• Όταν ένα παρ’ ολίγον διαζύγιο μετατρέπεται σε νέο σφοδρό έρωτα

  Όταν ένα παρ’ ολίγον διαζύγιο μετατρέπεται σε νέο σφοδρό έρωτα

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2018-03-15 23:37:42 | Πηγή: Ζούγκλα
  Μετά από αρκετό καιρό, πολλά κουτσομπολιά και κυρίως μεγάλο παρασκήνιο, συναντήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον κυβερνητικό εταίρο του Πάνο Καμμένο.

  Στα ορεκτικά δεν τα πήγαν καθόλου καλά. Ο Πάνος Καμμένος εξέφρασε τη δυσφορία του για τις κριτικές που συγκεντρώνει εκ μέρους των βουλευτών και υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ για να λάβει την απάντηση από τον Αλέξη Τσίπρα πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κύριος Τζανακόπουλος τον έχει καλύψει. Κατά τη διάρκεια του κυρίως πιάτου οι δύο κυβερνητικοί εταίροι τα πήγαν πολύ καλύτερα και στο επιδόρπιο τα βρήκαν απόλυτα.

  Προφανώς το σκηνικό του γεύματος χρησιμοποιείται εδώ μεταφορικά. Η ουσία είναι ότι Τσίπρας και Καμμένος μετά τις τελευταίες εξελίξεις εξακολουθούν να τα πηγαίνουν καλά.
 • Ο Δ. Γιαννακόπουλος απέσυρε σχόλιό του από το Instagram για τον Σαββίδη

  Ο Δ. Γιαννακόπουλος απέσυρε σχόλιό του από το Instagram για τον Σαββίδη

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2018-03-12 14:25:51 | Πηγή: Ζούγκλα
  Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της ΚΑΕ «Παναθηναϊκός» απέσυρε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρωινή ανάρτησή του δια της οποίας επαινούσε τον Ιβάν Σαββίδη εκφράζοντας την συμπαράστασή του.

  Αμέσως μετά δύο εκ των δικηγόρων του κ. Γιαννακόπουλου επικοινώνησαν με το zougla.gr, ο ένας τηλεφωνικώς και ο άλλος με ηλεκτρονικό μήνυμα ζητώντας να αποσυρθεί άρθρο με τον τίτλο «Όμοιος ομοίω αεί πελάζει» που αναφερόταν ακριβώς στην στήριξη του Ιβάν Σαββίδη από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

  Από την στιγμή που ο επιχειρηματίας και παράγων του επαγγελματικού αθλητισμού υποχώρησε και απέσυρε τα γραφόμενά του από τα social media δεν είχαμε πλέον λόγο να επιμείνουμε.

  Αποσύραμε λοιπόν το σχόλιο- ανάρτηση μας. Είμαστε σίγουροι πάντως πως σύντομα θα ασχοληθούμε εκ νέου με προσεχή δήλωση- ατάκα του κ. Γιαννακόπουλου. Οψόμεθα.

 • Να ελεγχθούν οι ελεγκτές: Ολιγώρησαν οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές Θεσσαλονίκης

  Να ελεγχθούν οι ελεγκτές: Ολιγώρησαν οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές Θεσσαλονίκης

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2018-03-12 11:50:53 | Πηγή: Ζούγκλα
  Ο Ιβάν Σαββίδης έπρεπε να συλληφθεί επί τόπου. Από την στιγμή που εισέβαλε ενόπλως στο γήπεδο μαζί με άλλα τέσσερα άτομα τα οποία επίσης οπλοφορούσαν. Στο γήπεδο παρίστατο Εισαγγελέας. Προβλέπεται από τους νόμους. Αν δεν παρίστατο τότε πρόκειται για παρατυπία ολκής. Στο γήπεδο υπήρχαν αξιωματικοί και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.. Πολλές δεκάδες «θεσμικά» μάτια παρακολούθησαν την ανατριχιαστική στιγμή της ένοπλης εισβολής.

  Η Πολιτεία οφείλει να διατάξει πάραυτα έρευνα για τον ρόλο, την λειτουργία και την συμπεριφορά των Αρχών, δικαστικών και αστυνομικών εντός του γηπέδου. Υφίσταται ζήτημα παράβασης καθήκοντος. Η Εισαγγελία ολιγώρησε και ενήργησε «εκτός χρόνου» όταν πλέον δεν διέθετε περιθώρια ελιγμών και αφού η κοινή γνώμη είχε βομβαρδιστεί από τις εικόνες - πειστήρια της ένοπλης εισβολής. Η αστυνομία δεν επενέβη για να συλλάβει και να αφοπλίσει τους εισβολείς ώστε να τους θέσει στην διάθεση της Δικαιοσύνης από την πρώτη στιγμή. Αν υφίστανται άλλοι λόγοι και σκεπτικά που επέβαλαν στις αρχές να μην αντιδράσουν ας μας ενημερώσουν.
 • «Όμοιος ομοίω αεί πελάζει»

  «Όμοιος ομοίω αεί πελάζει»

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2018-03-12 10:51:59 | Πηγή: Ζούγκλα
  Όλα τα χει η Μαριωρή ο φερετζές της έλειπε. Ο τιμωρημένος με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα που συνοδεύεται από βαρύ πρόστιμο και φιλόδοξος «αγοραστής» του «Παναθηναϊκού», ο Τράκης με το όνομα, διαμήνυσε μέσω Διαδικτύου την συμπαράσταση του στον Ιβάν Σαββίδη. Δεν θα μπορούσε να λείπει από την παρέα που εξελίσσεται σε «Ομάδα - Εφόδου» στον κόσμο του επαγγελματικού αθλητισμού. Ναι, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υπερθεματίζει (ενδεχομένως και να προειδοποιεί). Μήπως σχεδιάζει να ενεργήσει αναλόγως σε κάποιο γήπεδο στο μέλλον; Δείτε την ανάρτηση του στοInstangram. Η μεγάλη ανατριχίλα.


 • Η χαρακτηριστική «αφωνία» των κομμάτων και το πιστόλι του Ιβάν

  Η χαρακτηριστική «αφωνία» των κομμάτων και το πιστόλι του Ιβάν

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2018-03-12 10:16:50 | Πηγή: Ζούγκλα
  Ο Ιβάν Σαββίδης με την κουμπούρα εισήλθε στο γήπεδο και είπε στον διαιτητή «Είσαι νεκρός». Πρόκειται για επιχειρηματία, παράγοντα της Βορείου Ελλάδος, ιδιοκτήτη ΜΜΕ, προέδρου του ΠΑΟΚ, εγγυητή της καθ’ ημάς Ανατολικής Εκκλησίας, συνομιλητή πολιτικών ηγετών. Είναι ελληνικής καταγωγής αλλά Ρώσος υπήκοος. Διαθέτει χρήματα και ισχύ.

  Η ένοπλη είσοδός του στο γήπεδο της Τούμπας εν είδη «διαμαρτυρίας» έχει αφήσει άφωνο τον Διεθνή Τύπο. Η Ελλάδα πάντα εκπλήσσει τα διεθνή ΜΜΕ. Πλήρης αφωνία ωστόσο χαρακτηρίζει τα ελληνικά κόμματα. Τους εγγυητές της θεσμικής νομιμότητας της χώρας. Η κυβέρνηση «ψέλλισε» κάποια λόγια αγανάκτησης και μίλησε για «επερχόμενα επώδυνα μέτρα». Μέχρις εκεί. Αναμένουμε.

  Η Νέα Δημοκρατία υιοθέτησε τη μέθοδο της «μουγκής αποστασιοποίησης». Ενδεχομένως διότι αποκαταστάθηκαν οι δίαυλοι με τον Ιβάν Σαββίδη όπως διατείνονται οι Κασσάνδρες. Μπορεί και η υπόγεια χρηματοδότηση.

  Οι ΑΝΕΛ ούτε είδαν ούτε άκουσαν, ενδεχομένως λόγω των «φιλικών σχέσεων» με την χρηματοδοτική πηγή που ακούει στο όνομα Ιβάν Σαββίδης.

  Το «Κίνημα Αλλαγής» υπέστη πλήρη αφωνία ενδεχομένως και σε αυτήν την περίπτωση λόγω «χρηματοδοτικής - πολιτικής λαρυγγίτιδας».

  Στην Κουμουνδούρου επίσης παρατηρείται μία «εκνευριστική αμηχανία» διότι πώς να το κάνουμε, ο Ιβάν Σαββίδης σε μία πρώτη φάση (όχι πλέον) αντιμετωπίστηκε ως πολιτικός Μαικήνας. Η Εκκλησία επίσης άφωνη αν και λαλίστατη.

  Μήπως τελικά έχουμε την Δημοκρατία που μας αξίζει;
 • Τα ξεστρατίσματα πληρώνονται

  Τα ξεστρατίσματα πληρώνονται

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2018-03-04 18:31:28 | Πηγή: Ζούγκλα
  Π.Κ

  Θα έπρεπε να προσέχει ο νεαρός υπουργός όταν αποφασίζει να ξεστρατίσει… από τα καθιερωμένα. Ιδιαίτερα, όταν το έτερον ήμισυ έχει σχέσεις με τη δημοσιογραφία.

  Οι κακές γλώσσες μεταξύ Παγκρατίου και τριγώνου της αμαρτίας στο κέντρο της Αθήνας, επιμένουν πως ο υπουργός πιάστηκε στη φάκα…

  Σωστότερα, πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη. Έρως ανίκατε μάχαν και όταν μάλιστα είναι και διυπουργικός τότε τα πράγματα σοβαρεύουν. Η νεαρά είναι έξαλλη, ο υπουργός εκτεθειμένος και το αντικείμενο της ηδονής ακόμα πιο εκτεθειμένο .

  Το συμβάν αναμένεται να λάβει διαστάσεις, αλλά όπως είπαμε: Έρως ανίκατε μάχαν
 • Τι μαγειρεύουν Μπακογιάννης-Ψινάκης;

  Τι μαγειρεύουν Μπακογιάννης-Ψινάκης;

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2018-03-03 15:44:19 | Πηγή: Ζούγκλα
  Στο 3ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών βρίσκεται αυτές τις μέρες η αφρόκρεμα του πολιτικού αλλά και οικονομικού κόσμου, με πρωθυπουργούς, υπουργούς, πρέσβεις και επιφανείς διεθνείς ομιλητές να δίνουν το παρών στον θεσμό.

  Μεταξύ αυτών, ο «οικοδεσπότης» Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης και ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, οι οποίοι έγιναν… αχώριστοι! Κι ενώ την Παρασκευή το βράδυ όλοι οι συμμετέχοντες και προσκεκλημένοι βρίσκονταν στο επίσημο δείπνο του Φόρουμ, ο Μπακογιάννης με τον Ψινάκη… απομονώθηκαν στην ταβέρνα «Le Sapin» της Αράχωβας, όπου μαζί με τους συνεργάτες τους συνέφαγαν επί αρκετές ώρες, συζητώντας με πλήρη μυστικότητα.

  Το zougla.gr έχει ορισμένες πληροφορίες, που μπορεί να αλλάξουν το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα… Ο μόνος λόγος που δεν τις αναφέρουμε ακόμα, είναι ότι βρισκόμαστε στη διαδικασία της διασταύρωσης…

  Ο δημοφιλής δήμαρχος Μαραθώνα μάλιστα είχε δώσει εντολές στη φρουρά του να μην επιτρέπουν στους φωτογράφους να προσεγγίζουν τον χώρο, όμως ο φακός του zougla.gr έχει τα ντοκουμέντα και σας παρουσιάζει το σπουδαιότερο παραπολιτικό θέμα του Φόρουμ!

  Οι οικογένειες των Ψινάκη και Μπακογιάννη άλλωστε γνωρίζονται επί πολλές δεκαετίες, πριν καν γεννηθούν οι ίδιοι! Από ότι γνωρίζουμε επίσης, υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός μεταξύ των δύο αντρών, κι έτσι η συγκεκριμένη φιλική συνάντηση δεν μας προκάλεσε πολύ μεγάλη εντύπωση...
 • Πρωινός καφές στο Νταβός

  Πρωινός καφές στο Νταβός

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2018-03-01 00:36:31 | Πηγή: Ζούγκλα
  Πρωινό καφέ με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά στο Νταβός, ήπιε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

  Στη φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram φαίνεται ο πρωθυπουργός να απολαμβάνει τον καφέ του ενώ απέναντί του ο Νίκος Κοτζιάς πίνει ένα αναψυκτικό.

 • Το ιδιαίτερο δώρο του Ρώσου αξιωματούχου στον Αλέξη Τσίπρα

  Το ιδιαίτερο δώρο του Ρώσου αξιωματούχου στον Αλέξη Τσίπρα

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2018-03-01 00:36:31 | Πηγή: Ζούγκλα
  Μία μπάλα του μουντιάλ έδωσε στον Αλέξη Τσίπρα ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας Αρκάντι Ντβόρκοβιτς.

  Η μπάλα συνοδευόταν και με μια κούκλα-μασκότ του Μουντιάλ της Ρωσίας που ξεκινά στις 14 Ιουνίου.  Τα δώρα τα έλαβε ο Έλληνας πρωθυπουργός σήμερα, στο πλαίσιο της συνάντησής του με τον Ρώσο αξιωματούχο στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.
 • Η Ντόρα, οι

  Η Ντόρα, οι "φούφουτοι" και ο Κυριάκος

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2018-03-01 00:36:31 | Πηγή: Ζούγκλα
  Π. Κ.

  Οι παροικούντες την πόλη των Χανίων είχαν ενημερωθεί εξαρχής πως η πολιτική συμβίωση των δύο προβεβλημένων «διαδόχων» του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα ήταν μία δύσκολη άσκηση πολεμικής τέχνη. 

  Παρά τις αντιρρήσεις των παρατηρητών ως προς της αξιοπιστία τέτοιων σεναρίων, η πραγματικότητα από πολύ νωρίς κατέδειξε πως οι Κασσάνδρες είχαν δίκιο. Ορισμένοι επικαλέστηκαν την κατάρα του Ανδρέα αλλά μάλλον το παράκαναν. Οι πολίτες των Χανίων, συνήθως πολύ καλά ενημερωμένοι, με παράδοση στην ανάλυση των αντιπάλων πολιτικών οίκων της δυτικής Κρήτης, Βενιζέλου και Μητσοτάκη, και άρα πιο πραγματιστές και προσγειωμένοι, ανέπτυξαν την πιο απλή θεωρία της προσωπικής φιλοδοξίας. Τελικά αυτή η θεωρία ήταν και η πιο αξιόπιστη. 

  Ο παραπάνω πρόλογος κρίθηκε αναγκαίος προκειμένου να διευκολύνει την αναγνώστη στην ιχνηλάτηση της σχέσης της πολιτικά πληθωρικής Ντόρας Μπακογιάννη και του αιφνιδιαστικά αναρριχώμενου στην ηγεσία της λεγόμενης γαλάζιας πολυκατοικίας Κυριάκου Μητσοτάκη. Για να επιστρέψουμε στην επικαιρότητα, θα πρέπει να αναφερθούμε στην θητεία της Ντόρας Μπακογιάννη στο υπουργείο Εξωτερικών όπου και διαχειρίστηκε την περίφημη πλέον Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι το 2008 επί πρωθυπουργίας Κ. Καραμανλή. 

  Η κυρία Μπακογιάννη δεν παρέκκλινε ποτέ από την πολιτική που χάραξε ο πατέρας της Κωνσταντίνος Μητσοτάκης επί του «Μακεδονικού». Αυτήν την πολιτική γραμμή επεξεργάστηκε και στην υπόθεση της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ. Με τις γνωστές σχέσεις που η οικογένεια Μητσοτάκη διατηρούσε επί μακρόν με συγκεκριμένα ευρωπαϊκά κέντρα όπου κυρίαρχη θέση ανέκαθεν διατηρούσε η Βόννη και στη συνέχεια το Βερολίνο, η κυρία Μπακογιάννη φαίνεται πως επέβαλε ή εξήγησε πως η λεγόμενη εθνική γραμμή του Βουκουρεστίου ήταν και η παραγωγικότερη δυνατή. Αξίζει εδώ να σημειωθεί η παραδοσιακή σχέση της οικογένειας Μητσοτάκη με την ισχυρή οικογένεια των Μπους στο Τέξας. Μία σχέση φιλίας και συνεργασίας με τους εκπροσώπους των λεγόμενων πετρελαιάδων της αχανούς αυτής πολιτείας των ΗΠΑ. Προκειμένου να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, πρόεδρος της Αμερικής κατά τη Σύνοδο του Βουκουρεστίου ήταν ο Τζωρτζ Μπους τζούνιορ. 

  Τις πραγματικές θέσεις του κ. Κώστα Καραμανλή αποκάλυψε το απόρρητο τηλεγράφημε του τότε Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα διά του οποίου η διπλωματική υπηρεσία των ΗΠΑ ενημέρωνε το State Department για το τι ακριβώς πιστεύει ο Έλληνας πρωθυπουργός. Αυτά για την ιστορία αλλά και για να κατανοήσει κανείς τις λεπτές ισορροπίες εντός, εκτός και επί τα αυτά της οικογενείας Μητσοτάκη. 

  Λίγες ώρες μετά την σαφή στροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη επί του «Μακεδονικού» όπου με λίγα λόγια ο πρόεδρος της ΝΔ επηρεαζόμενος από την ρήση «Φοβού τους Δαναούς» ανακοίνωσε πως δεν στηρίζει πλέον την όποια διαπραγμάτευση με την ΠΓΔΜ, άρα εκ των συμφραζομένων δεν στηρίζει κάθε πρόταση που εμπεριέχει τον όρο «Μακεδονία», η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε υψώνοντας το δικό της μπαϊράκι. Σε τηλεοπτική εμφάνιση μίλησε έξω από τα δόντια λέγοντας πως είναι έγκλημα όλος ο κόσμος να αποκαλεί τα Σκόπια «Μακεδονία» και εμείς, δηλαδή και ο αδερφός της, «φούφουτους». Την ίδια στιγμή ανακοίνωνε πως δεν προτίθεται να συμμετέχει στο συλλαλητήριο της Αθήνας αν και γνωρίζει (κάτι ξέρει) πως πολλοί άλλοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θα επιθυμούσαν να παρευρεθούν.

  Η κυρία Μπακογιάννη με αυτή την τηλεοπτική της εμφάνιση διέβη τον Ρουβίκωνα ή αλλιώς την αόρατη εκείνη κόκκινη γραμμή που όποιος την περάσει γνωρίζει εκ των προτέρων τις επιπτώσεις. Μόνο που η «επίπτωση» για την Ντόρα Μπακογιάννη είχε εμφανιστεί πολύ νωρίτερα, προ μηνός σχεδόν, όταν ο αδερφός της με δημόσια δήλωσή του ξεκαθάριζε πως στην κυβέρνηση που προτίθεται να συγκροτήσει εάν και εφόσον κερδίσει τις εκλογές, δεν θα υπήρχε θέση για την Ντόρα Μπακογιάννη. 

  Το επιχείρημα ήταν σαφές αλλά προφανώς αποπροσανατολιστικό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήθελε να καταδείξει πως η σύγχρονη ΝΔ είναι κατά του νεποτισμού και άρα σε μία κυβέρνηση δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να ονομάζεται Μητσοτάκης και η υπουργός Εξωτερικών να είναι η αδερφή του. Μόνον που για τις ευρωπαϊκές δημοκρατίες και κοινωνίες αυτή η προσέγγιση δεν είναι απλώς επιβεβλημένη.
  Είναι κάτι παραπάνω. Είναι αυτονόητη. Ιδιαιτέρως για εκείνους οι οποίοι έχουν εντρυφήσει στα κείμενα του Βολταίρου και δεν περιορίζονται στο να ανοιγοκλείνουν την θύρα της κατοικίας τους. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με έναν πολιτικό ελιγμό που τον αναβάθμισε σε άσκηση επί χάρτου για να καταδείξει πως σέβεται τις δημοκρατικές παραδόσεις της γηραιάς ηπείρου παραγκώνισε την αδερφή του. Ως γνήσιο τέκνο της οικογένειας Μητσοτάκη η αδερφή του δεν θα μπορούσε να προσπεράσει μία τέτοια πρόκληση χωρίς να αντιδράσει. Συνήθως λένε πως η εκδίκηση είναι ένα κρύο πιάτο. Στην προκειμένη περίπτωση το πολιτικό έδεσμα δεν ήταν απλώς κρύο, ήταν παγωμένο. 

  Η κυρία Μπακογιάννη επικαλέστηκε και θα επικαλείται την πολιτική κληρονομιά του πατέρα της σε όλες τις ενέργειές της από τούδε και στο εξής, αναγκάζοντας τον αδερφό της να παίρνει τις αποστάσεις του βήμα-βήμα από την πολιτική παρακαταθήκη του ιδρυτή του Οίκου Μητσοτάκη. Πρόκειται για μία αξιοσημείωτη ποιοτική διαφοροποίηση που οδηγεί και σε αυτονόητα πολιτικά συμπεράσματα. Μέχρι πού θα φτάσει αυτή η κόντρα; Μέχρι το τέλος λένε οι παροικούντες την πόλη των Χανίων και αυτοί γνωρίζουν. 

  Μία υποσημείωση: Πολύ πριν γεννηθούν η Ντόρα και ο Κυριάκος, πριν ακόμη υπάρξει η εμβληματική μορφή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, δηλαδή στα πολύ δύσκολα χρόνια της πορείας του Ελευθερίου Βενιζέλου από το Θέρισο στην Αθήνα, είχε καταγραφεί μία κυρίαρχη αντίθεση εκεί στις γειτονιές της Χαλέπα μέχρι και την πλατεία Δικαστηρίων. Μιλάμε πάντοτε για τα Χανιά. Ευτυχώς που υπάρχουν οι αρχαιοδίφες.

  Εκείνα τα χρόνια ο Κλέαρχος Μαρκαντωνάκης ήταν εξ' απορρήτων του Ελευθερίου Βενιζέλου.

  Τότε τμήμα της αντιπολιτεύσεως είχε κατηγορήσει τον Εθνάρχη πως χρηματοδοτήθηκε (δηλαδή λαδώθηκε) από τον πασίγνωστο διεθνή έμπορο όπλων Ζαχάρωφ, την εμβληματική αυτή μορφή που έπαιζε σκάκι μεταξύ του Τσάρου της Αυστρουγγαρίας, της Γερμανικής αυτοκρατορίας, της Γαλλίας και βεβαίως και του Βρετανικού Λέοντα. 

  Στα αρχεία διαβάζουμε μία επιστολή δια χειρός Βενιζέλου προς τον αγαπημένο του εξ απορρήτων συνεργάτη Κλέαρχο Μαρκαντωνάκη. Σε μία αποστροφή της επιστολής αυτής διαβάζουμε «μην δίνεις σημασία σε αυτές τις αθλιότητες οι οποίες ως γνωστόν διακινούνται από συγκεκριμένο άνθρωπο...!». Ποιο είναι το όνομα αυτού του ανθρώπου που διακινούσε τις αθλιότητες κατά του Ε. Βενιζέλου. Τα αρχεία δεν ψεύδονται. Και το όνομα αυτού Κυριάκος Μητσοτάκης (ο πάππος). 

  Υστερόγραφον: Δια του λόγου το αληθές παρατίθεται αυτούσια η επιστολή Ελευθερίου Βενιζέλου της 10ης Οκτωβρίου 1930 από το αρχείο του μουσείου Μπενάκη, φάκελος 283. 

  «Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

  10η Οκτωβρίου 1930

  Φίλτατε Κλέαρχε

  Δεν είναι ανάγκη να σας είπω ότι επαναστατεί η συνείδησίς μου κατά των συκοφαντιών αι οποίαι σου απεδόθησαν όσον αφορά την δήθεν ανάμιξίν σου εις την αγοράν των Αμερικανικών Θωρηκτών και είσπραξιν προμηθείας δι' αυτά, καθώς και διά την υπό του κ. Ζαχάρωφ εγχειρισθείσαν σοι δήθεν διά λογαριασμόν μου επιταγήν χιλίων λιρών. Εάν την ελεεινήν ταύτην συκοφαντίαν έπλασεν ή απλώς επανέλαβεν ο κοινός φίλος Κυρ. Θ. Μητσοτάκης είναι άξιος εμπτυσμού, διότι σε γνωρίζει από δεκαετηρίδων τόσον καλά ώστε να μην του επετρέπετο να αποδώση την ελαχίστην πίστιν εις αυτούς.

  Φιλικώτατα

  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ».
 • Ο Πολάκης ως «πράκτορας του FBI» προκαλεί Λοβέρδο - Γεωργιάδη - Βενιζέλο

  Ο Πολάκης ως «πράκτορας του FBI» προκαλεί Λοβέρδο - Γεωργιάδη - Βενιζέλο

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2018-03-01 00:36:31 | Πηγή: Ζούγκλα
  Ως «πράκτορα του FBI» παρουσιάζει τον εαυτό του σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Παύλος Πολάκης και προκαλεί τον Ανδρέα Λοβέρδο, τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

  Δείτε τις αναρτήσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας:

 • Μισογεμάτη ή... μισοάδεια η Πλατεία: Πώς οι πολιτικοί αξιοποιούν τα νούμερα κατά το δοκούν

  Μισογεμάτη ή... μισοάδεια η Πλατεία: Πώς οι πολιτικοί αξιοποιούν τα νούμερα κατά το δοκούν

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2018-03-01 00:36:31 | Πηγή: Ζούγκλα
  Πολύς λόγος έχει γίνει για τη συμμετοχή των πολιτών στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, με τις εκτιμήσεις, αναλόγως της ρητορικής και του κινήτρου της κάθε πλευράς, να έχουν τεράστια απόκλιση μεταξύ τους. 

  Ένα ακόμη ζήτημα που προκύπτει όμως από αυτή την αντιπαράθεση, είναι τα διαφορετικά «μέτρα και σταθμά» που αξιοποιούνται κατά το δοκούν, προκειμένου να αναδειχτεί ή να αποδομηθεί η λαϊκή βούληση σχετικά με ένα μείζον εθνικό ή κοινωνικό θέμα.

  Έτσι, παρατηρούμε ότι η «ιστορική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα» για το ΟΧΙ λίγες μέρες πριν από το δημοψήφισμα έγινε δεκτή με διθυραμβικά σχόλια, σε όρους συμμετοχής του πλήθους (γεγονός που, άλλωστε επιβεβαιώθηκε και από το 63% που τάχθηκε προς αυτή την κατεύθυνση) και για «τον κυρίαρχο λαό που, εκείνο το βράδυ στην πλατεία Συντάγματος, πέρασε το μήνυμα».  Αντίθετα και... αντιφατικά, κυβερνητικοί κύκλοι, δια στόματος του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, έκριναν το προχθεσινό συλλαλητήριο με όρους συμμετοχής ως «αποτυχημένο», λέγοντας μάλιστα ότι «σήμερα διαψεύστηκαν οι δημοσκοπήσεις της διαπλοκής (...). Εκατομμύρια Ελλήνων πατριωτών έκαναν την επιλογή τους», εννοώντας όλους αυτούς που δεν... παρουσιάστηκαν την Κυριακή στο Σύνταγμα...  Παρατηρώντας τα εναέρια πλάνα των δύο, τεράστιων ομολογουμένως, συγκεντρώσεων, παρατηρούμε ότι στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ο κόσμος παρουσιάζεται εμφανώς πολύ περισσότερος, δεδομένου πως, όπως θα δείτε, το πλήθος καταλαμβάνει όλους τους χώρους πάνω και γύρω από την πλατεία Συντάγματος (όπως και στην ομιλία του πρωθυπουργού για το ΟΧΙ), αλλά επιπλέον και το μεγαλύτερο μέρος της λεωφόρου Βασίλισσης Σοφίας.

  Η ομιλία του Τσίπρα για το ΟΧΙ:


  Το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα:


  Τα συμπεράσματα δικά σας...

  Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης


 • Μην πυροβολείτε τους... προστατευόμενους μάρτυρες

  Μην πυροβολείτε τους... προστατευόμενους μάρτυρες

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2018-03-01 00:36:31 | Πηγή: Ζούγκλα
  Λ.Κ.

  Ενορχηστρωμένο ήταν, σύμφωνα με τους προστατευόμενους μάρτυρες, το «πάρτι» της διαφθοράς στο χώρο του φαρμάκου με «μαέστρο» που έδινε τις εντολές και πειθήνια όργανα που τις εκτελούσαν, παίζοντας «κορώνα-γράμματα» την υγεία των πολιτών, στο βωμό των συμφερόντων της Novartis. Μία πανίσχυρη πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία η οποία εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις παθογένειες του ελληνικού συστήματος υγείας και την «ένδεια» των προσώπων, πολιτικών και μη που βρέθηκαν σε θέσεις « κλειδιά» προκειμένου να γιγαντώσει την κυριαρχία της στη φαρμακευτική αγορά , εκτοξεύοντας τους τζίρους της τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. 

  Το σκάνδαλο της Novartis που αποκαλύπτεται, μέσα από τους προστατευόμενους μάρτυρες, τρεις στην Ελλάδα και άλλους τρεις στις ΗΠΑ, αποδεικνύεται με τα μέχρι στιγμής στοιχεία μεγαλύτερων διαστάσεων ακόμη κι από αυτό της Siemens, ακουμπώντας στο πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου, την υγεία. Συναλλαγές …κάτω από το τραπέζι, δωροδοκίες εκατομμυρίων ευρώ σε πολιτικούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους, «τρομοκράτηση» αλλά και χειραγώγηση ενός λαού που αν και βρίσκεται στις «συμπληγάδες» των μνημονίων, υποχρεώνεται να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πλουτίζουν κάποιοι.

  Το κλίμα αμφισβήτησης που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες γύρω από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες οι οποίοι μίλησαν για όλα στους έλληνες εισαγγελείς, έρχεται να βάλει στο στόχαστρο έναν θεσμό που μπήκε στην ελληνική πραγματικότητα το 2001 και μετά από δύο τροποποιήσεις του σχετικού νόμου επεκτάθηκε και στις υποθέσεις δωροδοκίας, χωρίς να είναι απαραίτητη προϋπόθεση η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

  Φαίνεται ωστόσο πως ο θεσμός των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος, στην πράξη δοκιμάζει τις αντοχές μας ως χώρα αφού δυσκολευόμαστε να περιφρουρήσουμε και να διαφυλάξουμε την ανωνυμία των ανθρώπων που με κίνδυνο της ζωής τους, όπως λένε, αποφάσισαν να δώσουν στοιχεία στις αρχές και να συνεργαστούν μαζί τους, για την αποκάλυψη φαινομένων διαφθοράς.

  Ιδιαίτερα μάλιστα για τους πολιτικούς οι οποίοι νομοθέτησαν με την ψήφο τους στη Βουλή, το θεσμό των προστατευόμενων μαρτύρων, αποτελεί σχήμα τουλάχιστον οξύμωρο η ευθεία αμφισβήτησή του, τώρα που στο «κάδρο» μπαίνουν οι ίδιοι σε υποθέσεις μείζονος ενδιαφέροντος για την κοινή γνώμη αλλά και το δημόσιο συμφέρον. Φαίνεται όμως πως ο νομικός πολιτισμός κρίνεται κάθε στιγμή στην ιστορία μιας χώρας και των πολιτικών της…
 • Επίθεση Πολάκη στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Σεραφείμ Κοτρώτσο

  Επίθεση Πολάκη στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Σεραφείμ Κοτρώτσο

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2018-03-01 00:36:31 | Πηγή: Ζούγκλα
  Έξαλλος ως φαίνεται είναι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Σεραφείμ Κοτρώτσο ο οποίος στην εκπομπή του, της Δευτέρας, προφανώς δεν αναφέρθηκε σε ένα από τα πρωταγωνιστικά πρόσωπα του σκανδάλου Novartis τον Άδωνι Γεωργιάδη προκαλώντας την οργή του Υπουργού. Αν και δημοσιογράφος που χαίρει της εκτιμήσεως του στενού περιβάλλοντος του Μαξίμου και πιο συγκεκριμένα του κ. Νίκου Παππά ο Σεραφείμ Κοτρώτσος βρέθηκε στο στόχαστρο του κ. Πολάκη διότι προφανώς κατά τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας δεν έκανε σωστή κατανομή των αναφορών του κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

  Η είδηση δεν είναι εκεί. Η είδηση είναι ότι ο κος Πολάκης αποκάλυψε, αφήνοντας σαφείς αιχμές, πως ο κος Κοτρώτσος είχε πάρει διαφήμιση από το ΚΕΕΛΠΝΟ ύψους 55.000 ευρώ ενδεχομένως και περισσότερα κατά τον Υπουργό.

  O κος Πολάκης με ανάρτησή του στο διαδίκτυο αναφέρει:  Το zougla.gr επικοινώνησε με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει τη διαδικτυακή τοποθέτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.
 • Ψυχιατρική περίπτωση ο Γιγίτ Μπουλούτ

  Ψυχιατρική περίπτωση ο Γιγίτ Μπουλούτ

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2018-03-01 00:36:31 | Πηγή: Ζούγκλα
  Σε μία νέα έκλυση πολιτικής τεστοστερόνης προέβη για μια ακόμη φορά ο γνωστός θερμοκέφαλος σύμβουλος του Ταγίπ Ερντογάν Γιγίτ Μπουλούτ.

  Όπως το συνηθίζει, παρενέβη στην υπό απόλυτο έλεγχο κρατική τηλεόραση της Τουρκίας εξαπολύοντας με τον πλέον χυδαίο τρόπο νέα επίθεση κατά της Ελλάδας.

  Είπε ο Γιγίτ Μπουλούτ: «Η Ελλάδα είναι μια μύγα που πάει να τα βάλει με τον γίγαντα Τουρκία». Ο περίφημος «Γιγίτ» είναι ο κατ' επάγγελμα τυμπανοκρούστης του Σουλτάνου με έντονα χαρακτηριστικά μεσαιωνικού αρλεκίνου αλλά της κατηγορίας του γελωτοποιού του φεουδάρχη, στη συγκεκριμένη περίπτωση του Πασά.

  Πριν από μερικές εβδομάδες είχε εκστομίσει πως «η Τουρκία θα σπάσει τα πόδια όποιου Έλληνα πρωθυπουργού και υπουργού θα ανέβει στα Ίμια». Επειδή το αστείο έχει κρατήσει πολύ, θα πρέπει ο Έλληνας αναγνώστης και τηλεθεατής να αντιληφθεί πως ο Γιγίτ Μπουλούτ ή αλλιώς σύμβουλος του Ταγίπ Ερντογάν ανήκει στην κατηγορία της πολιτικής καρικατούρας αλλά και στις γνωστές φιγούρες της περσικής εκδοχής του καραγκιόζη. Και αναφέροντας την περσική εκδοχή, αναφερόμαστε στην παλιά παράδοση του θεάτρου σκιών στα Φαρσί με την οποία η περσική κουλτούρα σατίριζε τους πάντες και τα πάντα. Είναι αμφίβολο αν ο «Γιγίτ» γνωρίζει τα Φαρσί*.

  Μάλλον αποκλείεται. Ωστόσο θα ήταν καλό για αυτόν να επισκεφθεί έναν καλό ειδικό γιατρό στην Άγκυρα ή στην Κωνσταντινούπολη. Θα το χρειαστεί.

  * Φαρσί: Πρόκειται για την ονομασία της περσικής γλώσσας. Η μεταφορική του απόδοση στα ελληνικά σημαίνει να μιλάς πολύ καλά μια πολύ δύσκολη γλώσσα. Προφανώς τα παραπάνω δεν έχουν καμία σχέση με τον Γιγίτ Μπουλούτ.

 • Πρωτοσέλιδο ο Πάγκαλος με το «καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος»

  Πρωτοσέλιδο ο Πάγκαλος με το «καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος»

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2018-03-01 00:36:31 | Πηγή: Ζούγκλα
  ΠΚ

  Με καθυστέρηση 24 ωρών ο τουρκικός Τύπος ανακάλυψε τον Θεόδωρο Πάγκαλο και τις δηλώσεις του σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή όπου μεταξύ των άλλων είπε τη φράση «καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος».    Ο Θεόδωρος Πάγκαλος ως γνωστόν ήταν ένας από τους διαχειριστές της κρίσης των Ιμίων το 1996 και μάλιστα, με τηλεοπτική παρουσία σε γνωστό κανάλι την ώρα της εξέλιξης της δραματικής τότε νύχτας. 

  Ο τουρκικός Τύπος αντιμετωπίζει τον Θεόδωρο Πάγκαλο όπως ακριβώς ο ελληνικός Τύπος αντιμετωπίζει τον πρωτοσύμβουλο του Ερντογάν Γιγίτ Μπουλούτ, ο οποίος εργολαβικά έχει αναλάβει να προκαλεί με χυδαίο τρόπο την ελληνική πλευρά. 

  Διερωτάται κανείς αν με δηλώσεις τύπου Πάγκαλου ή με τοποθετήσεις εκτός ορίων, τύπου Γιγίτ Μπουλούτ, μπορεί να ασκηθεί σοβαρή εξωτερική πολιτική και να υπάρξει έστω και τυπικά κάποια συνεννόηση για τη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων στο Αιγαίο. 


 • Στη Σκύρο ο Αλέξης Τσίπρας για το τριήμερο της Αποκριάς

  Στη Σκύρο ο Αλέξης Τσίπρας για το τριήμερο της Αποκριάς

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2018-03-01 00:36:31 | Πηγή: Ζούγκλα
  Στη Σκύρο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Αλέξης Τσίπρας.

  Ο Πρωθυπουργός ταξίδεψε στο νησί μαζί με την οικογένεια του για να περάσουν το τριήμερο και παρακολουθήσουν από κοντά τις καρναβαλικές εκδηλώσεις και φυσικά το πρωτότυπο έθιμο με το "Γέρο" και τη " Κορέλα".

  Σύμφωνα με πληροφορίες, στη Σκύρο αναμένεται να βρεθεί και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.  Πηγή: eviazoom
 • Ο Αλέξης Τσίπρας με τους καρναβαλιστές της Σκύρου

  Ο Αλέξης Τσίπρας με τους καρναβαλιστές της Σκύρου

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2018-03-01 00:36:31 | Πηγή: Ζούγκλα
  Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται μαζί με τον Πάνο Καμμένο στο νησί της Σκύρου όπου επισκέφτηκαν την 135 Σμηναρχία Μάχης. Αργότερα, ο πρωθυπουργός με την οικογένειά του παρακολούθησαν από κοντά τις καρναβαλικές εκδηλώσεις και φυσικά το πρωτότυπο έθιμο με το «Γέρο» και τη «Κορέλα».

  Δείτε φωτογραφίες:  Ο πρωθυπουργός θα παραμείνει στο νησί και την Καθαρά Δευτέρα.

  Πηγή φωτογραφιών: eviazoom.gr 
 • Όταν η Χριστοδουλοπούλου στέλνει στον διάολο τον Αθανασίου

  Όταν η Χριστοδουλοπούλου στέλνει στον διάολο τον Αθανασίου

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2018-03-01 00:36:31 | Πηγή: Ζούγκλα
  Ο δαίμων του μικροφώνου ξαναχτύπησε στη Βουλή αποκαλύπτοντας τις θαυμαστές σχέσεις μεταξύ των εκπροσώπων του λαού στον ναό της Δημοκρατίας. Θα μου πείτε άνθρωπος είναι και η Χριστοδουλοπούλου! Ναι, αλλά έτυχε εκείνη τη στιγμή να προεδρεύει και της Ολομέλειας.

  Ακούγεται καθαρά, έστω κι αν το είπε ψιθυριστά, να διαολοστέλνει τον βουλευτή της ΝΔ, κ.Αθανασίου, εκ Λέσβου προερχόμενο ο οποίος αντελήφθη την ύβρη κατόπιν εορτής όταν τη διάβασε στα πρακτικά. Η κα Χριστοδουλοπούλου απλώς διέγραψε τη φράση από τα πρακτικά της Βουλής και ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

  Δείτε το σχετικό βίντεο:
  Διαβάστε επίσης: «Δεν χρησιμοποίησα απαξιωτική ή υβριστική έκφραση ενάντια στον κ. Αθανασίου»
 • «Θερμό επεισόδιο» μεταξύ του Αμυρά και της Καββαδία για την πρόσληψη στην ΕΡΤ

  «Θερμό επεισόδιο» μεταξύ του Αμυρά και της Καββαδία για την πρόσληψη στην ΕΡΤ

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2018-03-01 00:36:31 | Πηγή: Ζούγκλα
  Από το βήμα της βουλής, όταν πήρε τον λόγο, ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς ανέφερε ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννέτα Καββαδία προσλήφθηκε στην ΕΡΤ με... φαξ, επαναλαμβάνοντας τη γνωστή κατηγορία...

  «Ρε άντε φύγε από εκεί», ήταν η απάντηση της πρώην δημοσιογράφου... «Είσαι έτοιμος να πας με τους άλλους»...

 • Κάποιοι το... «παραχέσανε» στη Βουλή

  Κάποιοι το... «παραχέσανε» στη Βουλή

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2018-03-01 00:36:31 | Πηγή: Ζούγκλα
  ΠΚ

  Μετά το πρωινό «άι στο διάολο» ήρθε νωρίς το βράδυ και το «παραχέσατε» για να προσδιορίσει, όχι για όλους, αλλά για ορισμένους, το κοινοβουλευτικό επίπεδο συζήτησης. Πολύ σωστά ο πρόεδρος του Σώματος ζήτησε τη διαγραφή της πράξης από τα πρακτικά, όπως άλλωστε συνέβη και το πρωί λόγω ίστρου της Τασίας Χριστοδουλοπούλου...  

  Παρόλα αυτά φράσεις τέτοιου επιπέδου αποτυπώνονται στη συλλογική μνήμη, διότι ευτυχώς, υπάρχει τηλεόραση. 

  Ως παράπλευρη απώλεια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και το ανδροπρεπές «αν είσαι άνδρας πες το δυνατά» του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος απαντούσε στην πρόκληση, αφού όμως είχε επαναλάβει τουλάχιστον 40 φορές «θα λογοδοτήσετε», δημιουργώντας κλίμα διχασμού στη Βουλή. • Περίεργο ιδεολογικό φλερτ των Κουρουμπλή-Δρίτσα προς τον Μάριο Σαλμά

  Περίεργο ιδεολογικό φλερτ των Κουρουμπλή-Δρίτσα προς τον Μάριο Σαλμά

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2018-03-01 00:36:31 | Πηγή: Ζούγκλα
  Έντονες συζητήσεις στα πηγαδάκια της Βουλής, αλλά και προβληματισμό στα δημοσιογραφικά γραφεία, προκάλεσαν οι τοποθετήσεις των Κουρουμπλή και Δρίτσα, εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι αναφέρθηκαν με θετικά λόγια προς τον Μάριο Σαλμά. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος δήλωσε πως δεν θα ψηφίσει υπέρ της παραπομπής του Σαλμά, προκειμένου να τον διευκολύνει να καταθέσει ως μάρτυρας όσα γνωρίζει για την υπόθεση Novartis, και εδώ, και στις ΗΠΑ.

  Άλλωστε, ο κύριος Σαλμάς όχι σε μία, αλλά στις περισσότερες παρεμβάσεις του σε τηλεοπτικές εκπομπές, είχε πει εξαρχής ότι δεν έχει καμία αντίρρηση να ανοίξει τα χαρτιά του και να αποκαλύψει όσα γνωρίζει για το «πάρτι» στον χώρο της υγείας, και ειδικά για τη Novartis. 

  Ας μην ξεχνάμε ότι αυτός πρώτος είχε πει ότι διατίθεται να αποκαλύψει τα πάντα τόσο στην ελληνική, όσο και στην αμερικάνικη δικαιοσύνη.

  Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, παίρνοντας τον λόγο στην Ολομέλεια ανέφερε:

  «Επιβεβαιώνω - διότι στη ζωή μας υπάρχει και η συνείδηση - ότι το 2014, ο άνθρωπος που μου έδωσε τις πληροφορίες και κάναμε όλη εκείνη την επίθεση κατά της NOVARTIS, ήταν ο Μάριος Σαλμάς».
 • Ο Αβραμόπουλος παραπέμπεται με τις περισσότερες ψήφους των βουλευτών

  Ο Αβραμόπουλος παραπέμπεται με τις περισσότερες ψήφους των βουλευτών

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2018-03-01 00:36:31 | Πηγή: Ζούγκλα
  Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δεν θα πρέπει να αισθάνεται και πολύ ευτυχής μετά την καταμέτρηση των ψήφων των βουλευτών από τους ψηφοδόχους της Βουλής.

  Έλαβε τις περισσότερες ψήφους από τους υπόλοιπους εννέα πολιτικούς, οι οποίοι τελικώς παραπέμπονται στην Προανακριτική. Δεν μέτρησε ούτε η «ιστορική» και καλά «προετοιμασμένη» συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» μόλις ένα εικοσιτετράωρο πριν από τη συζήτηση στην Ολομέλεια για το σκάνδαλο Novartis ούτε και οι μηνύσεις που κατέθεσε. Ωστόσο, μπορεί να «μέτρησε» η απουσία του από τη Βουλή λόγω «ανειλημμένων υποχρεώσεων» στη μακρινή Νέα Υόρκη.

  Η αλαζονεία πληρώνεται τοις μετρητοίς. Καθώς και το υφάκι, ο στόμφος, αυτή η ντεμέκ αριστοκρατική συμπεριφορά. Κυρίως «μέτρησε» αυτή η παλιά ιστορία με τα εμβόλια που έχει καθίσει στον λαιμό της κοινής γνώμης (άρα και των εκπροσώπων στο Κοινοβούλιο, οι οποίοι ξέρουν και αυτοί).

  Ο κ. Αβραμόπουλος έχασε και τώρα θα προβληματίζεται σχετικά με την τακτική που θα ακολουθήσει την επόμενη περίοδο. Αν έχει τη δυνατότητα να αντιληφθεί το τι ακριβώς συμβαίνει στην κοινωνία.
 • Θανάσης Καρτερός για τη Novartis: «Ου γαρ οίδασι τι πηδούσι»

  Θανάσης Καρτερός για τη Novartis: «Ου γαρ οίδασι τι πηδούσι»

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2018-03-01 00:36:31 | Πηγή: Ζούγκλα
  Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Θανάσης Καρτερός σχολιάζει με τον τρόπο του την υπόθεση Novartis:

  Η ανάρτηση του κ. Καρτερού στο Facebook:

  Ου γαρ οίδασι τι πηδούσι

  Δείτε το κι έτσι, και ίσως καταλάβετε γιατί καταλήγω στην κατανόηση, και δι’ αυτής στη συμπόνια. Στην Αριστερά είμαστε ανέκαθεν επαγγελματίες, κατά κάποιο τρόπο, κατηγορούμενοι. Χιλιάδες και χιλιάδες έχουμε κάτσει στο σκαμνί. Άλλες φορές για ήσσονα αδικήματα, όπως η διατάραξη της τάξεως, η αντίσταση κατά της αρχής, η εξύβριση οργάνων της τάξεως, η εν γένει πεζοδρομιακή δραστηριότητα. Και άλλες φορές με κατηγορίες που οδηγούσαν σε βαριές ποινές, σε ισόβια, ή και στον τοίχο. Αφήστε που πλήθη ανθρώπων βρέθηκαν στα σύρματα χωρίς καμιά δίκη. Έφτανε η απόφαση μιας Επιτροπής Ασφαλείας, στην οποία συμμετείχαν ο κύριος νομάρχης, ο κύριος αστυνόμος, και ο κύριος εισαγγελέας, και άντε να καθαρίσει ο κατηγορούμενος με τη Γυάρο, τον Άι Στράτη, ή τη Μακρόνησο.

  Τούτων δοθέντων μπορείς να πεις ότι είμαστε η παράταξη των κατηγορουμένων. Άλλοι έλειωναν παντελόνια στο Χάρβαρντ, κι εμείς τα λειώναμε σε εδώλια δικαστηρίων. Άμα ψάξεις στις γραμμές όλων των αριστερών κομμάτων και σχημάτων, θα είναι είδηση να βρεις κάποιον που δεν πέρασε από τη βάσανο μιας δίκης, ενός κρατητήριου, ή και μιας κλοτσοπατινάδας. Ανυπερθέτως εθνικού χαρακτήρα.

  Ελάτε τώρα στη θέση των άλλων. Των απέναντι. Των νομιμοφρόνων. Της ελίτ που ανέδειξε αστυνόμους, ασφαλίτες, εισαγγελείς, υπουργούς, πρωθυπουργούς, στυλοβάτες του καθεστώτος, απηνείς διώκτες κάθε ανατρεπτικού στοιχείου –κόκκινου, ροζ, ακόμα και κίτρινου. Της ελίτ που μας μπαγλάρωνε, μας δίκαζε, μας καταδίκαζε, μας επιφύλασσε κάθε είδους αστυνομικές και δικαστικές περιποιήσεις. Και να βρίσκονται σε θέση κατηγορουμένου κάποιοι από αυτούς; Από τις κεφαλές τους μάλιστα; Άντε, όχι ακριβώς κατηγορουμένου, αλλά πιθανού κατηγορουμένου, για να είμαστε ακριβείς, αφού ούτε χειροπέδες, ούτε μπερντάχι, ούτε καν εδώλιο δεν έχει υπάρξει ακόμα. Αλλά, πάντως, να αναφέρεται το όνομά τους σε δικογραφίες, που άλλοι υπογράφουν, να απολογούνται στη Βουλή, στην οποία άλλοι έχουν πλειοψηφία, να καλούνται σε προανακριτικές επιτροπές, που άλλοι συγκροτούν, είναι, όπως και να το κάνεις βαρύ. Πρωτοφανές. Ανήθικο. Εδώ μιλάμε για βωμούς και εστίες, αν με εννοείτε.

  Και δεν είναι μόνο ότι τραβοσέρνονται επιφανείς παράγοντες της κοινωνίας σε ανακριτικές, ή έστω προανακριτικές, περιπέτειες. Είναι και ποιοι τους τραβοσέρνουν. Γύρισαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι. Οι λαθρεπιβάτες της εξουσίας, προανακρίνουν –τρομερό!- τους ιδιοκτήτες της. Τα άγρια διώκουν τα ήμερα. Οι συμμορίτες έχουν γραμμένο –σε δικαστικά κιτάπια- τον Σαμαρά. Οι κατσαπλιάδες λοιδορούν τον Άδωνι. Και οι κόκκινοι χαμογελούν στα κυβερνητικά έδρανα, την ώρα που η αφρόκρεμα του καθεστώτος βουρλίζεται σε απολογίες.

  Ε, δικαιούνται, λοιπόν, να είναι και έκπληκτοι, και κατάπληκτοι, και απόπληκτοι, μπροστά σε τέτοια ανατροπή. Δικαιούνται και να κλάψουν, και να βρίσουν, και να απειλήσουν, και να τσιρίξουν, και να πουν ψέματα, και να ζητήσουν συγνώμη από τις συζύγους τους, μπροστά σε τέτοιο διασυρμό. Δικαιούνται και να προαναγγείλουν πόσα και ποια κεφάλια θα πέσουν, όταν έρθουν πάλι εν τη βασιλεία τους. Δικαιούνται και να φωνάζουν για συμμορίτες, αρχισυμμορίτες, αλήτες, ακόμα και τσόγλανους, μπροστά σε τέτοιο κακό.

  Δικαιούνται, για να το πω πιο απλά, να μην είναι αξιοπρεπείς, γιατί έχουν μάθει στην αξιοπρέπεια του κριτή, που ουδείς τολμούσε να κρίνει. Όταν οι αριστεροί κέρδιζαν την αξιοπρέπεια του κυνηγημένου, αυτοί απολάμβαναν την αξιοπρέπεια του κυνηγού.

  Και τώρα τους κυνηγούν! Δικαιούνται, συνεπώς, τη συμπόνια μας. Απόλυτη, και χωρίς αστερίσκους. Με τόση Νοβάρτις, τόσους τσόγλανους, και τόσα παλούκια που τους έτυχαν, Κύριε, άφες αυτοίς. Ου γαρ οίδασι τι πηδούσι....
 • Ο κ. Σαλάτας σε δράση

  Ο κ. Σαλάτας σε δράση

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2018-03-01 00:36:31 | Πηγή: Ζούγκλα
  Είναι εξαιρετικά δραστήριος τις τελευταίες ημέρες ο κ. Νίκος Σαλάτας, Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, συνδικαλιστικός ηγέτης δηλαδή, αναλωνόμενος με πάθος (περίεργο) στο να αφαιρεθεί από την Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη ο φάκελος Novartis ώστε να τον αναλάβει Ειδικός Εφέτης Ανακριτής.

  Γιατί άραγε; Έχει κανένα προσωπικό πρόβλημα με την Εισαγγελέα; Την θεωρεί ανίκανη; Μη αντικειμενική; Τι συμβαίνει ακριβώς και το συνδικαλιστικό όργανο των Δικαστών και Εισαγγελέων αδειάζει την συνάδελφο σε μία κρίσιμη για την εισαγγελική έρευνα περίοδο;

  Καλύτερα ο δημοσιογράφος να αποφεύγει τα ενδότερα των έσω των δικαστικών διαδρόμων διότι αλλιώς μαθαίνει πολλά. Όπως δηλαδή ότι αν ο φάκελος Novartis αφαιρεθεί σε αυτό το στάδιο από την Εισαγγελέα Διαφθοράς τότε ενδεχομένως να είναι πιο εύκολα «διαχειρίσιμος». Δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει αυτό το «διαχειρίσιμος» αλλά μάλλον κακό μου φαίνεται όταν μιλάμε για ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.

  Να όμως που εκεί στους διαδρόμους μαθαίνεις εν τη αφελεία σου και άλλα. Όπως επί παραδείγματι πώς ο γιος του κ. Σαλάτα, ο κ. Χρήστος Σαλάτας, δικηγόρος, είναι ο στενός συνεργάτης του γνωστού ποινικολόγου κ. Δημητρακόπουλου ο οποίος είναι και ο δικηγόρος του Θέμου Αναστασιάδη τον οποίο η Δικαιοσύνη με απόφαση της τον έκρινε «πτωχό», ναι «πτωχό» και ως εκ τούτου « ουκ αν λάβεις εκ του μη έχοντος» οπότε ξεχάστε φίλοι μου τα οφειλόμενα, τις μαύρες σακούλες με τα 5 εκατομμύρια, την υπόθεση στα σύνορα Γαλλίας – Ελβετίας με την επιταγή (εκεί στο Φερνέϊγ Βολτέρ που το γνωρίζει πολύ καλά η ελίτ).

  Λίγη φειδώ λοιπόν στις παρεμβάσεις συνδικαλιστικού- κορπορατίστικου χαρακτήρα και αφήστε την Εισαγγελία να κάνει την δουλειά της γιατί όσο συνεχίζονται τόσο κάποιοι θα κόβουν βόλτες στους διαδρόμους της Δικαιοσύνης και όλα κάτι θα μαθαίνουν …. Εν τη αφελεία τους πάντα.
 • Η Ράνια του Κολωνακίου

  Η Ράνια του Κολωνακίου

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2018-03-01 00:36:31 | Πηγή: Ζούγκλα
  Η απλή αστική ευγένεια θα απαιτούσε από την κυρία Ράνια Αντωνοπούλου να υποβάλει έστω για τυπικούς λόγους την παραίτησή της και να αφήσει τον πρωθυπουργό να κρίνει.

  Ανακοίνωσε πως επιστρέφει τα χρήματα της επιχορήγησης και πως βρίσκεται στην διάθεση του πρωθυπουργού που είναι αυτονόητο.

  Μόνον που η Ράνια Αντωνοπούλου δεν είναι υπουργός κυβέρνησης αστικού κόμματος. Ούτε συνεργάζεται κατά τεκμήριο με την κρεμ ντε λα κρεμ του Κολωνακίου όπου και διαμένει. Η αναπληρώτρια υπουργός συνεργάζεται με κυβέρνηση της Αριστεράς και το κυβερνών κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Άρα πέραν της αστικής ευγένειας οφείλει να ανταποκρίνεται και σε άλλες πολιτικές δεσμεύσεις και ηθικές παραμέτρους. Αυτές που επικαλείται το κυβερνών κόμμα της Αριστεράς.

  Η Ράνια Αντωνοπούλου δεν προσγειώθηκε στην Ελλάδα από το πουθενά. Ούτε αμόρφωτη πολιτικά είναι ούτε και ακαλλιέργητη κοινωνικά. Το αντίθετο συμβαίνει. Από την ανακοίνωση της προκύπτει πώς οι επιλογές της είναι απόλυτα συνειδητές. Προφανώς δεν δίνει σημασία στις συγκρίσεις ούτε στις ευαισθησίες μίας κοινωνίας η οποία βρίσκεται σε συνεχή παροξυσμό μετά από οκτώ χρόνια συνεχών ραπισμάτων και απώλεια του μισού τουλάχιστον εισοδήματος της. Αυτά τα ολίγα. Αναμένουμε
 • Αμερικανική πρεσβεία: «Καλά ξεμπερδέματα...»

  Αμερικανική πρεσβεία: «Καλά ξεμπερδέματα...»

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2018-03-01 00:36:31 | Πηγή: Ζούγκλα
  Με μία λιτή ανακοίνωση η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα αρνείται να εισέλθει στην ουσία της διαμάχης μεταξύ Κυβέρνησης και Νέας Δημοκρατίας με αντικείμενο το τι ακριβώς ο πρέσβης κ. Πάγιατ είπε (ή δεν είπε) στον κ. Μητσοτάκη για την υπόθεση Novartis και την εμπλοκή πολιτικών προσώπων σε αυτήν.

  Η αμερικανική πρεσβεία διατηρώντας αγγλοσαξονικού τύπου ουδετερότητα (η οποία ιστορικά περιοριζόταν μόνον στους τύπους) δηλώνει μέσω εκπροσώπου της τα εξής: «Δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε κάποιο σχόλιο επί των ελληνικών ερευνών, οι οποίες είναι ξεχωριστές από κάθε νομική διαδικασία στις ΗΠΑ που συνδέεται με παραβίαση των Αμερικανικών νόμων».

  Κατά την Νέα Δημοκρατία ο Αμερικανός πρέσβης φέρεται να είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη πως το FBI ουδεμία έρευνα διεξήγαγε ως προς την εμπλοκή Ελλήνων πολιτικών στην υπόθεση Novartis.
  Το Μαξίμου με ανακοίνωσή του υποστηρίζει πως μετά από επίσημη ενημέρωσή του από την πρεσβεία των ΗΠΑ, ο κ. Πάγιατ μηδέποτε αναφέρθηκε στο επίμαχο θέμα που αφορά Έλληνες πολιτικούς.
  Η Νέα Δημοκρατία επανήλθε ισχυριζόμενη πως ο κ. Πάγιατ όχι μόνον τα είπε, αλλά άνοιξε ο ίδιος το θέμα κατά τη συνομιλία του με τον κ. Μητσοτάκη.

  Ποιος έχει δίκιο; Μα όλοι βέβαια. Η επίσημη τοποθέτηση της πρεσβείας των ΗΠΑ απλά σημαίνει σε ελεύθερη πολιτική απόδοση: «Ο πρέσβης των ΗΠΑ έχει κάθε δικαίωμα να συζητά ό,τι θέλει με τους συνομιλητές του. Εσείς δεν έχετε κανένα δικαίωμα να αναφέρεστε σε ό,τι συζητά ο πρέσβης των ΗΠΑ. Πολύ περισσότερο δεν μπορείτε να προβαίνετε σε σχόλια επί του περιεχομένου αυτών των συζητήσεων. Αν το κάνετε, κακό του κεφαλιού σας διότι εμείς θα διαψεύδουμε ή απλά δεν θα αναφερόμαστε επί του προκειμένου. Καλά ξεμπερδέματα λοιπόν».

  Επί της ουσίας λοιπόν. Η Νέα Δημοκρατία και το γραφείο του κ. Μητσοτάκη προέβη σε ατόπημα. Εξέθεσε τον Αμερικανό πρέσβη. Η κυβέρνηση συνέχισε το ατόπημα εκθέτοντας την πρεσβεία των ΗΠΑ. Ο Αμερικανός πρέσβης εκθέτει τον εαυτό του και δεν έχει καταλάβει πως στην Ελλάδα δεν πρέπει να ανοίγεις το στόμα σου διότι όλοι μιλούν πολύ και παντού.

  Επί της ουσίας. Το FBI ασχολείται με ό,τι θέλει, δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν, δεν το ενδιαφέρουν οι «παράπλευρες» απώλειες ούτε δίνει σημασία σε «τοπικού χαρακτήρα» ενδοοικογενειακές συγκρούσεις.
 • Ο.. γαϊδουρίστας με την BMW στην λεωφόρο Δημοκρατίας

  Ο.. γαϊδουρίστας με την BMW στην λεωφόρο Δημοκρατίας

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: Flashnews.gr | Ημερομηνία: 2018-03-01 00:27:03 | Πηγή: Flashnews

  Η.. απουσία της δημοτικής αστυνομίας είναι εμφανής από το κέντρο του Ηρακλείου. 

  Από την άλλη η περιορισμένη δύναμη της τροχαίας, προσπαθεί να μαζέψει τα.. ασυμμάζευτα. 

  Μέσα λοιπόν σ αυτό το σκηνικό στο οποίο ο καθένας παρκάρει όπου θέλει, δίνεται η ευκαιρία σε οδηγούς οχημάτων(τρανό παράδειγμα αυτός της φωτογραφίας) να εγκλωβίζουν στην κυριολεξία συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα μετατρέποντας τις μετακινήσεις τους μέσα στην πόλη σε.. γολγοθά. 

  Μεσημέρι Τρίτης στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στο Ηράκλειο και ο συγκεκριμένος οδηγός άφησε στην άκρη κάθε αίσθημα ανθρωπιάς και ευσυνειδησίας.. 

  Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι οδηγούν και παρκάρουν όπου θέλουν! 

  Αν είχε θεσπιστεί βραβείο ''γαϊδουριάς''(αποκλειστικά για οδηγούς) ένα είναι το σίγουρο. 

  Ότι στο Ηράκλειο θα είχε την τιμητική του !

   

 • Ο αμετανόητος Πολάκης... (φωτο)

  Ο αμετανόητος Πολάκης... (φωτο)

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: Flashnews.gr | Ημερομηνία: 2018-03-01 00:27:03 | Πηγή: Flashnews

  Παρότι γιατρός ο ίδιος και αναπληρωτής υπουργός Υγείας και παρότι το κάπνισμα απαγορεύεται στη Βουλή ο Παύλος Πολάκης δεν καταλαβαίνει τίποτε.

  Ο φακός τον «συνέλαβε» κατά τη διάρκεια της χθεσινής συζήτησης στη Βουλή για τη Δικαιοσύνη στο εντευκτήριο της βουλής με το τσιγάρο στο χέρι.

  Πηγή: thetoc.gr

 • Καλά μαντάτα έφεραν από το Miami για την κρουαζιέρα τα στελέχη του ΟΛΗ

  Καλά μαντάτα έφεραν από το Miami για την κρουαζιέρα τα στελέχη του ΟΛΗ

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: Flashnews.gr | Ημερομηνία: 2018-03-01 00:27:03 | Πηγή: Flashnews

  Ο ΟΛΗ πέτυχε πολλά περισσότερα απ όσα συνήθως κατάφερνε στο παρελθόν στην έκθεση κρουαζιέρας στο Miami των ΗΠΑ,παρά το γεγονός ότι τα δυο μέλη του που βρέθηκαν εκεί μπήκαν κατ ευθείαν στα "βαθιά νερά" χωρίς καμιά βοήθεια και ελάχιστη λόγο χρόνου προετοιμασία.

  Η Γεωργία Στεφανάκη μιλά αύριο στην εκπομπή Business Class για τα αποτελέσματα και τις προοπτικές.

  Κ.Σ

 • Πρώτη συνάντηση σε καλό κλίμα

  Πρώτη συνάντηση σε καλό κλίμα

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: Flashnews.gr | Ημερομηνία: 2018-03-01 00:27:03 | Πηγή: Flashnews

  Τον Μιχάλη Βαμιεδάκη, (εντεταλμένο Σύμβουλο σε θέματα Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης), συνάντησε σήμερα ο Ζάν Αντρέα Γκαραντσίνι που πριν από λίγες μέρες ανέλαβε υπεύθυνα καθήκοντα για την Τουριστική προβολή του Δήμου Ηρακλείου ως επίσης εντεταλμένος σύμβουλος.

  Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά καλό κλίμα το μεσημέρι της Δευτέρας, με τον Ζάν Αντρέα να δηλώνει ότι η συμβολή του Μιχάλη Βαμιεδάκη και της Περιφέρειας Κρήτης μπορεί να είναι το κλειδί για τις δράσεις "εκτός".

  Σε κάθε περίπτωση οι δυο πλευρές ξέρουμε ότι μπορούν να συνεργαστούν για το κοινό καλό.

  ΚΣ

 • Κατάργησαν και το «δείγμα» πεζοδρομίου

  Κατάργησαν και το «δείγμα» πεζοδρομίου

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: Flashnews.gr | Ημερομηνία: 2018-03-01 00:27:03 | Πηγή: Flashnews

  Το  πεζοδρόμιο στην οδό Μελετίου Πηγά, στα Πευκάκια της Νέας Χώρας, είναι έτσι κι αλλιώς λειψό.

  Ίσα – ίσα που χωρά να περπατήσει ένας άνθρωπος και βέβαια ούτε λόγος για άτομα με κινητικά προβλήματα .

  Και σαν να μην έφτανε αυτό, όπως καταγγέλει αναγνώστης του Flashnews.gr, ακόμη και το «δείγμα» πεζοδρομίου, κάθε απόγευμα μετατρέπεται σε χώρο στάθμευσης των…. τετράροδων.

  Τι είπατε; Υπάρχουν και Νόμοι που απαγορεύουν την στάση και στάθμευση στα πεζοδρόμια;

  Για να δούμε, εάν μετά το δημοσίευμα ευαισθητοποιηθεί κάποιος.

  Ναπ.Σ.

   

 • Απίστευτο θράσσος: Της χτύπησε τον καθρέφτη την έβρισε & πέρασε με κόκκινο!

  Απίστευτο θράσσος: Της χτύπησε τον καθρέφτη την έβρισε & πέρασε με κόκκινο!

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: Flashnews.gr | Ημερομηνία: 2018-03-01 00:27:03 | Πηγή: Flashnews

  Η έλλειψη όχι μόνο οδηγικής παιδείας, αλλά και παιδείας, σε όλο της το μεγαλείο, στο πρόσωπο μιας γυναίκας η οποία όπως φαίνεται δεν θα έπρεπε να κάθετε πίσω από το τιμόνι.

  Αυτή η γυναίκα ήταν όχι μόνο αγενής αλλά και επικίνδυνη οδηγός αφού, όπως προκύπτει από αυτά που καταγγέλλει αναγνώστρια στο Flashnews.gr, η οδηγός νόμιζε ότι ο δρόμος είναι δικός της περνώντας με κόκκινο και θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές άλλων.

  Όπως καταγγέλλει αναγνώστρια που ήταν μάρτυρας του περιστατικού:

  Σήμερα (σημ. χθες) το πρωί στον Κλαδισσό έξω από το italian factory μία γυναίκα οδηγός με ξανθά μαλλιά, ασημί αυτοκίνητο και πινακίδα.....(αποκρύπτουμε την πινακίδα λόγω προσωπικών δεδομένων) χτύπησε τον καθρέφτη νέας οδηγού χωρίς να προκληθεί ζημιά, της είπε ''Στα @....ια  μου για τον καθρέφτη σου'' έπειτα της έκανε άσεμνη χειρονομία επιδεικνύοντας το μεσαίο δάχτυλο, γκάζωσε κι έφυγε. Λίγο αργότερα η ίδια πέρασε με κόκκινο στο φανάρι του ξενοδοχείου Samaria!

   

 • "Δώρο" στην κυβέρνηση...

  "Δώρο" στην κυβέρνηση...

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: Flashnews.gr | Ημερομηνία: 2018-03-01 00:27:03 | Πηγή: Flashnews

  "Γκρίνια και διαφωνίες" μαθαίνω ότι επικρατούν στο εσωτερικό του συνδικαλιστικού κινήματος του Ηρακλείου, με αφορμή τη σημερινή "αποκαρδιωτική" εικόνα και τη μικρή συμμετοχή των εργαζομένων στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ.

  Το ποσοστό συμμετοχής των εργαζομένων στην απεργιακή κινητοποίηση  στο νομό, εκτιμάται ότι ήταν μονοψήφιο, με τους εργαζόμενους  -πνιγμένους μέσα στα οικονομικά τους προβλήματα-  να γυρίζουν την πλάτη τους στις κινητοποίησεις για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση.

  Μάλιστα, στον κλάδο των εκπαιδευτικών το ποσοστό συμμετοχής στην απεργία ήταν ιδιαίτερα μικρό, σχεδόν αμελητέο, ενώ δεν απήργησαν, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, οι διευθυντές των σχολικών μονάδων, καθώς σπατάλησαν την "επαναστατική τους ορμή και την αγωνιστικότητα" τα προηγούμενα ... "πέτρινα - αντιμνημονιακά χρόνια", όπως ειπώθηκε σε "πηγαδάκι" εκπαιδευτικών στην Πλατεία Ελευθερίας.

  Το σίγουρο είναι ότι ο μόνος κερδισμένος, από την σημερινή απεργιακή κινητοποίηση, είναι η κυβέρνηση που, όπως φαίνεται, θα περάσει "αναίμακτα" τα δυσβάσταχτα και αντιλαϊκά μέτρα!

  Επομένως, μόνο ως ... "δώρο" στην κυβέρνηση, στον πρωθυπουργό και στο "κουαρτέτο", θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή απεργία!!!

  Γ. Ρ.
   

 • Το τερμάτισε! Ένας κατέλαβε δύο θέσεις αναπήρων στα Χανιά!

  Το τερμάτισε! Ένας κατέλαβε δύο θέσεις αναπήρων στα Χανιά!

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: Flashnews.gr | Ημερομηνία: 2018-03-01 00:27:03 | Πηγή: Flashnews

  Έχουμε δει πολλές φωτογραφίες απο "γαιδουρίστας" που καταλαμβάνουν θέση για αυτοκίνητα ΑΜΕΑ ή μητέρων με καροτσάκια, σε χώρους στάθμευσης.

  Αλλά ο (η) συγκεκριμένος (η) οδηγός το....τερμάτισε βάζοντας το αυτοκίνητο έτσι που να πιάνει και τις δύο θέσεις.

  Η φωτογραφία αναγνώστη του Flashnews.gr ελήφθη σήμερα το μεσημέρι σε χώρο στάθμευσης super market δυτικά της πόλης των Χανίων.

  Α-δέσποτος

 • Δύσκολες ώρες για τους συναδέλφους

  Δύσκολες ώρες για τους συναδέλφους

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: Flashnews.gr | Ημερομηνία: 2018-03-01 00:27:03 | Πηγή: Flashnews

  Ακούω δυσάρεστα μαντάτα πάλι στα ταραγμένα media-κα "νερά".

  Ένα ακόμη τοπικό ΜΜΕ (από την δυτική Κρήτη) βρίσκεται στην δίνη άσχημων εξελίξεων.

  Φυσικά η κυβέρνηση ενδιαφέρεται μόνο για την ΕΡΤ και ενδιαφέρεται μόνο για το πως θα κλείσει τα ιδιωτικά.

  Και θα μου πείτε τι την νοιάζει; Αλλού είναι ο κομματικός στρατός και οι ψηφοφόροι...

  Οι υπόλοιποι που δημοσιογραφούν και εργάζονται σε ιδιωτικά ΜΜΕ, είναι παιδιά άλλου "Θεού"...

  Θυμίζω ότι στο Ηράκλειο έκλεισε η ΤΟΛΜΗ η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ και όλα τα τοπικά περιοδικά.

  Τα ραδιόφωνα αναγκάστηκαν σε μεγάλες περικοπές προσωπικού όλων των ειδικοτήτων, αλλά ούτε αυτό "καίει" την γούνα κανενός.

  Κι έτσι έχουμε καταλήξει και σε μια ΕΣΗΕΠΗΝ (ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ) όπου τα περισσότερα μέλη της σήμερα είναι άνεργοι (πρώην) συνάδελφοι.

  Μάλιστα έτσι όπως πάει αυτή η Ένωση θα ‘ναι ΕΝΩΣΗ πρώην δημοσιογράφων, γιατί αν δεν δημοσιογραφείς για πολύ καιρό, ο τίτλος και η ιδιότητα παύει να υφίσταται ως γνωστόν ή χρησιμοποιείται μοναχά ως φερετζές...

  Το κακό είναι ότι όποιοι φεύγουν σήμερα από τον χώρο, δύσκολα θα επιστρέφουν μιας και η συρρίκνωση των θέσεων εργασίας ως συνέπεια του κακού κλίματος στην αγορά και της έλλειψης χρηματοδοτήσεων καθιστά την λειτουργία τους προβληματική συνεπώς και της ύπαρξης θέσεων εργασίας.

  Κρίμα.

 • ’’Άγνωστος’’ μεταξύ αγνώστων ο Α. Ξανθός

  ’’Άγνωστος’’ μεταξύ αγνώστων ο Α. Ξανθός

  Κατηγορία: Παραπολιτική | Συντάκτης: Flashnews.gr | Ημερομηνία: 2018-03-01 00:27:03 | Πηγή: Flashnews

  Τι και αν η πτήση από Αθήνα για Ηράκλειο ήταν ασφυκτικά γεμάτη; Ο υπουργός υγείας, Ανδρέας Ξανθός πέρασε στην κυριολεξία απαρατήρητος από το σύνολο των επιβατών ! Κανείς δεν έσπευσε να τον χαιρετήσει έστω και για το.. τυπικό του θέματος και ο λόγος βέβαια δεν είναι ότι ο υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα δεν είναι.. αναγνωρίσιμο πρόσωπο. 

  Μάλλον η πλειονότητα των πολιτών δείχνει αποστασιοποιημένη και πιθανότατα απογοητευμένη από τις κυβερνητικές πολιτικές και το εκφράζει.. ποικιλοτρόπως. Για να να μην είμαστε πάντως άδικοι με τον επικεφαλής του ''πολύπαθου'' υπουργείου υγείας, η θέση που καθόταν δεν ήταν διακεκριμένη, θέλοντας να κρατήσει στις δύσκολες μέρες που διανύουμε τα προσχήματα. 

           

Σπόνσορες

φιλοξενία ιστοσελίδας
Live News

 • Γίνεται φόρτωση των τελευταίων νέων σε πραγματικό χρόνο