον, το γεγονός ότι το αμερικανοτουρκικό ρήγμα εκ των πραγμάτων λειτουργεί αποτρεπτικά για την Άγκυρα, ενισχύοντας κατ’ αντιδιαστολή τη θέση της Αθήνας στο πολιτικό-διπλωματικό επίπεδο. Το κλίμα για τη νεοοθωμανική Τουρκία είναι πιο αρνητικό παρά ποτέ και στην Ευρώπη και στην Ουάσιγκτον.

  •Τρίτον, το γεγονός ότι ο Ερντογάν έχει ανοικτό εσωτερικό μέτωπο και κυρίως ότι ακόμα δεν εμπιστεύεται τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, οι οποίες είναι σε μεγάλο βαθμό αποδυναμωμένες και με πεσμένο ηθικό, λόγω των εκτεταμένων εκκαθαρίσεων και του εμφυλιοπολεμικού κλίματος.

  Ως αποτέλεσμα των τριών παραπάνω, ο Ερντογάν δείχνει να έχει συνειδητοποιήσει πως ένα είδος θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο με σκοπό την εξασφάλιση μίας εύκολης συμβολικής νίκης, μπορεί να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου. Φοβάται πως εάν τα πράγματα οδηγηθούν σε ελληνοτουρκική σύγκρουση, οι στρατηγοί εκ των πραγμάτων θα αποκτήσουν μεγάλη αυτονομία κινήσεων, την οποία ενδεχομένως να εκμεταλλευθούν για να τον ανατρέψουν.

  Στα Ίμια κρύβεται τεράστιο Μυστικό:
  Πηγή
  Tromaktiko
 • "Ντρίμπλα στον εκφοβισμό" από αστυνομικούς και μπασκετομπολίστες

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-20 20:50:44 | Πηγή: News Now
  Χατζηβρέττας, Γιαννούλης και άλλοι κορυφαίοι βετεράνοι μπασκετμπολίστες θα κάνουν «ντρίμπλα στον εκφοβισμό» την επόμενη Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου στις 9μιση το πρωί στο Παλαί ντε Σπορ, στη Θεσσαλονίκη.

  Αντίπαλοί τους θα είναι παίκτες της ομάδας καλαθοσφαίρισης Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης και... «καλάθι» η ευαισθητοποίηση παιδιών, γονέων και εκπαιδευτικών γύρω από το ζήτημα του bullying.

  Τη δράση διοργανώνει το ΚΜΟΠ (Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού), η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του προγράμματος Live Without Bullying. Στόχος είναι η πρόληψη και αντιμετώπιση του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού που υλοποιεί για δεύτερη χρονιά το ΚΜΟΠ και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

  Πριν την έναρξη του αγώνα θα γίνει ενημέρωση για τον εκφοβισμό και τους τρόπους αντιμετώπισής του. Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου οι κύριοι πρεσβευτές της καμπάνιας, το συγκρότημα The Players θα παρουσιάσουν τα τραγούδια τους και θα μοιραστούν θετικά μηνύματα.

  Όπως ειπώθηκε σε σχετική συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, για την εκδήλωση έχουν σταλθεί προσκλήσεις από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, προς όλες τις σχολικές μονάδες της πόλης, προκειμένου να έρθουν οργανωμένα και να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

  «Δεχθήκαμε αμέσως την πρόσκληση για να στηρίξουμε την εκδήλωση και καλούμε όλα τα σχολεία να έρθουν τη Δευτέρα στο Παλαί», δήλωσε ο Περιφερειακός Διευθυντής, Παναγιώτης Ανανιάδης και πρόσθεσε ότι «κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να περιοριστεί αυτό το φαινόμενο».

  Όπως τονίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, το φαινόμενο παρουσιάζει αύξηση τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Ο κ. Ανανιάδης επεσήμανε πως πρέπει να ενθαρρύνουμε τα παιδιά να μιλούν για αυτό και να μην κλείνονται στον εαυτό τους». Την ίδια άποψη εξέφρασε και ο πρόεδρος των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, Χρήστος Κωνσταντινίδης. «Ως βετεράνοι εδώ και μία δεκαετία βοηθάμε συμμετέχοντας σε τέτοιες εκδηλώσεις», είπε.

  Από την πλευρά του ο κ. Τουβετζίδης, αρχηγός της ομάδας καλαθοσφαίρισης Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές, δήλωσε πως «το φαινόμενο του εκφοβισμού ως φαινόμενο νεανικής παραβατικότητας έχει αποτέλεσμα να πληγώνει ευαίσθητες παιδικές ψυχές και να τις φθείρει».

  votia.gr
  _
 • Πώς οι φωτοβολίδες που σώζουν ναυτικούς μετατρέπονται σε φονικά όπλα από τους κουκουλοφόρους [εικόνες & βίντεο]

  Πώς οι φωτοβολίδες που σώζουν ναυτικούς μετατρέπονται σε φονικά όπλα από τους κουκουλοφόρους [εικόνες & βίντεο]

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-20 20:50:44 | Πηγή: News Now
  Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η 55χρονη δικηγόρος που τραυματίστηκε την Παρασκευή στα Εξάρχεια, όταν καρφώθηκε στο πόδι της φωτοβολίδα που εκτόξευσαν κουκουλοφόροι.

  Οι φωτοβολίδες είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα όπλα που έχουν στα χέρια τους οι κουκουλοφόροι, και μάλιστα μπορούν να την αποκτήσουν εύκολα από οποιοδήποτε κατάστημα με ναυτιλιακά είδη, αλλά και μέσω διαδικτύου. Κοστίζουν από 4 έως 10 ευρώ. Πρόκειται για ένα από τα απαραίτητα σωστικά μέσα που πρέπει να έχει μία βάρκα, ένα σκάφος, ένα πλοίο και χρησιμοποιείται σε περίπτωση κινδύνου ή ναυαγίου.

  Δεν σβήνει ούτε με νερό, ούτε με πυροσβεστήρα

  Οι φωτοβολίδες χειρός ή ερευνών χρησιμοποιούνται από τους ναυαγούς για να μπορεί να εντοπιστεί η θέση τους από τα παραπλέοντα πλοία και από τις ομάδες έρευνας και διάσωσης. Καθώς χρησιμοποιούνται στη θάλασσα, ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι πως δεν σβήνουν ούτε με το νερό, ούτε με τη χρήση πυροσβεστήρα, αλλά παρά μόνο όταν τελειώσει η γόμωση που έχουν. Χαρακτηριστικό ήταν το στιγμιότυπο από τα Εξάρχεια: όταν η φωτοβολίδα έκαιγε το πόδι της άτυχης γυναίκας, οι άνδρες των ΜΑΤ προσπαθούσαν με πυροσβεστήρα να τη σβήσουν, αλλά δεν μπορούσαν. Τελικά η φλόγα έσβησε όταν τελείωσε η γόμωση. 

  Χρησιμοποιούν πυροσωλήνες για προώθηση σε μεγάλο ύψος και αποστάσεις

  Συνήθως τις φωτοβολίδες τις κρατούν στο χέρι (κατά τη νόμιμη χρήση τους), ωστόσο οι κουκουλοφόροι προκειμένου να μπορέσουν να τις στέλνουν σε μακρινές αποστάσεις κάνουν χρήση πυροσωλήνων, ως εκτοξευτήρες, μετατρέποντας ουσιαστικά τις φωτοβολίδες σε ευθείας βολής. Ετσι έχουν στα χέρια τους ένα εργαλείο σωτηρίας για τους ναυτικούς και το μετατρέπουν σε φονικό όπλο. 

  Η φωτοβολίδα-αλεξίπτωτο

  Εκτός από τη φωτοβολίδα χειρός, υπάρχει (πάντα ως σωστικό μέσο) και η φωτοβολίδα-αλεξίπτωτο ή αλλιώς φωτοβολίδα ερευνών και χρησιμοποιείται για ανεύρεση. Η συγκεκριμένη απελευθερώνεται στα 350 μέτρα για μεγάλη απόσταση θέασης. Εχει έντονη κόκκινη φλόγα, η οποία καίει για τουλάχιστον 40 δευτερόλεπτα. Κοστίζει περίπου 23 ευρώ.

  iefimerida.gr
  _
 • "Έχω φωνάξει τόσο σε έναν άνθρωπο που πήγε στο νοσοκομείο γιατί έπαθε..." [video]

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-20 20:50:44 | Πηγή: News Now
  Έμεινε άφωνη η παρουσιάστρια με την εξομολόγηση της καλεσμένης της Το GPS «χτύπησε» ξανά με τις ερωτήσεις του στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου κλήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις του με ειλικρίνεια, όπως και έπραξε δηλαδή. Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως έχει καβγαδίσει μπροστά σε αγνώστους και αποκάλυψε πως υπήρξε φορά που φώναξε τόσο σε έναν άνθρωπο που τον έστειλε στο νοσοκομείο «Έχω κάνει καβγά μπροστά σε αγνώστους, αλλά προσπαθώ τόσο να είμαι μακριά από αυτό. Γιατί όταν θυμώνω πάρα πολύ για κάτι και φωνάζω, κάνω λίγο παραπάνω φασαρία, μετά όλη αυτή η τοξίνη επιστρέφεται πάνω σου και δεν περνάς καλά.

  Δεν έχω δείρει κάποιον, έχω όμως φωνάξει πάρα πολύ σε έναν άνθρωπο που έπαθε μετά αναφυλαξία. Πήγε στο νοσοκομείο, πρήστηκε, έβγαλε εξανθήματα. Από την ενέργεια. Ένιωσα ότι με είχε προδώσει. Ήταν κάτι που είχαμε συνεννοηθεί και δεν έγινε έτσι», ανέφερε συγκεκριμένα η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, αφήνοντας άφωνη την Κατερίνα Καραβάτου!
  Tromaktiko
 • Νέα δήλωση του Γιάννη Μπέζου:

  Νέα δήλωση του Γιάννη Μπέζου: "Δεν θα μιλήσω με αγράμματους γιατί..." [video]

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-20 20:50:44 | Πηγή: News Now
  "Τα λέμε μεταξύ μας, αλλά δεν τα λέμε δημόσια Δηλαδή, δουλευόμαστε μεταξύ μας"!

  Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε στο Πρωινό, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, και απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στις ερωτήσεις της Φαίης Σκορδά. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για τις -κατά καιρούς- «σκληρές» δηλώσεις που έχει κάνει:

  «Δεν μετανιώνω για δηλώσεις μου, αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεών μου και των λόγων μου. Δεν αυτολογοκρίνομαι εύκολα. Δεν θα πω άκριτα πράγματα, αλλά όταν κάτι νομίζω ότι έχω την υποχρέωση να το πω, θα το πω.

  Ο περίγυρος είναι άθλιος. Όταν εγώ που έχω αυτή τη θέση και αυτή την ηλικία, δεν το εντοπίζω και δεν το λέω, είναι λάθος. Φυσικά και δεν θα μιλήσω με αγράμματους γιατί δεν θέλω να μπω σε τέτοιες περιπέτειες. Δεν έχω ούτε όρεξη, ούτε το επιτρέπει η αισθητική μου, ούτε η παιδεία μου. Αυτός που το λέει φυσικά και είναι αγράμματος, αν απαντήσω είναι σαν να τον κάνω αντίπαλο. Για μένα είναι ανύπαρκτος. Αυτό.

  Η δημόσια εικόνα μου είναι αυτή που είναι, έχει γίνει με πολύ κόπο και δεν μπορεί να την πνίξει κανείς. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των λόγων μου. Έχουν γίνει αγώνες σε αυτή τη χώρα εδώ και 200 χρόνια για την ελευθερία του να μιλάμε. Τώρα θα γίνουν άλλοι τόσοι για να έχουμε και την ευθύνη αυτών που λέμε. Εγώ, λοιπόν, δεν λέω τσάμπα πράγματα, παίρνω την ευθύνη αυτών που λέω και δεν με πειράζει καθόλου. Μου αρέσει πάρα πολύ που κάποιοι ενοχλούνται, γι’ αυτό το λέω για να ενοχληθούν! Μπας και ξυπνήσουμε και πάμε παρακάτω, γιατί έχουμε μείνει πάρα πολύ πίσω».

  Ο Νικήτας Τσακίρογλου λέει άλλα απ’ ότι Μπέζος – Τσαλίκη Για τις σοβαρές ελλείψεις που έχει η υποδομή σε αρκετά περιφερειακά θέατρα, ο Γιάννης Μπέζος τόνισε: «Η κατάσταση στα περιφερειακά θέατρα είναι μια διαπίστωση την οποία δεν τη λέμε και πρέπει κάποτε να την πούμε. Υπερθεματίζω την ανάρτηση που έκανε η σύζυγός μου στο διαδίκτυο γιατί τα έχω ζήσει. Τα λέμε μεταξύ μας, αλλά δεν τα λέμε δημόσια. Δηλαδή, δουλευόμαστε μεταξύ μας! Εάν δεν το πούμε, εάν δεν γίνουμε δυσάρεστοι, δεν θα προχωρήσουμε. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν γίνω δυσάρεστος».
  Πηγή Tromaktiko
 • Από την Ινδία η νέα «Μις Κόσμος» [video]

  Από την Ινδία η νέα «Μις Κόσμος» [video]

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-20 20:50:44 | Πηγή: News Now
  Μια Ινδή φοιτήτρια ιατρικής, η Manushi Chillar κατέκτησε το στέμμα της Μις Κόσμος, στον φετινό διαγωνισμό που φιλοξενήθηκε στο κινεζικό θέρετρο Σάνια. Με τη νίκη της αυτή η Ινδία «ισοφαρίζει» τη Βενεζουέλα σε αριθμό τίτλων στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

  Η Manushi Chillar είναι η έκτη Ινδή που κερδίζει τον τίτλο «Μις Κόσμος» στον διαγωνισμό που διεξάγεται από το 1951. Βαδίζει έτσι στα χνάρια των ηθοποιών του Μπόλιγουντ Priyanka Chopra και Aishwarya Rai Bachchan.

  Δεύτερη αναπληρωματική ανακηρύχθηκε η Μις Αγγλία Stephanie Hill και πρώτη αναπληρωματική η Μις Μεξικό Andrea Meza.

  «Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξή σας» δήλωσε η 20χρονη Chillar, που εργάζεται ως μοντέλο.

  Η νίκη της νεαρής φοιτήτριας ήταν ένα από τα θέματα που σχολιάστηκαν περισσότερο στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης της Ινδίας.
  Πηγή Tromaktiko
 • Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας εξουδετερώνει δύο κακοποιούς... με το μωρό του αγκαλιά! (Βίντεο)

  Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας εξουδετερώνει δύο κακοποιούς... με το μωρό του αγκαλιά! (Βίντεο)

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-20 20:50:44 | Πηγή: News Now
  Η προστασία των μελών της κοινωνίας παραμένει καθήκον ακόμα και όταν είσαι εκτός υπηρεσίας ή όταν έχεις βγει να ψωνίσεις με τον μικρό σου γιο. Αυτό πρέπει να σκέφτηκε ένας βραζιλιάνος

  αστυνομικός, όταν είδε δύο υπόπτους να μπαίνουν στο φαρμακείο του Σάο Πάολο όπου ψώνιζε με τη γυναίκα του και το μωράκι τους το περασμένο Σάββατο.

  Όταν ο Ραφαέλ Σόουζα είδε τον έναν από αυτούς να βγάζει το όπλο του και να το στρέφει στον υπάλληλο του φαρμακείου, τράβηξε αμέσως το δικό του όπλο και άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας θανάσιμα τους δύο κακοποιούς.

  Μάλιστα, κατάφερε να κάνει όλα τα παραπάνω κρατώντας αγκαλιά το μωράκι του και στρέφοντας ταυτρόχρονα το σώμα του με τέτοιο τρόπο ώστε να το προστατεύει από τις σφαίρες.

  Μόνο όταν και οι δύο ληστές βρίσκονταν στο έδαφος κατάφερε να δώσει το μωράκι του στην σοκαρισμένη μαμά του, η οποία κρυβόταν τρομοκρατημένη πίσω από κάτι ράφια.

  Την εντυπωσιακή σκηνή, που θυμίζει ταινία, κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του φαρμακείου, με το βίντεο να κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

  protothema.gr
  _
 • Πώς έφθασαν στα ίχνη των δολοφόνων της 64χρονης στη Λακωνία (βίντεο)

  Πώς έφθασαν στα ίχνη των δολοφόνων της 64χρονης στη Λακωνία (βίντεο)

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-20 20:50:44 | Πηγή: News Now
  Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη και ενδελεχή έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης και τη συνδρομή της Διεύθυνσης

  Εγκληματολογικών Ερευνών και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Σπάρτης, η υπόθεση ανθρωποκτονίας 64χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε βραδινές ώρες της 17/18.11.2017, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας.

  Υπενθυμίζεται ότι η 64χρονη είχε βρεθεί νεκρή εντός της οικίας της, την 18.11.2017, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, έχοντας τραύματα στο κεφάλι.

  Για την εξιχνίαση του εγκλήματος προηγήθηκε συστηματική διερεύνηση της υπόθεσης, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν όλα τα στοιχεία, τα δεδομένα και τα ευρήματα, που ανέκυπταν από την εξέλιξη και την πρόοδο των ερευνών.

  Όπως διακριβώθηκε, δράστες της ανθρωποκτονίας είναι δύο (2) αλλοδαποί, ένας 25χρονος υπήκοος Μολδαβίας και ένας 27χρονος υπήκοος Μαρόκο, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.

  Ως προς το χρονικό της υπόθεσης και όπως προέκυψε από τα ερευνητικά δεδομένα, οι ανωτέρω δράστες, βραδινές ώρες της 17/18.11.2017, μπήκαν στην οικία της 64χρονης, με σκοπό τη διάπραξη κλοπής, έγιναν όμως αντιληπτοί από αυτή και άσκησαν σε βάρος της σωματική βία, με αποτέλεσμα να την τραυματίσουν θανάσιμα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

  Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, εντόπισαν τον 25χρονο και τον 27χρονο, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας και τους συνέλαβαν.

  Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση αυτή (όπως ρουχισμός, σπασμένη λαβή μαχαιριού, κομμάτι ξύλου μήκους -77- εκατοστών κ.α.), τα οποία απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

  Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

  Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.
  _
  bloko
 • Φθιώτιδα: Εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα - Πήρε φωτιά εν κινήσει ή αυτοκτόνησε; [photos+video]

  Φθιώτιδα: Εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα - Πήρε φωτιά εν κινήσει ή αυτοκτόνησε; [photos+video]

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-20 20:50:44 | Πηγή: News Now
  Πήρε φωτιά εν κινήσει ή... αυτοκτόνησε; 

  - Σε 31χρονο αλλοδαπό που διέμενε και εργαζόταν στη Λαμία ανήκει το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε στο αυτοκίνητο

  Το απανθρακωμένο πτώμα εντοπίστηκε το πρωί στο 16ο χλμ Λαμίας - Δομοκού. Το αυτοκίνητο ήταν ολοσχερώς καμένο σε έναν παράδρομο, σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από τον κεντρικό δρόμο. Μέσα στο παλιό αυτοκίνητο, μάρκας Toyota, υπήρχε ένας νεαρός άνδρας απανθρακωμένος.

  Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες και άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, καθώς επίσης και αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας και του εγκληματολογικού.

  Τραγικό δυστύχημα ή αυτοκτονία;

  Η αστυνομία μετά από έρευνα απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και την υπόθεση ανέλαβε το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Λαμίας.

  Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκαν στο δρόμο ίχνη διαρροής λαδιών ή καυσίμων και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το παλιό αυτοκίνητο να άρπαξε φωτιά εν κινήσει και ο άτυχος οδηγός να μην πρόλαβε να βγει, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο, εγκλωβισμένος μέσα στο αυτοκίνητο.

  Το άλλο σενάριο είναι, ο 31χρονος νεαρός, Αλβανικής υπηκοότητας, να έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του, αφού είχε χωρίσει πρόσφατα και ήταν χάλια ψυχολογικά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν είχε κάποιο λόγο να βρίσκεται στη συγκεκριμένη περιοχή, ενώ μάλιστα είχε φύγει πολύ νωρίς το πρωί από το φούρνο όπου εργαζόταν και τον αναζητούσαν.

  Ας ελπίσουμε ότι απαντήσεις θα δώσει η έρευνα της Π.Υ. Λαμίας.

  Δείτε φωτογραφίες από το σημείο όπου βρέθηκε ολοσχερώς καμένο το αυτοκίνητο με τον 31χρονο απανθρακωμένο.
  Πηγή
  Tromaktiko
 • Πονηρός ο μπόμπιρας προσπαθεί να παίξει με τα μεμέ της μαμάς του...[video]

  Πονηρός ο μπόμπιρας προσπαθεί να παίξει με τα μεμέ της μαμάς του...[video]

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-20 05:31:35 | Πηγή: News Now
  Αυτός ο μπέμπης πραγματικά δεν υπάρχει Θέλει να δει τα μεμέ της μαμάς του και δεν το βάζει κάτω!

  Τι και αν εκείνη χαριτωμένα του δείχνει πως δεν πρέπει να το κάνει εκείνος δεν χαμπαριάζει...

  Δείτε το βίντεο:
  Tromaktiko
 • Απίστευτο βίντεο: Δείτε πώς γίνεσαι μετά από 4.500 χιλιόμετρα περπάτημα... [video]

  Απίστευτο βίντεο: Δείτε πώς γίνεσαι μετά από 4.500 χιλιόμετρα περπάτημα... [video]

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-20 05:31:35 | Πηγή: News Now
  Ο Christoph περππάτησε το 2008 4500 χιλιόμετρα στην Κίνα Άφησε τα γένια του και τα μαλλιά του να μεγαλώσουν ώσπου έγινε αγνώριστος.

  Δείτε το εκπληκτικό video:
  Tromaktiko
 • ΒΙΝΤΕΟ - Η υποδοχή της τιμίας ζώνης της Παναγίας στην 1η Στρατιά

  ΒΙΝΤΕΟ - Η υποδοχή της τιμίας ζώνης της Παναγίας στην 1η Στρατιά

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-20 05:31:35 | Πηγή: News Now
  Του Ηλία Προύφα

  Ύψιστη τιμή σήμερα για την 1η Στρατιά. Για πρώτη φορά το μοναδικό θρησκευτικό κειμήλιο της Υπέρμαχου Στρατηγού, βρέθηκε στην έδρα του μεγαλύτερου στρατιωτικού σχηματισμού της χώρας.

  Μετά από 8 ημέρες παραμονής στη Λάρισα, η Τιμία Ζώνη της Παναγίας που φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Βατοπεδίου αναχώρησε για τη Μητρόπολη Αιτωλοακαρνανίας. Μετά το Αρχιερατικό συλλείτουργο που τελέσθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, το θρησκευτικό σύμβολο της Παναγίας μας με πομπή και με τις δέουσες τιμές μεταφέρθηκε στην έδρα της 1ης Στρατιάς, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας.

  Κατά την παραμονή της για μία ώρα στο στρατηγείο είχαν την ευκαιρία να προσκυνήσουν τα στελέχη με τις οικογένειές τους. 

  Παρόντες ο Στρατηγός Διοικητής του Σχηματισμού Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Αρχηγός ΤΑ Αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης, ο Βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Πολιτευτής των ΑΝΕΛ Γιώργος  Ακριβούλης και η Αντιπεριφερειάρχης Μαρία  Μαμάρα.

  Την Τιμία Ζώνη μετέφερε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιγνάτιος με πλειάδα ιερέων της Μητροπόλεως.

  Δείτε φωτό και βίντεο του kranosgr
  kranosgr
 • Αν χάνεις τέτοια γκολ, είσαι άξιος της μοίρας σου

  Αν χάνεις τέτοια γκολ, είσαι άξιος της μοίρας σου

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-20 05:31:35 | Πηγή: News Now
  Στα πλαίσια της Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, η Μπρέντφορντ έχασε 2-0 από τη Κάρντιφ και δεν μπορούσε να ζητήσει τίποτα περισσότερο από το ματς, μετά από αυτό που έχασε ο Νιλ Μοπέ. Όταν είσαι με την πλάτη στον τοίχο και χάνεις τέτοιες ευκαιρίες, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Δείτε το video και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

  Ο 21χρονος Γάλλος επιθετικός βρέθηκε με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να είναι εκτός εστίας και με έναν αμυντικό σχεδόν δίπλα από το δοκάρι και παρόλα αυτά κατάφερε να πλασάρει άουτ.
  athlitikotetradio
 • Κεντροαριστερά: Η Φώφη Γεννηματά νικήτρια των εκλογών! (ΒΙΝΤΕΟ)

  Κεντροαριστερά: Η Φώφη Γεννηματά νικήτρια των εκλογών! (ΒΙΝΤΕΟ)

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-19 21:46:14 | Πηγή: News Now
  Η Φώφη Γεννηματά είναι η πρόεδρος του νέου φορέα της Κεντροαριστερας Όπως ανακοίνωσε και ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Επιτροπής διαδικασιών και Δεοντολογίας καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος «μπορεί με βεβαιότητα να ειπωθεί ότι νικήτρια είναι η κ. Γεννηματά».

  Πρόσθεσε ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της ΔΗΣΥ προηγείται σ΄όλες της Περιφέρειες της χώρας πλην της Κρήτης, όπου προηγείται ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος εμφανίζει αυξημένα ποσοστά και στην Αττική.

  Σύμφωνα με τον Ν. Αλιβιζάτο η συμμετοχή έφθασε το 74% του πρώτου γύρου, ενώ συνέκρινε μάλιστα την πτώση κατά 26% της συμμετοχής στο 2ο γύρο για τον νέο φορέα, με τις αντίστοιχες εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, που -όπως είπε- είχαν πτώση συμμετοχής στο 2ο γύρο κατά 29%.

  Παράλληλα, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το ποσοστό συμμετοχής, δεδομένων και των αντίξοων καιρικών συνθηκών και τα δραματικά γεγονότα της Δυτικής Αττικής.

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
  eviazoom
 • Κύμη - Παναθηναϊκός 73-90: Έσπασε κάθε ρεκόρ ο Σίνγκλετον! (ΒΙΝΤΕΟ)

  Κύμη - Παναθηναϊκός 73-90: Έσπασε κάθε ρεκόρ ο Σίνγκλετον! (ΒΙΝΤΕΟ)

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-19 21:46:14 | Πηγή: News Now
  Με τον Κρις Σίνγκλετον να σημειώνει ρεκόρ παραγωγικότητας με την «πράσινη» φανέλα (35π.) ο Παναθηναϊκός δεν δυσκολεύτηκε ανεβάζοντας ρυθμούς στο β' μέρος να επικρατήσει με 90-73 της Κύμης για την 6η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ... 

  ΒΙΝΤΕΟ

  Ο Σίνγκλετον ήταν απολαυστικός σε 23 λεπτά συμμετοχής, ενώ με την απόδοσή του έβαλε στο τρίτο δεκάλεπτο τις βάσεις της νίκης για τον Παναθηναϊκό (19π. σε αυτό το διάστημα), για να τελειώσει τον αγώνα με στατιστικά για... όσκαρ (6/7δ., 6/8τρ., 5/6β., 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ). Εξαιρετική εμφάνιση και από τον Ίαν Βουγιούκα (13π., 6ασ.), ενώ ο Νικ Καλάθης μπορεί να περιόρισε τον επιθετικό οίστρο του, αλλά παρέμεινε... πιστός στη δημιουργία με 9 ασίστ.

  Εκτός 12άδας έμεινε για λόγους ξεκούρασης ο Ματ Λοτζέσκι, δίνοντας τη θέση του στον Λευτέρη Μποχωρίδη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο πήρε χρόνο συμμετοχής και ο Κωνσταντίνος Μήτογλου. Ο Κέι Σι Ρίβερς αισθάνθηκε αδιαθεσία και δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ με το τέλος της αναμέτρησης διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

  Από την Κύμη, η οποία ήταν ανταγωνιστική για ένα ημίχρονο, ξεχώρισε ο Γκάρι ΜακΓκι με 16 πόντους και 8 ριμπάουντ.

  Τα δεκάλεπτα: 23-30, 37-40, 54-71, 73-90

  ΚΥΜΗ (Γιάννης Καστρίτης): Μανωλόπουλος 11 (3), Οκερεαφόρ 6 (1), Γερομίχαλος 2, Τσαγκαράκης 4 (1), Τζόουνς 11, Γλυνιαδάκης 3, Σακελλαρίου 4 (1), ΜακΓκι 16, Μητσιμπόνας, Μπάρλος 3, Σμιθ 13 (2).

  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τσάβι Πασκουάλ): Σίνγκλετον 35 (6), Ρίβερς, Μποχωρίδης, Παππάς 10 (2), Ντένμον 8 (1), Γκιστ 2, Βουγιούκας 13, Λεκαβίτσιους 6, Όγκαστ 8, Καλάθης 5, Αντετοκούνμπο 2, Μήτογλου 1.
  eviazoom
 • ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: 9χρονη σκότωσε με Ούζι τον εκπαιδευτή της... [video]

  ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: 9χρονη σκότωσε με Ούζι τον εκπαιδευτή της... [video]

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-19 21:24:26 | Πηγή: News Now
  Στις εικόνες του βίντεο διακρίνεται το μικρό κορίτσι να υπακούει πιστά στις εντολές του εκπαιδευτή, όμως ενώ όλα πάνε καλά ο εκπαιδευτής φαίνεται πως κάνει ένα μοιραίο λάθος Ρυθμίζει το όπλο να ρίξει κατά ριπάς με αποτέλεσμα το μικρό κορίτσι να χάσει τον έλεγχο η κάννη να στραφεί αριστερά και μια από τις σφαίρες αφού εξοστρακιστεί να χτυπήσει στο κεφάλι τον εκπαιδευτή σκοτώνοντάς τον ακαριαία.
  Tromaktiko
 • Υποσχόμαστε ότι θ’ αγωνισθούμε… Δηλώνει ο Σύλλογος ΑΞ.Ι.Α με αφορμή την τραγωδία στη Δυτική Αττική

  Υποσχόμαστε ότι θ’ αγωνισθούμε… Δηλώνει ο Σύλλογος ΑΞ.Ι.Α με αφορμή την τραγωδία στη Δυτική Αττική

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-19 21:24:26 | Πηγή: News Now
  Υποσχόμαστε ότι θ’ αγωνισθούμε Υπό το φως του τραγικού απολογισμού της φονικής καταιγίδας που έπληξε τη δυτική Αττική, τα μέλη του συλλόγου ΑΞ.Ι.Α. (Σύλλογος Συζύγων Θανόντων - Αξιοπρέπεια – Ισότητα – Αλληλεγγύη) αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τη βαθιά θλίψη τους  για τα θύματα και την αμέριστη συμπαράστασή τους στις οικογένειες που έχασαν τους ανθρώπους τους και τις περιουσίες τους.

  Δυστυχώς για άλλη μια φορά ένα φυσικό φαινόμενο στάθηκε ικανό να αναδείξει  τα σαθρά θεμέλια πάνω στα οποία εξακολουθεί να «χτίζεται» το μέλλον αυτής της χώρας. Η κρατική μηχανή δεν αδυνατεί αλλά, όπως αποδεικνύεται, αρνείται να μεριμνήσει για τις στοιχειώδεις δομές, ώστε να προστατεύσει τους πολίτες της έστω από μια καταιγίδα και τους αφήνει να θαφτούν στη λάσπη. Η αποποίηση και η μετάθεση ευθυνών αποτελούν πάγιες τακτικές και ο συνήθης δακρύβρεχτος συλλυπητήριος λόγος που εκφωνείται από τους εκπροσώπους της κυβέρνησης όχι μόνο δεν είναι στο ελάχιστο ικανός να παρηγορήσει τη θλίψη, αλλά επιπλέον εξεγείρει συναισθήματα οργής  για μια καταστροφή που θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί.

  Δεν μπορούμε να μη σταθούμε στο όνομα της κυρίας Πολυμεροπούλου, σύζυγος του εκλιπόντος απόστρατου αξιωματικού, που την ακούσαμε σε τηλεοπτικό σταθμό να συνειδητοποιεί ότι βρέθηκε στη θέση που βρισκόμαστε κι εμείς και δυστυχώς δεν θα είναι ως φαίνεται η μόνη. Ως Σύλλογος συναισθανόμαστε την απέραντη θλίψη και την οργή της. Θέλουμε να τις αγκαλιάσουμε όλες και να τις υποσχεθούμε ότι θα αγωνιστούμε και για εκείνες, προκειμένου να βγούμε από το τέλμα στο οποίο μας έχει καταδικάσει το άρθρο 12 του νόμου Κατρούγκαλου. Ένας νόμος που δημιουργεί νέα θύματα, βουλιάζοντας ολόκληρες οικογένειες στην απελπισία και την απόγνωση. Η καταδίκη δεν είναι αμετάκλητη όσο είμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε με κάθε νόμιμο τρόπο για την άρση της κατάφορης αδικίας εις βάρος μας, για τα δικαιώματα που μας καταπατούν και για τη ζωή που μας κλέβουν.

  Τ' ακούς Κατρούγκαλε; Ξέσπασμα χήρας από την πρόσφατη θεομηνία!!!

  Δείτε όλο το βίντεο από το livenews https://vimeo.com/243221569
 • Ανατριχίλα: Αυτά είναι τα 10 πιο στοιχειωμένα μέρη στην Ελλάδα [video]

  Ανατριχίλα: Αυτά είναι τα 10 πιο στοιχειωμένα μέρη στην Ελλάδα [video]

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-19 21:12:19 | Πηγή: News Now
  Εσείς θα τολμούσατε να τα επισκεφθείτε;

  Πρόκειται για αστικούς μύθους, φαντάσματα ή απλά ανεξήγητα φαινόμενα;

  Είτε είστε σκεπτικιστής, είτε πιστεύετε στις παραφυσικές δραστηριότητες, τα μυστηριώδη αυτά φαινόμενα συνεχίζονται έως σήμερα.

  Μάθετε περισσότερα για τα δέκα πιο στοιχειωμένα μέρη στην Ελλάδα στο παραπάνω βίντεο.
  Tromaktiko
 • Θύμα ξυλοδαρμού από Νατοϊκούς: «Παραλίγο να με σκοτώσουν!» Όλο το ιστορικό και το «περίεργο» με τη δίκη… (Pics & Vid)

  Θύμα ξυλοδαρμού από Νατοϊκούς: «Παραλίγο να με σκοτώσουν!» Όλο το ιστορικό και το «περίεργο» με τη δίκη… (Pics & Vid)

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-19 21:03:04 | Πηγή: News Now
  Ένα απίστευτο περιστατικό με θύμα έναν 37χρονο Χανιώτη εκτυλίχθηκε την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, επί της οδού Τζανακάκη στο ύψος του Δημοτικού Κήπου. Θύμα ο Παντελής Σαπουνάκης

  που είχε βγει βόλτα με τη γυναίκα του και με φίλους, όταν, όπως εξηγεί ο ίδιος στο eparxies.gr, «με πλησίασε ένα άτομο, Άγγλος, ζητώντας μου το κινητό μου». Είναι η ιστορία του ξυλοδαρμού του ανυποψίαστου Χανιώτη από Βρετανούς Νατοϊκούς που βρίσκονται στα Χανιά για στρατιωτικές ασκήσεις Από εκείνη τη στιγμή και μετά ξεκίνησε ο «εφιάλτης» για τον 37χρονο Χανιώτη…

  Δείτε τι διηγείται από το κρεβάτι του πόνου στο Νοσοκομείο Χανίων…

  «Λέω στη γυναίκα μου μπες γρήγορα στο αυτοκίνητο. Μπαίνω και εγώ και τη στιγμή που πάω να κλείσω την πόρτα, με εμποδίζει ένα χέρι. Βγαίνω έξω και ο Άγγλος μου ζητά επιτακτικά το κινητό μου. Προσπαθώ να του εξηγήσω ότι κάτι τέτοιο δε γίνεται και εκείνη τη στιγμή βλέπω ακόμα τρία άτομα να έρχονται από πίσω μου».

  Και συνεχίζει ο Παντελής, «Είπα στη γυναίκα μου να μπει στο αυτοκίνητο και να κλειδώσει. Φοβήθηκα. Ο ένας από αυτούς, πιθανότατα υπό την επήρεια ουσίας με απείλησε ότι θα με σκοτώσει! Με έχουν πιάσει και οι τρεις και προσπαθώ να τους απομακρύνω. Αποφεύγω μερικά χτυπήματα, ενώ την ίδια ώρα ένας φίλος μου που είχε παρκάρει πιο μακριά, έρχεται να βοηθήσει»…

  Σε εκείνο το σημείο δέχεται το τρομερό χτύπημα:

  «Την ώρα που ήμουν στο έδαφος και πάω να σηκωθώ δέχομαι μια απίστευτη κλωτσιά στο πρόσωπο, από το άτομο που μου είπε πριν ότι θα με σκοτώσει! Έχασα το φως μου και έπεσα κάτω! Εκείνη τη στιγμή η γυναίκα μου μέσα από το αυτοκίνητο κορνάρει συνεχώς για να μας ακούσουν κάποιοι για βοήθεια. Κάποιοι κατάλαβαν ότι κάτι γίνεται και έσπευσαν στο σημείο. Μόλις τους είδαν οι Άγγλοι έφυγαν…».

  Η απρόκλητη αυτή επίθεση που δέχτηκε ο Παντελής Σαπουνάκης θα μπορούσε να του στοιχίσει, όπως εξηγεί στο eparxies.gr, τη ζωή. Υπέστη συντριπτικό κάταγμα στη μύτη και είναι χτυπημένος σε 14 σημεία, ενώ είναι λαβωμένο και το αριστερό του μάτι. Μάλιστα, μόλις μετά από 48 ώρες μπορεί πλέον να πει ότι βλέπει κάπως καλά, από αυτό το μάτι!

  «Τα αποδεικτικά στοιχεία και η … επιτάχυνση των διαδικασιών για τη δίκη»

  Οι δύο Βρετανοί κρατήθηκαν στην Αστυνομία, το βράδυ της Παρασκευής, αφού συνελήφθησαν (τους αναγνώρισε φίλος του θύματος). Το Σάββατο αφέθηκαν ελεύθεροι όμως και ενώ επρόκειτο να περάσουν το μεσημέρι της ίδιας μέρας από αυτόφωρη διαδικασία, αυτή πήρε αναβολή. Αφέθηκαν ελεύθεροι και ορίστηκε δικάσιμος για τη Δευτέρα το πρωί στις 08:30 στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χανίων!

  Γιατί όμως τόση βιασύνη για τη Δίκη;

  Ο Παντελής Σαπουνάκης καλείται να προσκομίσει στο δικαστήριο έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι έχει τραυματιστεί σοβαρά από τους Άγγλους στρατιώτες. Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει προκύψει ως τώρα, δηλαδή δεν έχουν ληφθεί τα απαραίτητα έγγραφα, διότι η Γραμματεία του Νοσοκομείου είναι κλειστή το Σαββατοκύριακο, ενώ και ο Ιατροδικαστής περιμένει τη συγκεκριμένη γνωμάτευση για να προχωρήσουν οι διαδικασίες.  Όπως εξηγεί ο Παντελής Σαπουνάκης στην κάμερα του eparxies.gr, εάν δεν προσκομιστούν τα έγγραφα στο δικαστήριο, τότε οι «θύτες» θα απαλλαχθούν και εν τέλει θα δικαιωθούν!

  Δείτε τα σχετικά βίντεο:

  Δίκην επιλόγου και ασχέτως με το τι θα γίνει στη συγκεκριμένη υπόθεση ο Παντελής Σαπουνάκης διερωτάται: «Δεν θα πρέπει να αποδοθούν και αλλού ευθύνες από τη στιγμή που αυτοί οι Νατοϊκοί στρατιώτες βρίσκονται στην Ελλάδα διότι τους δόθηκε σχετική άδεια για κάτι τέτοιο; Και σε ποιους θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες»;

  Vas Fou  – eparxies.gr
  _
 • 7 φράσεις που λέει ένας άνδρας όταν αγαπάει μια γυναίκα

  7 φράσεις που λέει ένας άνδρας όταν αγαπάει μια γυναίκα

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-19 21:03:04 | Πηγή: News Now
  Όταν ένας άντρας αγαπάει μια γυναίκα, τη δέχεται ακόμα και με τα ελαττώματα και τις αδυναμίες της. Δεν την εγκαταλείπει σε μια δύσκολη στιγμή της Πρόσφατα, είδα για ακόμα μια φορά μια αγαπημένη ταινία: "When a man loves a woman”. Aν και δεν είναι ευχάριστη η ιστορία της, καθώς παρουσιάζει τη δύσκολη πλευρά της ζωής, μου αρέσει ιδιαίτερα το μήνυμα που περνάει και δεν είναι άλλο από τη δύναμη της αγάπης... Εδώ, λοιπόν, παρουσιάζεται η προσπάθεια που κάνει μία τετραμελής οικογένεια για να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει το πρόβλημα αλκοολισμού της μητέρας. Η αγάπη του ζευγαριού δοκιμάζεται σκληρά από τη δυσκολία της απεξάρτησης από το αλκοόλ.

  Σκέφτηκα, λοιπόν πως όταν ένας άντρας αγαπάει μια γυναίκα, τη δέχεται ακόμα και με τα ελαττώματα και τις αδυναμίες της. Δεν την εγκαταλείπει σε μια δύσκολη στιγμή της...Αντιθέτως, είναι πρόθυμος να σταθεί δίπλα στηρίζοντάς την στην προσπάθεια που κάνει να ξεπεράσει τα προβλήματά της. Εκεί ακριβώς δοκιμάζεται η αληθινή αγάπη και οι αντιστάσεις της και συνειδητοποιείς αν ο σύντροφός σου αξίζει να είναι στη ζωή σου...Το ίδιο, βέβαια, ισχύει και όταν μια γυναίκα αγαπάει έναν άνδρα...

  Δεν ξέρω αν οι ιστορίες αληθινής αγάπης υπάρχουν μόνο στα παραμύθια. Συνήθως, οι περισσότερες σχέσεις ξεκινούν με τους καλύτερους οιωνούς και συχνά εξελίσσονται με δραματικό τρόπο. Ειδικά, στις μέρες μας που - ανάμεσα σε όλα- υπάρχει και κρίση αξιών, οι σχέσεις είναι τόσο επιφανειακές κι ευκαιριακές.

  Οι ρομαντικές ταινίες με έρωτες που δοκιμάζονται κι αντέχουν στις δυσκολίες και στο χρόνο, με συγκινούν. Από διάφορα έργα που έχω δει, λοιπόν, συγκέντρωσα 7 φράσεις που λέει ένας άνδρας όταν αγαπάει αληθινά μία γυναίκα. Μπορεί να σας φανούν απλές, αλλά είναι τόσες ουσιαστικές...

  1. "Συγγνώμη"

  Είναι εκείνη μαγική λέξη που δείχνει ότι κάποιος έχει συνειδητοποιήσει το λάθος του και μπορεί να βγει αλώβητος από ένα τσακωμό. Δείχνει ότι δεν βάζει τον εγωισμό του πάνω από εσένα και ότι σε σέβεται. Αρκεί βέβαια, να μην υπάρξει "αλλά" στη συνέχεια, ρίχνοντάς σου την ευθύνη...

  2. "Είσαι πολύ όμορφη"

  Συνήθως στην αρχή της σχέσης, ο άντρας κάνει διάφορες φιλοφρονήσεις για να κερδίσει μια γυναίκα. Το σημαντικό όμως είναι να συνεχίσει να της το λέει και στην πορεία ...

  3. "Θα το κάνω εγώ αυτό"

  Δεν πρόκειται για κανόνα καλής συμπεριφοράς ή "ιπποτισμό". Όταν κάποιος σε αγαπάει προσφέρεται να σε βοηθήσει και να προλάβει την επιθυμία σου πριν ακόμα το ζητήσεις...

  4. "Πρέπει να πάμε εδώ του χρόνου"

  Συνήθως, όταν κάποιος κάνει μακροπρόθεσμα σχέδια σημαίνει ότι φαντάζεται τον εαυτό στο ίδιο "κάδρο" με εσένα. Αυτό δείχνει ότι σε υπολογίζει και πως τρέφει όμορφα συναισθήματα για τη σχέση σας.

  5. "Τι έχεις;"

  Είναι σημαντικό να δείχνει το ενδιαφέρον του όταν είσαι σιωπηλή και όταν νιώθει ότι κάτι "δεν πάει καλά"... Ειδικά όταν ευθύνεται εκείνος...

  6. "Σ` ευχαριστώ"

  Όσοι μήνες ή χρόνια κι αν περάσουν, αυτή η λέξη δείχνει ότι δε σε έχει δεδομένη, αλλά σε εκτιμά και δεν ξεχνά να στο δείχνει...

  7." Είμαι τυχερός που ήρθες στη ζωή μου"

  Υπέροχη φράση, ειδικά όταν κάποιος δεν τη λέει επιπόλαια, αλλά τη νιώθει.

  Η ζωή είναι σύντομη και γι`αυτό καλό είναι να προλάβουμε να ζήσουμε έστω και μία "αληθινή" σχέση αγάπης στη ζωή μας. Ας θυμηθούμε τα λόγια του Gabriel Garcia Marquez, από την τελευταία του επιστολή. Αν όλοι μας τα ακολουθήσουμε, τότε όλα θα είναι πιο όμορφα και καλύτερα...

  "Κράτα αυτούς που αγαπάς κοντά σου, πες τους ψιθυριστά πόσο πολύ τους χρειάζεσαι, αγάπα τους και φέρσου τους καλά, βρες χρόνο για να τους πεις "συγνώμη", "συγχώρεσέ με", "σε παρακαλώ", "ευχαριστώ" κι όλα τα λόγια αγάπης που ξέρεις. Κανείς δεν θα σε θυμάται για τις κρυφές σου σκέψεις. Ζήτα απ` τον Κύριο τη δύναμη και τη σοφία για να τις εκφράσεις. Δείξε στους φίλους σου τι σημαίνουν για σένα."

   

  Πηγή

  ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

  https://trelogaidouri.blogspot.gr/
 • Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΟ MY STYLE ROCKS!

  Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΟ MY STYLE ROCKS!

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-19 19:04:05 | Πηγή: News Now
  grxpress
 • Ξέφυγε η πλάκα μεταξύ νύφης και γαμπρού – Χάλασε το γλέντι [video]

  Ξέφυγε η πλάκα μεταξύ νύφης και γαμπρού – Χάλασε το γλέντι [video]

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-19 18:52:56 | Πηγή: News Now
  Σε φιάσκο κατέληξε μια γαμήλια τελετή, καθώς η πλάκα που ξεκίνησαν οι νεόνυμφοι με τον τουρτοπόλεμο, παρατράβηξε Αρχικά εκεί που το ζευγάρι κόβει τη γαμήλια τούρτα, ο γαμπρός έχει τη φαεινή ιδέα να πάρει το κομμάτι και να το πετάξει στο πρόσωπο της νύφης, με αποτέλεσμα αυτή στιγμιαία να τα χάσει.

  Ωστόσο στη συνέχεια φαίνεται να αντεπιτίθεται και αυτή με τούρτα, ώσπου ο γαμπρός από τον μεγάλο του ενθουσιασμό την σπρώχνει και την πετά στο πάτωμα.

  Κάπου εκεί σταμάτησε η «πλάκα» και ξεκίνησε η ...γκρίνια, αφού η νύφη χρειάστηκε επιθέματα στα χέρια και τον ώμο, καθώς είχε υποστεί μικροτραυματισμούς.

  Δείτε το βίντεο:
  Tromaktiko
 • Η συγκλονιστική στιγμή που 9χρονος σώζει τον 11 μηνών αδελφό του από πτώση [video]

  Η συγκλονιστική στιγμή που 9χρονος σώζει τον 11 μηνών αδελφό του από πτώση [video]

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-19 18:10:13 | Πηγή: News Now
  Ένα βίντεο, στο οποίο ένας 9χρονος από τις ΗΠΑ σώζει τον των μόλις έντεκα μηνών αδελφό του, που έπεσε από την αλλαξιέρα κάνει το γύρο του διαδικτύου.

  Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται μία γυναίκα-πιθανώς η μητέρα των παιδιών- να έχει γυρισμένη την πλάτη στο μωρό. Εκείνο, ξαπλωμένο πάνω στην αλλαξιέρα, προσπαθεί να γυρίσει μπρούμυτα, με αποτέλεσμα να πέσει. Για καλή του τύχη, ο εννιάχρονος αδερφός του, τον παρατηρούσε όλη αυτή την ώρα και έτρεξε και τον έπιασε λίγα δευτερόλεπτα πριν βρεθεί στο πάτωμα.

  Αμέσως μετά, η γυναίκα σπεύδει να αγκαλιάσει το μωρό για να το ησυχάσει, αλλά και τον εννιάχρονο για να τον επιβραβεύσει για την καλή του πράξη!

  Δείτε το βίντεο:
  Tromaktiko
 • Κακοκαιρία: Υδροστρόβιλος εμφανίστηκε στη Ζάκυνθο

  Κακοκαιρία: Υδροστρόβιλος εμφανίστηκε στη Ζάκυνθο

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-19 17:49:45 | Πηγή: News Now
  Υδροστρόβιλος εμφανίστηκε στο νησί της Ζακύνθου με διάρκεια πέντε λεπτών Ευτυχώς δεν προκλήθηκαν ζημιές από το σπάνιο αυτό καιρικό φαινόμενο.

  Εικόνες που κόβουν την ανάσα κατέγραψε η κάμερα της ιστοσελίδας zantenewstime.gr από τη Ζάκυνθο.
 • Τι δείχνουν τα λευκά σημάδια στα νύχια για την υγεία μας;

  Τι δείχνουν τα λευκά σημάδια στα νύχια για την υγεία μας;

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-19 17:28:20 | Πηγή: News Now
  Οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε ιδέα για την αιτία αυτών των σημαδιών Η αλήθεια είναι ότι οι λόγοι που τα προκαλούν είναι πολλοί και αποκαλύπτουν αρκετά για την υγεία μας.

  Το φαινόμενο ονομάζεται λευκονυχία και κατά το businessinsider υπάρχουν τέσσερις βασικοί τύποι

  Ο πρώτος συνδέεται με τον τραυματισμό της βάσης του νυχιού. Τα σημάδια σε αυτή την περίπτωση αναμένεται να εξαφανιστούν σε περίπου 8 μήνες.

  Ο δεύτερος τύπος έχει να κάνει με τον τραυματισμό της μήτρας του νυχιού. Μπορεί να προκληθεί από χτύπημα του νυχιού ή από πάρα πολλά μανικιούρ. Αυτά τα σημάδια μπορεί επίσης να προκύψουν από ασθένειες όπως η ιλαρά, η ελονοσία, ο έρπης και η λέπρα.

  Ένας άλλος τύπος της λευκονυχίας μπορεί να εμφανιστεί σε άτομα που πάσχουν από τη νόσο του Darier.

  Τέλος, υπάρχει και η ολική λευκονυχία την οποία μπορεί να προκαλέσουν αντιβιοτικά και γενετικές καταστάσεις. Μπορεί επίσης να συνδέεται με νεφρική ανεπάρκεια, ηπατική ανεπάρκεια ή προβλήματος απορρόφησης πρωτεΐνης.

  Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλες τις περιπτώσεις έχουν οι γιατροί.
  Tromaktiko
 • "Ηλία ριχτό..." - Έκαψαν όλη την κάβα και πέταξαν τα λουλούδια στο κέντρο των Αθηνών - Απίστευτο βίντεο

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-19 17:06:41 | Πηγή: News Now
  Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το πρόγραμμα γνωστού κοσμικού κέντρου διασκέδασης των Αθηνών... με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Βελισσάρη και την Γιώτα Γρίβα , έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως μετά τα γεγονότα που είδαν το φως της δημοσιότητας όπως το παρακάτω βίντεο που ακολουθεί μέσα από τη σελίδα του flashstars, όπου φαίνεται καθαρά οι σκηνές 

  Με τις οποίες αποθέωσαν τους δύο καλλιτέχνες από την πρώτη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στην πίστα , μέχρι τα μέσα της βραδιάς όπου κυριολεκτικά τελείωσε η τροφοδοσία μπουκαλιών στα τραπέζια και η προμήθεια λουλουδιών, μετα από συνεχόμενη καύση τους και παρατεταμένο πέταμα λουλουδιών πάνω τους και όλα αυτά από ένα συγκεκριμένο τραπέζι που κυριολεκτικά ισοπέδωσε ένα μαγαζί θυμίζοντάς μας μία ταινία με τίτλο “Ηλία ριχτό” ….

  Όλα αυτά στις 03:50 . Τι έκαναν μετά την συγκεκριμένη χρονική περίοδοq

  Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα δείτε μόνοι σας με την αποθέωση που διαδραματίστηκε στο εν λόγω μαγαζί
  Πηγή
  Tromaktiko
 • Ξέσπασε σε κλάματα η Δέσποινα Στυλιανοπούλου:

  Ξέσπασε σε κλάματα η Δέσποινα Στυλιανοπούλου: "Είμαι μόνη. Θέλω να φύγω με..."

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-19 16:02:01 | Πηγή: News Now
  «Όταν περνάνε τα χρόνια και πλησιάζεις στο τέλος η πρώτη σκέψη τη νύχτα νομίζω είναι ο θάνατος».

  Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου εκφράζει το παράπονο της για τις ευκαιρίες που δεν της δόθηκαν, αλλά και τους ανθρώπους που δεν είναι δίπλα της και ξεσπά σε κλάματα στη συνέντευξη της στην εκπομπή Αποκαλυπτικά:

  «Μόνη και δυστυχισμένη. Ο ηθοποιός ζει όταν είναι επάνω στη σκηνή. Όλα αυτά τα 50 χρόνια που έχω υπηρετήσει το ελληνικό θέατρο και κινηματογράφο, το ραδιόφωνο και όλα τα άλλα, μου έδιναν ζωή. Από πέρυσι που δεν εργάζομαι η Στυλιανοπούλου αρρώστησε. Δεν θέλω να πούνε οι θεατές, οι άνθρωποι, τα νέα παιδιά «α την κακομοίρα πως περπατάει έτσι». Αυτό δεν το θέλω. Θέλω να φύγω με αξιοπρέπεια. Είμαι μόνη. Κάθομαι στο σπίτι ώρες και διαβάζω τα περιοδικά, βλέπω τα προγράμματα και λέω «Ρε Στυλιανοπούλου τα είχες κάνει όλα αυτά εσύ; Σήμερα που είναι όλοι αυτοί; Που είναι οι άνθρωποι; Οι φίλοι σου που είναι; Χαθήκανε». Με συγκινεί πως ξεκίνησα, τη διαδρομή που έκανα, εδώ που έφτασα και εδώ πια που λέω το αντίο. Στη λέξη αντίο… είναι πολύ σκληρή αυτή η λέξη. Είναι σαν να πεθαίνεις.

  Το θάνατο νομίζω ότι δεν τον φοβάμαι μόνο εγώ, τον φοβάται όλος ο κόσμος. Αλλά όταν περνάνε τα χρόνια και πλησιάζεις στο τέλος, η πρώτη σκέψη τη νύχτα νομίζω είναι ο θάνατος. Εγώ αφήνω πίσω μόνο τις επιτυχίες του θεάτρου. Και για εμένα αυτές οι επιτυχίες είναι η ζωή μου, τα παιδιά μου, οι φίλοι μου, οι συγγενείς μου, τα αδέλφια μου.

  Αυτό είναι ίσως το παράπονο μου. Τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου δεν την φώναξαν ποτέ στο Εθνικό Θέατρο, στην Επίδαυρο να κάνει έστω ένα πέρασμα. Που έχω παίξει τόσους κλασικούς ρόλους».
  Tromaktiko
 • Σπάνια ασθένεια την κάνει να μοιάζει με γλυπτό – Δουλεύει, κάνει σερφ και χαίρεται τη ζωή [video]

  Σπάνια ασθένεια την κάνει να μοιάζει με γλυπτό – Δουλεύει, κάνει σερφ και χαίρεται τη ζωή [video]

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-19 15:20:09 | Πηγή: News Now
  Λόγω της σπάνιας ασθένειάς της έχει χάσει το ένα της άκρο. Αυτό όμως δεν την έκανε να τα παρατήσει Η Ashley Kurpiel πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που κάνει τους μυς της να μετατρέπονται σε κόκαλα και να ακινητοποιούνται. Πρόκειται για την προϊούσα (προοδευτική) οστεοποιό ινοδυσπλασία, γνωστή και ως «σύνδρομο του ανθρώπου-πέτρα».

  Οι πάσχοντες από τη νόσο, που τελικά αποβαίνει μοιραία για τον ασθενή, βιώνουν την τρομακτική εμπειρία σταδιακά οι μύες, οι τένοντες και οι άλλοι μαλακοί συνδετικοί ιστοί τους να «κοκαλώνουν», μετατρεπόμενοι σε οστά, με αποτέλεσμα ο ασθενής να αποκτά έναν δεύτερο σκελετό που «φυλακίζει» και ακινητοποιεί το σώμα του.

  Σύμφωνα με το Iatropedia.gr, δεν υπάρχουν άλλες γνωστές περιπτώσεις στην ιατρική, όπου ένα όργανο (μυς) μετατρέπεται σε ένα άλλο (οστό).

  Η 32χρονη όμως παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω της ασθένειάς της, δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να τα παρατήσει… «Πέρασα δύσκολα παιδικά χρόνια. Φυσικά κανείς δεν ήθελε να παίξει μαζί μου ή να με κάνει παρέα και λογικό. Ευτυχώς μετά το σχολείο, πήγαν καλύτερα τα πράγματα», δηλώνει η ίδια στην κάμερα του Barcroft TV.

  Και συνεχίζει: «Γενικά προσπαθώ να κάνω πράγματα που με κάνουν χαρούμενη. Κάνω σερφ, δουλεύω και ενημερώνω τον κόσμο για την σπάνια αυτή νόσο, ώστε να ευαισθητοποιηθεί και να μάθει να χειρίζεται ένα τέτοιο άτομο».

  Η Ashley έχει γνωρίσει τον Δαλάι Λάμα και αποτελεί ένα παράδειγμα για όλους μας Δείτε το σχετικό βίντεο:
  Tromaktiko
 • Καιρός: Το 2018 έρχεται ο μεγάλος χειμώνας – Τι αποκαλύπτει η NASA

  Καιρός: Το 2018 έρχεται ο μεγάλος χειμώνας – Τι αποκαλύπτει η NASA

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-19 14:27:11 | Πηγή: News Now
  Τι δείχνουν οι επιστημονικές έρευνες και γιατί κάνουν λόγο για νέα εποχή των παγετώνων Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι το 2018 η Γη μπορεί να παρουσιάσει εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες που θα μπορούσαν να φέρουν μια νέα εποχή των παγετώνων στον πλανήτη.

  Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.

  «Αν η ιστορία αποτελεί οδηγό, είναι ασφαλές να πούμε ότι η αδύναμη ηλιακή δραστηριότητα για ένα παρατεταμένο χρονικό διάστημα μπορεί να έχει μια επίδραση ψύξης στις παγκόσμιες θερμοκρασίες στην τροπόσφαιρα, που είναι το κάτω μέρος από το στρώμα της ατμόσφαιρας της Γης – και όπου όλοι ζούμε».

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
  Tromaktiko
 • «Βγήκε» η θάλασσα έξω από Αντίρριο έως Παλαιοπαναγιά – Κλειστή η πορθμειακή γραμμή Ρίου – Αντιρρίου (video)

  «Βγήκε» η θάλασσα έξω από Αντίρριο έως Παλαιοπαναγιά – Κλειστή η πορθμειακή γραμμή Ρίου – Αντιρρίου (video)

  Κατηγορία: Διάφορα | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-11-19 14:04:41 | Πηγή: News Now
    Ο κυκλώνας Ζήνων πέρασε τη νύχτα από την Ναύπακτο.  Όπως βλέπετε και στις εικόνες τα φαινόμενα έπληξαν και τη Ναυπακτία χωρίς μέχρι αυτή την ώρα να έχουν αναφερθεί σοβαρές ζημιές. Στο Αντίρριο η θάλασσα έβγαλε έξω πέτρες γεμίζοντας τον δρόμο αλλά και τις προβλήτες του Αντιρρίου κάνοντας δύσκολη την διάβαση των οχημάτων  αλλά έκανε και μικροζημιές σε πινακίδες καταστημάτων και  σε μια κολόνα φωτισμού έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου. Κλειστή είναι μέχρι αυτή την ώρα η πορθμειακή γραμμή Ρίου Αντιρρίου και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ανοίξει λίγο μετά τις 10:30......     Επίσης ο χείμαρρος ΣΚΑ δοκιμάστηκε καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτα όμως άντεξε στα ορμητικά νερά. Επίσης στη Λαγκαδούλα ξεριζώθηκε δέντρο. Από τα ξημερώματα συνεργεία του Δήμου Ναυπακτίας βρίσκονται στο δρόμο και προσπαθούν να καθαρίσουν τα σημεία που έχουν πρόβλημα.
  ximeronews
           

Σπόνσορες

φιλοξενία ιστοσελίδας
Live News

 • Γίνεται φόρτωση των τελευταίων νέων σε πραγματικό χρόνο