• Ποιο είναι το μέλλον της Opel – τι θα γίνει στην Ελλάδα

  Ποιο είναι το μέλλον της Opel – τι θα γίνει στην Ελλάδα

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: | Ημερομηνία: 2017-06-22 17:06:37 | Πηγή: Sport24
  Ποιο είναι το μέλλον της Opel – τι θα γίνει στην Ελλάδα

  Η συνεργασία με τον όμιλο PSA Peugeot Citroen αλλάζει πολλά δεδομένα για τη συνέχεια της μάρκας, μετά της πώλησή της από την General Motors.

  Share στο Facebook

  Μια νέα πορεία προδιαγράφεται για την Opel, με νέα χαρακτηριστικά τα οποία ήδη είναι ορατά από τα νέα μοντέλα που έρχονται άμεσα στην αγορά και της Ελλάδας. Στο περιθώριο της αποστολής μου στην Ιταλία, χθες, για την στατική προ-παρουσίαση του νέου μοντέλου της μάρκας, Grandland X, ο Γιάννης Πασσάδης, πρόεδρος της GM Hellas, θυγατρικής του εργοστασίου που αντιπροσωπεύει τα μοντέλα της Opel στην Ελλάδα, παρουσίασε όλα τα μέχρι στιγμής στοιχεία που υπάρχουν.

  Τα δεδομένα έχουν ως εξής. Η αμερικανική General Motors πουλάει ουσιαστικά την Opel στον γαλλικό όμιλο PSA Peugeot Citroen, με τον οποίο ήδη είχε αναπτύξει συνεργασία προ 4ετίας, ενώ παράλληλα η GM είχε και άλλες συνεργασίες, όπως για παράδειγμα με τη Renault σε επαγγελματικά μοντέλα. Ειδικά η συνεργασία με την PSA Peugeot Citroen, προχώρησε ακόμα περισσότερο, ενώ υπογράφηκε ένα μνημόνιο σύμφωνα με το οποίο μεταβιβάζονται όλες οι υπηρεσίες της Opel και αυτό πρόκειται να καταλήξει εντός διμήνου, με την οριστική αποχώρηση της General Motors. Οι διαδικασίες είναι τάχιστες, διότι καμία πλευρά δεν θέλει να χάσει χρόνο κι ο σκοπός είναι να δημιουργηθεί η δεύτερη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στην Ευρώπη, μετά τον όμιλο VW (έχει και τις μάρκες Audi, Seat, Skoda, Bentley, Lamborghini, Scania κ.α.), που θα έχει 17% μερίδιο αγοράς και 4 μάρκες (Peugeot, Citroen, Opel, DS).

  Τι πρόκειται να συμβεί

  Η Opel πρόκειται να διατηρήσει την αυτονομία της, το δικό της DNA, με χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζουν. Βέβαια, αυτό θα γίνει στο μέτρο του δυνατού, όπως θα εξηγήσω παρακάτω. Οι 3.000 εργαζόμενοι της Opel θα διατηρήσουν τις θέσεις τους, ενώ θα τηρηθούν όσες συμβάσεις έχουν υπογραφεί με το προσωπικό, με άλλες εταιρείες αυτοκινήτων ή εργοστάσια παραγωγής. Για παράδειγμα, μπορεί η GM να αποχωρεί, ωστόσο επειδή χρησιμοποιείται μια πλατφόρμα της για το Insignia, που μόλις κυκλοφόρησε η νέα του έκδοση, θα διατηρηθεί η συνεργασία προμήθειας της πλατφόρμας για όλη τη διάρκεια ζωής της υπάρχουσας έκδοσης (4-5 χρόνια).

  Παράλληλα, η Opel θα διατηρήσει το δικό της Technical Development Center, ώστε να κρατήσει το δικό της DNA στα μοντέλα που θα παράγονται. Ένα ακόμη στοιχείο που ενδυναμώνει την αυτονομία της Opel, μέσα στον όμιλο PSA Peugeot Citroen, όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία, είναι ότι έφυγε ο Γερμανός επικεφαλής της μάρκας που ξεκίνησε τη διαδικασία μεταβίβασης και την έφθασε σχεδόν στο τέλος και ανέλαβε ένας άλλος Γερμανός, που θα παραμείνει για χρόνια στο τιμόνι της μάρκας. Αυτό λέει πολλά.

  Ένα ακόμη χαρακτηριστικό, είναι ότι άλλαξε κάπως το σήμα της Opel. Ο κύκλος είναι ολοστρόγγυλος πλέον, υποδηλώνοντας τον τροχό και ο κεραυνός στη μέση είναι πιο καθαρός, παραπέμποντας στην ενέργεια.

  Όσον αφορά τα πρώτα δείγματα γραφής, σε λίγες ημέρες στην Ελλάδα παρουσιάζεται το Crossland X, ένα μοντέλο στην Β SUV κατηγορία, το οποίο χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του ολοκαίνουργιου Citroen C3 Aircross, διατηρώντας τους δικούς του κινητήρες και δικά του χαρακτηριστικά σχεδίασης και εξοπλισμού. Και τα δύο αυτοκίνητα κατασκευάζονται πλέον στο εργοστάσιο του PSA στη Σαραγόσα της Ισπανίας.

  Τον Οκτώβριο, πρόκειται να εισαχθεί στην Ελλάδα και το Grandland X, το οποίο ανήκει στην κατηγορία C SUV. Το είδα χθες στο Μιλάνο, στην προ-παρουσίασή του, διότι επίσημα θα αποκαλυφθεί τον Σεπτέμβριο στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Το μοντέλο αυτό χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του Peugeot 3008 και θα κατασκευάζεται μαζί του στο επίσης εργοστάσιο του PSA, στη Σοσό της Γαλλίας.

  Όλα αυτά γίνονται προφανώς για μείωση του κόστους παραγωγής σε πολύ μεγάλο βαθμό. Πάντως, προς το παρόν, τα μοντέλα της Opel που μόλις κατασκευάζονται δεν θα χρησιμοποιούν κινητήρες της PSA, ωστόσο αυτό θα αλλάξει στα επόμενα για ακόμα μεγαλύτερο περιορισμό του κόστους.

  Γενικά, η εικόνα της Opel θα ενισχυθεί, διότι αποκτά μοντέλα που δεν τα είχε στη γκάμα της και μάλιστα στην πλέον ανερχόμενη κατηγορία αυτοκινήτων της Ευρώπης, όπως είναι τα SUV, με όλα τα μεγέθη αμαξωμάτων στις υποκατηγορίες (Β,C). Εξάλλου, η εταιρεία πρόκειται να αποκτήσει ένα νέο van, με την παλέτα των μοντέλων να καλύπτει κάθε κατηγορία, ακόμη και των cabrio με το Cascada. Κι αυτό είναι ένα ερώτημα, αν θα παραμείνει το μοντέλο στην παραγωγή, διότι ο PSA δεν διαθέτει cabrio, εκτός κι αν είναι ευκαιρία τώρα να αποκτήσει.

  Καταλήγοντας, όσον αφορά στη εξαγορά, δεν θα υπάρχουν επιπτώσεις στο δίκτυο διανομέων ανά χώρα και οι μάρκες του ομίλου θα είναι ανταγωνιστικές μεταξύ τους, όπως άλλωστε κάνουν Peugeot και Citroen.

  Πόσο θα επηρεάσει την Ελλάδα

  Και στη χώρα μας η Opel θα διατηρήσει την αυτονομία της, ως εισαγωγική εταιρεία. Η GM Hellas θα επιστρέψει στο προηγούμενο όνομά της, Opel Hellas, το οποίο έχει κατοχυρώσει, ενώ ο όμιλος Συγγελίδη θα εξακολουθεί να εισάγει τις μάρκες Peugeot, Citroen και DS. Ξεκάθαρη προτεραιότητα της τωρινής GM Hellas παραμένει το δίκτυο και αυτό θα διατηρηθεί και με τη μετονομασία της εταιρείας. Το ζητούμενο είναι το δίκτυο να είναι βιώσιμο, σε μια Ελλάδα που μαστίζεται εδώ και 8 χρόνια από την κρίση, η οποία επηρέασε σε τεράστιο βαθμό τις πωλήσεις αυτοκινήτων, που από κοντά 267.000 το 2008 έπεσαν στις κάτω από 60.000 το 2013. Tώρα κάπως ανεβαίνουν, αλλά αυτή η άνοδος οφείλεται στις εταιρείες ενοικιάσεων και στην αυξανόμενη ζήτηση λόγω αύξησης του τουρισμού.

  Στην Ελλάδα η Opel είχε πάντα ένα σφικτό δίκτυο διανομέων που από 19 στην προ κρίση εποχή, μειώθηκαν σε 16 εμπόρους, οι οποίοι διαθέτουν συνολικά 42 σημεία πώλησης. Η βιωσιμότητα λοιπόν του δικτύου λιανικής είναι το ζητούμενο και με όλα τα συμμαζέματα που έκαναν οι έμποροι τα πρώτα χρόνια της κρίσης, παρατηρούμε ότι τα τρία τελευταία χρόνια επέστρεψαν σε μικρή μεν, αλλά κερδοφορία. Το να αναπτυχθούν βέβαια, είναι δύσκολο με αυτήν την κατάσταση.

  Στα μοντέλα, επειδή αυτή τη στιγμή η αγορά κινείται περίπου 60% ενοικιάσεις (και μακροχρόνια μίσθωση) και 40% λιανικές πωλήσεις, η κατάσταση ανά μοντέλο δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρη, διότι κάποιες εταιρείες επενδύουν πολύ στις εταιρείες ενοικίασης, διότι πολλά αυτοκίνητα με μεγάλη έκπτωση και κάποιες άλλες λιγότερο. Όλες πάντως είναι στο παιχνίδι της ενοικίασης, λίγο έως πολύ. Στην GM Hellas, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Πασσάδης που χαράζει και τη στρατηγική πωλήσεων, δεν θέλουν τόσο τις ενοικιάσεις, διότι τα αυτοκίνητα που πηγαίνουν για ενοικιάσεις δεν επιστρέφουν στο δίκτυο διανομέων, ενώ απομειώνεται πολύ η τιμή τους, έναντι ενός ίδιου αυτοκινήτου, ίδιας χρονολογίας που πουλήθηκε σε ιδιώτη. Η Opel θέλει σχετικά σύντομα το μίγμα των πωλήσεών της να είναι 80-90% λιανικές πωλήσεις και να περιοριστούν οι ενοικιάσεις, ώστε μα μένει μεγαλύτερο κέρδος στους εμπόρους.

  Το Opel Corsa λοιπόν, που είναι σε μια κατηγορία που απευθύνεται πολύ στις ενοικιάσεις, είναι δεύτερο στην κατηγορία του (σούπερ μίνι), ενώ η στροφή του αγοραστικού κοινού από το πετρέλαιο προς της βενζίνη ξανά και η προσθήκη δύο νέων εκδόσεων με κινητήρα βενζίνης 1.4 lt, θα ενδυναμώσει ακόμα την παρουσία του στην αγορά.

  Το Astra από την πλευρά του, είναι πρώτο στην μικρομεσαία κατηγορία, ενώ το Opel Mokka X, είναι δεύτερο στην κατηγορία των καθαρόαιμων SUV (ανήκει και το Suzuki Vitara). Τώρα με την προσθήκη του Crossland X θα δοθεί μάχη, διότι θα ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το Renault Kaptur, το Nissan Juke, το Fiat 500X, το Ford Ecosport, Honda HR-V, Toyota C-HR κ.α., ενώ το Grandland X θα βρεθεί αντιμέτωπο με τα μεγαλύτερα: Nissan Qashqai, Renault Kadjar, Peugeot 3008, Honda CR-V κ.α.

  Συνολικά, στην Ελλάδα όλη η κατηγορία των SUV καλύπτει αυτή τη στιγμή το 40% της αγοράς και ανεβαίνει συνεχώς.

  Opel On Star

  Η πρωτοπόρος υπηρεσία της Opel που είναι διαθέσιμη εδώ και περίπου έναν χρόνο στην Ελλάδα, θα διατηρηθεί με τη νέα κατάσταση. Μάλιστα, ενδυναμώνεται στην Ελλάδα, διότι προσφέρεται σε όλα τα μοντέλα, ενώ πλέον υπάρχει και υπηρεσία wi-fi σε συνεργασία με εταιρεία πάροχο, που ουσιαστικά κάνει το αυτοκίνητο hot spot για μέχρι 7 άτομα. Όσοι αγοράσουν τώρα Opel, θα έχουν δωρεάν την υπηρεσία wi-fi για 3 μήνες και μετά θα πληρώνουν ανάλογα το πρόγραμμα που επιλέγουν.

 • Στον Διαγόρα Δρυοπιδέων ο Πέττας

  Στον Διαγόρα Δρυοπιδέων ο Πέττας

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: Sport24.gr | Ημερομηνία: 2017-06-22 17:06:37 | Πηγή: Sport24
  Στον Διαγόρα Δρυοπιδέων ο Πέττας

  Μετά από μία διετία στον Προμηθέα Πατρών, ο Νίκος Πέττας θα συνεχίσει την καριέρα του στον Διαγόρα Δρυοπιδέων, που θα παλέψει για τη διάκριση στη Β' Εθνική την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

  Share στο Facebook

  Τη μεγαλύτερη, ως τώρα, μεταγραφή του καλοκαιριού στη Β' Εθνική ολοκλήρωσε ο Διαγόρας Δρυοπιδέων. Οι νεοφώτιστοι απέσπασαν τη θετική απάντηση του Νίκου Πέττα, ο οποίος αποχώρησε πριν από μερικές ημέρες από τον Προμηθέα Πατρών, μετά από δύο χρόνια επιτυχούς παρουσίας.

  Ο 36χρονος φόργουορντ θα συνεργαστεί ξανά με τον Σπύρο Σαμόλη, με τον οποίο συνυπήρξαν προ τετραετίας στο Ψυχικό, όταν η ομάδα των βορείων προαστίων αγωνιζόταν στη Β' Εθνική. Ο προπονητής των "πρασίνων" ήταν τότε βοηθός στο Ψυχικό, πλέον όμως ως πρώτος κάνει εξαιρετική πορεία στις "μικρές κατηγορίες", κατακτώντας φέτος το νταμπλ.

  Με αυτόν ως μπροστάρη πλέον, ο Διαγόρας Δρυοπιδέων θα κυνηγήσει τη διάκριση στο πρωτάθλημα του Νοτίου Ομίλου της Β' Εθνικής.

 • Women’s Eurobasket: Turkey vs. Greece 30 – 36 at Half-time

  Women’s Eurobasket: Turkey vs. Greece 30 – 36 at Half-time

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-06-22 17:04:13 | Πηγή: Πρώτο Θέμα
  A difficult game where anything can happen!Proto Thema Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι! Aποστολή Ακολουθήστε μας στα
 • LIVE: Ελλάδα-Τουρκία 48-35 (Γ' περίοδος)

  LIVE: Ελλάδα-Τουρκία 48-35 (Γ' περίοδος)

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-06-22 17:04:13 | Πηγή: Πρώτο Θέμα
  Αν και βρέθηκε να χάνει με 10 πόντους (12-22) η Εθνική έκλεισε το ημίχρονο στο +6 (36-30)Έχοντας ήδη κάνει τη δική της υπέρβαση, η Εθνική ομάδα μπάσκετ γυναικών θέλει σήμερα να «σοκάρει» ευχάριστα για μια ακόμη φορά την μπασκετική κοινωνία της Ελλάδας (και όχι μόνο) αντιμετωπίζοντας την Τουρκία στον προημιτελικό του Ευρωμπάσκετ. Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το www.protothema.gr.

  21'50'': Τρίποντο για την Τουρκία που ρίχνει τη διαφορά στους 10

  21'15': Καλτσίδου από μακριά και 43-30!!!

  20'40'': Κλέψιμο και αιφνιδιασμός με την Μάλτση που έχει σκοράρει 13 συνεχόμενος πόντους με την Ελλάδα να προηγείται 41-30

  20'25'': Τρίποντο της Μάλτση και 39-30!

  19'59'': Κόψιμο από τις Ελληνίδες και τέλος ημιχρόνου με την Εθνική να προηγείται με 36-30!

  19'52'': 2/2 βολές και πάλι από την Μάλτση και η διαφορά στους 6 πόντους...

  19'20'': Νέο εύστοχο σουτ από την Μάλτση και η Ελλάδα για πρώτη φορά στο +4!

  18'45'': Σκοράρει μετά από επιθετικό ριμπάουντ η Μάλτση για το 32-30.

  18'20'': Η Χόλσγουορθ με 2/2 βολές ισοφαρίζει 30-30

  18'10'': Η Χριστινάκη σκοράρει ξανά για το 30-28!

  17'30: Η Χριστινάκη από κοντά βάζει την Εθνική μπροστά στο σκορ με 28-27!

  17'10'': Μειώνει στον πόντο η Μάλτση

  16'20'': Ασίστ της Λύμουρα και η Φασούλα μειώνει σε 24-27

  14'40: Τρίποντο από την Τουρκία και 22-27

  13'20'': Καλάθι και φάουλ από την Σπανού! 19-22 με την Ελλάδα να τρέχει δικό της σερί που φτάνει στο 8-0!

  12'40'': Τρίποντο της Σπυριδοπούλου για το 17-22

  12': Απαντα με τον ίδιο τρόπο η Λύμουρα

  11'40'': Χόλσγουρθ μετά από επιθετικό ριμπάουντ για το 12-22.

  11'05'': Τρίποντο από την Αλμπέν και 12-20.

  10'50'': Βολές για την Σπανού που έχει 2/2 και 12-17

  10'30'': Ευστοχεί η Τσακίρ από μέση απόσταση για το 10-17.

  Η Μάλτση όμως άργησε να σουτάρει στην επαναφορά και η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε!

  9'55': Αντιαθλητικό φάουλ (το 1ο της Τουρκίας στην Α' περίοδο) κερδίζει η Μάλτση! Με 2/2 το σκορ γίνεται 10-15!

  9'30'': Επιτέλους καλάθι από την Σπανού με το σκορ στο 8-15!

  9'10'': Καλάθι για την Τουρκία που προηγείται με 9 (6-15)

  8'50'': Αστοχεί και στο τρίποντο η Μάλτση

  7'50'': Άστοχο δίποντο της Μάλτση! Μόνο δύο τρίποντα έχει πετύχει η Εθνική...

  7'30'': Σκοράρει η Αλμπέν για το 6-13

  7': Τρίποντο της Σωτηρίου και ανάσα για την Ελλάδα (6-11)

  6'20'': Τρίποντο της Κανίτεζ και 3-11 με την Τουρκία να τρέχει ένα σερί 0-11!

  5': Καλάθι της Χόλινγουορθ και η Τουρκία στο +5 (3-8)

  3'30'': Δεύτερο φάουλ από την Σπανού (τεχνική ποινή για θέατρο) και πρώτο σοβαρό πρόβλημα για την Ελλάδα. Ευστοχεί στη βολή η Τουρκία και 3-3

  3': Νέο σερί από άστοχα σουτ και λάθη από τις δύο ομάδες. Αρκετά νευρικό το ξεκίνημα του αγώνα

  1'35'': 3-2 μειώνει η Τουρκία

  1'15: 3-0 με τρίποντο της Καλτσίδου

  1': Άστοχα τα πρώτα σουτ κι από τις δύο ομάδες

  Καλτσίδου, Σπανού, Σωτηρίου, Νικολοπούλου και Μάλτση η αρχική πεντάδα της Εθνικής Γυναικών απέναντι στην Τουρκία

  Σε περίπτωση νίκης η Ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα Σλοβακία- Γαλλία

  Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι! Aποστολή Ακολουθήστε μας στα
 • Στην τέταρτη γερμανική κατηγορία η εθνική Κίνας U20!

  Στην τέταρτη γερμανική κατηγορία η εθνική Κίνας U20!

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: Βασίλης Τεμπέλης | Ημερομηνία: 2017-06-22 16:56:57 | Πηγή: Sport24
  Στην τέταρτη γερμανική κατηγορία η εθνική Κίνας U20!

  Η εθνική Κίνας U20 θα γίνει η 20ή ομάδα της τέταρτης γερμανικής κατηγορίας (Regionalliga Sudwest) στην προσπάθεια των Ασιατών να προετοιμαστούν καλύτερα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020!

  Share στο Facebook

  Η Regionalliga Sudwest (τέταρτη γερμανική κατηγορία) αποτελείται από 19 ομάδες και το "παζλ" (20 ομάδες) συμπληρώνεται από μια ομάδα, μη γερμανική.

  Συγκεκριμένα από την εθνική Κίνας στο ηλικιακό επίπεδο U20. Μπορεί ακόμη τίποτα να μην έχει λάβει επίσημο χαρακτήρα, ωστόσο σύμφωνα με τη "BILD" γερμανική και κινεζική ποδοσφαιρική ομοσπονδία συμφώνησαν.

  Οι αναμετρήσεις των 19 γερμανικών ομάδων με την εθνική Κίνας U20 δεν θα έχουν βαθμολογικό αντίκτυπο (δεν θα μετρούν ένας ή τρεις βαθμοί), αλλά κάθε ομάδα στο "ρεπό" της θα παίζει και δεν θα μένει αδρανής.

  Ποιο είναι το όφελος για τους Κινέζους; Εκτιμούν ότι έτσι θα προετοιμάσουν με τον καλύτερο τρόπο την εθνική τους ομάδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο.

  Οι ανακοινώσεις, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, μετατίθενται για την πέμπτη ημέρα του Ιουλίου κατά την επίσκεψη του Κινέζου προέδρου, Xi Jinping, στο Αμβούργο για τη σύνοδο των G20. Από τη σύναψη της συμφωνία κάθε γερμανική ομάδα (εκ των 19) της κατηγορίας θα λάβει το ποσό των 15.000 ευρώ.

  Photo credits: AP Photo/Hassan Ammar, File

 • Φιλικό προς τιμήν του Ντούσαν Ίβκοβιτς στο ΣΕΦ

  Φιλικό προς τιμήν του Ντούσαν Ίβκοβιτς στο ΣΕΦ

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: Sport24.gr | Ημερομηνία: 2017-06-22 16:56:57 | Πηγή: Sport24
  Φιλικό προς τιμήν του Ντούσαν Ίβκοβιτς στο ΣΕΦ

  Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα προς τιμήν του Ντούσαν Ίβκοβιτς, τον Σεπτέμβριο. Το "παρών" θα δώσουν πρώην παίκτες του, είτε στον Ολυμπιακό είτε σε άλλες ομάδες.

  Share στο Facebook

  Φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του Ντούσαν Ίβκοβιτς ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Σεπτέμβριο, με σκοπό να δοθεί μπροστά στο κοινό των "ερυθρολεύκων" η τελευταία παράστασή του στους πάγκους. Ο "Ντούντα" θα βρεθεί στο ΣΕΦ στις 20 Σεπτεμβρίου, μαζί με πολλούς πρώην παίκτες του για έναν αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τους Dusan Ivkovic Stars, με τα έσοδα να διατίθενται σε φιλανθρωπικό σκοπό.

  Η σχετική ανακοίνωση:

  "Όταν ο Ντούσαν  Ίβκοβιτς αποφάσισε να πει "αντίο" στα παρκέ, ο ίδιος και ο Ολυμπιακός συμφώνησαν πως η τελευταία παράσταση θα πρέπει να δοθεί στη "σκηνή" όπου συνέβησαν μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του.

  Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου του 2017, στις 19:30, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Ολυμπιακός, οι Dusan Ivkovic Stars και ο κόσμος του Θρύλου θα γράψουν τον επίλογο της 40χρονης καριέρας ενός τεράστιου προπονητή, ο οποίος οδήγησε την ομάδα μας δύο φορές στο… Έβερεστ του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

  Στη σπουδαία του καριέρα, ο Ντούσαν  Ίβκοβιτς προπόνησε, καθοδήγησε και βελτίωσε με τις γνώσεις του σπουδαίους σταρ όπως ο Σπανούλης, ο Τεόντοσιτς, ο Μπογκντάνοβιτς, ο Χάινς, ο Άντιτς, ο Πρίντεζης, ο Μόνια, ο Κριάπα και πολλούς άλλους, αλλά και βετεράνους πλέον αθλητές που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο παγκόσμιο μπάσκετ όπως ο Κιτσάνοβιτς, ο Νταλίπαγκιτς, ο Γκάλης, ο Φασούλας, ο Χριστοδούλου, ο Ρίβερς, ο Πάσπαλιε, ο Ντίβατς, ο Κόουτς και ο Πέτροβιτς.

  Οι περισσότεροι από αυτούς θα βρεθούν στη μεγάλη γιορτή το απόγευμα της 20ης Σεπτεμβρίου του 2017 ώστε να τιμήσουν τον μεγάλο τους δάσκαλο.

  Τα έσοδα της αναμέτρησης θα δοθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

  Ο θρύλος του Θρύλου και αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, δήλωσε για αυτή τη μεγάλη γιορτή: "Είμαι  ενθουσιασμένος, ευτυχής και νιώθω μεγάλη τιμή που ο κόουτς με επέλεξε ως τον πρεσβευτή στο τελευταίο του παιχνίδι. Την ίδια στιγμή, είμαι ευγνώμων για όλα όσα έμαθα από εκείνον ως παίκτης και ως άνθρωπος".

  Από τη μεριά του, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είπε πως "η Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι μου και ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα η ομάδα μου. Θέλω να ευχαριστήσω κάθε φίλο του Ολυμπιακού και ειδικότερα τους ιδιοκτήτες της ομάδας, αλλά και τους ανθρώπους της διοίκησης που διοργανώνουν αυτό το παιχνίδι. Περιμένω πως και πώς να βρεθώ σε ένα γεμάτο ΣΕΦ για ακόμη μια φορά".

  Περισσότερες πληροφορίες για το φιλικό θα ανακοινωθούν σύντομα…"

 • Φτιάξε εύκολα ομελέτα μέσα σε…σακούλα!

  Φτιάξε εύκολα ομελέτα μέσα σε…σακούλα!

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-06-22 16:54:46 | Πηγή: Πρώτο Θέμα
  Πόσες φορές δεν έχεις προσπαθήσει να φτιάξεις ομελέτα και έχεις εκνευρισθεί και απογοητευθεί ανεπανόρθωτα;Φτιάξε εύκολα ομελέτα μέσα σε…σακούλα! Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι! Aποστολή Ακολουθήστε μας στα
 • Δε γίνονται αυτά: «ντροπιαστική» εκτέλεση του εθνικού ύμνου της Ελλάδας στο ματς με την Τουρκία (ΒΙΝΤΕΟ)

  Δε γίνονται αυτά: «ντροπιαστική» εκτέλεση του εθνικού ύμνου της Ελλάδας στο ματς με την Τουρκία (ΒΙΝΤΕΟ)

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: labrador | Ημερομηνία: 2017-06-22 16:54:43 | Πηγή: Sport Dog

  Λίγο πριν αρχίσει το παιχνίδι της εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Τουρκία για τους «8», οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης μας είχαν φυλάξει μία... έκπληξη!

  Δείτε περισσότερα εδώ:

 • Τρομερή κίνηση από τον Ολυμπιακό για τα διαρκείας! (ΦΩΤΟ)

  Τρομερή κίνηση από τον Ολυμπιακό για τα διαρκείας! (ΦΩΤΟ)

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: labrador | Ημερομηνία: 2017-06-22 16:54:43 | Πηγή: Sport Dog

  Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού παρουσίασαν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς με μότο «όλοι μαζί μια γρο8ιά» (σ.σ. ο αριθμός παραπέμπει στον στόχο της κατάκτηση του 8ου σερί πρωταθλήματος).

  Αυτά θα κοστίζουν κατά 5% λιγότερο σε σχέση με πέρυσι σε όλες τις θύρες, με τις τιμές τους να ξεκινούν από 110 ευρώ (για τα απλά συνδεσμιακά) μέχρι 2.350 ευρώ (στις θέσεις VVIP).

  Η διάθεση των νέων καρτών θα ξεκινήσει από αύριο Παρασκευή, 23 Ιουνίου, ενώ οι περσινοί κάτοχοι θα έχουν περιθώριο ανανέωσης των θέσεών τους ως τις 12 Ιουλίου.

  Από ‘κει και πέρα, στις 17 Ιουλίου θα ξεκινήσουν να πωλούνται όλες οι διαθέσιμες θέσεις μέχρι να υπάρξει νεότερη ενημέρωση από την ΠΑΕ.

   

   


   

 • LIVE: Ελλάδα-Τουρκία 36-30 (Ημίχρονο)

  LIVE: Ελλάδα-Τουρκία 36-30 (Ημίχρονο)

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-06-22 16:46:25 | Πηγή: Πρώτο Θέμα
  Η Εθνική ομάδα θέλει να γράψει ιστορία στην Πράγα και διεκδικεί κόντρα στην Τουρκία την πρόκριση της στις «4» καλύτερες ομάδες της ΕυρώπηςΈχοντας ήδη κάνει τη δική της υπέρβαση, η Εθνική ομάδα μπάσκετ γυναικών θέλει σήμερα να «σοκάρει» ευχάριστα για μια ακόμη φορά την μπασκετική κοινωνία της Ελλάδας (και όχι μόνο) αντιμετωπίζοντας την Τουρκία στον προημιτελικό του Ευρωμπάσκετ. Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το www.protothema.gr.

  19'59'': Κόψιμο από τις Ελληνίδες και τέλος ημιχρόνου με την Εθνική να προηγείται με 36-30!

  19'52'': 2/2 βολές και πάλι από την Μάλτση και η διαφορά στους 6 πόντους...

  19'20'': Νέο εύστοχο σουτ από την Μάλτση και η Ελλάδα για πρώτη φορά στο +4!

  18'45'': Σκοράρει μετά από επιθετικό ριμπάουντ η Μάλτση για το 32-30.

  18'20'': Η Χόλσγουορθ με 2/2 βολές ισοφαρίζει 30-30

  18'10'': Η Χριστινάκη σκοράρει ξανά για το 30-28!

  17'30: Η Χριστινάκη από κοντά βάζει την Εθνική μπροστά στο σκορ με 28-27!

  17'10'': Μειώνει στον πόντο η Μάλτση

  16'20'': Ασίστ της Λύμουρα και η Φασούλα μειώνει σε 24-27

  14'40: Τρίποντο από την Τουρκία και 22-27

  13'20'': Καλάθι και φάουλ από την Σπανού! 19-22 με την Ελλάδα να τρέχει δικό της σερί που φτάνει στο 8-0!

  12'40'': Τρίποντο της Σπυριδοπούλου για το 17-22

  12': Απαντα με τον ίδιο τρόπο η Λύμουρα

  11'40'': Χόλσγουρθ μετά από επιθετικό ριμπάουντ για το 12-22.

  11'05'': Τρίποντο από την Αλμπέν και 12-20.

  10'50'': Βολές για την Σπανού που έχει 2/2 και 12-17

  10'30'': Ευστοχεί η Τσακίρ από μέση απόσταση για το 10-17.

  Η Μάλτση όμως άργησε να σουτάρει στην επαναφορά και η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε!

  9'55': Αντιαθλητικό φάουλ (το 1ο της Τουρκίας στην Α' περίοδο) κερδίζει η Μάλτση! Με 2/2 το σκορ γίνεται 10-15!

  9'30'': Επιτέλους καλάθι από την Σπανού με το σκορ στο 8-15!

  9'10'': Καλάθι για την Τουρκία που προηγείται με 9 (6-15)

  8'50'': Αστοχεί και στο τρίποντο η Μάλτση

  7'50'': Άστοχο δίποντο της Μάλτση! Μόνο δύο τρίποντα έχει πετύχει η Εθνική...

  7'30'': Σκοράρει η Αλμπέν για το 6-13

  7': Τρίποντο της Σωτηρίου και ανάσα για την Ελλάδα (6-11)

  6'20'': Τρίποντο της Κανίτεζ και 3-11 με την Τουρκία να τρέχει ένα σερί 0-11!

  5': Καλάθι της Χόλινγουορθ και η Τουρκία στο +5 (3-8)

  3'30'': Δεύτερο φάουλ από την Σπανού (τεχνική ποινή για θέατρο) και πρώτο σοβαρό πρόβλημα για την Ελλάδα. Ευστοχεί στη βολή η Τουρκία και 3-3

  3': Νέο σερί από άστοχα σουτ και λάθη από τις δύο ομάδες. Αρκετά νευρικό το ξεκίνημα του αγώνα

  1'35'': 3-2 μειώνει η Τουρκία

  1'15: 3-0 με τρίποντο της Καλτσίδου

  1': Άστοχα τα πρώτα σουτ κι από τις δύο ομάδες

  Καλτσίδου, Σπανού, Σωτηρίου, Νικολοπούλου και Μάλτση η αρχική πεντάδα της Εθνικής Γυναικών απέναντι στην Τουρκία

  Σε περίπτωση νίκης η Ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα Σλοβακία- Γαλλία

  Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι! Aποστολή Ακολουθήστε μας στα
 • Ο ΟΠΑΠ με τους AntetokounBros στο ΟΑΚΑ

  Ο ΟΠΑΠ με τους AntetokounBros στο ΟΑΚΑ

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: labrador | Ημερομηνία: 2017-06-22 16:46:22 | Πηγή: Sport Dog

  Στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ, στο ΟΑΚΑ, οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο θα αντιμετωπίσουν την ελληνική «dream team», την εθνική ομάδα που κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ το 2005 και το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2006.

  Οι AntetokounBros και σε ρόλο κόουτς!

  Επιπλέον, οι αδελφοί Αντετοκούνμπο θα αναλάβουν ρόλο –έκπληξη και θα βρεθούν στο παρκέ μαζί με τέσσερις τυχερούς για τους οποίους ο ΟΠΑΠ έχει εξασφαλίσει μια μοναδική διαδραστική εμπειρία.

  Την περασμένη Κυριακή 18 Ιουνίου, στο AntetokounBros Event της Θεσσαλονίκης, τέσσερις νικητές, χάρη στον ΟΠΑΠ, έπαιξαν αγώνα μπάσκετ “2 on 2” με κόουτς τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο και τη συμμετοχή-έκπληξη των Δημήτρη Διαμαντίδη και Νίκου Ζήση.

  Αγώνας επίδειξης από την ΟΣΕΚΑ

  Σημείο αναφοράς στο τουρνουά, που διοργανώνεται από το site Eurohoops.net, θα είναι ο αγώνας επίδειξης που θα πραγματοποιήσουν οι αθλητές της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ), Μεγάλος Χορηγός της οποίας είναι ο ΟΠΑΠ. Η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στην αντίστοιχη διοργάνωση της Θεσσαλονίκης και κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου. 

 • LIVE: Ελλάδα-Τουρκία 28-27 (Β' περίοδος)

  LIVE: Ελλάδα-Τουρκία 28-27 (Β' περίοδος)

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-06-22 16:37:36 | Πηγή: Πρώτο Θέμα
  Η Εθνική ομάδα θέλει να γράψει ιστορία στην Πράγα και διεκδικεί κόντρα στην Τουρκία την πρόκριση της στις «4» καλύτερες ομάδες της ΕυρώπηςΈχοντας ήδη κάνει τη δική της υπέρβαση, η Εθνική ομάδα μπάσκετ γυναικών θέλει σήμερα να «σοκάρει» ευχάριστα για μια ακόμη φορά την μπασκετική κοινωνία της Ελλάδας (και όχι μόνο) αντιμετωπίζοντας την Τουρκία στον προημιτελικό του Ευρωμπάσκετ. Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το www.protothema.gr.

  17'30: Η Χριστινάκη από κοντά βάζει την Εθνική μπροστά στο σκορ με 28-27!

  17'10'': Μειώνει στον πόντο η Μάλτση

  16'20'': Ασίστ της Λύμουρα και η Φασούλα μειώνει σε 24-27

  14'40: Τρίποντο από την Τουρκία και 22-27

  13'20'': Καλάθι και φάουλ από την Σπανού! 19-22 με την Ελλάδα να τρέχει δικό της σερί που φτάνει στο 8-0!

  12'40'': Τρίποντο της Σπυριδοπούλου για το 17-22

  12': Απαντα με τον ίδιο τρόπο η Λύμουρα

  11'40'': Χόλσγουρθ μετά από επιθετικό ριμπάουντ για το 12-22.

  11'05'': Τρίποντο από την Αλμπέν και 12-20.

  10'50'': Βολές για την Σπανού που έχει 2/2 και 12-17

  10'30'': Ευστοχεί η Τσακίρ από μέση απόσταση για το 10-17.

  Η Μάλτση όμως άργησε να σουτάρει στην επαναφορά και η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε!

  9'55': Αντιαθλητικό φάουλ (το 1ο της Τουρκίας στην Α' περίοδο) κερδίζει η Μάλτση! Με 2/2 το σκορ γίνεται 10-15!

  9'30'': Επιτέλους καλάθι από την Σπανού με το σκορ στο 8-15!

  9'10'': Καλάθι για την Τουρκία που προηγείται με 9 (6-15)

  8'50'': Αστοχεί και στο τρίποντο η Μάλτση

  7'50'': Άστοχο δίποντο της Μάλτση! Μόνο δύο τρίποντα έχει πετύχει η Εθνική...

  7'30'': Σκοράρει η Αλμπέν για το 6-13

  7': Τρίποντο της Σωτηρίου και ανάσα για την Ελλάδα (6-11)

  6'20'': Τρίποντο της Κανίτεζ και 3-11 με την Τουρκία να τρέχει ένα σερί 0-11!

  5': Καλάθι της Χόλινγουορθ και η Τουρκία στο +5 (3-8)

  3'30'': Δεύτερο φάουλ από την Σπανού (τεχνική ποινή για θέατρο) και πρώτο σοβαρό πρόβλημα για την Ελλάδα. Ευστοχεί στη βολή η Τουρκία και 3-3

  3': Νέο σερί από άστοχα σουτ και λάθη από τις δύο ομάδες. Αρκετά νευρικό το ξεκίνημα του αγώνα

  1'35'': 3-2 μειώνει η Τουρκία

  1'15: 3-0 με τρίποντο της Καλτσίδου

  1': Άστοχα τα πρώτα σουτ κι από τις δύο ομάδες

  Καλτσίδου, Σπανού, Σωτηρίου, Νικολοπούλου και Μάλτση η αρχική πεντάδα της Εθνικής Γυναικών απέναντι στην Τουρκία

  Σε περίπτωση νίκης η Ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα Σλοβακία- Γαλλία

  Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι! Aποστολή Ακολουθήστε μας στα
 • Κινείται για Πασιένσια η Πάρμα

  Κινείται για Πασιένσια η Πάρμα

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: Νίκος Συριώδης | Ημερομηνία: 2017-06-22 16:31:56 | Πηγή: Sport24
  Κινείται για Πασιένσια η Πάρμα

  Ο Γκονσάλο Πασιένσια βρίσκεται στο στόχαστρο της Πάρμα, όπως αναφέρει το "Sky Sports Italia". Ο Πορτογάλος φορ με το σύντομο πέρασμα από τον Ολυμπιακό, είναι στη λίστα των "παρμέντσι" που ανέβηκαν στη Serie B.

  Share στο Facebook

  Ο Πορτογάλος φορ, Γκονσάλο Πασιένσια, αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό ως δανεικός από την Πόρτο, ωστόσο ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε δεν του επέτρεψε να να προσφέρει στους Πειραιώτες και αποχώρησε από το λιμάνι.

  Έπειτα από μια σειρά εξετάσεων διαπιστώθηκε ότι το θέμα με την καρδιά του δεν είναι ικανό να του στερήσει την επιστροφή του στη δράση, όμως αυτό δεν έγινε με τα ερυθρόλευκα, που δεν ήθελαν να ρισκάρουν με την περίπτωσή του. Ο παίκτης επέστρεψε στους "Δράκους" και από εκεί πσαραχωρήθηκε εκ νέου δανεικός στη Ρίο Άβε.

  Ο νεαρός στράικερ, ο οποίος βρίσκεται με την U-21 της Πορτογαλίας στο EURO της Πολωνίας, είναι στη μετεγγραφική λίστα της Πάρμα για να την ενισχύσει την επόμενη σεζόν στη Serie B. Οι "παρμέντσι" κάνουν τη μεγάλη επιστροφή μετά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισαν και έχουν στη λίστα τους τον υψηλόσωμο φορ.

  Το "Sky Sports Italia" αναφέρει ότι ο Πασιένσια αρέσει στους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας και μάλιστα έχουν προσεγγίσει την Πόρτο για να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις της. Στο πρωτάθλημα φέτος μέτρησε 15 εμφανίσεις (τις 5 ως βασικός) και 1 γκολ απέναντι στη Φεϊρένσε.

 • Από 110€ τα διαρκείας του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2017-2018

  Από 110€ τα διαρκείας του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2017-2018

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: Sport24.gr | Ημερομηνία: 2017-06-22 16:31:56 | Πηγή: Sport24
  Από 110€ τα διαρκείας του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2017-2018

  Μείωση της τάξης του 5% παρουσιάζουν εφέτος οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε σχέση με πέρυσι. Από 110€ έως 2.350€ το κόστος. "Όλοι μαζί μια γροθ8ιά" το σύνθημα των Πειραιωτών. (PHOTOS, VIDEO)

  Share στο Facebook

  Τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2017-2018 παρουσίασε την Πέμπτη (22/6) η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Πέρυσι κόπηκαν 16.823 κι εφέτος στόχος είναι να υπερβούν τα 18.000. Με το σύνθημα όλοι μαζί μια γροθ8ιά" (σ.σ. το 8 υποδηλώνει τον στόχο της κατάκτησης του όγδου διαδοχικού πρωταθλήματος) τα εφετινά διαρκείας παρουσιάζουν μείωση της τάξης του 5% στην τιμή σε σχέση με πέρυσι.

  Ξεκινούν από τα 110€ για τις θύρες 4, 5, 6, 7 και φτάνουν τα 2.350 στις θέσεις των VIP. Τα διαρκείας περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες, δηλαδή για το πρωτάθλημα, το κύπελλο, τα φιλικά και τα ευρωπαϊκά ματς.

  Για όλα τα διαρκείας υπάρχουν εκπτωτικά κουπόνια για τα RED stores, κουπόνια για την αγορά των επίσημων εμφανίσεων σε προνομιακή τιμή, αλλά και προσφορές χορηγών και συνεργατών. Η πρώτη περίοδος διάθεσης των διαρκείας είναι από την Παρασκευή (23/6) έως την Τετάρτη (12/7).

  Η δεύτερη περίοδος από τη Δευτέρα 17 Ιουλίου. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε για τους τρόπους διάθεσης των διαρκείας. Φυσικά από το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ (www.olympiacos.org), στο τηλέφωνο 2104800920 (ώρες λειτουργίας 10.00 - 17.00), αλλά και από το στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης", στην αίθουσα Τύπου (είσοδος από τα VIP) με ώρες λειτουργίας 10.00 - 18.00 (Δευτέρα - Παρασκευή).

  Τα εισιτήρια διαρκείας είναι ονομαστικά. Για την έκδοσή της είναι απαραίτητοι οι αριθμοί: ΑΜΚΑ, ΑΔΤ, ΑΦΜ. Κάθε κάτοχος - μέλος θα πρέπει να έχει στην κατοχή του μόνο ένα εισιτήριο διαρκείας. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ: "Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας πρέπει να είναι οικονομικά ενήμερα Μέλη του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Για τον λόγο αυτό στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», στον ίδιο χώρο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας λειτουργεί ντμήμα εγγραφής / ανανέωσης μελών.

  Το ποσό των 50 € που αφορά στη συνδρομή Μέλους δεν εμπεριέχεται στην τιμή των εισιτηρίων διαρκείας. Και αυτή τη χρονιά, με την εν λόγω Κάρτα Μέλους, ο κάτοχος θα έχει τη δυνατότητα, με σειρά προτεραιότητας, να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες των Τμημάτων του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (πόλο, βόλλεϋ, ανδρών και γυναικών, χάντμπολ ανδρών και μπάσκετ γυναικών) με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους".

   

 • Συνάντηση του Μόντσι με τη Ζενίτ για την πώληση του Μανωλά

  Συνάντηση του Μόντσι με τη Ζενίτ για την πώληση του Μανωλά

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: Ηλίας Καλλονάς | Ημερομηνία: 2017-06-22 16:31:56 | Πηγή: Sport24
  Συνάντηση του Μόντσι με τη Ζενίτ για την πώληση του Μανωλά

  Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Μόντσι ταξίδεψε στο Μόναχο προκειμένου να έχει συνάντηση με τους διοικούντες τη Ζενίτ με αντικείμενο συζήτησης την πώληση του Κώστα Μανωλά. Στα 35.000.000 ευρώ το κόστος της μεταγραφής.

  Share στο Facebook

  Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Αθλητικός Διευθυντής των "τζαλορόσι", Μόντσι ταξίδεψε στο Μόναχο προκειμένου να συναντηθεί δια ζώσης με τους διοικούντες τη ρωσική ομάδα για να συζητήσει την πώληση του Έλληνα στόπερ.

  Ο διεθνής αμυντικός αποτελεί προσωπική επιλογή του Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίο φαίνεται διατεθειμένος να προσφέρει ακόμα και 35.000.000 ευρώ στη Ρόμα για χάρη του. Μάλιστα, τα ιταλικά ΜΜΕ το πηγαίνουν ένα βήμα παρακάτω, αφού υποστηρίζουν πως ο Μανωλάς έχει συμφωνήσει με τη Ζενίτ για τριετές συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει 4.500.000 ευρώ ετησίως.

  Σημαντικό ρόλο στο επικείμενο deal μεταξύ των δύο πλευρών έχει παίξει η προσπάθεια της διοίκησης της Ρόμα να εναρμονιστεί με τους κανονισμούς του Financial Fair Play, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τη φετινή σεζόν ο Μανωλάς πραγματοποίησε 45 συμμετοχές, όντας βασικός κι αναντικατάστατος στο κέντρο της άμυνας της ιταλικής ομάδας.

  Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

 • Στανόγεβιτς: «Έτσι θα είναι ο δικός μου ΠΑΟΚ» (βίντεο)

  Στανόγεβιτς: «Έτσι θα είναι ο δικός μου ΠΑΟΚ» (βίντεο)

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-06-22 16:29:43 | Πηγή: Πρώτο Θέμα
  Ο Σέρβος τεχνικός παρουσιάστηκε και επίσημα από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ το μεσημέρι της Πέμπτης (22/6) - «Θέλω έναν πιο επιθετικό ΠΑΟΚ», υποστήριξε και ανέλυσε τη φιλοσοφία τουΟ Λούμπος Μίχελ παρουσίασε στον κόσμο του ΠΑΟΚ, μέσω της σημερινής συνέντευξης Τύπου, τον Σάσα Στανόγεβιτς, που για πρώτη φορά μίλησε για τα όνειρα, τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχει αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου».
   
  «Είχαμε 15 ονόματα στη λίστα και σε αυτή ήταν μέσα από την πρώτη στιγμή και ο κύριος Στανόγεβιτς. Αναλύσαμε τα πάντα για αυτόν και η τελική απόφαση πάρθηκε έπειτα από έρευνα και ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς έγινε ο προπονητής μας. Είναι νεαρός με πολύ μεγάλη εμπειρία. Δεν τον επιλέξαμε την τελευταία στιγμή, προκρίθηκε στην τελευταία τετράδα», εξήγησε στην αρχική του τοποθέτηση ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.

  Τα κριτήρια της επιλογής του ήταν όπως τόνισε ο κ. Μίχελ «όλα εκείνα που θα μας οδηγήσουμε σε μια ομαλή μετάβαση», καθώς όπως είπε «ο κ. Στανόγεβιτς έχει την ίδια αντίληψη με τον προηγούμενο προπονητή, έχει πάνω από 200 παιχνίδια στην πλάτη του, ελπίζουμε να είναι το ίδιο επιτυχημένος, όσο και στην Παρτιζάν».

  «ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ»!

  Από την πλευρά του ο Σάσα Στανόγεβιτς αναφέρθηκε περισσότερο στο στυλ ποδοσφαίρου που θέλει να παίξει ο ΠΑΟΚ υπό την καθοδήγηση του και γύρω από τον τρόπο δουλειάς που θα κάνει στη νέα του ομάδα.

  «Το να μιλήσω για συστήματα είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν. Θα παίξω με δύο επιθετικούς, αυτό είναι το στυλ μου, αυτό είναι που θέλω να κάνω στον ΠΑΟΚ. Να φτιάξουμε μια ομάδα που θα παίζει επιθετικά. Θα είναι περισσότερη ώρα στην επίθεση», ξεκαθάρισε ο Σέρβος τεχνικός.

  Σ’ ότι αφορά τους στόχους που έχει θέσει ως προπονητής του ΠΑΟΚ; «Η περασμένη σεζόν ήταν επιτυχημένη για τον ΠΑΟΚ. Ήρθα εδώ για να ανεβάσουμε το επίπεδο του ΠΑΟΚ. Έχουμε τα πάντα μας λείπουν ελάχιστα πράγματα, Δεν μπορώ και δεν πρέπει να υπόσχομαι πράγματα, δεν είναι σωστό. Θέλω να δείτε τον τρόπο δουλειάς, το στυλ ποδοσφαίρου που θα παίξουμε, πως θα δουλέψουμε για να μπορείτε να μας κρίνετε. Θα δείτε το δικό μου ΠΑΟΚ, αυτόν που θέλω να δημιουργήσω», τόνισε χαρακτηριστικά.

  Μάλιστα ο Σέρβος τεχνικός εξήγησε και πως θα επιδιώξει να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του:

  «Θέλω να τελειώνουμε τις φάσεις σε 12-13, ενώ πριν ο ΠΑΟΚ έκανε περίπου 20 δευτερόλεπτα. Να είμαστε πιο επιθετικοί και να μην υπάρχουν στατικοί παίκτες όταν βρισκόμαστε στην επίθεση, όπως επίσης και να τελειώνουμε καλύτερα τις φάσεις. Να πρεσάρουμε τον αντίπαλο ψηλά. Σε δέκα μέρες θα μπορείτε να δείτε τι θέλω να κάνω στην ομάδα και να αντιληφθείτε τη δουλειά μου».  Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ

  Ένα από τα πολλά ερωτήματα που δέχθηκε ο νέος προπονητής του «Δικεφάλου» αφορούσε και την απόφαση του να εργαστεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στην Κίνα.

  «Ήμουν στην Παρτιζάν σε μία εξαιρετική περίοδο για εμένα. Πήγα στην Κίνα γιατί εκείνη τη στιγμή ήταν μία χώρα που μπορούσες να δουλέψεις για ένα πολύ καλό συμβόλαιο και να αντιμετωπίσεις άλλους γνωστούς μεγάλους προπονητές και παίκτες εκεί. Το ποδόσφαιρο εκεί ήταν σε διαρκή ανάπτυξη. Το κίνητρο μου είναι στην Ευρώπη και για αυτό είμαι εδώ. Να κάνω κάτι για το κλαμπ και για εμένα, να είμαστε επιτυχημένοι με τον ΠΑΟΚ», υποστήριξε.

  Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ...

  Όπως είπε ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς είχε μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον συμπατριώτη του και προκάτοχό του, Βλάνταν Ίβιτς. «Μίλησα με τον Βλάνταν, αλλά έπειτα από όσα έγιναν δεν ήθελα να του κάνω πολλές ερωτήσεις. Ήθελα να του εκφράσω τον σεβασμό μου. Έχουμε χρόνο να μιλήσουμε», παραδέχθηκε ο 43χρονος τεχνικός.

  Για το θέμα της μη παραμονής του Βλάνταν Ίβιτς ο Λούμπος Μίχελ από την πλευρά του σχολίασε:

  «Έτσι είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο. Υπήρχαν λόγοι και από τις δύο πλευρές και από τη δική μας και από την πλευρά του Βλάνταν. Ήμουν αυτός που προσπάθησε να μείνει ο κ. Ιβιτς στην ομάδα. Όμως, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, όχι πίσω. Ο Βλάνταν παραμένει φίλος μου, χτες ήταν στο γραφείο μου. Πρέπει να αποδεχθούμε ότι έγινε. Υπήρχαν συγκεκριμένοι λόγοι και από τις δύο πλευρές που μας οδήγησαν στη διακοπή της συνεργασίας».

  ΤΙ ΣΥΜΒΑΝΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ

  Εκτός από τα θέματα του Βιεϊρίνια, του Περέιρα και του Εντόι, ο Λούμπος Μίχελ, κυρίως, αλλά και ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς αναφέρθηκε στις μεταγραφικές αναζητήσεις του «Δικεφάλου».

  «Η αλλαγή των προπονητών και των συστημάτων που παίζει ο καθένας τους ασφαλώς και έχει επίπτωση στην στρατηγική μας γύρω από την ενίσχυση της ομάδας. Ψάχνουμε σίγουρα έναν τερματοφύλακα, μετά τον τραυματισμό του Παναγιώτη Γλύκου, επέστρεψε ο Ζάιρο που μπορεί να παίξει ως δεύτερος επιθετικός και πριν από τις 15 Ιουλίου θα είμαστε έτοιμοι από κάθε άποψη για να μπούμε στο νέο πρωτάθλημα», υποστήριξε ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής τονίζοντας ότι και ο Μάριος Σιαμπάνης είναι ένας από τους τερματοφύλακες, που βάσει και του συμβολαίου του, πρέπει να πάρει ευκαιρίες και αγώνες.

  «Ναι, αυτή την στιγμή ψάχνουμε έναν τερματοφύλακα, κι αφού παίξουμε με δύο επιθετικούς, θα χρειαστούμε έναν καθαρόαιμο στράικερ», απάντησε ο κ. Στανόγεβιτς. «Εχω εικόνα για το ρόστερ του ΠΑΟΚ, αλλά μετά από μια εβδομάδα προπονήσεων και πριν πάμε στην Ολλανδία θα έχω μια καλύτερη εικόνα για όλο το ρόστερ της ομάδας. Για τον ΠΑΟΚ της περσινής σεζόν δεν μπορώ να πω τώρα τι χρειάζεται η ομάδα, είμαι ικανοποιημένος από το ρόστερ που βρήκα, έχω ό,τι χρειάζομαι, στο ποδόσφαιρο πάντα χρειάζεσαι προσθήκες για να γίνεις καλύτερος. Είμαι εδώ να δείξω στην ομάδα πως θέλω να παίξει. Έχω παίκτες και στόχος είναι να αναπτύξω κι άλλο την ομάδα, στο μέλλον θα δείτε πως θα παίξουμε και τις αλλαγές που θα φέρω στην ομάδα.», πρόσθεσε.  Πηγή:www.gazzetta.gr Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι! Aποστολή Ακολουθήστε μας στα
 • LIVE: Ελλάδα-Τουρκία 20-22 (Β' περίοδος)

  LIVE: Ελλάδα-Τουρκία 20-22 (Β' περίοδος)

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-06-22 16:29:43 | Πηγή: Πρώτο Θέμα
  Η Εθνική ομάδα θέλει να γράψει ιστορία στην Πράγα και διεκδικεί κόντρα στην Τουρκία την πρόκριση της στις «4» καλύτερες ομάδες της ΕυρώπηςΈχοντας ήδη κάνει τη δική της υπέρβαση, η Εθνική ομάδα μπάσκετ γυναικών θέλει σήμερα να «σοκάρει» ευχάριστα για μια ακόμη φορά την μπασκετική κοινωνία της Ελλάδας (και όχι μόνο) αντιμετωπίζοντας την Τουρκία στον προημιτελικό του Ευρωμπάσκετ. Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το www.protothema.gr.

  14'40: Τρίποντο από την Τουρκία και 22-27

  13'20'': Καλάθι και φάουλ από την Σπανού! 19-22 με την Ελλάδα να τρέχει δικό της σερί που φτάνει στο 8-0!

  12'40'': Τρίποντο της Σπυριδοπούλου για το 17-22

  12': Απαντα με τον ίδιο τρόπο η Λύμουρα

  11'40'': Χόλσγουρθ μετά από επιθετικό ριμπάουντ για το 12-22.

  11'05'': Τρίποντο από την Αλμπέν και 12-20.

  10'50'': Βολές για την Σπανού που έχει 2/2 και 12-17

  10'30'': Ευστοχεί η Τσακίρ από μέση απόσταση για το 10-17.

  Η Μάλτση όμως άργησε να σουτάρει στην επαναφορά και η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε!

  9'55': Αντιαθλητικό φάουλ (το 1ο της Τουρκίας στην Α' περίοδο) κερδίζει η Μάλτση! Με 2/2 το σκορ γίνεται 10-15!

  9'30'': Επιτέλους καλάθι από την Σπανού με το σκορ στο 8-15!

  9'10'': Καλάθι για την Τουρκία που προηγείται με 9 (6-15)

  8'50'': Αστοχεί και στο τρίποντο η Μάλτση

  7'50'': Άστοχο δίποντο της Μάλτση! Μόνο δύο τρίποντα έχει πετύχει η Εθνική...

  7'30'': Σκοράρει η Αλμπέν για το 6-13

  7': Τρίποντο της Σωτηρίου και ανάσα για την Ελλάδα (6-11)

  6'20'': Τρίποντο της Κανίτεζ και 3-11 με την Τουρκία να τρέχει ένα σερί 0-11!

  5': Καλάθι της Χόλινγουορθ και η Τουρκία στο +5 (3-8)

  3'30'': Δεύτερο φάουλ από την Σπανού (τεχνική ποινή για θέατρο) και πρώτο σοβαρό πρόβλημα για την Ελλάδα. Ευστοχεί στη βολή η Τουρκία και 3-3

  3': Νέο σερί από άστοχα σουτ και λάθη από τις δύο ομάδες. Αρκετά νευρικό το ξεκίνημα του αγώνα

  1'35'': 3-2 μειώνει η Τουρκία

  1'15: 3-0 με τρίποντο της Καλτσίδου

  1': Άστοχα τα πρώτα σουτ κι από τις δύο ομάδες

  Καλτσίδου, Σπανού, Σωτηρίου, Νικολοπούλου και Μάλτση η αρχική πεντάδα της Εθνικής Γυναικών απέναντι στην Τουρκία

  Σε περίπτωση νίκης η Ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα Σλοβακία- Γαλλία

  Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι! Aποστολή Ακολουθήστε μας στα
 • TT 2017: DUNLOP:

  TT 2017: DUNLOP: "Κατακτήσαμε αυτό που όλοι θυμούνται"

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: pitbull | Ημερομηνία: 2017-06-22 16:29:38 | Πηγή: Sport Dog

  Ο Dunlop κάνοντας μερικές αλλαγές στην SUZUKI GSX-R του, ηγήθηκε του αγώνα και ήταν δυνατός σε όλη τη διάρκεια παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

  Ο ίδιος ο Dunlop δήλωσε: "Η μοτοσικλέτα μου δεν έχασε ποτέ το ρυθμό της. Είχαμε ένα πρόβλημα στον αγώνα Superbike, και εάν δεν ήταν αυτό, θα μπορούσαμε να έχουμε κατακτήσει διπλή νίκη. Παρόλα αυτά ήμασταν εδώ με μια ολοκαίνουργια μοτοσικλέτα και όλη η ομάδα δούλεψε πολύ σκληρά για
  να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Κανένας δεν μπορεί να νιώσει το πόσο σκληρά δουλέψαμε. Κάναμε το αδύνατο δυνατό! Θα μπορούσα να έχω πάει
  γρηγορότερα, αλλά αυτό που προείχε ήταν ο τερματισμός. Εάν είχα αυτήν την μοτοσικλέτα στο North West 200, θα είχε πάρει και αυτός ο αγώνας άλλη τροπή. Αφού όμως κατακτήσαμε το Senior TT, τι άλλο μπορώ να πω;
  ".

  Ο Team Manager Steve Hicken δήλωσε: "Αυτός ήταν ο λόγος που ήρθαμε εδώ. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε άλλο στόχο από τη νίκη. Όπως λέγαμε όλη την εβδομάδα που μας πέρασε, χρειάστηκε πολύ δουλειά προκειμένου να έρθουμε εδώ ως η μοναδική ομάδα στα paddock με μια ολοκαίνουργια μοτοσικλέτα. Είδαμε και τους άλλους να παλεύουν.

  Ήταν πραγματικά κρίμα που δεν μπορέσαμε να κατακτήσουμε και τη νίκη στα Superbike, αλλά μάθαμε από αυτό και μπορέσαμε να κάνουμε τις κατάλληλες αλλαγές για τη νίκη που ακολούθησε. Αυτό εξάλλου ήταν και ο στόχος. Αυτή η νίκη γίνεται ακόμη πιο σημαντική εάν αναλογισθεί κανείς πόσο καινούργια είναι η μοτοσικλέτα μας στις βελτιώσεις της και σηματοδοτεί τα όσα θα ακολουθήσουν. Πρέπει όμως να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στον Michael καθώς χωρίς αυτόν, τις συμβουλές και τις παρατηρήσεις του τίποτα από τα παραπάνω δεν θα ήταν δυνατόν να συμβεί".

  Επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο και δείτε όλες τις φωτογραφίες από την οργάνωση ΕΔΩ
   

 • Αποκαλυπτικός ο Μίχελ:

  Αποκαλυπτικός ο Μίχελ: "Ένας παρατηρητής μού είπε ότι είναι καλύτερο να..."!

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: kinigoskylo | Ημερομηνία: 2017-06-22 16:29:38 | Πηγή: Sport Dog

  Αναλυτικά το εν λόγω απόσπασμα:

  Για τις οικονομικές συνέπειες της τιμωρίας της έδρας του ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου: «Όπως είπα δεν είμαι ο οικονομικός διευθυντής εγώ, που θα μιλήσω για αυτά. Φυσικά σαν άνθρωπος δεν μου αρέσουν αυτοί οι εξωγενείς παράγοντες, αν μπορούμε να το πούμε έτσι. Στο ποδόσφαιρο δεν είναι ωραίο να παίζεις σε άδειες κερκίδες. Είμαστε μαχητές και θα παλέψουμε, γιατί δεν είμαστε από αυτούς που θα σκύψουν και θα κλάψουν. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δουν οι άνθρωποι που παίρνουν τις συγκεκριμένες αποφάσεις. Το να βγάλεις τον κόσμο από το γήπεδο είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις. Πέρα από το οικονομικό κόστος, αυτό απομακρύνει τον κόσμο από το γήπεδο και κάνει κακό και στο πρεστίζ του συλλόγου, του πρωταθλήματος».

  Για τη διαιτησία και το τι περιμένει ενόψει της φετινής σεζόν: «Δεν θα είμαι ιδιαίτερα επιθετικός στην απάντηση μου, θα είμαι παθητικός, γιατί μπορεί να προκύψει καμία νέα τιμωρία… Έχω ένα όνειρο, ότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάποια μέρα δεν θα μιλάμε για τους διαιτητές. Μία μέρα ένας παρατηρητής μου είπε: "το καλύτερο για σένα, είναι να μην δεις το όνομα σου αύριο στις εφημερίδες". Αυτό εύχομαι κι εγώ στους Έλληνες διαιτητές, νομίζω ότι αυτό θα κάνει καλό στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Αν πω κάτι, θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μου. Βλέπω και ακούω πολλές φορές τι λένε εκπρόσωποι άλλων ομάδων στους διαιτητές και δεν γράφεται τίποτα στο φύλλο αγώνα, αντίθετα στον ΠΑΟΚ βλέπουμε ότι λέμε να είναι γραμμένο. Αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, για να μην προκύψει καμιά τιμωρία...γιατί ήδη, είμαι ο βασιλιάς των ποινών».

 • Σφοδρό τρακάρισμα για τον Αλέξη Κούγια (ΦΩΤΟ)

  Σφοδρό τρακάρισμα για τον Αλέξη Κούγια (ΦΩΤΟ)

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: kinigoskylo | Ημερομηνία: 2017-06-22 16:29:38 | Πηγή: Sport Dog

  Ένα σφοδρό τροχαίο ατύχημα συνέβη πριν από λίγα λεπτά στην περιφερειακή οδό της Καλαμπάκας, την οδό Πίνδου στο ύψος των Γυμνασίων.

  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ιστοσελίδας tameteora.gr, δύο οχήματα με κατεύθυνση την έξοδο προς Τρίκαλα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά, με αποτέλεσμα το ένα εκ των δύο να πέσει στη συνέχεια πάνω σε κολώνα φωτεινού σηματοδότη. Ο οδηγός του οχήματος αυτού μάλιστα είναι ο γνωστός Ποινικολόγος και μεγαλομέτοχος της ΑΕ Λάρισας, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας της Καλαμπάκας για τις πρώτες βοήθειες και παρέμεινε για λίγα λεπτά.

  Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Διευθυντή της πρωτοβάθμιας Μονάδας Υγείας της πόλης μας, Μάνθου Σκύφτα, η υγεία του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο και απλώς του έγιναν προληπτικές εξετάσεις.

  Κανένα πρόβλημα υγείας δεν αντιμετωπίζει και η οδηγός του άλλου οχήματος.

  Πηγή: tameteora.gr

 • Το απίστευτο ποσό που δίνει η Παρί για τον Ρονάλντο αποκάλυψε η «Marca»

  Το απίστευτο ποσό που δίνει η Παρί για τον Ρονάλντο αποκάλυψε η «Marca»

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-06-22 16:29:13 | Πηγή: Ζούγκλα
  Τα πράγματα έχουν ξεφύγει εντελώς! Η Παρί Σεν Ζερμέν προσφέρει 200.000.000 ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και δίνει στον ίδιο λευκή επιταγή για να συμπληρώσει μόνος του τις προσωπικές του αποδοχές!

  Η είδηση δεν δημοσιεύεται από κάποιον αμφίβολης εγκυρότητας ιστότοπο, αλλά από τη «Marca». Η ισπανική εφημερίδα θεωρείται αν μη τι άλλο αξιόπιστη, συνεπώς η πληροφόρησή της σίγουρα ανταποκρίνεται ως έναν βαθμό στην πραγματικότητα.

  Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, μετά το τέλος του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών ο Ρονάλντο θα μιλήσει με τον Φλορεντίνο Πέρεθ εξετάζοντας κυρίως τη συγκεκριμένη πρόταση. Οι Παριζιάνοι έχουν διαμηνύσει στον Πορτογάλο σούπερ σταρ ότι «τα χρήματα δεν είναι θέμα» όσον αφορά στο συμβόλαιο που θα υπογράψει εφόσον ενταχθεί στην ομάδα τους. Παράλληλα, ακόμα και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να πει «όχι» σε 200 εκατ. ευρώ.

  Όλα αυτά, βέβαια, εντάσσονται στο πλαίσιο της γενικότερης «τρέλας» που επικρατεί εδώ και μία εβδομάδα, από τότε δηλαδή που ο CR7 εξέφρασε την επιθυμία να φύγει από την Ισπανία, μετά την υπόθεση φοροδιαφυγής στην οποία ενεπλάκη. Αν τα ποσά αυτά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή αν είναι αποτέλεσμα παρασκηνιακών επαφών του περιβόητου μάνατζερ Ζόρζε Μέντες, ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Παρί δεν έχει διαψεύσει το δημοσίευμα της «Marca»...

  ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 • LIVE: Ελλάδα-Τουρκία 6-13 (Α' περίοδος)

  LIVE: Ελλάδα-Τουρκία 6-13 (Α' περίοδος)

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-06-22 16:20:30 | Πηγή: Πρώτο Θέμα
  Η Εθνική ομάδα θέλει να γράψει ιστορία στην Πράγα και διεκδικεί κόντρα στην Τουρκία την πρόκριση της στις «4» καλύτερες ομάδες της ΕυρώπηςΈχοντας ήδη κάνει τη δική της υπέρβαση, η Εθνική ομάδα μπάσκετ γυναικών θέλει σήμερα να «σοκάρει» ευχάριστα για μια ακόμη φορά την μπασκετική κοινωνία της Ελλάδας (και όχι μόνο) αντιμετωπίζοντας την Τουρκία στον προημιτελικό του Ευρωμπάσκετ. Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το www.protothema.gr.

  Η Μάλτση όμως άργησε να σουτάρει στην επαναφορά και η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε!

  9'55': Αντιαθλητικό φάουλ (το 1ο της Τουρκίας στην Α' περίοδο) κερδίζει η Μάλτση! Με 2/2 το σκορ γίνεται 10-15!

  9'30'': Επιτέλους καλάθι από την Σπανού με το σκορ στο 8-15!

  9'10'': Καλάθι για την Τουρκία που προηγείται με 9 (6-15)

  8'50'': Αστοχεί και στο τρίποντο η Μάλτση

  7'50'': Άστοχο δίποντο της Μάλτση! Μόνο δύο τρίποντα έχει πετύχει η Εθνική...

  7'30'': Σκοράρει η Αλμπέν για το 6-13

  7': Τρίποντο της Σωτηρίου και ανάσα για την Ελλάδα (6-11)

  6'20'': Τρίποντο της Κανίτεζ και 3-11 με την Τουρκία να τρέχει ένα σερί 0-11!

  5': Καλάθι της Χόλινγουορθ και η Τουρκία στο +5 (3-8)

  3'30'': Δεύτερο φάουλ από την Σπανού (τεχνική ποινή για θέατρο) και πρώτο σοβαρό πρόβλημα για την Ελλάδα. Ευστοχεί στη βολή η Τουρκία και 3-3

  3': Νέο σερί από άστοχα σουτ και λάθη από τις δύο ομάδες. Αρκετά νευρικό το ξεκίνημα του αγώνα

  1'35'': 3-2 μειώνει η Τουρκία

  1'15: 3-0 με τρίποντο της Καλτσίδου

  1': Άστοχα τα πρώτα σουτ κι από τις δύο ομάδες

  Καλτσίδου, Σπανού, Σωτηρίου, Νικολοπούλου και Μάλτση η αρχική πεντάδα της Εθνικής Γυναικών απέναντι στην Τουρκία

  Σε περίπτωση νίκης η Ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα Σλοβακία- Γαλλία

  Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι! Aποστολή Ακολουθήστε μας στα
 • Καραταΐδης: "Η οικογένειά μας κερδίζει από το Camp"

  Καραταΐδης: "Η οικογένειά μας κερδίζει από το Camp"

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: Sport24.gr | Ημερομηνία: 2017-06-22 16:14:31 | Πηγή: Sport24
  Καραταΐδης: "Η οικογένειά μας κερδίζει από το Camp"

  Με κέφι, χαμόγελο και με ελάχιστη κούραση για τα παιδιά που συμμετέχουν ολοκληρώθηκε και η 4η ημέρα του Olympiacos Summer Camp 2017, το οποίο πραγματοποιείται στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη. Τι δήλωσε ο Κυριάκος Καραταΐδης.

  Share στο Facebook

  Με πολύ κέφι, χαμόγελο και με ελάχιστη κούραση για τα παιδιά που συμμετέχουν ολοκληρώθηκε και η 4η ημέρα του Olympiacos Summer Camp 2017, το οποίο πραγματοποιείται στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη.

  Περισσότερα από 280 παιδιά, φορώντας την επίσημη εμφάνιση της αγαπημένης τους ομάδας, ζουν για αρκετές ώρες στο "σπίτι των Πρωταθλητών" στο Ρέντη και μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και όχι μόνο!

  Το πρόγραμμα της 4ης ημέρας περιελάμβανε εκτός από το ποδόσφαιρο, σεμινάριο αθλητικής διατροφής από την διατροφολόγο κα Διονυσία Αργυροπούλου, πολλά θεωρητικά μαθήματα από τους προπονητές και τρεις ξεναγήσεις στο "Γ. Καραϊσκάκης" και στο Μουσείο του Ολυμπιακού.

  Οι μικροί μας φίλοι μαθαίνουν τι πρέπει να προσέχει ένα αθλητής στην διατροφή του, ξεναγούνται στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις του γηπέδου του Ολυμπιακού, μαθαίνουν την ιστορία του συλλόγου και φυσικά δίνουν πολλούς αγώνες.

  Το Summer Camp 2017 θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Παρασκευής (23/6) και όλα τα παιδιά θα πάρουν πλούσια δώρα ενώ τα περιμένουν και πολλές εκπλήξεις.

  Καραταϊδης: "Η οικογένεια μας κερδίζει από το Camp"

  Ο εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού και Διευθυντής της Ακαδημίας, Κυριάκος Καραταϊδης, "τσεκάρει" καθημερινά τα παιδιά στο Summer Camp, συνομιλεί με τους προπονητές δίνοντας σ' όλους πολύτιμες συμβουλές. Έπειτα από 4 ημέρες δράσης, ο "κάπτεν" λέει:

  "Είναι εκπληκτικό αυτό που ζουν τα παιδιά εδώ στο Ρέντη. Έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν αυτές τις σπουδαίες εγκαταστάσεις που είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη και να εκπαιδεύονται από τους καλύτερους. Είναι τυχερά. Το Summer Camp του Ολυμπιακού είχε ξεκινήσει όταν ακόμη ήμουν αρχηγός στην ομάδα και σίγουρα έχει γίνει θεσμός.

  Κάθε χρόνο είναι πιο ποιοτικό και γι' αυτό συμμετέχουν και περισσότερα παιδιά απ' όλη την Ελλάδα και τον κόσμο. Είμαστε χαρούμενοι που όλα αυτά τα παιδιά είναι στην οικογένεια μας, στην τεράστια οικογένεια του Ολυμπιακού. Η οικογένεια κερδίζει από το Camp και τα παιδιά κερδίζουν πολλά από την επαφή τους με τον Ολυμπιακό".

 • Διεθνές κέντρο Τύπου σε 64 χώρες μέσω του προγράμματος "Ποδόσφαιρο για τη Φιλία"

  Διεθνές κέντρο Τύπου σε 64 χώρες μέσω του προγράμματος "Ποδόσφαιρο για τη Φιλία"

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: Sport24.gr | Ημερομηνία: 2017-06-22 16:14:31 | Πηγή: Sport24
  Διεθνές κέντρο Τύπου σε 64 χώρες μέσω του προγράμματος "Ποδόσφαιρο για τη Φιλία"

  Το διεθνές κέντρο Τύπου παιδιών του κοινωνικού προγράμματος "Ποδόσφαιρο για τη Φιλία" της Gazprom ξεκίνησε τη λειτουργία του σε 64 χώρες.

  Share στο Facebook

  Το διεθνές κέντρο τύπου της διοργάνωσης "Ποδόσφαιρο για τη Φιλία" - FOOTBALL FOR FRIENDSHIP (F4F) της Gazprom άρχισε να λειτουργεί. Το Κέντρο Τύπου Παιδιών ενώνει μικρούς δημοσιογράφους από 64 χώρες. Ως μέλη του κέντρου τύπου, 12χρονα αγόρια και κορίτσια από την Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, τη Νότια και τη Βόρεια Αμερική θα ετοιμάζουν δημοσιογραφικό υλικό σχετικά με την όλη διοργάνωση και τις κύριες εκδηλώσεις του FOOTBALL FOR FRIENDSHIP.

  Η κεντρική ιδέα του Κέντρου Τύπου Παιδιών είναι ότι παιδιά μιλούν για παιδιά και καλύπτουν όλες τις δραστηριότητες των νεαρών πρεσβευτών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και προωθούν θεμελιώδεις ανθρώπινες αξίες όπως η φιλία, η ειρήνη και η ισότητα. Μια τέτοια δραστηριότητα προσφέρει την ευκαιρία σε παιδιά από όλο τον κόσμο να ακουστούν από ενήλικες.

  Με την έναρξη της Πέμπτης σεζόν του προγράμματος, τα παιδιά συναντήθηκαν με αστέρες του ποδοσφαίρου, διεθνείς δημοσιογράφους, πολιτικούς και διάσημους καλλιτέχνες σε ολόκληρο τον κόσμο. Την ευκαιρία να μπουν στο διεθνές παιδικό Κέντρο Τύπου του F4F, είχαν παιδιά που υποστηρίζουν τις αξίες της διοργάνωσης, που αγαπούν τον αθλητισμό και γνωρίζουν καλά την αγγλική γλώσσα.

  O Μάρκος Σπαθάρης (αριστερά) και ο Θανάσης Γεωργούλας (αριστερά) με τον πρώην Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή Βασίλη Κωνσταντίνου.

  "Πιστεύω ότι η ευκαιρία συμμετοχής στη φετινή διοργάνωση ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΙΑ (F4F) στη Ρωσία θα αφυπνίσει όλα τα παιδιά. Η συμμετοχή παιδιών από 64 χώρες και το μήνυμα της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών παρά τις διαφορές τους, που προωθεί η διοργάνωση F4F είναι κάτι μοναδικό. Επιθυμία μου είναι να γεμίσω τη βαλίτσα μου με πολλές όμορφες αναμνήσεις και ιστορίες από τη διοργάνωση και τη συμμετοχή μου ως νεαρός δημοσιογράφος. Ελπίζω να δημιουργήσω φιλίες με τα άλλα παιδιά και μέσω του διαδικτύου να μπορέσουμε να διατηρήσουμε αυτές τις φιλικές σχέσεις και στο μέλλον. Χαίρομαι γιατί με τη συμμετοχή μας στο F4F μπορούμε και εμείς, τα μικρά παιδιά να συμβάλλουμε σε έναν καλύτερο και πιο ανθρώπινο κόσμο", δήλωσε ο Θανάσης Γεωργούλας, ο μικρός δημοσιογράφος, μέλος της ελληνικής αποστολής που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Ρωσία.

  Οι βασικές εκδηλώσεις του διεθνούς παιδικού Κέντρου Τύπου του F4F θα λάβουν μέρος στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας από τις 26 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου, όπου όλοι οι νεαροί συμμετέχοντες θα συναντηθούν κατά τη διάρκεια των κύριων εκδηλώσεων της διοργάνωσης F4F. Τα παιδιά θα εργαστούν σε 4 δημοσιογραφικούς τομείς: στο διεθνές τηλεοπτικό κανάλι FOOTBALL FOR FRIENDSHIP, στην εφημερίδα F4F, στα κοινωνικά δίκτυα F4F, στα blogs και τις ιστοσελίδες. Το πιο σημαντικό είναι ότι τα παιδιά θα δημιουργήσουν δημοσιογραφικό υλικό για κορυφαία διεθνή μέσα ενημέρωσης από 64 χώρες.

  Τα παιδιά θα καλύψουν τις δραστηριότητες του διεθνούς πρωταθλήματος ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΙΑ 2017 (F4F) και του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΙΑ 2017 ΤΗΣ GAZPROM.

  ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ FOOTBALL FOR FRIENDSHIP

  Το διεθνές παιδικό κοινωνικό πρόγραμμα Ποδόσφαιρο για τη Φιλία (F4F) διοργανώνεται από τη Gazprom από το 2013. Το πρόγραμμα ενώνει παιδιά διαφορετικών εθνικοτήτων, διαφορετικών φύλων, και διαφορετικών φυσικών ικανοτήτων. Ο στόχος του έργου είναι η ανάπτυξη του παιδικού ποδοσφαίρου, η ενθάρρυνση της ανοχής και ο σεβασμός των διαφορετικών πολιτισμών και εθνικοτήτων μεταξύ παιδιών από διαφορετικές χώρες. Οι βασικές αξίες που υποστηρίζουν και προωθούν οι συμμετέχοντες είναι η φιλία, η ισότητα, η δικαιοσύνη, η υγεία, η ειρήνη, η αφοσίωση, η νίκη, ο σεβασμός στις παραδόσεις και η αξιοπρέπεια.

 • LIVE: Ελλάδα-Τουρκία 3-3 (Α' περίοδος)

  LIVE: Ελλάδα-Τουρκία 3-3 (Α' περίοδος)

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-06-22 16:12:10 | Πηγή: Πρώτο Θέμα
  Η Εθνική ομάδα θέλει να γράψει ιστορία στην Πράγα και διεκδικεί κόντρα στην Τουρκία την πρόκριση της στις «4» καλύτερες ομάδες της ΕυρώπηςΈχοντας ήδη κάνει τη δική της υπέρβαση, η Εθνική ομάδα μπάσκετ γυναικών θέλει σήμερα να «σοκάρει» ευχάριστα για μια ακόμη φορά την μπασκετική κοινωνία της Ελλάδας (και όχι μόνο) αντιμετωπίζοντας την Τουρκία στον προημιτελικό του Ευρωμπάσκετ. Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το www.protothema.gr.

  6'20'': Τρίποντο της Κανίτεζ και 3-11 με την Τουρκία να τρέχει ένα σερί 0-11!

  5': Καλάθι της Χόλινγουορθ και η Τουρκία στο +5 (3-8)

  3'30'': Δεύτερο φάουλ από την Σπανού (τεχνική ποινή για θέατρο) και πρώτο σοβαρό πρόβλημα για την Ελλάδα. Ευστοχεί στη βολή η Τουρκία και 3-3

  3': Νέο σερί από άστοχα σουτ και λάθη από τις δύο ομάδες. Αρκετά νευρικό το ξεκίνημα του αγώνα

  1'35'': 3-2 μειώνει η Τουρκία

  1'15: 3-0 με τρίποντο της Καλτσίδου

  1': Άστοχα τα πρώτα σουτ κι από τις δύο ομάδες

  Καλτσίδου, Σπανού, Σωτηρίου, Νικολοπούλου και Μάλτση η αρχική πεντάδα της Εθνικής Γυναικών απέναντι στην Τουρκία

  Σε περίπτωση νίκης η Ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα Σλοβακία- Γαλλία

  Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι! Aποστολή Ακολουθήστε μας στα
 • Στανόγεβιτς: "Αν πετύχω ό,τι κι ο Ίβιτς, δεν θα είναι επιτυχία"

  Στανόγεβιτς: "Αν πετύχω ό,τι κι ο Ίβιτς, δεν θα είναι επιτυχία"

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: | Ημερομηνία: 2017-06-22 16:05:25 | Πηγή: Sport24
  Στανόγεβιτς: "Αν πετύχω ό,τι κι ο Ίβιτς, δεν θα είναι επιτυχία"

  Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς παρουσίασε τη φιλοσοφία του επιθετικού και πιο γρήγορου ΠΑΟΚ, βασισμένου σε 4-4-2 ή 3-4-3 που θέλει να παρουσιάσει στη νέα σεζόν και έβαλε ως στόχο να πάει την ομάδα ένα βήμα πιο πάνω σε σχέση με πέρυσι.

  Share στο Facebook

  Συνειδητοποιημένος για το πού έχει έρθει εμφανίστηκε ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου παρουσίασή του ως προπονητής του ΠΑΟΚ.

  Ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε έτοιμος για να καθοδηγήσει μία ομάδα με τόσο υψηλούς στόχους όπως ο ΠΑΟΚ, ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει, αποκάλυψε ότι έχει μιλήσει με τον Βλάνταν Ίβιτς και έβαλε στόχο ο Δικέφαλος να πάει ένα βήμα πιο πάνω σε σχέση με πέρυσι.

  Στην εισαγωγική τοποθέτησή του ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, σημείωσε: "Ήρθα εδώ με σκοπό να δείξω το τρόπο παιχνιδιού μου, να δουλέψω πάνω σε αυτό και βήμα με βήμα να προσπαθήσω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να ανέβει ένα ακόμα σκαλοπάτι. Νιώθω φόρτιση καθώς βρίσκομαι σε ένα ασπρόμαυρο περιβάλλον, που είναι οικείο για μένα. Είμαι σε ένα σύλλογο με απαιτήσεις. Δεν έχω να πω περισσότερα για αρχή. Ήρθα εδώ για να απαντήσω στις ερωτήσεις σας που έχουν να κάνουν με ποδοσφαιρική φιλοσοφία, τακτικές και ό,τι άλλο θέλετε".

  -Ακούσαμε ότι το σύστημα που επιλέγετε είναι το 4-4-2. Θεωρείτε ότι η ομάδα θα πρέπει να προσαρμοστεί στο σύστημα ή θα προσαρμόσετε το ρόστερ στο σύστημα που θέλετε;

  -"Δεν θέλω να μείνω στο σύστημα, διότι το σύστημα είναι ο τρόπος με τον οποίο ξεκινάς το παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να μιλάμε για δυο - τρεις ώρες για τρόπο παιχνιδιού, τρόπο ανάπτυξης και κίνηση των παικτών μέσα στο γήπεδο. Όμως, ναι, είναι αλήθεια ότι μου αρέσει και έχω μάθει να παίζω με δυο επιθετικούς, όπως μου αρέσει να παίζω και 3-4-3, κάτι που "παίζει" ανάλογα με τον αντίπαλο, τις συνθήκες του κάθε αγώνα και τις απαιτήσεις του. Θα μπορούσα να μιλήσω και για τους παίκτες, όπως για παράδειγμα οτι οι Ενρίκε και Μπίσεσβαρ μπορούν να παίξουν σε δυο θέσεις, ο Λεβέκ παίζει και στο 4-4-2 και στο 3-4-3".

  -Το βιογραφικό σας λέει πως μόλις πετύχατε πράγματα στη Σερβία, φύγατε στη Κίνα και θα θέλαμε να μάθουμε τι λόγο που σας οδήγησε σε αυτή τη κίνηση. Και κάτι ακόμα. Ποια είναι τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που λείπουν από το ρόστερ;

  "Ήμουν στην Παρτιζάν, σε ένα σημαντικό χρονικά σημείο για την ομάδα. Στη συνέχεια πήγα στη Κίνα, εκεί που το ποδόσφαιρο ανεβαίνει συνεχώς. Αντιμετωπίζεις προπονητές εγνωσμένης αξίας, ενώ υπήρχε και το οικονομικό κίνητρο. Ήθελα να γυρίσω στην Ευρώπη και πλέον είμαι εδώ. Όσο για το να μιλήσω για τις ανάγκες του ΠΑΟΚ, δε θα ήθελα να μιλήσω διότι ό,τι είναι να γίνει, θα το κάνω μέσα στο γήπεδο και όταν πρέπει. Θέλω να αλλάξω κάποια πράγματα και θα πρέπει να δουλέψω για να το πετύχω αυτό, να δουλέψω μαζί με τους παίκτες".

  -Είστε σε μια ομάδα της οποίας ο στόχος είναι ο πρωταθλητισμός...

  "Θα θέλαμε να έχουμε μια σεζόν λίγο καλύτερη από την προηγούμενη. Καταφέραμε πέρυσι να μπούμε στους ομίλους και να παλέψουμε στο πρωτάθλημα. Θα παλέψουμε για να βελτιώσουμε αυτά που πρέπει για να κάνουμε ένα βήμα περισσότερο από ό,τι πέρυσι. Το να υποσχεθώ ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα δεν έχει μεγάλη σημασία. Αν πετύχω ό,τι και ο προηγούμενος προπονητής δε θα είναι επιτυχία διότι πάντα θέλει να πηγαίνεις ένας βήμα μπροστά".

  -Σε ποια θέσεις χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟΚ;

  "Προτεραιότητά μας είναι να βρεθεί τερματοφύλακας, και εφόσον θέλουμε να παίξουμε 4-4-2, θα πρέπει να βρούμε έναν επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτούς που έχουμε. Έχω δει πολλά παιχνίδια του ΠΑΟΚ και έχω άποψη για τους παίκτες της ομάδας, όμως θα πρέπει να δουλέψω και μαζί τους....".

  -Τι ποδόσφαιρο έχετε στο μυαλό σας να δείξετε μέσω του ΠΑΟΚ;

  "Δε ξέρω αν είναι καλός ή κακός ο τρόπος μου, αλλά αυτόν θα προσπαθήσω να περάσω. Στην επίθεση θέλω η ομάδα είναι πιο γρήγορη. Είδα τον ΠΑΟΚ να χρειάζεται 20'' για να τελειώσει μια φάση. Εγώ θέλω να το κάνουμε σε 12''-15''. Θέλω να παίξουμε πιο άμεσο ποδόσφαιρο. Στην άμυνα, θέλω τους παίκτες πιο "επιθετικούς" να είναι πιο ψηλά στο γήπεδο, να βγαίνουν για να πάρουν τη μπάλα, να αξιοποιούμε τους παίκτες στους κενούς χώρους, που θα δημιουργηθούν μέσα από τη κίνηση των παικτών στο γήπεδο. Αυτά μπορώ να πω, και σε λίγες ημέρες θα αρχίσετε να βλέπετε το τρόπο δουλειάς μου...".

  -Μιλήσατε με τον Βλάνταν Ίβιτς; 

  "Μιλήσαμε, αλλά για λίγο διότι ήταν σε διακοπές όταν επικοινώνησα μαζί του".

  -Βρίσκεστε σε μια ομάδα που έχει στόχο το τίτλο και κανένας από τους προκατόχους σας τα τελευταία χρόνια δεν έχει μείνει πάνω από μια σεζόν...

  -"Ξέρω τι σημαίνει να παλεύεις για το πρωτάθλημα, το έχουμε κατακτήσει δυο φορές με την Παρτιζάν. Είμαι εδώ για να παλέψω για υψηλούς στόχους"

  -Ποιοι θα είναι μαζί σας στο προπονητικό τιμ; Τι γνωρίζετε για το πρωτάθλημα;

  -"Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα έχω τρεις ανθρώπους που θα έρθουν μαζί μου. Δυο βοηθούς και έναν υπεύθυνο φυσικής κατάστασης. Για το πρωτάθλημα έχω μελετήσει αρκετά αλλά πολλά θα γίνουν το προσεχές διάστημα. θα πρέπει να διαβάζουμε πάντα τον αντίπαλο για να ξέρουμε το τρόπο που θα τους αντιμετωπίσουμε". 

  -Πότε είδατε τον ΠΑΟΚ για πρώτη φορά από το γήπεδο;

  "Το 2011 η Παρτιζάν έδωσε φιλικό με τον ΠΑΟΚ αλλά δεν είχαν βρεθεί εδώ διότι ήμουν σε γήπεδο για να δω παιχνίδι αντιπάλου της Παρτιζάν. Δεν έχω δει παιχνίδι του ΠΑΟΚ από κοντά..."

  Photo Credits: Eurokinissi

 • "Εμφύλιος" στη Scuderia Toro Rosso

  "Εμφύλιος" στη Scuderia Toro Rosso

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: Πάνος Σεϊτανίδης | Ημερομηνία: 2017-06-22 16:05:25 | Πηγή: Sport24
  "Εμφύλιος" στη Scuderia Toro Rosso

  Ένταση υπάρχει μετά το Grand Prix Καναδά ανάμεσα στους οδηγούς της ιταλικής ομάδας, Daniil Kvyat και Carlos Sainz Jr.

  Share στο Facebook

  Λένε πως στη Formula 1, ο μεγαλύτερος αντίπαλος είναι πάντα ο teammate. Όχι μόνο επειδή η χρήση του ίδιου εξοπλισμού φέρνει άμεσες και ξεκάθαρες συγκρίσεις αλλά και λόγω των εσωτερικών ισορροπιών σε κάθε ομάδα, που συχνά οδηγούν σε εντάσεις.

  Όπως συνέβη τώρα στη Scuderia Toro Rosso. Οι Daniil Kvyat και Carlos Sainz δεν διάγουν και τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της συνεργασίας τους και όλα ξεκίνησαν στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Καναδά που έλαβε χώρα στο σιρκουί Gilles Villeneuve του Μοντρεάλ.

  Εκεί ο Ισπανός διαμαρτυρήθηκε μέσω team radio πως ο ομόσταβλός του δεν σεβόταν όσα είχαν συμφωνηθεί σχετικά με την προσπάθεια απόκτησης πλεονεκτήματος μέσω slipstreaming, τακτική συνηθισμένη σε σιρκουί με κομμάτια υψηλών ταχυτήτων όπου το προπορευόμενο μονοθέσιο ουσιαστικά επιτρέπει σε αυτό που ακολουθεί να καλύψει ένα κρίσιμο κομμάτι της πίστας με μειωμένες αεροδυναμικές αντιστάσεις, επιτυγχάνοντας καλύτερο χρόνο.

  Όμως ο Kvyat είχε εντελώς διαφορετική άποψη για όσα έγιναν, τονίζοντας πως έχουν μοιράσει τους αγώνες ώστε να βοηθάει εναλλάξ ο ένας τον άλλο και στον Καναδά ήταν δική του σειρά να επωφεληθεί.

  Ο Ρώσος είπε στο motorsport.com: "Συμπεριφερόταν λανθασμένα μετά τις κατατακτήριες. Αν δείτε τα δεδομένα της τηλεμετρίας, είχα μηδενικό πλεονέκτημα. Οι καλύτεροι χρόνοι μας έχουν την ίδια ακριβώς τελική ταχύτητα, την ίδια ταχύτητα στις ευθείες. Ακολουθούμε στρατηγική εναλλαγής θέσεων.

  Σε έναν αγώνα βγαίνω εγώ πίσω τους στις κατατακτήριες, στον επόμενο εκείνος. Όπως θα έπρεπε να συμβεί τώρα στο Μπακού αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας στις κατατακτήριες.

  Από τη δική μου πλευρά όλα είναι καθαρά και ξάστερα, σαν τον ουρανό. Αν έχει κάποιες ερωτήσεις για μένα, μπορεί να έρθει να μου μιλήσει. Αν είναι αρκετά γενναίος. Αν δεν είναι αρκετά γενναίος, θα έρθει να μιλήσει σε εσάς και θα συνεχίσει να στέλνει συνέχεια κρυφά μηνύματα με ΜΜΕ".

  Παρότι μετά τον αγώνα του Καναδά ο Sainz δήλωσε πως συζητήθηκαν τα προβλήματα και τα έχουν αφήσει πίσω, ίσως οι νέες δηλώσεις του Kvyat να του αλλάξουν άποψη.

  Photo credits: redbullcontentpool.com

 • Οι δράσεις για τον εορτασμό της Ολυμπιακής Ημέρας 2017

  Οι δράσεις για τον εορτασμό της Ολυμπιακής Ημέρας 2017

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: Sport24.gr | Ημερομηνία: 2017-06-22 16:05:25 | Πηγή: Sport24
  Οι δράσεις για τον εορτασμό της Ολυμπιακής Ημέρας 2017

  H ΕΟΕ ανακοίνωσε τις ώρες και τις ημερομηνίες των δράσεων για τον εορτασμό της Ολυμπιακής Ημέρας 2017, που θα πραγματοποιηθούν στις 23 Ιουνίου και στις 26 Ιουνίου.

  Share στο Facebook

  H Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε τις ώρες και τις ημερομηνίες των δράσεων για τον εορτασμό της Ολυμπιακής Ημέρας 2017, που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 23 Ιουνίου και τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου.

  Παρασκευή 23 Ιουνίου

  Αγώνας δρόμου SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον

  Παναθηναϊκό Στάδιο – Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

  Εκκίνηση 20:40

  Διοργανωτές: Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος – ΕΟΕ.

  COSMOGYM Festival & Contest

  Κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου «Γιώργος Στεφανόπουλος

  Ώρα 13:30 και 17:00

  Διοργανωτές: ΕΟΕ – Ελληνική Ομοσπονδία Γυμναστικής

  Αθλητικές και Πολιτιστικές δράσεις στην Αρχαία Ολυμπία στο κέντρο της πόλης Αρχαία Ολυμπία

  Ώρα 19:00 – 23:00

  Διοργανωτές: ΕΟΕ – ΕΘΝ.Ο.Α.

  Δράσεις Ολυμπισμού και Αθλητισμού με παιδιά και νέους στο Summer Camp του Κολυμβητικού Ομίλου Ιλισίων «Ποσειδώνας»

  Ιλίσια

  Ώρα 7:30- 15:00

  Διοργανωτές: ΕΟΕ – ΕΘΝ.Ο.Α.

  Δράσεις Ολυμπισμού και Αθλητισμού με παιδιά στο Summer Camp του Σωματείου «5 Κύκλοι»

  ΟΑΚΑ

  Ώρα 9:00 – 15:00

  Διοργανωτές: ΕΟΕ – ΕΘΝ.Ο.Α.

  Δράσεις σε βουνό και θάλασσα (αναρρίχηση, ορειβασία, κολύμβηση στη θάλασσα και beach handball) με παιδιά του Αθλητικού Συλλόγου «Όμιλος Φιλάθλων Νέας Ιωνίας»

  Πάρνηθα και Σχινιάς

  Ώρα 10:00- 15:00

  Διοργανωτές: ΕΟΕ – ΕΘΝ.Ο.Α

  Kids Olympics 2017 Αθλητικές δράσεις προσομοίωσης των Ολυμπιακών Αγώνων για παιδιά

  Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης

  Ώρα 10:00 – 15:00

  Διοργανωτές: Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης - ΕΟΕ

   

  Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017:

  Αθλητική και εικαστική δράση με παιδιά πρόσφυγες στο Σχιστό

  Σχιστό (Σκαραμαγκάς)

  Ώρα 17:30- 19:30

  Διοργανωτές: ΕΟΕ – ΕΘΝ.Ο.Α. - Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας.

 • LIVE: Ελλάδα-Τουρκία

  LIVE: Ελλάδα-Τουρκία

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-06-22 16:03:16 | Πηγή: Πρώτο Θέμα
  Η Εθνική ομάδα θέλει να γράψει ιστορία στην Πράγα και διεκδικεί κόντρα στην Τουρκία την πρόκριση της στις «4» καλύτερες ομάδες της ΕυρώπηςΈχοντας ήδη κάνει τη δική της υπέρβαση, η Εθνική ομάδα μπάσκετ γυναικών θέλει σήμερα να «σοκάρει» ευχάριστα για μια ακόμη φορά την μπασκετική κοινωνία της Ελλάδας (και όχι μόνο) αντιμετωπίζοντας την Τουρκία στον προημιτελικό του Ευρωμπάσκετ. Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το www.protothema.gr
  Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι! Aποστολή Ακολουθήστε μας στα
 • Ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα ο Κούγιας

  Ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα ο Κούγιας

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: Sport24.gr | Ημερομηνία: 2017-06-22 15:57:21 | Πηγή: Sport24
  Ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα ο Κούγιας

  Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, στην περιφερειακή οδό της Καλαμπάκας. Δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία κανενός εκ των επιβαινόντων στα οχήματα.

  Share στο Facebook

  Ένα σφοδρό τροχαίο ατύχημα συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιφερειακή οδό της Καλαμπάκας, την οδό Πίνδου στο ύψος των Γυμνασίων.

  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ιστοσελίδας tameteora.gr, δύο οχήματα με κατεύθυνση την έξοδο προς Τρίκαλα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά, με αποτέλεσμα το ένα εκ των δύο να πέσει στη συνέχεια πάνω σε κολώνα φωτεινού σηματοδότη. Ο οδηγός του οχήματος αυτού μάλιστα είναι ο γνωστός ποινικολόγος και μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας της Καλαμπάκας για τις πρώτες βοήθειες και παρέμεινε για λίγα λεπτά.

  Σύμφωνα με τις δηλώσεις του διευθυντή της πρωτοβάθμιας Μονάδας Υγείας της πόλης μας, Μάνθου Σκύφτα, η υγεία του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο και απλώς του έγιναν προληπτικές εξετάσεις. Κανένα πρόβλημα υγείας δεν αντιμετωπίζει και η οδηγός του άλλου οχήματος.

  Photo credits: Tameteora.gr

 • Μίχελ: "Μιλάμε με τον ατζέντη του Βιεϊρίνια"

  Μίχελ: "Μιλάμε με τον ατζέντη του Βιεϊρίνια"

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: Κώστας Πετρωτός | Ημερομηνία: 2017-06-22 15:57:21 | Πηγή: Sport24
  Μίχελ: "Μιλάμε με τον ατζέντη του Βιεϊρίνια"

  Ο Λούμπος Μίχελ αποκάλυψε τις επαφές με τον ατζέντη του Αντελίνο Βιεϊρίνια και τη δική του πρόταση στην διοίκηση που είναι η επιστροφή του Πορτογάλου στην Τούμπα. Ακόμη, εξήγησε γιατί δεν προχωρά η υπόθεση Εντόι και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει άμεσα τερματοφύλακα και έναν παίκτη για κάθε γραμμή.

  Share στο Facebook

  Οι τοποθετήσεις του Λούμπος Μίχελ ήταν αυτές που έκλεψαν την παράσταση στην διάρκεια της παρουσίασης του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς.

  Κι αυτό γιατί αναφέρθηκε στα καυτά μεταγραφικά ζητήματα του ΠΑΟΚ και αποκάλυψε τις επαφές και την εισήγησή του για την απόκτηση Βιεϊρίνια. Αναλυτικά, όσα είπε ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, που άφησε και αιχμές για την ελληνική διαιτησία.

  Αρχικά αναφέρθηκε στην επιλογή του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς: "Είναι καλό να ξεκινάει η σεζόν με μια συνέντευξη Τύπου για να ειπωθούν όλα όσα πρέπει. Τις τελευταίες ημέρες έχω δεχθεί δεκάδες ερωτήματα από πολλούς από εσάς (σ.σ. τους δημοσιογράφους) και ήρθε η ώρα αυτά να απαντηθούν...

  Δεν ήμασταν στην ίδια θέση με το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν και είχαμε προπονητή. Ακούστηκαν πολλά για το τρόπο με τον οποίο επιλέξαμε τον προπονητή μας. πολλές φήμες και πρέπει κάποια στιγμή όλα να ξεκαθαρίσουν.... Χρειάστηκε να αναζητήσουμε σε μια "δεξαμενή" 50-60 προπονητών, και ο Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς βρέθηκε από την πρώτη μέρα στη λίστα μας. Κάναμε τις κινήσεις που έπρεπε, καταλήξαμε σε τέσσερις προπονητές και από αυτούς επιλέξαμε τον Αλεξάνταρ. Είναι νεότερος από εμένα αλλά δεν είναι νέος στην προπονητική. Μετράει αρκετά χρόνια, έχει δουλέψει με επιτυχία στην Παρτιζάν αλλά και σε ομάδες της Κίνας, σε μεγάλες ομάδες, εκεί που διαχειρίστηκε μεγάλους παίκτες".

  -Γιατί ο Στανόγιεβιτς και όχι κάποιος άλλος; Και ειδικά ένας προπονητής που επέλεξε σε μια σημαντική στιγμή της καριέρας του να φύγει για την Κίνα;

  "Ο ΠΑΟΚ, με τον Βλάνταν Ίβιτς στο τιμόνι του, έκανε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις για να χτίσει μια ομάδα. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε καλό επίπεδο. Με εξαίρεση τη θέση του τερματοφύλακα, θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε την σεζόν με το ρόστερ που έχουμε. Αυτό που επιθυμούμε είναι να βελτιωθούμε σε συγκεκριμένους τομείς, να προσθέσουμε πράγματα. Επιλέξαμε τον Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς διότι είναι εκείνος που μπορεί να δώσει συνέχεια σε αυτό που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι. Έχει την ίδια φιλοσοφία, προέρχεται από την ίδια χώρα με τον Ίβιτς. Είναι ένας προπονητής που έχει δουλέψει σε υψηλό επίπεδο".

  -Στις επαφές που κάνατε μέχρι να φτάσετε στον κ. Στανόγιεβιτς, υπήρχαν προπονητές που δεν ήθελαν να δουλέψουν στην Ελλάδα;

  "Είναι αλήθεια ότι η φήμη της χώρας δεν είναι η καλύτερη δυνατή και αυτό ισχύει και για τους προπονητές και για τους παίκτες. Όλοι όσοι είναι σε καλύτερα πρωταθλήματα ψάχνουν κάθε λεπτομέρεια, ρωτάνε για να δουν όσα συμβαίνουν σε επίπεδο οργάνωσης της λίγκας, της ομοσπονδίας.... Ακόμα και σήμερα πήρα μήνυμα από τερματοφύλακα που προτιμά να πάει στην Championship από το να βρεθεί στην Ελλάδα..."

  -Για τρίτη σεζόν ο ΠΑΟΚ αλλάζει σύστημα. Αυτό δεν είναι κάτι που επηρεάζει και τις μεταγραφές και τον τρόπο δουλειάς;

  "Υπάρχουν αρκετοί παίκτες στο ρόστερ μας που μπορούν να παίξουμε σε δυο και τρεις θέσεις όπως ο Μπίσεσβαρ, ο Ουάρντα και ο Τζάλμα. Υπάρχουν παίκτες όπως ο Ζάιρο, που έχει δείξει την αξία του στην Σλοβακία και στα Γιάννενα έκανε καλό πρωτάθλημα. Θα είναι μαζί μας για να δούμε αν μπορεί να μας βοηθήσει. Αυτή τη στιγμή, σε επίπεδο μεταγραφών, μας ενδιαφέρει το θέμα του γκολκίπερ λόγω του τραυματισμού του Γλύκου. Θέλω να πιστεύω οτι μέχρι τις 15 Ιουλίου θα είμαστε έτοιμοι σε επίπεδο ρόστερ".

  -Για ποιο λόγο δεν έμεινε ο Βλάνταν Ίβιτς;

  "Γράφτηκαν πολλά, ειπώθηκαν πολλά... Είμαι εκείνος που πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό για να μείνει ο Βλάνταν και δεν έχω πρόβλημα να το πω δίπλα στο νέο τεχνικό. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Κάποια στιγμή όλοι λαμβάνουμε μια απόφαση και μένουμε σε αυτή. Ο Βλάνταν πήρε την απόφασή του. Πρέπει να καταλάβουμε ότι κάποια πράγματα είναι έτσι. Κάποιος φεύγεις, κάποιος άλλος έρχεται. Συνεχίζουμε. Υπάρχουν λόγοι από τη δική μας πλευρά και υπάρχουν λόγοι και από την πλευρά του Βλάνταν. Θέλω να πιστεύω ότι θα αποκτήσω καλή σχέση με τον Αλεξάνταρ όπως είχα και με τον Βλάνταν, που χθες βρέθηκε στο γραφείο μου...".

  -Είναι στόχος του ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια;

  "Είχα επαφή με τον ατζέντη του. τα οικονομικά είναι στο τραπέζι. Μίλησα και με τον ιδιοκτήτη, να αναλύσουμε την συγκεκριμένη υπόθεση και να δούμε τι θα κάνουμε. Σε κάθε μεταγραφή υπάρχουν δυο πλευρές. Η μια είναι το οικονομικό και η άλλη το αγωνιστικό. Το πρόβλημά μας στην Ελλάδα δεν είναι άλλο από το θέμα της φορολογίας σε σχέση, για παράδειγμα, με την Τουρκία. Ο Βιεϊρίνια έχει θέση στον ΠΑΟΚ και μπορεί να προσφέρει στην ομάδα, όπως έχει προσφέρει και στο παρελθόν. Η αλήθεια είναι ότι εμείς θέλουμε να δίνουμε λεφτά στα συμβόλαια και όχι σε ομάδες. Η δική μου εισήγηση είναι να πάρουμε τον παίκτη. Εγώ είμαι ο τεχνικός διευθυντής. Το λόγο θα έχει και ο οικονομικός διευθυντής, η διοίκηση"

  -Η εισήγηση για τον Βιεϊρίνια είναι για τη θέση του εξτρέμ ή του μπακ;

  Ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει στο γήπεδο ο Βιεϊρίνια. Μπορεί να παίξει σε δυο και τρεις θέσεις. Ας μη πούμε τίποτε άλλο για αυτό τον παίκτη".

  -Ποιο ήταν το μεταγραφικό πλάνο που είχατε μέχρι την λύση της συνεργασίας με τον Βλάνταν Ίβιτς;

  "Ο Αλεξάνταρ ξέρει που έχει έρθει. Ξέρει τις απαιτήσεις, ξέρει ότι τα αποτελέσματα είναι εκείνα που δίνουν... δίκιο στη δουλειά ενός προπονητή και όταν δεν έρχονται αυτά, αρχίζουν οι ερωτήσεις. Όσο για τις μεταγραφές... η δουλειά του τμήματος σκάουτινγκ δεν σταματάει. Ξέραμε τις ανάγκες μας, όπως για παράδειγμα αυτή στο αριστερό άκρο, εκεί που θέλαμε να έχουμε έναν παίκτη ως "ανταγωνιστεί" τον Λέοβατς, και έτσι ήρθε ο Λεβέκ. Κάποια στιγμή σταματήσαμε λόγω της λύσης της συνεργασίας με τον Ίβιτς και τώρα ξεκινήσαμε και πάλι με τον Στανόγεβιτς. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε ένα παίκτη σε κάθε γραμμή. Έναν βασικό σε κάθε γραμμή, παίκτη που θα έρθει για να κάνει την διαφορά".

  -Όσον αφορά το νέο σύστημα, αυτό ανοίγει το δρόμο για την επανεξέταση της περίπτωσης του Φακούντο Περέιρα;

  "Όσο για τον Φακούντο Περέιρα, ο ποδοσφαιριστής δεν καλύπτει αυτά που θέλει ο προπονητής σε επίπεδο ενέργειας μέσα στο γήπεδο. Ο προπονητής θέλει έναν πιο δυνατό παίκτη και ψάχνουμε για επιθετικό με αυτό το χαρακτηριστικό"

  -Ο ΠΑΟΚ ψάχνει δυο τερματοφύλακες;

  "Τώρα ψάχνουμε για Νο1 τερματοφύλακα. Αυτό μας ενδιαφέρει. Το ποιος θα είναι αυτός θα παίξει ρόλο στο τι θα κάνουμε... Όσο για τον Σιαμπάνη, έχει όρο να πάρει κάποια παιχνίδια συμμετοχής. Θα δούμε τι θα κάνουμε...".

  -Τι συμβαίνει με τους Εντόι, Τσίμιροτ και Λέοβατς;

  -"Ο Εντόι είναι από τους παίκτες που ο Τύπος μας... πιέζει να τον αποκτήσουμε. Ταίριαζε στο σύστημα του Ίβιτς όταν παίζει με τρεις στη μεσαία γραμμή, όπως και η Ανζέ, ώστε να αντικαταστήσει τον Τσίμιροτ. Επίσημα δεν έχουμε πρόταση για κάποιον παίκτη. Πρόταση που να μας ικανοποιεί. Δε θέλω να πουλήσουμε πολλούς παίκτες διότι αυτό θα μας δώσει το πλεονέκτημα της ομοιογένειας. Κι αυτό ήταν ένα προβλημα του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια".

  -Πόσο επηρεάζει την ομάδα η τιμωρία της έδρας;

  "Είναι κάτι έξω από τις αρμοδιότητές μου, καθώς είμαι ο τεχνικός διευθυντής. Σίγουρα δεν είναι καλό για κανέναν, αλλά αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα. Δεν είμαστε τύποι που θα κλάψουν για αυτό που έγινε, αλλά οι μαχητές που θα παλέψουν ανάλογα με τις συνθήκες που υπάρχουν. Θεωρώ ότι είναι μια βαριά τιμωρία που προσβάλλει και τα οικονομικά αλλά και την εικόνα του συλλόγου. Υπάρχουν πολλά είδη αποφάσεων αλλά δεν καταλαβαίνω ποιον εξυπηρετεί το να γίνονται παιχνίδια χωρίς κόσμο....".

  -Η διαιτησία θα αλλάξει προς το καλύτερο τη νέα σεζόν;

  "Έχω ένα όνειρο. Ελπίζω στο ελληνικό πρωτάθλημα θα έρθει η μέρα που δε θα μιλάμε για τους διαιτητές... Δε θέλω να πω κάτι άλλο, διότι μπορεί να έρθει κάποια τιμωρία. Όλο το τελευταίο διάστημα, όταν μιλάω εγώ στους διαιτητές, μαθαίνονται και καταγράφονται όλα, ενώ όταν μιλάνε οι άλλοι, κανείς δεν τους ακούει. Είμαι ο βασιλιάς των ποινών και βλέπω ότι στους παράγοντες του ΠΑΟΚ έρχονται πιο εύκολα οι κλήσεις σε απολογία".

  Photo Credits: Eurokinissi

 • Σκαρτάδος: "Ούτε ιερό ούτε όσιο όσοι τιμώρησαν τον ΠΑΟΚ"

  Σκαρτάδος: "Ούτε ιερό ούτε όσιο όσοι τιμώρησαν τον ΠΑΟΚ"

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: Sport24.gr | Ημερομηνία: 2017-06-22 15:57:21 | Πηγή: Sport24
  Σκαρτάδος: "Ούτε ιερό ούτε όσιο όσοι τιμώρησαν τον ΠΑΟΚ"

  Ο Γιώργος Σκαρτάδος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και επιτέθηκε σε αυτούς που αποφάσισαν την διατήρηση της τιμωρίας του ΠΑΟΚ με επτά αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ενώ αναφέρθηκε και στα μετεγγραφικά.

  Share στο Facebook

  Ο Γιώργος Σκαρτάδος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena fm" για την διατήρηση της τιμωρίας των επτά αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών του ΠΑΟΚ και του προστίμου, τονίζοντας μεταξύ άλλων: "Αυτοί οι άνθρωποι που αποφάσισαν να παραμείνουν οι 7 αγωνιστικές της ποινής για τον ΠΑΟΚ, δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο.

  Τώρα που ο ΠΑΟΚ παίρνει τα πάνω του, προσπαθούν ξεκάθαρα με κάθε τρόπο να τον μειώσουν, είτε με ποινές είτε με δημοσιεύματα κατά του μεγαλομετόχου. Δε θα πετύχουν τίποτα. Φέτος ο ΠΑΟΚ θα προστατεύεται και εξωαγωνιστικά. Παράδειγμα οι διαιτησίες, ένα κομμάτι που ο ΠΑΟΚ υπέφερε πολλά χρόνια, που διορθώνονται.

  Πρέπει οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε αυτά τα 7 ματς να αντικαταστήσουν τον κόσμο, να μπαίνουν μέσα στο γήπεδο και να σκέφτονται ότι  μέσα έχει 30.000.

  Ο ΠΑΟΚ με τους παίκτες  που έχει μπορεί να νικήσει τον καθένα. Με κάποιες κινήσεις πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για το πρωτάθλημα. Θα είναι το μεγάλο φαβορί. Πιστεύω ότι θα γίνουν σημαντικές μεταγραφές".

  Από 'κει και πέρα, ο παλαίμαχος άσος ανέφερε για τη μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας: "Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο τερματοφύλακας, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Γλύκου. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, αλλά σίγουρα θα κάνουν και μεταγραφές.

  Σίγουρα έναν στόπερ, οποίος θα ξέρει και μπάλα, και ακόμα ένας επιθετικός δίπλα στον Πρίγιοβιτς. Στα πλάγια  της επίθεση είμαστε εντάξει. Έχουμε Ενρίκε, Κάμπος μπορεί μέχρι και ο Μάτος να παίξει εκεί και να βάλει άλλο δεξί μπακ.

  Σκαρτάδος τώρα δεν υπάρχει. Μακάρι να γεννιόμουν τώρα. Ο Σάκχοφ μπορεί να κάνει 8-9 γκολ τη χρονιά. Και ο Μπίσεσβαρ μπορεί να βάλει κάποια γκολ".

  Photo Credits: Eurokinissi

 • Antetokounbros OAKA: Ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσης των Free Pass

  Antetokounbros OAKA: Ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσης των Free Pass

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-06-22 15:55:09 | Πηγή: Πρώτο Θέμα
  Το Eurohoops.net ανακοινώνει τον ακριβή τρόπο διάθεσης των Free Pass για τα Antetokounbros της Κυριακής! Τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά Παρασκευή, Σάββατο και την Κυριακή, αν χρειαστεί!Ένα ακόμα μαγικό απόγευμα πλησιάζει! Τα Antetokounbros Events που διοργανώνονται για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι από το Eurohoops.net έρχονται στην Αθήνα την Κυριακή 25 Ιούνη! Στις 19.00 το απόγευμα, στο ΟΑΚΑ (CosmoteSport4)!

  Μια ακόμα γιορτή του μπάσκετ με την ομάδα των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο να φιλοξενεί την θρυλική εθνική ομάδα που κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ το 2005 και το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2006. Την τελευταία ομάδα που έχει νικήσει τους Αμερικανούς!

  Ανακοίνωση διάθεσης Free Pass για την εξυπηρέτηση του κόσμου
  To Eurohoops.net ανακοινώνει πως η είσοδος του κόσμου στο ΟΑΚΑ θα γίνει με δωρεάν πάσο (Free Pass) το οποίο θα είναι βραχιολάκι για το χέρι! Ο κόσμος θα μπορεί να τα βρει στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Με αυτό τον τρόπο και με τα Free Pass – βραχιολάκια να είναι χωρισμένα σε χρωματικές ενότητες, θα μπορεί να υπάρχει σωστή ροή στην είσοδο του κόσμου στο γήπεδο από όλες τις θύρες.

  Τα εκδοτήρια θα είναι στη διάθεση του κόσμου που θέλει να παραλάβει δωρεάν πάσο την Παρασκευή και το Σάββατο. Αν και εφόσον δεν εξαντληθούν, τότε θα ανοίξουν και την Κυριακή, ημέρα της μεγάλης γιορτής.

  ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 4 ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Η ΑΡΙΘΜΟ ΑΜΚΑ (αναφέρεται στο βιβλιάριο υγείας).

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

  Τα εκδοτήρια στο πάρκινγκ P5 (του Παναθηναϊκού) από την πλευρά της Σπύρου Λούη και τα εκδοτήρια προς τον Σταθμό Ειρήνης (στάση ΗΣΑΠ) θα είναι ανοιχτά από τις 16.00 μέχρι τις 20.00. Επαναλαμβάνουμε πως το κάθε άτομο έχει δικαίωμα να παίρνει μέχρι και 4 Free Pass (βραχιολάκια) με την επίδειξη της ταυτότητάς του ή του αριθμού ΑΜΚΑ.

  Αν μιλάμε για οικογένειες με περισσότερα μέλη από 4 ή για παρέες με περισσότερα μέλη από 4, τότε πρέπει να πάτε παρέα στα εκδοτήρια τόσα άτομα, ώστε ο καθένας να μπορεί να προμηθευτεί από 4 πάσα και να καλύψετε τις ανάγκες σας.

  ΣΑΒΒΑΤΟ

  Τα εκδοτήρια στο πάρκινγκ P5 (του Παναθηναϊκού) από την πλευρά της Σπύρου Λούη και τα εκδοτήρια προς τον Σταθμό Ειρήνης (στάση ΗΣΑΠ) θα είναι ανοιχτά από τις 11.00 μέχρι τις 15.00. Επαναλαμβάνουμε πως το κάθε άτομο έχει δικαίωμα να παίρνει μέχρι και 4 Free Pass (βραχιολάκια) με την επίδειξη της ταυτότητάς του ή του αριθμού ΑΜΚΑ.

  Αν μιλάμε για οικογένειες με περισσότερα μέλη από 4 ή για παρέες με περισσότερα μέλη από 4, τότε πρέπει να πάτε παρέα στα εκδοτήρια τόσα άτομα, ώστε ο καθένας να μπορεί να προμηθευτεί από 4 πάσα και να καλύψετε τις ανάγκες σας.

  Σας παρακαλούμε να ζητήσετε και να προμηθευτείτε τον ακριβή αριθμό Free Pass που χρειάζεστε και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση περισσότερα, γιατί αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα και ενδεχομένως θα στερήσει από συνανθρώπους μας την δυνατότητα να απολαύσουν το Event της Κυριακής.

  Αν χρειαστεί, τα εκδοτήρια θα ανοίξουν και την Κυριακή 25 Ιούνη και θα είναι στη διάθεση του κόσμου, μέχρι αυτά να εξαντληθούν. Πάμε όλοι μαζί, να γίνουμε κοινωνοί σε μια ιστορική γιορτή!
  Πηγή: eurohoops.net/el Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι! Aποστολή Ακολουθήστε μας στα
 • Οικογενειακές διακοπές στη Σαντορίνη για τον Γκιστ (video)

  Οικογενειακές διακοπές στη Σαντορίνη για τον Γκιστ (video)

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-06-22 15:55:09 | Πηγή: Πρώτο Θέμα
  Τις διακοπές του στην Ελλάδα συνεχίζει ο Τζέιμς Γκιστ με τον 30άχρονο φόργουορντ/σεντερ να είναι πλέον στη Σαντορίνη μαζί με την κόρη τουΑναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, στον οποίο είναι από το 2012. Όσον αφορά στην ξεκούρασή του μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης της Stoiximan.gr Basket League και πριν από την έναρξη της επόμενης σεζόν, ο Γκιστ φανερώνει εκ νέου τη λατρεία του για τη χώρα μας προτιμώντας τουριστικούς προορισμούς εντός των συνόρων της Ελλάδας. Παρακάτω η νεότερη ανάρτησή του στο Instagram με θέμα τις διακοπές του:


  A post shared by James Gist III (@gistopoulous14) on Jun 22, 2017 at 2:45am PDT  Πηγή: eurohoops.net/el Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι! Aποστολή Ακολουθήστε μας στα
 • Ολυμπιακός: «Όλοι μαζί μια γρο8ιά» και τη νέα χρονιά

  Ολυμπιακός: «Όλοι μαζί μια γρο8ιά» και τη νέα χρονιά

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-06-22 15:55:09 | Πηγή: Πρώτο Θέμα
  Μ' αυτό το σλόγκαν , ο Ολυμπιακός παρουσίασε τα φετινά διαρκείας του - Μειωμένες τιμές, μεγαλύτερη ενίσχυση στον Ερασιτέχνη και παρουσίαση του τμήματος ΧάντμπολΑντιλαμβανόμενος την δύσκολη οικονομική εποχή που πλήττει την κοινωνία, ο Ολυμπιακός παρουσίασε εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2017-2018, στη συνέντευξη Τύπου του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

  Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν μότο «Όλοι μαζί μία γρο8ιά». Σαφώς με το «8» αντί του «θ» θέλουν να τονίσουν ότι μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του 8ου φετινού πρωταθλήματος.

  Κατά την παρουσίαση, λοιπόν, έγινε γνωστό πως θα υπάρξει νέα μείωση στις τιμές όλων των εισιτηρίων, εκτός αυτών των συνδεσμιακών πακέτων, που θα υπάρξει μία μικρή αύξηση.

  Συγκεκριμένα, οι τιμές τους θα είναι 110 ευρώ, +50 ευρώ που είναι για την αγορά της Κάρτας Μέλους. 

  Σημαντική είναι η απόφαση να ενισχυθεί ο Ερασιτέχνης με περισσότερα χρήματα. Από αυτά τα 160 ευρώ συνολικά που κοστίζει σε κάθε άτομο το εισιτήριο, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός θα λαμβάνει τα 100!

  Επίσης, η τιμή της Κάρτας Μέλους παραμένει στα 50 ευρώ, με την οποία ο κάθε κάτοχος θα παρακολουθεί ελεύθερα τα ματς των ομάδων του Ερασιτέχνη. Από φέτος, δε, σε αυτήν την κατηγορία προστίθεται και το βόλεϊ Ανδρών, ενώ έγινε η παρουσίαση και του τμήματος Χάντμπολ. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που έγινε αναφορά στο νεοσύστατο τμήμα.
  Πηγή:www.gazzetta.gr


  Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι! Aποστολή Ακολουθήστε μας στα
 • LIVE: Ελλάδα-Τουρκία (16:00, ΕΡΤ1)

  LIVE: Ελλάδα-Τουρκία (16:00, ΕΡΤ1)

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-06-22 15:55:09 | Πηγή: Πρώτο Θέμα
  Η Εθνική ομάδα θέλει να γράψει ιστορία στην Πράγα και διεκδικεί κόντρα στην Τουρκία την πρόκριση της στις «4» καλύτερες ομάδες της ΕυρώπηςΈχοντας ήδη κάνει τη δική της υπέρβαση, η Εθνική ομάδα μπάσκετ γυναικών θέλει σήμερα να «σοκάρει» ευχάριστα για μια ακόμη φορά την μπασκετική κοινωνία της Ελλάδας (και όχι μόνο).

  Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει στις 16:00 την Τουρκία στον πρώτο προημιτελικό του Ευρωμπάσκετ γυναικών που διεξάγεται στην Πράγα με στόχο τη νίκη που θα τη φέρει για πρώτη φορά στην ιστορία της στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

  Έχοντας ήδη κερδίσει την (κάτοχο του τίτλου) Σερβία, αλλά και το θηρίο που λέγεται Ρωσία, τα κορίτσια του Κώστα Κεραμιδά λογικό είναι να πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και κόντρα σε μια παραδοσιακή δύναμη όπως είναι η Τουρκία.

  Στα χαρτιά οι Τουρκάλες είναι το φαβορί, αλλά κόντρα σ’ αυτήν την Ελλάδα είναι ξεκάθαρο πως αν δεν παίξεις καλά θα το πληρώσεις.

  Σε περίπτωση πρόκρισης στα ημιτελικά, η Εθνική θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Γαλλία – Σλοβακία, ενώ αν ηττηθεί, θα δώσει αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8. Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι! Aποστολή Ακολουθήστε μας στα
 • Στανόγεβιτς για ενίσχυση και πρωτάθλημα:

  Στανόγεβιτς για ενίσχυση και πρωτάθλημα: "Αυτόν θέλουμε να πάρουμε"!

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: kinigoskylo | Ημερομηνία: 2017-06-22 15:55:06 | Πηγή: Sport Dog

  Μετά τον Μίχελ, ο Σέρβος προπονητής πήρε τον λόγο στη συνέντευξη Τύπου και μεταξύ άλλων σχολίασε ότι η περσινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ ήταν πετυχημένη, προφανώς λόγω της κατάκτησης του Κυπέλλου, αλλά και ότι δεν σκοπεύει να αλλάξει πολλά από αυτά που κάνει η ομάδα...

  Επίσης, ότι η ομάδα του θα πάρει οπωσδήποτε έναν τερματοφύλακα, αλλά και έναν σέντερ φορ!

  Από την πλευρά του ο κόουτς του ΠΑΟΚ τόνισε αρχικά ότι: «Δεν θέλω να μιλήσω πολύ εγώ για τον εαυτό μου, έχετε δει τις απαραίτητες πληροφορίες. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία με την Παρτιζάν και ξέρω τι σημαίνει να δουλεύεις σε έναν σύλλογο με μεγάλες απαιτήσεις. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να βοηθήσω την ομάδα να γίνει καλύτερη, θεωρώ ότι μπορώ να τα καταφέρω».

  Σχετικά με την επιλογή του στο σύστημα 4-4-2 κι αν οι παίκτες προσαρμόζονται στο σύστημα ή συμβαίνει το αντίθετο: «Δεν πιστεύω στα συστήματα, είναι μία κουβέντα από το παρελθόν στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Δεν είναι το σύστημα, αλλά οι παίκτες και οι θεσεις που θες να τους χρησιμοποιήσεις. Μπορείς να παίξεις με πολλούς τρόπους. Σίγουρα στην αρχή θα προσπαθήσω να παίξω με 2 επιθετικούς, εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιήσω το 3-4-3. Όλα εξαρτώνται και από τον αντίπαλο και τις συνθήκες. Δε θα προσαρμοστούν οι παίκτες σε εμένα, αλλά εγώ στους ποδοσφαιριστές. Το επόμενο διάστημα θα καταλάβετε το στυλ μου. Σίγουρα μου αρέσει το επιθετικό στυλ ποδοσφαίρου. Μπορεί ανάλογα με τον αντίπαλο να παίζουμε διαφορετικά στην άμυνα, είναι κάτι που θα το δούμε».

  Σχετικά με τους λόγους που επέλεξε να πάει στην Κίνα μετά από τις πετυχημένες χρονιές στην Παρτιζάν: «Ήμουν στην Παρτιζάν σε μια καλή περίοδο, στο τέλος έφυγα και επέλεξα να πάω στην Κίνα γιατί είναι μια χώρα που είχε διαρκεί ανάπτυξη στο ποδόσφαιρο πέρα από τα οικονομικά οφέλη, αλλά και μπορούσες να συνεργαστείς με μεγάλους παίκτες και προπονητές. Το κίνητρο μου είναι να πετύχω στην Ευρώπη και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ σήμερα θέλω να πετύχουμε πράγματα με την ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος από το ρόστερ που έχουμε, δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να σας πω τώρα τι χρειάζεται. Είμαι εδώ για να δείξω την αξία μου, έχω ότι χρειάζομαι, σίγουρα στο ποδόσφαιρο χρειάζονται προσθήκες για να τα πας καλύτερα, στο επόμενο διάστημα θα δείτε τι ακριβώς αλλαγές θα γίνουν».

  Για τους στόχους της ομάδας: «Πρώτα από όλα, την περασμένη σεζόν ήταν πετυχημένη για τον ΠΑΟΚ. Θέλω φέτος να τα πάμε ακόμα καλύτερα και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι λίγα τα πράγματα που θέλω να αλλάξω σε σχέση με πέρυσι. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να δώσεις υποσχέσεις. Θα δείτε το τρόπο δουλειάς μου, θέλω να πετύχουμε περισσότερα πράγματα σε σχέση με πέρυσι, αν δεν γίνει τότε δεν θα μπορούμε να μιλάμε για πετυχημένη χρονιά».

  Για τις προσθήκες που χρειάζεται η ομάδα: «Προτεραιότητα μας είναι να βρούμε έναν τερματοφύλακα, ίσως χρειαστούμε έναν ακόμα καθαρόαιμο στράικερ, έχω εικόνα για την αξία του ρόστερ. Σίγουρα είναι διαφορετικά να τον βλέπεις στην τηλεόραση, μετά από μια εβδομάδα προπονήσεων θα έχω ξεκάθαρη εικόνα για το τι χρειαζόμαστε».

  Για το αν έχει μιλήσει με τον Ίβιτς για την ομάδα: «Φυσικά, πήρα τηλέφωνο τον Ίβιτς επειδή είμαστε φίλοι. Μετά από όσα έγιναν με την ομάδα δεν ήθελα να του κάνω πολλές ερωτήσεις. Απλά είμαστε φίλοι, τον πήρα τηλέφωνο και ήθελα να του εκφράσω τον σεβασμό μου για αυτό που έκανε εδώ. Έχουμε μέρες να μιλήσουμε και θα γίνει».

  Σχετικά με το αν τέθηκαν από τον ΠΑΟΚ συγκεκριμένοι στόχοι όταν υπέγραψε στον Δικέφαλο: «Πρώτος στόχος είναι να κάνουμε κάτι καλύτερο από πέρυσι. Εγώ προσωπικά θέλω να κάνουμε κάτι καλύτερο στην Ευρώπη, να πάμε ένα βήμα παραπάνω συγκριτικά με πέρυσι. Ακόμα θέλω να παίξει ο ΠΑΟΚ το δικό μου στυλ ποδοσφαίρου. Για τους στόχους του κλαμπ πρέπει να μιλήσει ο τεχνικός διευθυντής».

  Σχετικά με το αν είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στην πίεση της κατάκτησης του πρωταθλήματος, είπε: «Ήμουν δύο φορές πρωταθλητής στη χώρα μου και ξέρω τι θέλει η μάχη για το πρωτάθλημα, ξέρω αυτή την πίεση που υπάρχει. Είναι λογικό στον ΠΑΟΚ αυτός να είναι ο στόχος. Στα 4 χρόνια μου στην Κίνα ανέλαβα από μία ομάδα στην τελευταία θέση, την πήγα στην 5η κι είχα πρόταση από την καλύτερη ομάδα στην Κίνα, με την οποία αγωνίστηκα στο Champions League της Ασίας. Σε όλες τις ομάδες μου έμεινα για παραπάνω από έναν χρόνο και σχεδόν για όσο διάστημα είχα υπογράψει. Ευελπιστώ να μείνω στον ΠΑΟΚ ως τη λήξη του συμβολαίου μου, θα παλέψω για αυτό. Είμαι έτοιμος να παλέψω για το πρωτάθλημα, να αντέξω αυτή την πίεση».

  Σχετικά με τους συνεργάτες που θα έχει μαζί του στον πάγκο: «Θα μιλήσουμε για το τιμ μου με ονόματα αργότερα με λεπτομέρειες, τις επόμενες 1-2 ημέρες. Τώρα έχω έναν βοηθό στη φυσική κατάσταση και δύο ακόμα βοηθοί μαζί με ανθρώπους που δούλευαν ήδη στην ομάδα. Έχω δει πολλά βίντεο από το ελληνικό πρωτάθλημα, πολλά στατιστικά, ξέρω πως παίζουν οι περισσότεροι αντίπαλοι μας. Γνωρίζουμε τις ομάδες και τα συστήματα που χρησιμοποιούν. Για μένα ο κάθε αντίπαλος είναι σημαντικός γιατί πολλές φορές χρειάζεται να προσαρμοστείς στον αντίπαλο σου. Ξέρω τα πάντα για τη λίγκα».

 • ΦΟΒΕΡΗ γκολάρα στο MLS! (BINTEO)

  ΦΟΒΕΡΗ γκολάρα στο MLS! (BINTEO)

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: boxer | Ημερομηνία: 2017-06-22 15:55:06 | Πηγή: Sport Dog

  Δείτε το κοντρόλ και το πλασέ που έκανε στην κίνηση!

 • Τρέχουν οι εξελίξεις:

  Τρέχουν οι εξελίξεις: "Συμφωνία με Παναθηναϊκό στο 1,4 εκ. ευρώ"!

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: kinigoskylo | Ημερομηνία: 2017-06-22 15:55:06 | Πηγή: Sport Dog

  Σύμφωνα με το τουρκικό ajansspor.com, οι άνθρωποι της Μπεσίκτας έφτασαν σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για την πώληση του Μολέδο, έναντι του ποσού του 1,4 εκ. ευρώ!

  Από το "τριφύλλι" πάντως έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν συζητάνε για ποσό κάτω από τα 2,5 - 3 εκ. ευρώ, για την παραχώρηση του παίκτη...

 • Οι 12+1 “θρύλοι” του Ολυμπιακού!

  Οι 12+1 “θρύλοι” του Ολυμπιακού!

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-06-22 15:46:07 | Πηγή: Πρώτο Θέμα
  Πρίντεζης και Μάντζαρης ανανέωσαν για άλλα τρία χρόνια την συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό και οι δεσμοί που τους ενώνουν με τους “ερυθρόλευκους” φιλάθλους γιγαντώθηκαν ακόμα περισσότερο, όντας πλέον αμφότεροι ανάμεσα στους παίκτες με την μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής στο Μεγάλο Λιμάνι.Οι 12+1 “θρύλοι” του Ολυμπιακού! Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι! Aποστολή Ακολουθήστε μας στα
 • Ανανέωσε με Brisbane Roar ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

  Ανανέωσε με Brisbane Roar ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-06-22 15:46:07 | Πηγή: Πρώτο Θέμα
  Και την επόμενη σεζόν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της ΑυστραλίαςΗ Brisbane Roar ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της τόσο με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο όσο και με τον τερματοφύλακα Michael Theo.

  Για το ότι ο Παπαδόπουλος θα συνεχίσει να φοράει την πορτοκαλί φανέλα, ο Τζον Αλοΐζι είπε:

  «Ο Αβραάμ είναι ένας φανταστικός παίκτης, ο οποίος από την πρώτη μέρα προσαρμόστηκε στην κουλτούρα και στο στιλ παιχνιδιού μας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είναι ενισχύσει την ήδη δυνατή αμυντική μας γραμμή. Είναι ένας ηγέτης που θα προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία στις αμυντικές μας επιλογές τη σεζόν 2017-2018».

  GREAT NEWS | Key defensive duo Papadopoulos & Theo sign on for the @ALeague 2017/18 season! #FeelTheRoar

  Details➡️ https://t.co/O6BY2eT7XX pic.twitter.com/z1rUPunHr0

  — Brisbane Roar (@brisbaneroar) 22 June 2017


  Πηγή:www.gazzetta.gr

  Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι! Aποστολή Ακολουθήστε μας στα
 • Παπαδόπουλος και Βασιλόπουλος για το θρίαμβο του 1987 (video)

  Παπαδόπουλος και Βασιλόπουλος για το θρίαμβο του 1987 (video)

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-06-22 15:46:07 | Πηγή: Πρώτο Θέμα
  Με τους αναγνώστες του Eurohoops μοιράστηκαν τις αναμνήσεις τους από το 1987 ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος.Ο 33άχρονος φόργουορντ ήταν μόλις τριών ετών, όταν η Ελλάδα κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ το 1987, αλλά μετά τη συμμετοχή του στο πρώτο μισό των Antetokounbros 2017 εξήγησε: “Ήμουν πάρα πολύ μικρός, η επιτυχία ήταν η αρχή, για να ασχοληθεί τόσο πολύ με το άθλημα η Ελλάδα και να αγαπήσουμε το μπάσκετ. Ήταν απίστευτα σημαντικό για την εξέλιξη του μπάσκετ. Εύχομαι να συνεχιστεί”.

  Στην κάμερα του Eurohoops, ο 37χρονος Παπαδόπουλος θυμήθηκε την αντίδραση των κατοίκων του ποντιακού χωριού του δηλώνοντας: “Ήμουν με τους γονείς μου στη Σοβιετική Ένωση. Υποστήριζα την Ελλάδα. Μετά τη νίκη βγήκε όλο το χωριό και πανηγύριζε. Με επηρέασε να παίξω μπάσκετ. Είναι καλό πού συνεχίσαμε και εμείς τις επιτυχίες. Ελπίζω πως οι πιτσιρικάδες θα ακολουθήσουν το δικό μας και το δικό τους δρόμο”.

  Εν τέλει, τα δύο μέλη της “χρυσής” Εθνικής του 2005 μίλησαν με ιδιαίτερο πάθος για τη συμμετοχή τους στο δεύτερο μισό των φετινών Antetokounbros, event που θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (25/6, 19:00, Cosmote Sport 4) στο ΟΑΚΑ. Αναρωτήθηκαν, μάλιστα, ποιος θα αναλάβει το μαρκάρισμά τους…
  Πηγή: eurohoops.net/el Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι! Aποστολή Ακολουθήστε μας στα
 • Λάθος στη μετάφραση; Στανόγεβιτς:

  Λάθος στη μετάφραση; Στανόγεβιτς: "Πετυχημένη η περσινή σεζόν" - "Δεν θα αλλάξω πολλά"!

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: kinigoskylo | Ημερομηνία: 2017-06-22 15:46:05 | Πηγή: Sport Dog

  Μετά τον Μίχελ, ο Σέρβος προπονητής πήρε τον λόγο στη συνέντευξη Τύπου και μεταξύ άλλων σχολίασε ότι η περσινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ ήταν πετυχημένη, προφανώς λόγω της κατάκτησης του Κυπέλλου, αλλά και ότι δεν σκοπεύει να αλλάξει πολλά από αυτά που κάνει η ομάδα...

  Επίσης, ότι η ομάδα του θα πάρει οπωσδήποτε έναν τερματοφύλακα, αλλά και έναν σέντερ φορ!

  Από την πλευρά του ο κόουτς του ΠΑΟΚ τόνισε αρχικά ότι: «Δεν θέλω να μιλήσω πολύ εγώ για τον εαυτό μου, έχετε δει τις απαραίτητες πληροφορίες. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία με την Παρτιζάν και ξέρω τι σημαίνει να δουλεύεις σε έναν σύλλογο με μεγάλες απαιτήσεις. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να βοηθήσω την ομάδα να γίνει καλύτερη, θεωρώ ότι μπορώ να τα καταφέρω».

  Σχετικά με την επιλογή του στο σύστημα 4-4-2 κι αν οι παίκτες προσαρμόζονται στο σύστημα ή συμβαίνει το αντίθετο: «Δεν πιστεύω στα συστήματα, είναι μία κουβέντα από το παρελθόν στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Δεν είναι το σύστημα, αλλά οι παίκτες και οι θεσεις που θες να τους χρησιμοποιήσεις. Μπορείς να παίξεις με πολλούς τρόπους. Σίγουρα στην αρχή θα προσπαθήσω να παίξω με 2 επιθετικούς, εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιήσω το 3-4-3. Όλα εξαρτώνται και από τον αντίπαλο και τις συνθήκες. Δε θα προσαρμοστούν οι παίκτες σε εμένα, αλλά εγώ στους ποδοσφαιριστές. Το επόμενο διάστημα θα καταλάβετε το στυλ μου. Σίγουρα μου αρέσει το επιθετικό στυλ ποδοσφαίρου. Μπορεί ανάλογα με τον αντίπαλο να παίζουμε διαφορετικά στην άμυνα, είναι κάτι που θα το δούμε».

  Σχετικά με τους λόγους που επέλεξε να πάει στην Κίνα μετά από τις πετυχημένες χρονιές στην Παρτιζάν: «Ήμουν στην Παρτιζάν σε μια καλή περίοδο, στο τέλος έφυγα και επέλεξα να πάω στην Κίνα γιατί είναι μια χώρα που είχε διαρκεί ανάπτυξη στο ποδόσφαιρο πέρα από τα οικονομικά οφέλη, αλλά και μπορούσες να συνεργαστείς με μεγάλους παίκτες και προπονητές. Το κίνητρο μου είναι να πετύχω στην Ευρώπη και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ σήμερα θέλω να πετύχουμε πράγματα με την ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος από το ρόστερ που έχουμε, δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να σας πω τώρα τι χρειάζεται. Είμαι εδώ για να δείξω την αξία μου, έχω ότι χρειάζομαι, σίγουρα στο ποδόσφαιρο χρειάζονται προσθήκες για να τα πας καλύτερα, στο επόμενο διάστημα θα δείτε τι ακριβώς αλλαγές θα γίνουν».

  Για τους στόχους της ομάδας: «Πρώτα από όλα, την περασμένη σεζόν ήταν πετυχημένη για τον ΠΑΟΚ. Θέλω φέτος να τα πάμε ακόμα καλύτερα και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι λίγα τα πράγματα που θέλω να αλλάξω σε σχέση με πέρυσι. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να δώσεις υποσχέσεις. Θα δείτε το τρόπο δουλειάς μου, θέλω να πετύχουμε περισσότερα πράγματα σε σχέση με πέρυσι, αν δεν γίνει τότε δεν θα μπορούμε να μιλάμε για πετυχημένη χρονιά».

  Για τις προσθήκες που χρειάζεται η ομάδα: «Προτεραιότητα μας είναι να βρούμε έναν τερματοφύλακα, ίσως χρειαστούμε έναν ακόμα καθαρόαιμο στράικερ, έχω εικόνα για την αξία του ρόστερ. Σίγουρα είναι διαφορετικά να τον βλέπεις στην τηλεόραση, μετά από μια εβδομάδα προπονήσεων θα έχω ξεκάθαρη εικόνα για το τι χρειαζόμαστε».

  Για το αν έχει μιλήσει με τον Ίβιτς για την ομάδα: «Φυσικά, πήρα τηλέφωνο τον Ίβιτς επειδή είμαστε φίλοι. Μετά από όσα έγιναν με την ομάδα δεν ήθελα να του κάνω πολλές ερωτήσεις. Απλά είμαστε φίλοι, τον πήρα τηλέφωνο και ήθελα να του εκφράσω τον σεβασμό μου για αυτό που έκανε εδώ. Έχουμε μέρες να μιλήσουμε και θα γίνει».

  Σχετικά με το αν τέθηκαν από τον ΠΑΟΚ συγκεκριμένοι στόχοι όταν υπέγραψε στον Δικέφαλο: «Πρώτος στόχος είναι να κάνουμε κάτι καλύτερο από πέρυσι. Εγώ προσωπικά θέλω να κάνουμε κάτι καλύτερο στην Ευρώπη, να πάμε ένα βήμα παραπάνω συγκριτικά με πέρυσι. Ακόμα θέλω να παίξει ο ΠΑΟΚ το δικό μου στυλ ποδοσφαίρου. Για τους στόχους του κλαμπ πρέπει να μιλήσει ο τεχνικός διευθυντής».

  Σχετικά με το αν είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στην πίεση της κατάκτησης του πρωταθλήματος, είπε: «Ήμουν δύο φορές πρωταθλητής στη χώρα μου και ξέρω τι θέλει η μάχη για το πρωτάθλημα, ξέρω αυτή την πίεση που υπάρχει. Είναι λογικό στον ΠΑΟΚ αυτός να είναι ο στόχος. Στα 4 χρόνια μου στην Κίνα ανέλαβα από μία ομάδα στην τελευταία θέση, την πήγα στην 5η κι είχα πρόταση από την καλύτερη ομάδα στην Κίνα, με την οποία αγωνίστηκα στο Champions League της Ασίας. Σε όλες τις ομάδες μου έμεινα για παραπάνω από έναν χρόνο και σχεδόν για όσο διάστημα είχα υπογράψει. Ευελπιστώ να μείνω στον ΠΑΟΚ ως τη λήξη του συμβολαίου μου, θα παλέψω για αυτό. Είμαι έτοιμος να παλέψω για το πρωτάθλημα, να αντέξω αυτή την πίεση».

  Σχετικά με τους συνεργάτες που θα έχει μαζί του στον πάγκο: «Θα μιλήσουμε για το τιμ μου με ονόματα αργότερα με λεπτομέρειες, τις επόμενες 1-2 ημέρες. Τώρα έχω έναν βοηθό στη φυσική κατάσταση και δύο ακόμα βοηθοί μαζί με ανθρώπους που δούλευαν ήδη στην ομάδα. Έχω δει πολλά βίντεο από το ελληνικό πρωτάθλημα, πολλά στατιστικά, ξέρω πως παίζουν οι περισσότεροι αντίπαλοι μας. Γνωρίζουμε τις ομάδες και τα συστήματα που χρησιμοποιούν. Για μένα ο κάθε αντίπαλος είναι σημαντικός γιατί πολλές φορές χρειάζεται να προσαρμοστείς στον αντίπαλο σου. Ξέρω τα πάντα για τη λίγκα».

 • Survivor: Η μάχη ασυλίας έφερε 74% τηλεθέαση!

  Survivor: Η μάχη ασυλίας έφερε 74% τηλεθέαση!

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: | Ημερομηνία: 2017-06-22 15:39:58 | Πηγή: Sport24
  Survivor: Η μάχη ασυλίας έφερε 74% τηλεθέαση!

  Στο πρώτο ατομικό αγώνισμα ασυλίας χθες (21/6) στο Survivor, οι παίκτες πήραν μέρος σ’ ένα συνδυαστικό παιχνίδι μνήμης και στίβου. Την προσωπική ασυλία κέρδισαν ο Βασάλος και ο Μάριος, με τη Σάρα να αποχωρεί. Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης και το trailer για το επόμενο επεισόδιο και τη μάχη ασυλίας. (VIDEO).

  Share στο Facebook

  Η Σάρα Εσκενάζη αποχώρησε από το Survivor και η ίδια δήλωσε: «Έχω τρομερές εμπειρίες, εντάσεις, όμορφες αναμνήσεις. Γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους, ο καθένας με τον χαρακτήρα του. Θέλω να ζητήσω συγνώμη αν έχω στεναχωρήσει κάποιον».

  Στο πρώτο ατομικό αγώνισμα ασυλίας χθες (21/6) στο Survivor, οι παίκτες πήραν μέρος σ’ ένα συνδυαστικό παιχνίδι μνήμης και στίβου. Την προσωπική ασυλία κέρδισαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Μάριος Πρίαμος.

  Στο «Συμβούλιο του Νησιού» από την ψηφοφορία όλων προέκυψε ισοψηφία με προτεινόμενους προς αποχώρηση την Ευριδίκη Βαλαβάνη και τον Γιάννη Σπαλιάρα. Ο Κωνσταντίνος υπέδειξε ως προτεινόμενο τον Γιώργο Αγγελόπουλο και ο Μάριος τη Σάρα Εσκενάζη, η οποία ήταν και η παίκτρια που αποχώρησε, με βάση την κατάταξη της μεγάλης ψηφοφορίας, αφού είχε τις λιγότερες ψήφους.

   

  Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.498.175 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 65,9%, ενώ έφτασε μέχρι και 74%, όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 55,3%.

  Οι μέρες για τη λήξη του Survivor λιγοστεύουν, οι παίκτες σιγά-σιγά αποχωρούν από το παιχνίδι και τα δεδομένα αλλάζουν σύμφωνα με τις εξελίξεις. Στο επεισόδιο της Κυριακής, στο αγώνισμα στο οποίο θα κληθούν να παίξουν «Διάσημοι» και «Μαχητές», ο νικητής επάθλου θα πάρει και την ασυλία για το επόμενο «Συμβούλιο του Νησιού». Στον αμέσως επόμενο αγώνα δεν θα πάρει μέρος ο νικητής της πρώτης ασυλίας και οι υπόλοιποι παίκτες θα διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία. 

  Η αγωνία εντείνεται, η δράση και οι ανατροπές έχουν τον πρώτο λόγο και οι έξι εναπομείναντες παίκτες με όσα αποθέματα τους έχουν απομείνει μάχονται για το μεγάλο έπαθλο. Ένα συγκλονιστικό ατομικό αγώνισμα επάθλου και ασυλίας έρχεται την Κυριακή το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 • Επεισοδιακή η λύση συνεργασίας Sauber - Kaltenborn

  Επεισοδιακή η λύση συνεργασίας Sauber - Kaltenborn

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: Πάνος Σεϊτανίδης | Ημερομηνία: 2017-06-22 15:31:39 | Πηγή: Sport24
  Επεισοδιακή η λύση συνεργασίας Sauber - Kaltenborn

  Η 46χρονη μάνατζερ, Monisha Kaltenborn αποτελεί παρελθόν για την ομάδα της Sauber F1 και αποδεικνύεται πως το διαζύγιο των δύο πλευρών θα είναι κάθε άλλο παρά βελούδινο.

  Share στο Facebook

  Αίσθηση προκάλεσε στα paddock η είδηση της αποχώρησης της Monisha Kaltenborn από τη Sauber, την οποία υπηρετεί εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες από διάφορα πόστα. Η 46χρονη είχε μέχρι πρότινος το ρόλο CEO αλλά και της διευθύντριας της ελβετικής ομάδας, ρόλος που πρώτη φορά είχε δοθεί σε γυναίκα. Ωστόσο, η διαφορετική φιλοσοφία από τους νέους ιδιοκτήτες της Longbow Finance SA.

  Όμως όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, το διαζύγιο δεν είναι ρόδινο και η κόντρα των δύο πλευρών έχει επεκταθεί στα μέσα ενημέρωσης. Αρχικά "πηγές" διέρρευσαν πως η Kaltenborn αποχωρεί γιατί υπάρχουν διαφωνίες στον τρόπο διαχείρισης της ομάδας και πως η Longbow θέλει να ευνοήσει έναν εκ των δύο οδηγών της ομάδας. Συγκεκριμένα τον Marcus Ericsson έναντι του Pasca Wehrlein.

  Καθώς είναι προφανές πως αυτά τα λόγια ήρθαν από το περιβάλλον της Kaltenborn (αν όχι από την ίδια), η Longbow πέρασε στην αντεπίθεση, βγάζοντας ανακοίνωση σχετικά με αυτό το θέμα, που μάλιστα ήρθε πριν την ανακοίνωση επισημοποίησης της διακοπής της συνεργασίας των δύο πλευρών!

  Αυτή φέρει την υπογραφή του Pascal Picci και αφού τόνιζε τη διάσταση απόψεων των δύο πλευρών, ανέφερε: "Οι ιδιοκτήτες και το διοικητικό συμβούλιο της Sauber Motorsport AG θέλει να διαψεύσει έντονα τα αβάσιμα άρθρα στον Τύπου που αναφέρουν πως οι οδηγοί μας δεν είχαν και δεν έχουν ίση αντιμετώπιση. Δεν απλά αναληθές αλλά έρχεται και σε αντίθεση με την διαχρονική και απόλυτη δέσμευση της ομάδας για δίκαιο ανταγωνισμό. Αυτές οι αναφορές που βασίζονται σε ανώνυμες ‘πηγές’, είναι εξαιρετικά επιβλαβείς, τόσο για τους Marcus Ericsson και Pascal Wehrlein, όσο καιγιας όλα τα μέλη και τη διοίκηση της Sauber F1 Team".

  Στο επικείμενο Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν που διεξάγεται στους δρόμους του Μπακού, τα καθήκοντά της Kaltenborn θα καλύψουν ο team manager Beat Zehnder και ο τεχνικός διευθυντής Jorg Zander. Όσο για τον μόνιμο αντικαταστάτη της, ένα όνομα που ακούγεται έντονα είναι αυτό του Colin Kolles που είναι εκτός F1 μετά την κατάρρευση της HRT της οποίας ήταν επικεφαλής.

  Photo Credits: Sauber F1 Team

 • Οι Τούρκοι μιλούν για συμφωνία ΠΑΟ-Μπεσίκτας για τον Μολέντο έναντι 1,4 εκατ. ευρώ

  Οι Τούρκοι μιλούν για συμφωνία ΠΑΟ-Μπεσίκτας για τον Μολέντο έναντι 1,4 εκατ. ευρώ

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-06-22 15:29:28 | Πηγή: Πρώτο Θέμα
  Δημοσιεύματα στην Τουρκία αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με την Μπεσίκτας η οποία θα αποκτήσει τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικόΤην ώρα που στον Παναθηναϊκό προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους από τις εξελίξεις στην υπόθεση τους Μάρκους Μπεργκ (η οποία παραμένει ανοικτή), στο προσκήνιο έρχεται ένα δεύτερο σίριαλ στο οποίο συμπρωταγωνιστούν η Μπεσίκτας και ο Μολέντο.
   
  Η τουρκική ομάδα προσπαθεί εδώ και μέρες να εξασφαλίσει το ΟΚ των «πράσινων», όμως οι προτάσεις της απορρίφθηκαν από τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» που ζητούσαν 3 εκατομμύρια ευρώ για να αφήσουν τον Βραζιλιάνο να μετακομίσει στην γειτονική χώρα.

  Σύμφωνα όμως νέα δημοσιεύματα που άρχισαν να κυκλοφορούν το μεσημέρι της Πέμπτης, όπως αυτό του «Ajan Besiktas», οι δύο πλευρές φαίνεται να βρήκαν την χρυσή τομή για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή αντί 1,4 εκατομμυρίων.

  Κάτι ωστόσο που μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται από τον Παναθηναϊκό.
  Πηγή:www.gazzetta.gr Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι! Aποστολή Ακολουθήστε μας στα
 • Ελλάδα-Τουρκία (16:00, ΕΡΤ1): Η πιο μεγάλη ώρα της Εθνικής γυναικών

  Ελλάδα-Τουρκία (16:00, ΕΡΤ1): Η πιο μεγάλη ώρα της Εθνικής γυναικών

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-06-22 15:20:48 | Πηγή: Πρώτο Θέμα
  Η Εθνική ομάδα θέλει να γράψει ιστορία στην Πράγα και διεκδικεί κόντρα στην Τουρκία την πρόκριση της στις «4» καλύτερες ομάδες της ΕυρώπηςΈχοντας ήδη κάνει τη δική της υπέρβαση, η Εθνική ομάδα μπάσκετ γυναικών θέλει σήμερα να «σοκάρει» ευχάριστα για μια ακόμη φορά την μπασκετική κοινωνία της Ελλάδας (και όχι μόνο).

  Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει στις 16:00 την Τουρκία στον πρώτο προημιτελικό του Ευρωμπάσκετ γυναικών που διεξάγεται στην Πράγα με στόχο τη νίκη που θα τη φέρει για πρώτη φορά στην ιστορία της στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

  Έχοντας ήδη κερδίσει την (κάτοχο του τίτλου) Σερβία, αλλά και το θηρίο που λέγεται Ρωσία, τα κορίτσια του Κώστα Κεραμιδά λογικό είναι να πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και κόντρα σε μια παραδοσιακή δύναμη όπως είναι η Τουρκία.

  Στα χαρτιά οι Τουρκάλες είναι το φαβορί, αλλά κόντρα σ’ αυτήν την Ελλάδα είναι ξεκάθαρο πως αν δεν παίξεις καλά θα το πληρώσεις.

  Σε περίπτωση πρόκρισης στα ημιτελικά, η Εθνική θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Γαλλία – Σλοβακία, ενώ αν ηττηθεί, θα δώσει αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8. Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι! Aποστολή Ακολουθήστε μας στα
 • Μίχελ: «Θέλουμε τον Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ»!

  Μίχελ: «Θέλουμε τον Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ»!

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: Anon | Ημερομηνία: 2017-06-22 15:20:48 | Πηγή: Πρώτο Θέμα
  Ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Σάσα Στανόγεβιτς αναφέρθηκε σε πολλά μεταγραφικά θέματα μ' αυτό του Αντρέ Βιεϊρίνια να μονοπωλεί - Τέλος ο Περέιρα, τι ισχύει για Εντόι και Τσίμιροτ,Ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποκάλυψε ότι έχει προχωρήσει τις επαφές με την πλευρά του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, αλλά όπως εξήγησε η τελική απόφαση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη.


  «Είχα μια συνάντηση με τον μάνατζερ του Βιεϊρίνια. Αναλύσαμε τα οικονομικά δεδομένα, είναι γνωστά όλα και η απόφαση ανήκει στον ιδιοκτήτη της ομάδας. Η εισήγηση μου ήταν θετική, αλλά είμαι ο αθλητικός διευθυντής και όχι ο οικονομικός διευθυντής και κυρίως ο ιδιοκτήτης της ομάδας», υποστήριξε ο κ. Μίχελ.  

  Σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή του «Δικεφάλου», «ο Βιερίνια έχει θέση στον ΠΑΟΚ και μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Όμως, υπάρχουν όρια». Πάνω σ’ αυτά τα όρια καλείται να αποφασίσει ο Ιβάν Σαββίδης αν θα μπει ο «Δικέφαλος» στη διαδικασία να πληρώσει περίπου 2,5 εκατομμύρια στη Βόλφσμπουργκ και να ανοίξει ο δρόμος της επιστροφής του Πορτογάλου στην Τούμπα.  

  «Η φιλοσοφία μου είναι ότι δεν πρέπει να πληρώνουμε τις ομάδες. Σε σχέση με την Τουρκία, τη Βουλγαρία, στην Ελλάδα η φορολογία είναι υψηλή και οι καλοί ποδοσφαιριστές γίνονται ολοένα και πιο ακριβοί’, εξήγησε ο Λούμπος Μίχελ.  

  ΤΕΛΟΣ Ο ΠΕΡΕΪΡΑ!
  Την ίδια στιγμή ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής έκοψε κάθε κουβέντα γύρω από το ενδεχόμενο επιστροφής του Φακούντο Περέιρα τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ θα αναζητήσει έναν επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά απ’ αυτά του Αργεντινού ποδοσφαιριστή.

  «Ψάχνουμε έναν επιθετικό με άλλα χαρακτηριστικά, που θα είναι πιο δυνατός στο παιχνίδι του σε σχέση με τον Φακούντο. Αυτό ήταν και το πρόβλημα που είχε και με τους προηγούμενους προπονητές», εξηγήσε.

  ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΕΝΤΟΪ, ΤΣΙΜΙΡΟΤ
  Ο Λούμπος Μίχελ αναφέρθηκε στις υποθέσεις του Σέικ Εντόι και του Γκόικο Τσίμιροτ ξεκαθαρίζοντας πως αν δεν έρθει πρόταση πώλησης του Ερζεγοβίνου μέσου δεν πρόκειται ο ΠΑΟΚ να ασχοληθεί με την περίπτωση του Σενεγαλέζου ποδοσφαιριστή της Ανζέ.

  «Ο Εντόι ήταν ένας ποδοσφαιριστής που λογιζόταν ως αντικαταστάτης του Τσίμιροτ, να μπορεί να παίξει στο 4-3-3. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον Τσίμιροτ ή κάποιον άλλον παίκτη του ΠΑΟΚ και να σας πω ότι δε θέλουμε να πουλήσουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές. Ένα από τα μυστικά στο ποδόσφαιρο είναι να μπορείς να κρατήσεις τον κορμό της ομάδας και να μην υπάρχουν πολλές αλλαγές. Αυτό ήταν το πρόβλημα του ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια».
  Πηγή:www.gazzetta.gr Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι! Aποστολή Ακολουθήστε μας στα
 • Ρονάλντο: «Η Πορτογαλία έχει έναν μεγάλο προπονητή»

  Ρονάλντο: «Η Πορτογαλία έχει έναν μεγάλο προπονητή»

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-06-22 15:20:12 | Πηγή: Ζούγκλα
  Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε το γκολ της νίκης (1-0) των Πορτογάλων απέναντι στη Ρωσία και εξελέγη MVP της αναμέτρησης. Μετά το τέλος της συνάντησης, ο διεθνής επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε τη σημασία της πρώτης επιτυχίας της πρωταθλήτριας Ευρώπης στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών 2017.

  «Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που με ψήφισαν ως καλύτερο παίκτη. Ξέραμε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να παίξουμε εναντίον της Ρωσίας, που είχε την υποστήριξη των φιλάθλων της. Είναι η πρώτη φορά που κερδίζουμε εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος» είπε ο Ρονάλντο.

  «Είμαστε σε καλό δρόμο με τέσσερις βαθμούς και σχεδόν φτάσαμε στον στόχο μας. Η Ρωσία έδειξε καλή εικόνα, αλλά ήμασταν καλύτεροι και είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Η Πορτογαλία έχει μια νεανική ομάδα, έναν μεγάλο προπονητή που καταλαβαίνει πολύ το ποδόσφαιρο και είναι έμπειρος. Δεν ήταν τυχαίο ότι ήμασταν πρωταθλητές της Ευρώπης» πρόσθεσε ο CR7.

  ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 • Σισέ: "Θέλω να κατακτήσω τίτλους φέτος με τον Ολυμπιακό"

  Σισέ: "Θέλω να κατακτήσω τίτλους φέτος με τον Ολυμπιακό"

  Κατηγορία: Αθλητικά | Συντάκτης: Νίκος Συριώδης | Ημερομηνία: 2017-06-22 15:14:28 | Πηγή: Sport24
  Σισέ: "Θέλω να κατακτήσω τίτλους φέτος με τον Ολυμπιακό"

  Ο Σενεγαλέζος αμυντικός, Παπ Αμπού Σισέ, τόνισε σε δηλώσεις του πως στόχος του φέτος είναι να κατακτήσει τίτλους με τον Ολυμπιακό.

  Share στο Facebook

  Ψηλά τον πήχη των προσδοκιών βάζει ο Παπ Αμπού Σισέ. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός, ο οποίος υπέγραψε για τέσσερα χρόνια με τον Ολυμπιακό, τόνισε σε δηλώσεις του πως στόχος του φέτος είναι να κατακτήσει τρόπαια. Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο Ζέεφελντ της Αυστρίας και πραγματοποιεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του με τους "ερυθρόλευκους".

  "Η καλοκαιρινή προετοιμασία με τον Ολυμπιακό πηγαίνει καλά. Βρισκόμαστε στην Αυστρία για δυο εβδομάδες και μετά θα πάμε για άλλες δυο εβδομάδες στο Βέλγιο", ανέφερε αρχικά ο Σισέ, ο οποίος αναφέρθηκε στην συνέχεια στις ιατρικές εξετάσεις που πέρασε και στο ότι είχε υπογράψει από τον περασμένο Ιανουάριο. "Ο Ολυμπιακός με έστειλε στην Αζαξιό μετά και εκεί τελείωσα την σεζόν", είπε ακόμα.

  Μετέπειτα, αναφέρθηκε στους στόχους του και τόνισε πως "θέλω να κατακτήσω τουλάχιστον δυο τίτλους με τον Ολυμπιακό φέτος. Είναι ένα εξαιρετικό κλαμπ που αγωνίζεται σε πολλά διαφορετικά ταμπλό. Σε προσωπικό επίπεδο, θέλω να αρπάξω την ευκαιρία και να αγωνιστώ. Ήδη έχω μιλήσει με το νέο μου προπονητή και περιμένει πολλά από εμένα. Θα δουλέψω σκληρά για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του, όπως και των φιλάθλων του Ολυμπιακού".

           

Σπόνσορες

φιλοξενία ιστοσελίδας
Live News

 • Γίνεται φόρτωση των τελευταίων νέων σε πραγματικό χρόνο