• Ικανοποίηση Παππά για την απόφαση να είναι ευρωπαϊκό ένα στα τρία Video On Demand

  Ικανοποίηση Παππά για την απόφαση να είναι ευρωπαϊκό ένα στα τρία Video On Demand

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-23 20:46:13 | Πηγή: Ζούγκλα
  Τουλάχιστον το ένα στα τρία έργα που διατίθενται μέσω των υπηρεσιών Video On Demand (VoD) θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή παραγωγή αποφάσισε σήμερα στις Βρυξέλλες το Συμβούλιο των Υπουργών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα θέματα του Οπτικοακουστικού τομέα, όπου την Ελλάδα εκπροσώπησε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

  Στο πλαίσιο του Συμβουλίου, η Ελλάδα, η Ισπανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Λιθουανία και η Ρουμανία κατέθεσαν τροπολογία, ώστε η ποσόστωση των ευρωπαϊκών έργων στους καταλόγους των υπηρεσιών Video On Demand (VoD) να ανέρχεται τουλάχιστον στο 30%, αντί του 20% που προέβλεπε αρχικά η πρόταση της προεδρίας της Μάλτας. «Η προώθηση των ευρωπαϊκών έργων αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της πολιτιστικής πολιτικής της Ευρώπης» τονίζεται, χαρακτηριστικά, στο σκεπτικό της τροπολογίας.

  Στην παρέμβασή του, ο Νίκος Παππάς, αφού εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια προς τη Μεγάλη Βρετανία για το χθεσινό χτύπημα στο Μάντσεστερ, τόνισε -μεταξύ άλλων- ότι «δεν μπορούμε να αφήσουμε τα ευρωπαϊκά οπτικοακουστικά έργα απροστάτευτα, μετατρέποντας την Ευρώπη σε πεδίο άνισου ανταγωνισμού με τις διεθνείς παραγωγές». Προς τον σκοπό αυτό και διαπιστώνοντας τη σύγκλιση σημαντικού αριθμού κρατών-μελών υπέρ της ποσόστωσης του 30%, η Ελλάδα δήλωσε πως είναι διατεθειμένη -προκειμένου να επιτευχθεί σήμερα η συμφωνία- να συμφωνήσει με αυτό το ποσοστό, παρότι δική της θέση παραμένει το 40%. Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κάλεσε, επίσης, το Συμβούλιο να υιοθετήσει κανόνες για την προστασία, ιδιαίτερα των ανηλίκων, από την ανεξέλεγκτη προβολή διαφημίσεων αλκοολούχων ποτών και επισήμανε την ανάγκη να υπάρξει πρόνοια για την προστασία της νομοθεσίας του κράτους λήψης περιεχομένου, στις περιπτώσεις που αυτή παραβιάζεται και δεν επιτυγχάνεται η συνεννόηση με τις αρχές του κράτους εκπομπής.

  Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο Νίκος Παππάς δήλωσε: «Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη, κυρίως σε ό,τι αφορά την προστασία του "made in Europe" οπτικοακουστικού προϊόντος. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η Ελλάδα -οικοδομώντας, από την πρώτη στιγμή και ιδιαίτερα προσεκτικά, τις συμμαχίες της- ήταν μία από τις χώρες που συνέβαλαν καθοριστικά στην αναθεώρηση της αρχικής πρότασης προς το καλύτερο».

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 • H Ημερίδα στην Κρήτη για το scouting και τις ερασιτεχνικές Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

  H Ημερίδα στην Κρήτη για το scouting και τις ερασιτεχνικές Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-23 16:45:33 | Πηγή: Ζούγκλα
  Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου, η ημερίδα με θέμα «Το scouting και οι ερασιτεχνικές Ακαδημίες ποδοσφαίρου», που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Ηρακλείου, τον Δήμο Ηρακλείου και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

  Πρώτος απηύθυνε χαιρετισμό ο περιφερειάρχης Ηρακλείου Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, τονίζοντας: «Όλη η Κρήτη θα πρέπει να αξιοποιήσει τις αθλητικές υποδομές της. Αυτή τη στιγμή 20 γήπεδα 5Χ5 κατασκευάζονται στο νησί και στα επόμενα 3 χρόνια θα υπάρξουν άλλα 20. Δεν θα υπάρχει δήμος χωρίς γήπεδο».

  Επίσης ο κ. Αρναουτάκης είπε: «Η Περιφέρεια είναι πάντα κοντά στον αθλητισμό και στα γεγονότα που τον προβάλλουν. Εμείς στηρίζουμε δράσεις του και η συνεργασία με τον ΠΣΑΤ θα συνεχιστεί». Ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Κώστας Βαρδαβάς τόνισε: «Χιλιάδες παιδιά συμμετέχουν κάθε χρόνο στο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνει ο Δήμος, ο οποίος πάντα είναι κοντά σε τέτοιου είδους ημερίδες» και κάλεσε την Πολιτεία να είναι πιο κοντά στον αθλητισμό.

  Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου ανέφερε: «Νιώθω ευλογημένος που οι φορείς του Ηρακλείου της Κρήτης με κορυφαίο τον κ. Αρναουτάκη καλύπτουν τα κενά που αφήνει η Πολιτεία αλλά τα έργα, οι προσπάθειες που γίνονται δεν είναι ανάλογες με τα αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο. Έχουμε 6-7 ομάδες Εθνικών κατηγοριών και ο αριθμός των Ελλήνων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται είναι μονοψήφιος».
  Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Νομού Ηρακλείου Κώστας Πετράκης και ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Σωτήρης Τριανταφύλλου ευχαρίστησαν τόσο την Περιφέρεια όσο και τον Δήμο για την συμπαράστασή τους στην ημερίδα, καθώς και τον εντεταλμένο σύμβουλο Αθλητισμού της Περιφέρειας Νίκο Συριγωνάκη για την πολύτιμη βοήθειά του. Ο ΠΣΑΤ βράβευσε και τον κ. Αρναουτάκη για την στήριξη του στις δράσεις του.

  Οι 150 προπονητές, παράγοντες, δημοσιογράφοι που έδωσαν το «παρών» έμειναν ικανοποιημένοι από το επίπεδο των ομιλητών. Άκουσαν τον καθηγητή ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Γιώργο Δογάνη να αναπτύσσει το θέμα «Ποδοσφαιρικό ταλέντο: Μύθοι και πραγματικότητα», το Γιώργο Τόλια (γενικό διευθυντή Σχολών Άρσεναλ Ελλάδας και Κύπρου) να μιλά με θέμα «Πώς πρέπει να ανιχνεύεται και να στρατολογείται ένας παίκτης στη νεαρή ηλικία» και το γυμναστή Θεόδωρο Ελευθεριάδη (τεχνικός υπεύθυνος-συντονιστής προγράμματος ακαδημίας ΠΑΟ) να μιλά για «τρόπους οργάνωσης-προγραμματισμό στα τμήματα υποδομής».

  Επίσης, ο καθηγητής Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Γιάννης Ζαϊμάκης έθεσε προβληματισμούς για τις «Κοινωνιολογικές όψεις των ακαδημιών ποδοσφαίρου», ενώ ο εργοφυσιολόγος, διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης Νίκος Κουνδουράκης ανέλυσε όλους τους «Παράγοντες που επηρεάζουν την επιλογή και την ανάπτυξη ταλέντων στο παιδικό ποδόσφαιρο».
  Ο ΠΣΑΤ ευχαριστεί τους συνδιοργανωτές της ημερίδας, ιδιαίτερα την Περιφέρεια Κρήτης, τον Νίκο Συριγωνάκη, τον Δήμο Ηρακλείου, τον αντιδήμαρχο Κώστα Βαρδαβά, την Αναπτυξιακή Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ και τον Δημήτριο Τσιράκο, τον Μανώλη Ρουσάκη της Alfa Plus για την πολύτιμη βοήθειά του στον Σύνδεσμο και τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου “50-50” στο Ηράκλειο κ. Σαμαριτάκη Στέφανο, Πολυχρονάκη Γιώργο και Σηφάκη Αντώνη για τη χορηγία τους στην ημερίδα.
 • Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο «Όλα ξεκόλλα»

  Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο «Όλα ξεκόλλα»

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-22 20:45:45 | Πηγή: Ζούγκλα
  Μπορεί να παρουσιάζει για πολλά χρόνια την εκπομπή του στον ΑΝΤ-1 (2006), φαίνεται όμως ότι τελευταία έχει αρχίσει να κάνει… νερά με τις πληρωμές. Ο λόγος για τον Θέμο Αναστασιάδη και το «Ολα ξεκόλλα», που φέτος σταμάτησε πρόωρα και ως δικαιολογία εμφανίστηκε ένα πρόβλημα στα μάτια του δημοσιογράφου που δεν του επέτρεπε να συνεχίσει τα γυρίσματα.

  Εργαζόμενοι όμως στην εκπομπή επιμένουν ότι πρόκειται για… πρόσχημα, αν και όπως λέγεται ο παρουσιαστής εμφάνισε σχετική ιατρική διάγνωση, καθώς το πρόβλημα παρουσιάστηκε όταν οι ίδιοι αποφάσισαν λίγο πριν από το Πάσχα να προχωρήσουν σε λευκή απεργία, αφού παρέμεναν για μεγάλο χρονικό διάστημα απλήρωτοι.

  Ζητούσαν τα δεδουλευμένα τους και απειλούσαν -σε διαφορετική περίπτωση- ότι δεν θα επέτρεπαν τη μετάδοση της εκπομπής. Τελικά η εκπομπή μεταδόθηκε αλλά πιο αργά από την προκαθορισμένη ώρα, κάτι που επαναλήφθηκε άλλη μία φορά, καθώς όπως λένε απλήρωτος μοντέρ αρνήθηκε να προχωρήσει στην ολοκλήρωση του μοντάζ της εκπομπής. Λίγο μετά το Πάσχα η εκπομπή διακόπηκε καθώς εμφανίστηκαν, όπως προαναφέραμε, προβλήματα υγείας στον Θέμο Αναστασιάδη.

  Η εκπομπή ανήκει την εταιρεία «Αρθρον» του Θ. Αναστασιάδη και όπως φαίνεται ο ΑΝΤ-1 αποπληρώνει την παραγωγή με επιταγές (συνήθως έξι έως 12 μηνών), οι οποίες όμως προφανώς χρησιμοποιούνται για άλλους λόγους, καθώς οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, το κόστος ανά εκπομπή ξεπερνά τις 45.000 ευρώ (άλλες πηγές κάνουν λόγο ακόμα και για ποσό που αγγίζει τις 60.000 ευρώ), που το κανάλι του Αμαρουσίου αποπληρώνει κανονικά. Ομως οι περίπου 35 εργαζόμενοι στην εκπομπή παραμένουν απλήρωτοι από 3-4 μήνες έως και ενάμιση χρόνο.

  Οπως υποστηρίζουν, υπάρχουν καμιά 25αριά εργαζόμενοι από παλιά που έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος ακόμα και πάνω από 16 μήνες, ενώ και στους πιο νέους, που ξεκίνησαν να εργάζονται για την εκπομπή αυτή την τηλεοπτική σεζόν, οφείλονται δεδουλευμένα 3 και 4 μηνών. Απλήρωτα έχουν μείνει και τα μηχανήματα που ενοικιάζονται για την παραγωγή του «Ολα ξεκόλλα» κ.ά.

  Εργαζόμενοι, με πρόχειρους υπολογισμούς, υποστηρίζουν ότι η «Αρθρον» μπορεί να τους οφείλει συνολικά πάνω από 200.000 ευρώ. Και πρόκειται για εργαζομένους οι οποίοι αμείβονται με 400 έως και 1.600 ευρώ μηνιαίως. Σημειώνουν πάντως ότι ο Θ. Αναστασιάδης χρωστάει ακόμα και στη συμπαρουσιάστριά του, τη Δούκισσα Νομικού.

  Οπως επισημαίνουν, όταν κόπηκε η εκπομπή κανείς δεν... φιλοτιμήθηκε να τους ενημερώσει για το τι μέλλει γενέσθαι. Τι θα γίνει με τα δεδουλευμένα τους, αν θα συνεχιστεί και πότε η εκπομπή, αν θα υπάρξει νέος κύκλος και πάει λέγοντας. Σημειώνουν ακόμα ότι είναι η πρώτη χρονιά που στους τίτλους της εκπομπής δεν εμφανίζονται τα ονόματα των συντελεστών.

  Οι εργαζόμενοι τονίζουν ότι μετά από μια ενημέρωση που τους έγινε στις 26 Απριλίου από την εταιρεία δεν υπάρχει ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Τονίζουν μάλιστα ότι ενημερώθηκαν από τη στήλη του Θέμου Αναστασιάδη πως «κάνει διάλειμμα από το γυαλί»!

  Κι επειδή έχουν αρχίσει πλέον να εκφράζονται φόβοι ότι θα χάσουν τα δεδουλευμένα τους, ετοιμάζονται να προχωρήσουν, όχι μόνο ενημερώνοντας άλλη μια φορά τις Ενώσεις τους και τον ΑΝΤ-1, αλλά και δικαστικά. «Ολα» δείχνουν ότι έπεται συνέχεια…

  Πηγή: efsyn.gr
 • Στον Ιβάν Σαββίδη το 20% του Mega

  Στον Ιβάν Σαββίδη το 20% του Mega

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-22 17:58:33 | Πηγή: Ζούγκλα
  Σε εταιρεία συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη μεταβιβάστηκε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ποσοστό 20% της "Τηλέτυπος Α.Ε.” (Mega Channel), από το συνολικά 32,73% που κατείχε η Πήγασος Εκδοτική, συμφερόντων του ομίλου Μπόμπολα.

  Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε με ιδιωτικό συμφωνητικό και το τίμημα ανήλθε στα επίπεδα των 5 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων το 75% θα απορροφηθεί από τις πιστώτριες τράπεζες και το 25% για να καλυφθούν κεφαλαιακές ανάγκες και υποχρεώσεις της Τηλέτυπος.

  Η είσοδος του ομογενή επιχειρηματία στο μετοχικό κεφάλαιο της Τηλέτυπος αποτελούσε αντικείμενο συζητήσεων μεταξύ των βασικών μετόχων της εταιρείας και των πιστωτριών τραπεζών για σημαντικό χρονικό διάστημα. Στο πλαίσιο αυτό, η συμφωνία που επετεύχθη θεωρείται ότι λειτουργεί ως προπομπός εξελίξεων και για τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη.

  Υπενθυμίζεται ότι στις 31 Μαΐου θα ολοκληρωθεί η διαδικασία κατάθεσης προσφορών από τους ενδιαφερόμενους για την απόκτηση του συνόλου του ενεργητικού και των περιουσιακών στοιχείων του ΔΟΛ, στο πλαίσιο σχετικού διαγωνισμού.

  Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η επιλογή της μεταβίβασης του 20% του Mega μέσω συμβολαιογραφικής πράξης έγινε λόγω της τρέχουσας κατάστασης της εταιρείας, με την Grand Thorton να έχει αναλάβει το έργο της σύνταξης επιχειρησιακού σχεδίου και μελέτης αναγκών και προϋποθέσεων για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της Τηλέτυπος.

  Οι επίσημες ανακοινώσεις

  Σε χρηματιστηριακή ανακοίνωση που εξέδωσε η Πήγασος αναφέρει ότι: προέβη σε πώληση 19.791.879 κοινών ονομαστικών μετοχών της "ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Α.Ε." ήτοι ποσοστού 19,6361% επί του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου αυτής και μετέβαλε το ποσοστό συμμετοχής της στην ως άνω Ανώνυμη Εταιρία, από 32,7321%, σε 13,0961%.

  Σε ξεχωριστή ανακοίνωση η Τηλέτυπος σημειώνει ότι: την 22.5.2017 η μέτοχος εταιρεία με την επωνυμία ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ γνωστοποίησε ότι περιόρισε τη συμμετοχή της στο μετοχικό κεφάλαιο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. σε ποσοστό 13,0961%, διατηρώντας 13.200.000 μετοχές με ισάριθμες ψήφους. Το ποσοστό συμμετοχής της ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. πριν τη μεταβολή ανερχόταν σε 32,7321%.

  Πηγή: capital
 • Ποιος Ολυμπιακός; Ποια Euroleague; Surviror και πάλι στην κορυφή της τηλεθέασης!

  Ποιος Ολυμπιακός; Ποια Euroleague; Surviror και πάλι στην κορυφή της τηλεθέασης!

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-22 11:01:01 | Πηγή: Ζούγκλα
  Μία… χόρτα έκανε τη μάχη του Ολυμπιακού στον τελικό της Euroleagueτο Survivor. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen:

  Survivor: 41% (γενικό), 50,6% (δυναμικό)
  Τελικός Euroleague στην ΕΡΤ: 27,5% (γενικό), 32,4% (δυναμικό).

  Μετά τα μεσάνυχτα και με τον Ολυμπιακό να έχει ηττηθεί από τη Φενέρμπαχτσε, το reality επιβίωσης «σκαρφάλωσε» στο 64%.

  Πηγή: govastileto.gr
 • ΤV ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ

  ΤV ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-22 09:18:21 | Πηγή: Ζούγκλα
  @ Με το που ευχήθηκε ο Μητσοτάκης καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό, είδα τη Φενέρμπαχτσε να σηκώνει το κύπελλο. Έχει παράδοση η οικογένεια, όπως και να το κάνουμε.

  @ Κάποιος πρέπει να εξηγήσει στον κ. Σόιμπλε ότι με τα συνεχόμενα Νάιν θα τινάξει ο γάιδαρος τα πέταλα και θα συνεχίσει μόνος του την περιπέτεια…

  @ Τι τρέλα είναι αυτή, τι εμμονή, τι πάθος ατελείωτο που λέει και το τραγούδι, να βλέπει έναν λαό μέσα στην ταλαιπωρία και να αρνείται οποιαδήποτε διευκόλυνση.

  @ Ο Βαρουφάκης ωστόσο παραμένει αισιόδοξος. Τέτοια ποιητική τρέλα από πολιτικό οίστρο είχα χρόνια να δω. Μόνο ο Θερβάντες θα μπορούσε να τον παρακολουθήσει. Σουλατσάρει εδώ κι εκεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, εξαργυρώνοντας τη φήμη του πιο θορυβώδους υπουργού που πέρασε από την Ευρώπη και δηλώνει ότι εάν μαζέψει 20.000 ψήφους θα κάνει κόμμα!.. Κόμμα ο Βαρουφάκης, κόμμα η Κωνσταντοπούλου, κόμμα ο Λαφαζάνης, κόμμα ο Τσίπρας. Τι έγινε, ρε παιδιά, πού πήγε η ενότητα του κόμματος; Σε λίγο θα έχετε περισσότερους προέδρους από οπαδούς…

  @ Την κατάσταση σώζει ο Μητσοτάκης. Είναι εκείνο το απλανές βλέμμα με το αμήχανο χαμόγελο, που παραπέμπει σε καταστάσεις σοκ έπειτα από φυσική καταστροφή, σεισμό, κατολίσθηση ή κάτι ενδιάμεσο…

  @ Δηλαδή, εάν σύμφωνα με την τρέλα του υιού Γιαννακόπουλου η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού έπρεπε να επιστρέψει από την Πόλη με πούλμαν, ο Αλαφούζος πώς έπρεπε να τους στέλνει σε αγώνα έπειτα από Μαραθώνιο;

  @Άψογοι οι αθλητικοί συντάκτες της μετάδοσης του τελικού κυπέλλου από το κανάλι OTESPORT1. Μπράβο τους. Μακάρι να τους έμοιαζαν και οι διαιτητές... Δύσκολο να αποφευχθούν τα λάθη σε ένα τόσο κρίσιμο ματς όμως... η Παναγία Σουμελά ήταν και με τους δυο πόντιους Σαββιδη-Μελισσανίδη... Έδινε ισοπαλία μέχρι να κάνει το θαύμα του ο επόπτης!.. Μεγάλη η χάρη του. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη από τέτοιους ταχυδακτυλουργούς.

  @Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ. Βαρβιτσιώτης:Η απομάκρυνση της ανομίας στη χώρα θα έρθει μόνο με την απομάκρυνση του ΣΥΡΙΖΑ . Με το συμπάθιο δηλαδή, αλλά όταν κυβερνούσε η Νέα Δημοκρατία επικρατούσε η νομιμότητα;

  @ Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές δελτίων κάνουν όλοι το ίδιο λαθος, με τις κλήσεις και το γένος. Γενικά δεν το έχουν καθόλου. Έτσι ακούς να τσακώνονται για τον... ψήφο ή να απαιτούν ένα... μεγάλο συγνωμη.

  Πρόκειται περί συγνώμης γένους θηλυκού. Δεν είναι μπρίκι η συγνωμη και η ψήφος το ίδιο. Γράμματα χασάπηδες έλεος.

  Εκτός από τους survivor υπάρχουν και μικρά παιδιά που σας ακούν και δεν έχουν καμία ελπίδα να μάθουν σωστά ελληνικά....

  @ Για τον μαλακάκο που συντάσσει το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1: Όταν παίρνεις το ρεπορτάζ της «Ζούγκλας» θα σέβεσαι τη δεοντολογία και θα αναφέρεις το όνομα της ηλεκτρονικής εφημερίδας που το πήρες. Αναφέρομαι φυσικά στο βίντεο της ληστείας στην τράπεζα. Εάν δεν είχαμε βάλει αράχνη- που την έκρυβες έτσι κι αλλιώς με τα super σου- δεν θα το έπαιρνε χαμπάρι κανείς . Την επόμενη φορά που θα το κάνεις θα την ακούσει άσχημα ο Κυριακού και δεν αποτελεί απειλή αλλά προειδοποίηση, για να μην κλαίγεσαι ότι το αφεντικό πικράθηκε πολύ και σε έστειλε σπίτι σου. Άντε μπράβο τσογλάνια που έχετε
  μετατραπεί από δημοσιογράφοι σε οικιακούς βοηθούς …

  @ Εκείνον τον Φουρθιώτη δεν υπάρχει κάποιος να του χώσει δυο κλωτσιές και να τον πετάξει από εκεί μέσα; Έλεος με αυτό το ερμαφρόδιτο ζόμπι, πρώην μάνατζερ της Τζούλιας, που τοποθετήθηκε ως παρουσιαστής μιας εκπομπής, με πρόσωπα που αν μη τι άλλο έχουν γράψει μια ιστορία...

  @ Απορώ πως δέχτηκαν να συνυπάρχουν με τον Σαρδανάπαλο ευνούχο του Ομέρ Βρυώνη.

  @ Κάποια στιγμή υποψιάστηκα ότι θα τον άρπαζε από το περουκίνι ο Καρβέλας, αλλά το σενάριο δεν επαληθεύτηκε και απογοητεύτηκα. Αφήστε τον να προμοτάρει τις κρέμες του Φιλίππου και πάρτε τον από το star academy μήπως απογειωθεί η εκπομπή. Ο άνθρωπος είναι ότι πιο περιθωριακό, άτεχνο και άχαρο χωράει το γυαλί...

  @ O γνωστός μαλάκας της δημοσιογραφίας που μιλάει με "ντοκουμέντα" έγινε η αιτία να παραιτηθεί μία ικανή δικαστική λειτουργός. Είναι η σειρά της κυβέρνησης τώρα να απαλλαγεί από το παρακράτος που πάνε να δημιουργήσουν εις βάρος της τα δημοσιογραφικά σκουπίδια.

  Αυτά προς το παρόν...

  @ Επικοινωνιακή καταιγίδα της οικογένειας Μητσοτάκη από τα μέσα. Μετά τον Κυριάκο ο Κώστας Μπακογιάννης που κάνει τα πάντα για να βρίσκεται στο προσκήνιο. Μετά την πτώση με το αλεξίπτωτο συνέντευξη στη Μενεγάκη. Λογικό εν μέρει. Εάν τη βγάλω καθαρή με την πτώση να πέσω στα μαλακά της… Ελένης. Κάκιωσα πολύ; Δε νομίζω. Έλεος παιδιά ηρεμίστε ΛΊΓΟ μήπως πάρει Και κανένας άλλος σειρά για την σωτηρία της πατρίδας…

  @ Εκεί στο ΣΚΑΙ δεν αναλαμβάνετε και επίσημα τις δημόσιες σχέσεις του Κυριάκου να τελειώνουμε; Πως το λένε να δεις… Θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει… @ Κι εμείς αγαπήσαμε αλλά δεν κάναμε έτσι…

  @ Τι ιδέα κι αυτή να στείλουν βόμβα στον Σόιμπλε με το όνομα του Γεωργιάδη… Το κακό είναι ότι θα στέλνει βιβλία για δώρο ο Άδωνις και δεν θα τα ακουμπάει κανένας.

  @ Το παλικαράκι που μετέδιδε το παιχνίδι Ατρόμητος-Ολυμπιακός μπορεί να περάσει αύριο από τα γραφεία του Πειραιά να πάρει την κάρτα μέλους...

  @ Ακούς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα και αισθάνεσαι ότι έχεις απέναντί σου μέλη παραθρησκευτικής οργάνωσης. Είναι κι εκείνο το μοτίβο επιχειρημάτων με την δήθεν ήρεμη φωνή, που σου θυμίζουν κατηχητή της δεκαετίας του ’60…

  @ Ψηφίσαμε sixties και μας προέκυψαν κατηχητές…

  @ Όταν βρω μπροστά μου εκείνον τον τενεκέ που ακούει στο όνομα Πολάκης, θα του ρίξω ένα γενναίο φτύσιμο για την ποιότητα της… αναβαθμισμένης περίθαλψης, για την οποία επαίρεται δημοσίως. Η γιαγιά μας που έπεσε χθες περίμενε με σπασμένο πόδι στο πάτωμα δυόμισι ώρες, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο! Ναι έτσι όπως το ακούτε ακριβώς δυόμισι ώρες!

  @ Εάν έπεφτε η μάνα σου μαλάκα θα συνέβαινε κάτι τέτοιο ποτέ;

  @ Και λίγα σας έψαλε τις προάλλες ο δικαστής για την ποιότητα της περίθαλψης που παρέχετε…

  @ Είναι κι οι Τούρκοι από την άλλη πλευρά που πουλάνε τσαμπουκά στο Αιγαίο, άνευ κόστους φυσικά, γιατί στην Τουρκία αυτό συμβαίνει τα τελευταία εκατό χρόνια. Όποτε έχουν εσωτερικά προβλήματα, ανακαλύπτουν τον εξωτερικό εχθρό, αποπροσανατολίζοντας τον λαό από την πραγματικότητα…

  @ Το μόνο που καταφέρνουν είναι να ανεβάζουν τις μετοχές του Καμμένου, ο οποίος δεν παίρνει από φοβέρες και να το τραβάει γερά το σχοινί… Μεταξύ μας από την σιωπή των προηγούμενων και την δουλοπρεπή στάση η συμπεριφορά του Πάνου φαίνεται να αποδίδει, προς το παρόν τουλάχιστον…

  @ Μαλλιά κουβάρια τα μέσα ενημέρωσης λόγω της οικονομικής ένδειας. Κανείς δεν γνωρίζει τι ανήκει σε ποιoν. Όλοι αναζητούν σωσίβιο κι αρπάζονται από όπου μπορούν. Αντιλαμβάνεται ο καθένας πόσο αντικειμενικοί μπορεί να είναι σε τέτοιο κλίμα όλοι αυτοί οι πεινασμένοι αστερίσκοι της TV, των εφημερίδων και φυσικά του ηλεκτρονικού Τύπου, όταν κρέμονται από τα αμελέτητα του εκάστοτε σπόνσορα (έτσι τον λένε τώρα), δωρητή ή ευεργέτη, κατά βάση όμως χρηματοδότη και ιδιοκτήτη του δήθεν αδέσμευτου και αντικειμενικού μέσου τους… Για πολλούς από αυτούς θα μιλήσουμε σχετικά σύντομα, γιατί άλλο εφημερίδα κι άλλο efimerida…

  @ Ο ευτραφής εφοπλιστής αγοράζει ό,τι μπορεί, ίσως γιατί έτσι αισθάνεται περισσότερο θωρακισμένος, από πλάσματα ικανά να πουλήσουν και τα σωθικά τους αντί πινακίου φακής…

  @ Κι αναρωτιόμασταν γιατί γαυγίζουν οι Ράφτηδες… Το ραντεβού στα γουναράδικα εδώ πιάνει τόπο, αφού είναι σίγουρο ότι έχουμε ράμματα για τη γούνα τους…

  @ "Το τέρας κι εγώ"... Ο τίτλος και το θεατρικό έργο από το βιβλίο του Σταμάτη Μαλέλη. Θα μπορούσε να είναι κι αλλιώς... Εγώ το τέρας! Γιατί το τέρας που ακούει στο όνομα Σταμάτης όντας φανατικός Ολυμπιακός και Πασόκος, κατορθώνει να ειναι διευθυντής σε κανάλι του οποίου ο ιδιοκτήτης ειναι πρόεδρος του Παναθηναϊκού και υποστηρικτής του φιλελεύθερου Μητσοτάκη...

  @ Σημεία και τέρατα με λίγα λόγια... Εμείς πάντως θα πάμε στο ... θέατρο του Σταμάτη...

  @ Πάνο Καμμένο: Ο πολιτικός δεν καταφεύγει ποτέ με μηνύσεις κα αγωγές κατά του Τύπου. Έχει βήμα άμυνας και εξουσία πέραν των δικαστικών αιθουσών. Μοναδική δικαιολογία oι επιθέσεις εναντίον ανηλίκων και οικογενείας άνευ λόγου. Σε τέτοιες περιπτώσεις όμως δικάζει πάλι ο πολίτης, με την κρίση του και τον πολιτικό του πολιτισμό. Ειδικά όταν πρόκειται για υποκείμενα τύπου Κουρτάκη. Το έχουμε τονίσει επανειλημμένα. Το όνομα παραπέμπει σε ρετσίνα, όχι σε ενημέρωση.

  @Πάνο Τζένο: Όταν η ανοησία ξεπερνάει τη φαντασία, προσέρχεσαι με μπράβους στην Ευελπίδων. Πόση απειρία απαιτείται για να καταστραφείς επικοινωνιακά κουβαλώντας μαζί σου τους μπράβους του ομίλου; Κι έπειτα τι είχε να φοβηθεί ο δημοσιογράφος στη συγκεκριμένη υπόθεση; Τους αστυνομικούς ενός υπουργού που τρέμουν μήπως τον εκθέσουν για οποιονδήποτε λόγο; Αυτά συμβαίνουν όταν μπερδεύει κανείς το Καραϊσκάκη με την Ευελπίδων…

  @ Κουρτάκη: Καλά, ρε αθεόφοβε, πήγες στην επιτροπή της Βουλής και υποστήριξες ότι μάζεψες εκατομμύρια με επτά δουλειές; Μπράβο σου, ρε μάγκα! Δώσε τώρα τη συνταγή για να γίνεις διάσημος και να ξεφύγεις από τη... ρετσινιά του Κουρτάκη…

  @ Συγχαρητήρια στην αριστερή κυβέρνηση του Αλέξη. Το πετρέλαιο θέρμανσης στο 1 ευρώ το λίτρο με τη χώρα στον καταψύκτη.

  @ Ας πάει μια βόλτα στο χωριό του ο πρωθυπουργός, να περάσει κι από την κεντρική Μακεδονία για να καταλάβει πώς τη βγάζουν οι χριστιανοί μάρτυρες της παγωμένης άλλης Ελλάδας.

  @ Ένας παπαγάλος είχε μάθει πολλά κόλπα. Τόσα, που κάποια στιγμή άρχισε να δίνει παραγγελίες από το τηλέφωνο. Μία ημέρα χτυπάει το κουδούνι, ανοίγει ο ιδιοκτήτης του παπαγάλου την πόρτα και βλέπει το βυτίο της γειτονιάς.

  «Σας φέραμε έναν τόνο πετρέλαιο που παραγγείλατε το πρωί» του λέει ο υπάλληλος.

  «Δεν παραγγείλαμε πετρέλαιο» του λέει αιφνιδιασμένος ο άνθρωπος. «Αυτό το κωλοπούλι φταίει» προσθέτει και του δείχνει τον παπαγάλο ζητώντας συγγνώμη.

  Μόλις φεύγει ο υπάλληλος τροφοδοσίας, πιάνει τον παπαγάλο, τον δένει από τα φτερά και τον κατεβάζει στο υπόγειο του σπιτιού. Όταν ξημέρωσε, ανοίγει ο παπαγάλος τα μάτια, βλέπει την εικόνα του Χριστού στον σταυρό και τον ρωτάει έντρομος:

  -«Πόσον καιρό είσαι εδώ μέσα»;

  -«Πάνω από δύο χιλιάδες δεκαπέντε χρόνια» του λέει ο Ιησούς.

  «Καλά ρε μπαγάσα πόσο πετρέλαιο παρήγγειλες» ρωτάει έκπληκτος ο παπαγάλος…

  @ Μεγάλη υπόθεση να παραμένεις ελεύθερος και ανεπηρέαστος από εξαρτήσεις που επιβάλλει η λιτότητα… Μαρινακιοποιούνται οι πάντες. Πρώτος και καλύτερος ο Χατζηνικολάου, ο οποίος με το πρόσχημα του… Ολυμπιακού πνεύματος είχε διπλαρώσει τον πρόεδρο τα τελευταία χρόνια στις παραλίες της Μυκόνου, προλειαίνοντας το έδαφος για τη σωτήρια συνεργασία. Οι τελευταίες αποχωρήσεις και απολύσεις από τη «REAL» μαρτυρούν του λόγου το αληθές. Αγνόησε τον μεγάλο ευεργέτη του Βαρδή πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις και κατέβηκε τρέχοντας στον Πειραιά. Τον Κουρή δεν τον πούλησε ακόμα φανερά, αυτό θα συμβεί με μαθηματική ακρίβεια δοθείσης ευκαιρίας, κι όχι μόνον δεν τον πούλησε, αλλά έσπευσε προχθές σε δικαστήριο να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισής του για τα διεκδικούμενα των εργαζομένων, που φυσικά οι τελευταίοι δεν πρόκειται να τα εισπράξουν ποτέ… Χαρακτηριστικό του… ευγενούς χαρακτήρα του η συμπεριφορά προς τον Κώστα Γιαννίκο, τον οποίο παρέκαμψε επιδεικτικά δίχως να χαιρετήσει. Τον Γιαννίκο που είπε το ναι για να πάει στο ΑΛΤΕΡ και να δημιουργήσει τα πάντα;

  Βέβαια, η ιδέα να πάει εκεί ήταν του Τριανταφυλλόπουλου, ο οποίος του άλλαξε τα μυαλά λίγο πριν υπογράψει στον ΣΚΑΪ και τον πήγε σηκωτό στον Γιαννίκο. Περασμένα ξεχασμένα, θα μου πείτε, όμως για μεγάλο διάστημα, την εποχή των ευτραφών αγελάδων, ο Νίκος επαναλάμβανε συχνά ότι ο ευεργέτης Μάκης ήταν αιτία όλων των καλών.

  Δεν θα ρωτήσουμε ωστόσο τον «Ταρζάν» τι γνώμη έχει για όλα αυτά. Εάν την εκφράσει δημόσια, μπορεί και να κλάψουν μανούλες…

  @ Άλλωστε, σε ερώτηση κατά την εξέτασή του στην επιτροπή της Βουλής πού πήγαιναν εκείνες οι 100 χιλιάδες ευρώ από τις οποίες είχε σβηστεί με μπλάνκο το όνομα του παραλήπτη, ο Κουρής είχε τονίσει με έμφαση: «Δεν μπορώ να σας πω, είναι φίλος μου…» Μανούλα σε τέτοιες συμπεριφορές ο Γιώργος. Ήξερε πάντοτε να δένει καλά τους δικούς του ανθρώπους…

  Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος, ιδίως όταν ο ευεργετηθείς είναι και χέστης…


  @ Ειδήσεις στο «Ε» και ο Ευαγγελάτος με σπόνσορα τον εφοπλιστή του Πειραιά. Εκείνος χρηματοδοτούσε την ομάδα του άλλου Νίκου, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα νικητών και οι Νίκοι έχουν πάντοτε θέση…

  @ Τα του Πρώτου Θέματος δάνεια και εγγυήσεις για χρηματοδότηση από τον Μαρινάκη δεν χρειάζεται να τα επαναλάβουμε.

  Εκεί ο Καραμήτσος είχε κάνει καλή δουλειά, αφού φρόντιζε και για τα βιβλία που θα.. διάβαζε ο Τσίπρας.

  @ Στην ουρά πλέον μετά την αναβάθμιση των τηλεοπτικών αστέρων ο Κουρτάκης, ο οποίος έχει αρχίσει να ανησυχεί -δικαίως- για τη θέση του στην ιεραρχία. Για κάτι παρελκόμενα τύπου Ράπτη δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί ιδιαίτερη μνεία. Αυτά ακολουθούν αντί πινακίου φακής. Τα απομεινάρια από το πάρτι των λεόντων…

  Μεγάλη υπόθεση να παραμένεις ελεύθερος και αξιοπρεπής στην εποχή της φτώχειας...

  @ Εάν θέλετε να μάθετε τι συμβαίνει στη δημοσιογραφική πιάτσα, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τη συνταγή της μύγας με την κοπριά. Όπου κοπριά, εκεί κι οι μύγες…

  @ Όπου χρήμα, εκεί και οι δημοσιογραφικές αλογόμυγες. Παραδίδονται η μία μετά την άλλη αλλάζοντας στάβλο. Δεν χρειάζεται να το φωνάξουμε, αφού οι ίδιοι κάνουν ό,τι μπορούν για να γίνει γνωστό χωρίς να τηρούν πλέον ούτε τα προσχήματα…

  @ Δύσκολα τα χρόνια, λίγα τα λεφτά, όπου δουν ότι μυρίζει χαρτζιλίκι, σπεύδουν ολοταχώς και όχι βραδέως…

  @ Ο Νίκος αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, αυτό λέει η πιάτσα και δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, εφόσον οι επιταγές μιλάνε από μόνες τους, όπως επίσης οι κυκλοφορίες και οι καθυστερήσεις…

  @ Βεβαίως, η τελευταία του μετακίνηση εξόργισε το μεγάλο αφεντικό, σε βαθμό που έχει αρχίσει να τον ανησυχεί σοβαρά. Αυτήν τη φορά δεν κατόρθωσε να κρατήσει τις ισορροπίες και ο ψυχισμός του αδυνατεί να διαχειριστεί κρίσεις τέτοιου βεληνεκούς. Το παρελθόν των Γερμανών και Κρητικών ευεργετών έχει περάσει δυστυχώς ανεπιστρεπτί. Δυστυχώς ή ευτυχώς, τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό κάτω από τον Αττικό ήλιο…

  @ Για την κάθοδο των μυρίων στο αφεντικό του Πειραιά και των εκατομμυρίων μιλάμε φυσικά και το μέτωπο των μισθοφόρων, στο οποίο πέραν των αστέρων του Πρώτου Θέματος και του Νικολάκη (ετερόκλητο το πλήθος), έχει προστεθεί και ο Χρήστος της «εφημερίδας»… Άσος στις μετακινήσεις και τις εφήμερες συμμαχίες, μοναδικός στο βόλεμα και τις υπόγειες διαδρομές…

  @ Ας είναι καλά τα παιδιά. Υλικό θα έχουμε για να γράφουμε και πολλά ράμματα για τη γούνα τους…

  @ Τι βραδιά κι αυτή… Περιμένοντας τον Τραμπ.

  @ Τον «έφτυνε» η μισή Αμερική, η Ευρώπη και η ελληνική πολιτική διανόηση, θεωρώντας δεδομένη τη νίκη της Χίλαρι. Μέχρι που βάρυνε ο τηλεοπτικός ορίζοντας πρώτα στα αμερικανικά κανάλια και αργότερα στους δικούς μας, που άργησαν να το πάρουν χαμπάρι.

  @ Ξέρετε τώρα εσείς… Η ΕΡΤ, ο ΣΚΑΪ και η «Ζούγκλα» έπαιζαν τις εκλογές… Στην ΕΡΤ οι Συριζαίοι που περιμένουν και τον Ομπάμα ήταν έτοιμοι να υπερθεματίσουν για το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους και στον ΣΚΑΪ όλο το σκηνικό στημένο πάνω στον Παπαχελά και τη συμπαθή Cia Κοσιώνη…

  @ Όπου κατά τις 03,00 τα ξημερώματα ο μεν Παπαχελάς έπεσε να κοιμηθεί, αφού οι δικοί του έχαναν, η δε Cia βγήκε μέσω SKYPE από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, σχεδόν αναμαλλιασμένη, τόσο που είχες την εντύπωση ότι από πίσω θα σκάσει μύτη με τις πιτζάμες και ο Κώστας Μπακογιάννης (άντε με το καλό, παιδιά, να φάμε κουφέτα)…

  @ Έβγαινε και ένας σχολιαστής-δημοσιογράφος, ο οποίος δεν είχε ανακαλύψει ότι η ψήφος είναι γένους θηλυκού, γνώριζε όμως όλα τα άλλα και αναφερόταν στους… εναπομείναντες ψήφους. Στις εναπομείνασες την επόμενη φορά κύριε, για να είστε περισσότερο πειστικός… Ο ανταποκριτής από τη Νέα Υόρκη θεωρούσε ότι όλοι είχαν κάνει την ίδια γκάφα (τρομάρα του), να θεωρούν δεδομένο ότι θα νικήσει η κα Κλίντον, και προσπαθούσε να καταλάβει τι συνέβη κι έπεσαν έξω όλοι οι έμπειροι σχολιαστές και δημοσκόποι… Πώς να το καταλάβεις άραγε, εάν μέσα στην κρίση κατορθώνεις (όχι ότι είναι κακό) να πίνεις τον καφέ σου στην Times Square και την Πέμπτη Λεωφόρο;

  @ Τι αντίθεση, οι ίδιοι άνθρωποι που σε διαβεβαίωναν ότι βγαίνει η Χίλαρι, να καταπίνουν τη γλώσσα τους έπειτα από παρέλευση κάποιων ωρών… Στο FOX τα χαμόγελα μέχρι τα αφτιά, ενώ στο CNN οι πλερέζες μέχρι το πάτωμα…

  @ Η κρίση όμως δεν είναι μόνον ελληνική, υπάρχει παντού κι όπως είπε ο Dr. Trump, εάν συνεχίσουμε έτσι με το χρέος των 21 τρις, σύντομα θα γίνουμε Ελλάδα.

  @ Το σκάνδαλο του δικαστή που βοηθούσε την ερωμένη-συνάδελφό του στις εξετάσεις για να καταλάβει μια θέση στο ΣτΕ δεν το βλέπετε στραβάδια (πολιτικοί, δικαστές, δημοσιογράφοι);

  @ Αξιοκρατικά είσαστε για κλάματα όλοι μαζί... Μα όλοι... Το "ζεύγος" των συγκεκριμένων δικαστών αποφασίζει σήμερα για τις τηλεοπτικές άδειες! Αξιοκρατικά...

  @ Μόνο που το θέμα δεν πρόκειται να μείνει αδέσποτο... Θα αναγκαστείτε να το αντιμετωπίσετε σύντομα...σύντομα.

  @ Καναλάρχες χωρίς άδεια και αδειούχοι χωρίς κανάλια. Αθάνατη Ελλάδα…

  @ Πρόταση: Να δεσμευτούν οι μισθοί των βουλευτών επί διετία για την αδειοδότηση του καναλιού της
  Βουλής…


  @Έχουν βάλει στη μέση τον Καλογρίτσα και τον πυροβολούν ομαδικά! Μα ακόμα και ο χειρότερος εργολάβος να ήταν, όταν η επίθεση γίνεται οργανωμένα αφήνει άσχημη μυρωδιά...

  @ Κι έπειτα τόσα χρόνια, τσακάλια της ενημέρωσης, δεν είχατε πάρει χαμπάρι τα δάνειά του και τα ανακαλύψατε μόλις πήρε συχνότητα;

  @ Είπαμε την πέφτουμε για την πίτα αλλά κρατάμε και τα προσχήματα... Στο τέλος θα κατορθώσετε να τον καταστήσετε συμπαθή, γιατί στη ζωή όπως και στο θέατρο ο θεατής (τηλεθεατής στην περίπτωσή μας) ταυτίζεται με το θύμα ποτέ με τον θύτη κι εσείς τείνετε να συμπεριφερθείτε ως θύτες...

  @Καμπουράκης - Οικονομέας ξέσπασαν για τα εργασιακά χάλια του MEGA στο 90', με την ηρωική φράση "ας μας διώξουν"!

  @ Σιγά τα καλσόν παλικάρια... Λυπηρό να κλείνει οποιοσδήποτε χώρος εργασίας, αλλά και οι ηρωισμοί κατόπιν εορτής, μετά από προπαγάνδα ετών, εξ ίσου λυπηροί...

  @ Στην Κίνα ο πρωθυπουργός μετά το φιάσκο με την Cosco. Τη μόνη χώρα με τους αξιωματούχους της οποίας θα μπορεί να συνεννοείται άνετα, αφού εδώ και αρκετό διάστημα μας μιλάει κινέζικα...

  @ Εάν τέτοιες βρομοδουλειές επιχειρούν να τις διαπράξουν με τους Κινέζους, την ώρα που καίγεται ο κώλος τους για επενδύσεις, φανταστείτε τι σκαρώνουν σ' εμάς, που θεωρούν ότι μας έχουν στο χέρι.

  @ Δηλαδή τώρα δε θα τη λέμε Μεγάλη Βρετανία αλλά Άλλη; Μεταξύ μας και Έξω δεν πέφτει άσχημα. G. Brexit...

  @ Να αλλάξει και η ονομασία του ξενοδοχείου στο Σύνταγμα παρακαλώ. BREXIT. Θα γράψει ιστορία...

  @ Προς κοινοβουλευτική εκπρόσωπο ΣΥΡΙΖΑ κα Φωτεινή Βάκη: όταν ο κόσμος πεινάει και ακολουθείτε μνημονιακή πολιτική, πρέπει τουλάχιστον να το βουλώνετε αντί να αυθαδιάζετε από το κρατικό κανάλι.


  @ Οι δύο του "Γιούρο Γιούρο όλοι" σου δίνουν την αίσθηση ότι λειτουργούν με μπαταρία. Πιο ψυχρή παρουσίαση δεν έχω δει. Ίσως φταίει η ηλικία, αλλά δεν θα ήταν κακό να γυρίσουν μερικά χρόνια πίσω, στο αρχείο της ΕΡΤ... Λίγος Διακογιάννης θα τους έκανε καλό...

  Λίγη ρέτσιτα, λίγο χρώμα, λίγη χάρη και χιούμορ ρε παιδιά. Συνταγές να διαβάζατε, θα ήσασταν πιο χαριτωμένοι!...

  @ Έβλεπα προ ημερών την εκπομπή της ΕΡΤ «Αθήνα- Θεσσαλονίκη» με παρουσιαστές την Μάριον Μιχελουδάκη και τον Χρήστο Γιαννούλη.

  Έμπειρη και ικανή η συνάδελφος είναι γνωστή. Άγνωστος μου ήταν ο κ. Γιαννούλης που αναγκάστηκα να τον γκουγκλάρω, για να πληροφορηθώ ότι ήταν υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια να κατανοήσω την απαράδεκτη, αντιτηλεοπτική- υστερική συμπεριφορά του.

  Όταν προσπαθούσε να πάρει τον λόγο και να μιλήσει η συμπαρουσιάστριά του, εκείνος μόμφαζε, δυστροπούσε δημόσια, ενώ κάποια στιγμή χτυπιόταν κιόλας.

  Απίστευτη συμπεριφορά, που απορρέει από την πολιτική του προστασία κυρίως και τον αντιτηλεοπτικό του χαρακτήρα εν μέρει.

  Τι άλλο θα δούμε άραγε;

  @ «Η όζουσα υπόθεση Μαυρίκου, δεν επιλύθηκε όπως πρέπει, μέσω της δικαστικής οδού, αλλά μέσω της Αττικής Οδού. Τον έκαψαν για να μην τους κάψει», ήταν το επίμαχο tweet του κ. Παπαδημούλη που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Τάδε έφη Παπαδημούλης. Τα ανάρτησε δηλαδή στο twitter. Ο άνθρωπος δεν είναι μόνον απαράδεκτος ως πολιτικός και μάλιστα αριστερός. Ο άνθρωπος είναι κυριολεκτικά βλάκας!..

  @ Ούτε Απόκριες να είχαμε. Μέχρι κι ο Πα... λιάτσος στην εκπομπή του με φιλοξενούμενο τον αντιπρόεδρο Άδωνι, απεφάνθη ότι δεν υφίσταται ζήτημα από τον διάλογο Μαρινάκη- Καραμήτσου και πως το θέμα δεν ενδιαφέρει τους πολίτες!.. Το θαυμαστικό μπήκε για τις μαλακίες του παρουσιαστή και όχι για να εκφράσει την έκπληξη του γράφοντος...

  @ Γέμισε καθίκια η αγορά. Θα αργήσει να ξεβρομίσει ο τόπος αυτός. Υποψιάζομαι ότι οι επί χρήμασι και αντί πινακίου φακής μισθοφόροι τους, ξημεροβραδιάζονται στο ημίφως με ένα τηλέφωνο στο χέρι για να γράφουν μαλακίες στο facebook και το twitter...

  @ Όχι δεν είναι αριστερή παρένθεση. Είναι αριστερή παπάτζα... Δεν είναι κατάσταση, είναι σύμπτωμα. Το βλέπαμε και λέγαμε υπομονή μπορεί να κάνουμε λάθος. Πολλοί σκεφτήκατε το ίδιο πράγμα. Κουράγιο, μαζί μαλακιστήκαμε!..

  @ Η προπαγάνδα είναι η χυδαιότερη μορφή επικοινωνίας. Κάποτε στην τηλεόραση έβγαινε η δημοσιογράφος Σπυράκη για να πει πολιτικές μαλακίες και να στηρίξει τη ΝΔ που της έδωσε αργότερα έναν ευρωβουλευτικό μισθό.
  Σήμερα βγαίνει η κ. Ακριβοπούλου και κάνει τα ίδια για τον Σύριζα. Άντε και βουλευτής Κατερίνα…

  @ Κι εγώ συμπαθώ τον Πούτιν παρά τις ακρότητες του (κυνήγι στους ομοφιλόφιλους κλπ), συμπονώ όμως και τον Τσίπρα, για ότι πρόκειται να ακολουθήσει, μετά την επίσκεψη του Ρώσου. Σίγουρα οι Αμερικανοί θα αντιδράσουν άμεσα και το κακό είναι ότι το Δ.Ν.Τ. δεν ανήκει στους Ρώσους…

  @Την έκανε στριφογυριστή πάντως, κατά το κοινώς λεγόμενο, ο Βλαδίμηρος στους Τούρκους. Υπενθύμισε την κατάρριψη του πολεμικού αεροσκάφους, αναβάθμισε την σχέση της Ρωσίας με την Ελλάδα και κατηύθυνε τους Ρώσους τουρίστες προς την χώρα μας, αφήνοντας τους Τούρκους να ξοδεύουν κηροζίνη πάνω από το Αιγαίο. Λέτε να σταθούμε τόσο τυχεροί; Γιατί απ’ ότι φαίνεται μόνον οι συγκυρίες μπορούν πλέον να μας σώσουν…

  @ Μιχάλης Κουινέλης: «Θέλω να γίνω πατέρας». Ε άντε... να τελειώνουμε.

  @ Περίμεναν μαζί με την Ανάσταση να σκίσει τα μνημόνια, αλλά ο κύριος έκανε το κορόιδο γιατί τον έλεγαν... Αλέξη!

  @ Τα είπε όλα για τα αμαρτωλά Μέσα ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος.

  Θα ήταν πέρα για πέρα σωστός, εάν γνώριζε πόσες συχνότητες χωράει το τηλεοπτικό φάσμα και φυσικά εάν μας εξηγούσε, πως μία κυβέρνηση η οποία κόπτεται για την αντικειμενική ενημέρωση και τον κοινωνικό ρόλο της τηλεόρασης, αποφασίζει να πουλήσει τις συχνότητες των αμαρτωλών ολιγαρχών σε άλλους ολιγάρχες. Φαντάζεται ότι οι κροίσοι οι οποίοι θα αγοράσουν τις συχνότητες, θα ασχοληθούν με τον λαογραφικό πλούτο της χώρας στον οποίο αναφέρθηκε και την πολιτισμική μας κληρονομιά; Τόσο αφελείς σκέψεις μόνο από κυβερνητικά στελέχη του Σύριζα μπορεί να ακούσει κανείς και να φρίξει με την έως και βλακώδη αθωότητά τους.

  Αποφάσισαν λοιπόν να χαρίσουν τις συχνότητες σε κεφαλαιοκράτες, για να δημιουργήσουν νέους μισθοφόρους από τον στρατό των άνεργων και απελπισμένων δημοσιογράφων, Εύγε!
  Ας σκεφθούν τη σοφή ρήση της γιαγιάς μου: Όποιος κατουράει στη θάλασσα το βρίσκει στο αλάτι…
  Βεβαίως ο κ. Κρέτσος δεν μας είπε τι σχέσεις είχε η ηγεσία του Σύριζα- πολλές διατηρούνται μέχρι σήμερα- με τους ολιγάρχες των μέσων και τα τσιράκια τους. Εάν θέλει δεν έχω αντίρρηση να τον ενημερώσω από πρώτο χέρι και να διαπιστώσει ότι όντως λειτουργεί αφελώς ή τέλος πάντων είναι επικίνδυνα ανενημέρωτος.

  Τα ραντεβού με Ψυχάρη-Μπόμπολα κατά το παρελθόν και τα αιτήματα της ηγεσίας του κόμματος για αλλαγές διευθυντών και προσλήψεις ημετέρων στα μέσα τους, φαντάζομαι ότι δεν έχουν καμία σχέση με την λύτρωση των μέσων από τους ολιγάρχες…

  Όσο για τις ελάχιστες άδειες που θέλουν να μοιράσουν ας σκεφθούν ότι μπορεί κάποια μέρα να γυρίσουν μπούμεραγκ εναντίον τους και να αισθανθούν τραγικά μόνοι…

  @ Ο Πάπας στη Μυτιλήνη, ο Αλέξης στο Παρίσι, οι μετανάστες στην Ελλάδα κι οι υπόλοιποι στην κοσμάρα τους. Καλά πάμε...

  @ Όσο σκέφτομαι ότι μετά τον Αλέξη φιλοδοξεί να με σώσει ο Κυριάκος, αντιλαμβάνομαι τη σοβαρότητα της νόσου μου...

  @ Μη στέλνετε τους μαλάκες να πάνε να γ.... Και καλά περνάνε και πολλαπλασιάζονται!  @ Δε θα με υποχρεώσει κανείς να υποταχτώ στα καθίκια, φώναξε ο Λάκης από την εκπομπή του και ένα ρίγος συγκίνησης διαπέρασε το κορμί μου.

  @Είναι ομολογουμένως ηρωικό να λές τις μαλακίες επί πληρωμή και να μην υποτάσσεσαι…@ Είναι τέτοιος ο οίστρος της οίησης, που ούτε ο χαρισματικός Λαζόπουλος μπορεί να καταλάβει, ότι οφείλεις να ζητήσεις συγνώμη όταν έχεις κάνει μια τόσο χοντρή γκάφα, να βγάλεις τον σκασμό και να καθίσεις λίγο στην άκρη... Μπάς και καταλάβεις τι έκανες. Τι να πει κι ο Μουζάλας δηλαδή;

  @ Τώρα που το σκέφτομαι μου έρχεται ωραία ιδέα. Να κάνουν μία εκπομπή μαζί με τίτλο «Οι γκαφατζήδες»…

  @Ρε παιδιά κορίτσια-αγόρια εκεί στο Lifestyle της εφημερίδας. Είπαμε αλλά όχι κι έτσι! Θα μας εξηγήσει η Μενεγάκη για ποιο λόγο άργησε μία ημέρα στη Νέα Υόρκη; Χεστήκαμε! Πέρασε απλά καλά και δεν ήθελε να επιστρέψει. Άλλο τώρα εάν εμείς τα νούμερα μιας άλλης εποχής, αντί να προβληματιζόμαστε τι συμβαίνει με την οικονομία, το μεταναστευτικό, την τρόικα και την ανεργία, είχαμε κρεμαστεί από την TV και περιμέναμε να επιστρέψει η Ελένη… @ Πάμε καλά;

  @ Η Αντζελίνα Τζολί διώχνει την νταντά γιατί την έπιασε να φλερτάρει με τον Μπραντ Πιτ, η Κατερίνα Γκαγκάκη αποκαλύπτει γιατί ερωτεύεται άνδρες με ισχύ, ο Γκλέτσος αναρωτιέται στον Κωστόπουλο εάν είναι ο μοναδικός που πήγε με άνδρες και οι πρόσφυγες συνάνθρωποί μας βιώνουν την απόλυτη κόλαση.

  @ Έτσι είναι η ζωή ή μάλλον ο θάνατός σου η ζωή μου. Εκατοντάδες επιτήδειοι σχεδιάζουν ήδη πώς θα κερδοσκοπήσουν εις βάρος ανθρώπων που βρίσκονται στο όριο της επιβίωσης. Κάποιοι αγωνίζονται να επιβιώσουν στα παγωμένα νερά της θάλασσας και τους βούρκους της Ειδομένης και κάποιοι άλλοι… κωλοβαράνε…

  @ Μια απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τα μαύρα εκατομμυριάκια του Αναστασιάδη αναμένεται αυτόν τον καιρό... Πολύ δεν τράβηξε αυτό το ανέκδοτο;

  @Κι επειδή άλλαξε η ηγεσία, θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε πως αποδίδεται η Δικαιοσύνη σε μια υπόθεση για την οποία, η δικαστική, η εκτελεστική και η άτυπη του Τύπου, δεν θα έπρεπε να αισθάνονται ιδιαίτερα υπερήφανες...

  @ Το όχι στα αγγλικά είναι νόου, στα ιταλικά νο, στα γαλλικά νο, στα γερμανικά νάιν και στα Συριζαίικα ΝΑΙ.
  @ Δεν μπορεί θα σπάσει ο διάβολος το πόδι του, κάποιο καθεστώς, κάποιος κερατάς από αυτούς που γίνονται υπουργοί, μόνο και μόνο για να αποτελούν τον κακόγουστο διάκοσμο ενός γραφείου, να αναλάβει δράση και να συλληφθούν οι πραγματικοί λήσταρχοι της δημοσιογραφίας...

  @ Εάν τους είχαν κόψει τα πόδια νωρίς, τώρα δεν θα κυκλοφορούσαν παριστάνοντας τους εκδότες, με συνοδεία και απαστράπτουσες ξανθές στα κανάλια...

   @ Μισή δουλειά αυτή με τους περιθωριακούς της παραδημοσιογραφίας, οι οποίοι πιθανόν να δούλευαν και για λογαριασμό τους...

   @ Ο Ψυχάρης δεν είναι Τσοχατζόπουλος, ούτε πρόκειται να πάει στον Κορυδαλλό μόνος του, εάν χρειαστεί βεβαίως...

  @ Τώρα κούρνιασαν όλοι εν όψει των τηλεοπτικών αδειοδοτήσεων. Κάποιοι συμφώνησαν κάτω από το τραπέζι, σωστά κ. Τσίπρα; Κάποιοι άλλοι προσπαθούν από πάνω. Πολύ σωστά. Τέλος, υπάρχουν κι εκείνοι οι οποίοι δεν προσπαθούν καθόλου, επειδή έχουν την άδεια στο τσεπάκι. Διάβολε, τέσσερις άδειες θέλουν να μοιράσουν, εύκολο να καταλάβετε ποιοι είναι...

  @ Θυμηθείτε, η απαράδεκτα αντιδημοκρατική αδειοδότηση των καναλιών θα αποτελέσει και το κύκνειο άσμα της κυβέρνησης...

  @ Παρ' όλα αυτά, θα μπορούσε να είναι μία καλύτερη κυβέρνηση ακόμα και στη χειρότερη εκδοχή της... Δεν το προσπάθησε ή δεν το μπορεί;


  @ Τι ωραίοι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!..

  @ Υπόσχονται να σκίσουν τα μνημόνια και υπογράφουν νέα. Αποχωρούν η Κωνσταντοπούλου, ο Λαφαζάνης και τα υπόλοιπα στελέχη τους, αντιλαμβανόμενα ότι η παραμονή στην εξουσία των μνημονίων ισοδυναμεί με δημόσιο εξευτελισμό.

  @ Μετατρέποντας το "ΟΧΙ" ενός λαού σε "ΝΑΙ" ακυρώνεις την ιδεολογία, τα πιστεύω και τις υποσχέσεις στους ψηφοφόρους σου. Γυρίζεις την πλάτη στην αξιοπιστία και την αξιοπρέπειά σου.

  @ Τώρα ο κόσμος στις πλατείες μαζεύεται για να σε αποδοκιμάσει κι εκείνοι που σιωπούν, δεν το κάνουν επειδή συμφωνούν μαζί σου, αλλά επειδή διαφωνούν με τον εαυτό τους που σε πίστεψε και σε ακολούθησε.

  @ Τι ωραίοι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ...

  @ Πάνε περίπατο οι ωραίες εποχές που ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε στις πορείες της πλατείας Συντάγματος, ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές. Τώρα ο Τσίπρας παρακολουθεί τις πορείες πίσω από κάποια κουρτίνα της Βουλής, υπογράφοντας τον έναν μετά τον άλλον, τους μνημονιακούς νόμους της Τρόικας…

  @ Η μετεξέλιξη του τίποτα. Γιατί ο θησαυρός της επανάστασης ήταν όνειρο απατηλό. Τα παραμύθια κάποτε τελειώνουν και δεν έχoυν πάντοτε happy end...

  @ Ο κόσμος φωνάζει κλέφτες- κλέφτες, ανάμεσα στους κλέφτες όμως συμπεριλαμβάνει και τους μέχρι πρότινος συνοδοιπόρους του που ανέβαιναν στα τρακτέρ και έταζαν λαγούς με πετραχήλια.

  @ Οδυνηρή εικόνα για την Αριστερά της οποίας το όνομα και τη φήμη αμαυρώνουν μία παρέα προχειρολόγων ατζαμήδων…

  @ Κάποτε οι πλατείες γέμιζαν με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα γεμίζουν εναντίον της κυβέρνησης του και των αποφάσεων της.

  @ Είναι κι εκείνος ο αχαρακτήριστος αναπληρωτής υπουργός, που διανοήθηκε να χαρακτηρίσει ακροδεξιούς τους αγρότες της Πελοποννήσου που συνεπλάκησαν με τα ΜΑΤ στο Χαϊδάρι… Από το κακό στο χειρότερο με λίγα λόγια…

  @ Ε, λοιπόν κύριοι της κυβέρνησης, αφού θέλετε τέσσερα τα κανάλια, κάνετε τέσσερις και τους αγρότες, τους δικηγόρους, τους γιατρούς και τους δημοσιογράφους. Έτσι, για να μην τραβάτε κανένα ζόρι με τις συντεχνίες…

  @ Δημοκρατική συνείδηση κάτω του μηδενός…

  @ Εντυπωσιακή η διοργάνωση της παρουσίας του Ευρωπαικού κινήματος του Βαρουφάκη στο Βερολίνο...

  @ Μόνο που ξέχασε την ελληνική γλώσσα και τους εκφραστές της, (οι έλληνες ας μάθουν τελευταίοι τι συμβαίνει)...

  @ Αγωνίστηκε να μην κατεβάσει τον γιακά από το σακάκι του. Ξεπερασμένη μόδα, σακάκι μπλουζάκι με όρθιο γιακά. Στην Ελλάδα το είχε λανσάρει ο Ρέμος, τώρα όμως ο Αντώνης κυκλοφορεί φυσιολογικά (τον είδα το μεσημέρι στο Κολωνάκι), ενώ ο Γιάννης κρατάει τον γιακά στο ύψος του...

  @ Τελικά όταν λείπεις καιρό από την Ελλάδα επικοινωνείς με όλον τον κόσμο εκτός από τους Έλληνες...

  @ Καλά τα ευρωπαϊκά προοδευτικά κινήματα και οι εκπρόσωποί τους άκρως ενδιαφέροντες, χωρίς όμως άμεση επιρροή και φυσικά δίχως ίχνος εξουσίας στην... καπιταλοκρατούμενη Ευρώπη...

  @ Μαζευόμαστε, τα χώνουμε, συζητάμε μεταξύ μας και την επόμενη μέρα μας ξεχνάει η μάνα μας...

  @ Γιάννη Βαρουφάκη στην Αθήνα όφειλες να διοργανώσεις την εκδήλωση, δίνοντας το στίγμα της χώρας που έγινε το πειραματόζωο, στις αιμοβόρες προθέσεις των σκληρών καπιταλιστών...

  @ Τα επικοινωνιακά κόλπα, συζητάμε με τους ξένους για να την ακούσουν οι Έλληνες, είναι ξεπερασμένα...

  @ Λυπάμαι αλλά έχω την εντύπωση ότι επικοινωνιακά αστόχησες εντελώς...

  @ Όταν περισσεύουν τα λόγια και τελειώνουν τα επιχειρήματα τα πράγματα δυσκολεύουν… Θυμηθείτε μόνο τι σας έγραφα, όταν άρχισαν τα πρώτα παρατράγουδα, με την δεξιόστροφη πολιτική του Αλέξη…

  @ Με τη λογική της παράγκας του Μητρόπουλου, η κυβέρνηση να είναι καλά και όλοι οι άλλοι να πάνε να… κλπ κλπ…

  @ Δε μπορείτε να φανταστείτε με πόσους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ έβαλα στοίχημα, ότι ο Αλέξης θα υπογράψει νέο μνημόνιο. Το τι άκουσα δε λέγεται. Που είσαι κακοπροαίρετος, που επηρεάζεσαι από τους άσχετους, που δεν είναι έτσι τα πράγματα κι ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου…

  @ Φανταστείτε ότι εγώ μιλούσα με επιχειρήματα τότε. Πως ήταν δυνατόν η Ιγγλέση, να υπογράφει ως γεωπόνος σύμβαση με την προηγούμενη εταιρεία χρυσού στη Χαλκιδική, για έργο κάποιων εκατομμυρίων και με την επόμενη εταιρεία, να ανακαλύπτει ως βουλευτής πλέον, την οικολογική καταστροφή και να πρωτοστατεί στις πορείες δίπλα στους πολίτες;

  @ Πως ήταν δυνατόν ο Μητρόπουλος να παραμένει βουλευτής του κόμματος, με τόσο βαριές κατηγορίες και την αμετάκλητη απόφαση εναντίον του, για εξαπάτηση του πελάτη του και των συνεργατών του;

  @ Τέλος πάντων έχασαν τα στοιχήματα έφυγαν και από τον Σύριζα, κάποιοι είχαν την δύναμη να έρθουν και να μου πουν δίκιο είχες πάλι, αλλά τέτοιου είδους δικαιώσεις δεν προάγουν ούτε τον διάλογο, ούτε την έξοδο από την κρίση.

  @ Το αποτέλεσμα ήταν να ρεζιλευτεί κάθε έννοια του οράματος της Αριστεράς, η πλουτοκρατία της Βόρειας Ευρώπης να επιβάλει τους όρους της και το χειρότερο, να περάσει το μήνυμα στον Ελληνικό λαό ότι, είτε δεξιά ψηφίσετε είτε αριστερά τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει.

  @ Το κακό είναι ότι μέσα στην κρεατομηχανή των μνημονίων μαζί με το ψαχνό και το υγιές κομμάτι του κόσμου, αλέθουν και όλους αυτούς τους βρικόλακες της πολιτικής και της δημοσιογραφίας, οι οποίοι για ένα κομμάτι ψωμί ή λίγο παντεσπάνι τέλος πάντων, προδίδουν κάθε έννοια αξιοπρέπειας και γίνονται ένα μαζί μας.

  Αηδία…

  @ Πεθαίνω για τις ανακοινώσεις από το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη: Ο Πρόεδρος θα δει την κα Ντόρα Μ
 • Δεν έχει απόψε «Your Face Sounds Familiar» - Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1

  Δεν έχει απόψε «Your Face Sounds Familiar» - Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-21 12:09:44 | Πηγή: Ζούγκλα
  Το Your Face Sounds Familiar μετακομίζει σε άλλη μέρα λόγω Survivor!

  Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού:

  «Το πιο ξεχωριστό και ανατρεπτικό show του ΑΝΤ1, «Your Face Sounds Familiar», έρχεται με το 5ο live στις 25 Μαΐου, στις 21.00, για να «μεταμορφώσει».. μοναδικά το βράδυ της Πέμπτης μας.

  Την προηγούμενη εβδομάδα, είδαμε ποιες προσωπικότητες θα ενσαρκώσει η 10άδα των διαγωνιζομένων.

  Παρακάτω και τα τραγούδια στα οποία θα διαγωνιστούν οι παίχτες (με αλφαβητική σειρά):

  Δημήτρης Μακαλιάς: Γιάννης Βογιατζής ( Ένας ουρανός μ’ αστέρια)
  Άρης Μακρής: Nancy Sinatra (These boots are made for walkin’)
  Ησαΐας Ματιάμπα: Joe Cocker (You are so beautiful)
  Κόνυ Μεταξά: Κατερίνα Στανίση (Σ’ έχω κάνει Θεό)
  Αντώνης Δόμινος: Τom Jones (It’s not unusual)
  Σαμπρίνα: Adele (Skyfall)
  Ιρένε Τροστ: James Blunt (Goodbye my lover)
  Γιάννης Χατζηγεωργίου: Joe Jonas (Cake by the ocean)
  Γιάννης Χατζόπουλος: Άντζελα Δημητρίου (Ποια θυσία)
  Παρθένα Χοροζίδου: Gloria Gaynor (I will survive)

  Η συνέχεια με ακόμη περισσότερες εκπλήξεις, την Πέμπτη 25 Μαΐου, στις 21.00, μόνο στον ΑΝΤ1!».
 • Survivor: Στο κόκκινο η τηλεθέαση του δεύτερου αγώνα Ελλάδα - Τουρκία

  Survivor: Στο κόκκινο η τηλεθέαση του δεύτερου αγώνα Ελλάδα - Τουρκία

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-20 14:22:29 | Πηγή: Ζούγκλα
  Την προτίμησή τους στο Survivor έδειξαν για άλλη μια φορά οι τηλεθεατές που εκτίναξαν ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ στα ύψη στον πίνακα τηλεθέασης της Nielsen.

  Το Survivor Ελλάδα - Τουρκία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής με τη δεύτερη, ήττα για την ελληνική ομάδα. Σε έναν αγώνα που έληξε 10-9, η αγωνία ήταν στα ύψη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

  Συγκεκριμένα, το ριάλιτι επιβίωσης σημείωσε μέσο όρο 46,4% στο γενικό και 60% στο δυναμικό κοινό. Στο τέταρτο με την υψηλότερη τηλεθέαση το ποσοστό άγγιξε το 72,7%!

  Πηγή: govastileto.gr
 • Το «Your Face Sounds Familiar» αλλάζει μέρα προβολής λόγω Survivor

  Το «Your Face Sounds Familiar» αλλάζει μέρα προβολής λόγω Survivor

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-20 10:03:04 | Πηγή: Ζούγκλα
  Αλλαγές που θα φέρουν τα πάνω κάτω φαίνεται πως ετοιμάζει ο ΑΝΤ1, καθώς το Your Face Sounds Familiar μετακομίζει σε άλλη μέρα λόγω Survivor!

  Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού:


  Το πιο ξεχωριστό και ανατρεπτικό show του ΑΝΤ1, «Your Face Sounds Familiar», έρχεται με το 5ο live στις 25 Μαΐου, στις 21.00, για να «μεταμορφώσει».. μοναδικά το βράδυ της Πέμπτης μας.

  Την προηγούμενη εβδομάδα, είδαμε ποιες προσωπικότητες θα ενσαρκώσει η 10άδα των διαγωνιζομένων. Παρακάτω και τα τραγούδια στα οποία θα διαγωνιστούν οι παίχτες (με αλφαβητική σειρά):
  Δημήτρης Μακαλιάς: Γιάννης Βογιατζής ( Ένας ουρανός μ’ αστέρια)
  Άρης Μακρής: Nancy Sinatra (These boots are made for walkin’)
  Ησαΐας Ματιάμπα: Joe Cocker (You are so beautiful)
  Κόνυ Μεταξά: Κατερίνα Στανίση (Σ’ έχω κάνει Θεό)
  Αντώνης Δόμινος: Τom Jones (It’s not unusual)
  Σαμπρίνα: Adele (Skyfall)
  Ιρένε Τροστ: James Blunt (Goodbye my lover)
  Γιάννης Χατζηγεωργίου: Joe Jonas (Cake by the ocean)
  Γιάννης Χατζόπουλος: Άντζελα Δημητρίου (Ποια θυσία)
  Παρθένα Χοροζίδου: Gloria Gaynor (I will survive)

  Η συνέχεια με ακόμη περισσότερες εκπλήξεις, την Πέμπτη 25 Μαΐου, στις 21.00, μόνο στον ΑΝΤ1!

  Πηγή: govastileto.gr
 • Survivor: Τα νούμερα τηλεθέασης στην πρώτη ελληνοτουρκική αναμέτρηση

  Survivor: Τα νούμερα τηλεθέασης στην πρώτη ελληνοτουρκική αναμέτρηση

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-19 10:26:44 | Πηγή: Ζούγκλα
  Το βράδυ της Πέμπτης παρακολουθήσαμε τον πρώτο αγώνα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Το τηλεοπτικό κοινό για πολλοστή φορά χάρισε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης στον ΣΚΑΪ. 

  Ειδικότερα, η χθεσινή μονομαχία σημείωσε μέσο όρο στο γενικό 45% και στο δυναμικό κοινό 60,4%. Η κόντρα μεταξύ των δύο χωρών έφθασε ακόμα και στο 72,1%.

  Πηγή: govastileto.gr
 • Survivor: Έκτακτα επεισόδια σήμερα και αύριο μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας!

  Survivor: Έκτακτα επεισόδια σήμερα και αύριο μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας!

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-18 13:52:21 | Πηγή: Ζούγκλα
  Δύο έκτακτα επεισόδια του Survivor θα προβληθούν σήμερα κι αύριο Παρασκευή στον ΣΚΑΪ και όχι την Κυριακή.

  Το X-Factor θα επιστρέψει στις οθόνες μας την ερχόμενη εβδομάδα. Οι διαγωνιζόμενοι του ελληνικού Survivor θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους παίκτες του τουρκικού reality επιβίωσης με παρουσιαστές τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Ατζούν Ιλίτζαλι.

  Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου στο govastileto.gr
 • Νέες μειώσεις 7-9% σε μισθούς και συντάξεις για τους δημοσιογράφους

  Νέες μειώσεις 7-9% σε μισθούς και συντάξεις για τους δημοσιογράφους

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-18 11:04:37 | Πηγή: Ζούγκλα
  Μνημόνιο διαπλοκής επιβάλουν στον ΕΔΟΕΑΠ εργοδότες και οι πρόθυμοι στο προεδρείο του Οργανισμού.

  Οι μισθοί μειώνονται 7-9 % καθώς αυξάνονται ισόποσα οι εισφορές.

  Τα πράγματα όμως γίνονται χειρότερα, καθώς ταυτόχρονα μεθοδεύουν περικοπές στο φάρμακο, στις ιατρικές εξετάσεις και στις παροχές για όλους, μέχρι την οριστική έξωση των συνταξιούχων, των ανέργων και των απλήρωτων, αφού θέλουν τον ΕΔΟΕΑΠ Επαγγελματικό Ταμείο, δείχνοντας στο βάθος ασφαλιστικές εταιρίες.

  Αυτό είναι το σχέδιο των εργοδοτών με τους δύο βασικούς συνεταίρους Καρούτζο - Τάτση, με τη σύμφωνη γνώμη Αντωνιάδου- Κουμπιά, να στρώνουν το χαλί στις επιδιώξεις των «αφεντικών».
  Μετά από επιστολή που κατέθεσε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ, το μέλος του ΔΣ της ΠΟΕΣΥ και του ΕΔΟΕΑΠ, Κώστας Ντελέζος, , ο Καρούτζος αφήνοντας με «ανοιχτό το στόμα» ακόμα και μέλη που τον ψήφισαν πρόσφατα για πρόεδρο του Ταμείου, υποχρεώθηκε να παραδεχτεί, ότι μετείχε σε συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Τηλεοπτικών Σταθμών Π. Κυριακόπουλο στα γραφεία της αναλογιστικής εταιρίας Prudential. Μια συνάντηση που αγνοούσαν τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ.

  Βέβαια, ισχυρίσθηκε ότι δεν συμφώνησε με τις εντολές Κυριακόπουλου, αλλά αυτό δεν προκύπτει από το σχέδιο κειμένου που προωθεί ο Κουμπιάς, ερήμην του ΔΣ της ΠΟΕΣΥ, για να τα δώσει όλα στον Κυριακόπουλο.

  Σκοπός της «συνάντησης των Φιλικών» ήταν να βρεθεί τρόπος να κάνει ο ΕΔΟΕΑΠ γενναίο σκόντο στους καναλάρχες, ώστε ένα μέρος του πόρου, που φημολογείται ότι μπορεί να δοθεί στο Ταμείο από το τζίρο των ΜΜΕ, να αντικατασταθεί με αύξηση των κρατήσεων.

  Δηλαδή, μετά το αγγελιόσημο των δημοσιογραφιών ταμείων που τους χάρισε η Κυβέρνηση, τώρα πάνε να τους δώσουν κι άλλο μποναμά οι εργοδοτικοί.

  Με αυτά που ζητάνε Κυριακόπουλος και λοιποί… ευεργέτες, προκύπτει ότι:

  Οι ενεργοί ασφαλισμένοι δημοσιογράφοι, που σήμερα πληρώνουν 3% επί των αποδοχών τους για περίθαλψη-πρόνοια, εφάπαξ και επικούρηση, με την πρόταση των εργοδοτών που φαίνεται ότι αποδέχεται η πρόθυμη κυρία της ΕΣΗΕΑ και οι δικοί της στον ΕΔΟΕΑΠ , οι εισφορές τους θα υπερβούν το 10%.

  Σκόπιμη είναι η παράλειψη, από την μελέτη, για το θέμα των συνταξιούχων. Σήμερα, η παρακράτηση για την περίθαλψή τους από τον ΕΔΟΕΑΠ είναι 3%, παρόλο που- σύμφωνα με το καταστατικό του Ταμείου- οι συνταξιούχοι δεν πρέπει να επιβαρύνονται, επειδή αυτά τα έχουν ήδη καταβάλει από χρόνια ως ασφαλισμένοι.

  Με την πρότασή τους όμως, οι καναλάρχες θέλουν να πληρώσουν οι συνταξιούχοι δημοσιογράφοι το διπλό χαράτσι ύψους 12%, που προβλέπει ο ΕΦΚΑ και υπολογίζεται ξεχωριστά στην κύρια και στην επικουρική σύνταξη.

  Το αποτέλεσμα με τις παρακρατήσεις αυτές θα είναι να μειωθούν κι άλλο, κατά 7- 9% τον μήνα, οι αποδοχές εργαζομένων και συνταξιούχων και με τον ΕΔΟΕΑΠ να κλυδωνίζεται στην αβεβαιότητα.
  Ακόμη πιο προκλητική όμως είναι η στάση Κυριακόπουλου, που απαιτεί απογραφή των ήδη κομμένων επικουρικών συντάξεων, για τις φέρει στα μέτρα του νόμου Κατρούγκαλου, όπως και για την πληρωμή εφάπαξ που με τον τρόπο αυτό πετσοκόβονται.

  Στην επιστολή του ο Κ. Ντελέζος επισημαίνει ειδικότερα, ότι:

  -Mε δεδομένες τις δυσμενείς εξελίξεις για την λειτουργία του ΕΔΟΕΑΠ, υπάρχουν πληροφορίες για παρασκηνιακές ενέργειες και συνεργασίες με τους εργοδότες που πραγματοποιούνται ερήμην του ΔΣ, των δημοσιογραφικών Ενώσεων και των μελών-μετόχων του Οργανισμού.
  -Αναφορικά με την πρόταση της νομικής υπηρεσίας για την επέκταση της ασφάλισης σε άτομα χωρίς να είναι εγγεγραμμένα στις δημοσιογραφικές ενώσεις, θεωρούμε ότι αυτή συνδέεται με την διαπίστωση πληθώρας.

  Πηγή: www.styx.gr
 • Survivor: Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε η αποχώρηση της Ελισάβετ;

  Survivor: Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε η αποχώρηση της Ελισάβετ;

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-18 10:35:44 | Πηγή: Ζούγκλα
  Εκτός Survivor βρίσκεται από χθες η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου, μετά από σχεδόν τρεις μήνες παρουσίας στον Άγιο Δομίνικο. Η νεαρή παίκτρια πήρε τις λιγότερες ψήφους σε σχέση με τον Γιάννη Σπαλιάρα και τη Σάρα Εσκενάζυ, με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός παιχνιδιού.

  Όσον αφορά την τηλεθέαση; Το Survivor σημείωσε 41,4% στο γενικό σύνολο, ενώ έφτασε μέχρι το 57,1% στο τέταρτο 00.00 – 00.14.

  Στο δυναμικό κοινό το ριάλιτι σημείωσε μέσο όρο 51,1%, ενώ το 67,3% ήταν το μεγαλύτερο ποσοστό σε τέταρτο (00:00-00:14).

  Πηγή: govastileto.gr
 • Ημερίδα για το Ποδόσφαιρο στο Ηράκλειο Κρήτης

  Ημερίδα για το Ποδόσφαιρο στο Ηράκλειο Κρήτης

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-18 07:32:39 | Πηγή: Ζούγκλα
  Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Ηρακλείου, τον Δήμο Ηρακλείου και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, διοργανώνει Ημερίδα με θέμα «Το scouting και οι ερασιτεχνικές Ακαδημίες ποδοσφαίρου».

  Η Ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Μαϊου 2017, στην αίθουσα Τύπου του Παγκρητίου Σταδίου (θύρα 1), από τις 09:00 έως τις 15:00.

  Στην Ημερίδα έχουν προσκληθεί και θα αναπτύξουν εισηγήσεις πανεπιστημιακοί καθηγητές και προπονητές και υπεύθυνοι Ακαδημιών, ενώ αναμένεται να παραστούν δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, μέλη αθλητικών συλλόγων και αθλητές.

  Αναλυτικά το πρόγραμμα της Ημερίδας:

  09:00 -09:30 Προσέλευση

  09:30- 10.00 Επίσημοι Χαιρετισμοί – Βραβεύσεις
  Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης
  Δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός
  Πρόεδρος ΠΣΑΤ, Σωτήρης Τριανταφύλλου
  Πρόεδρος ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου
  Πρόεδρος Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν.Ηρακλείου
  Κώστας Πετράκης

  10:00-11:00 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ (Καθηγητής φυσικής Αγωγής, κάτοχος πτυχίου UEFA Pro.Τεχνικός υπεύθυνος-συντονιστής προγράμματος Ακαδημίας ΠΑΟ) «Οργάνωση και προγραμματισμός στα τμήματα υποδομής. Εξέλιξη και αξιοποίηση των ταλέντων στην Ελλάδα».

  11:00-12:00 ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΓΑΝΗΣ (Καθηγητής αθλητικής ψυχολογίας Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης). «Ποδοσφαιρικό ταλέντο: Μύθοι και πραγματικότητα».

  12:00-12:15 Διάλειμμα

  12:15-13:15 ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΛΙΑΣ (Γενικός διευθυντής σχολών Αρσεναλ Ελλάδος και
  Κύπρου).
  «Οργάνωση συστήματος ανίχνευσης και “στρατολόγησης" παικτών
  στην νεαρή ηλικία. Η περίπτωση της Arsenal FC Elite Academy».

  13:15-13:45 ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΙΜΑΚΗΣ (καθηγητής της Κοινωνιολογίας του
  Πολιτισμού και των Τοπικών Κοινωνιών στο Τμήμα Κοινωνιολογίας
  του Πανεπιστημίου Κρήτης) .
  «Κοινωνιολογικές όψεις των ακαδημιών ποδοσφαίρου:
  Ανταγωνισμοί, ταυτότητα, διάκριση».

  13:45-14:15 ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗΣ (Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου
  Κρήτης , Εργοφυσιολόγος -Προπονητής φυσικής κατάστασης ΠΑΕ-
  ΟΦΗ 1925).
  «Παράγοντες που επηρεάζουν την επιλογή και την ανάπτυξη
  ταλέντων στο παιδικό ποδόσφαιρο».

  14:15-14:45 Συζήτηση
 • Ανέστειλαν την απεργία οι εργαζόμενοι στον Πήγασο

  Ανέστειλαν την απεργία οι εργαζόμενοι στον Πήγασο

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-17 14:53:08 | Πηγή: Ζούγκλα
  Ανέστειλαν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στον εκδοτικό όμιλο «ΠΗΓΑΣΟΣ», καθώς η σημερινή τους συνέλευση αποφάσισε την προσφυγή σε τριμερή συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας, με τη συμμετοχή των σωματείων και της εργοδοσίας του ομίλου Μπόμπολα.

  Η διασωματειακή επιτροπή και τα διοικητικά συμβούλια των ενώσεων αποδέχθηκαν τη βούληση της γενικής συνέλευσης, συνεπώς αναστέλλουν τις απεργίες μέχρι την πραγματοποίηση της συνάντησης, οπότε και θα επανεκτιμήσουν τα όποια δεδομένα προκύψουν, σε νέα γενική συνέλευση.
 • Απεργία 24 ωρών σε όλα τα ΜΜΕ

  Απεργία 24 ωρών σε όλα τα ΜΜΕ

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-17 14:53:08 | Πηγή: Ζούγκλα
  Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, κατά τη συνεδρίασή τους και στο πλαίσιο της απεργιακής πανελλαδικής πανεργατικής κινητοποίησης, αποφάσισαν τη συμμετοχή τους με την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 6 π.μ. της Τρίτης, 16 Μαΐου 2017 έως τις 6 π.μ. της Τετάρτης, 17 Μαΐου 2017 σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

  Οι εργαζόμενοι στο χώρο της ενημέρωσης, ως ενεργό κομμάτι του σκληρά δοκιμαζόμενου εργατικού κινήματος και της ελληνικής κοινωνίας.

  ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ – ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΜΑΣΤΕ στα αντιλαϊκά μέτρα και στις νέες μνημονιακές δεσμεύσεις, που πλήττουν πάλι κατάφωρα το σύνολο του Ελληνικού λαού και ιδιαίτερα τους εργαζομένους στο χώρο του Τύπου, με απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, νέες περικοπές σε κύριες κι επικουρικές συντάξεις, και δριμεία φοροεπιδρομή σε μισθωτούς και συνταξιούχους.

  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση κατάργηση του συνόλου των αντεργατικών και αντιασφαλιστικών διατάξεων που οδήγησαν στο στραγγαλισμό των εργασιακών δικαιωμάτων και εγγυήσεων, στην εμπέδωση της εργοδοτικής αυθαιρεσίας, στην κατάργηση του κοινωνικού κράτους και στη διαρκή ομηρία των συντάξεων και των κοινωνικών παροχών.

  ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ για:

  Σταθερή και πλήρη εργασία για όλους, με ίσα δικαιώματα
  Αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις
  Ουσιαστικά και αποτελεσματικά μέτρα αντιμετώπισης της ανεργίας
  Υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας
  Την αυτονομία του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, του ΕΔΟΕΑΠ και των ΤΕΑΣ ως αυτοδιοικούμενων φορέων κοινωνικής ασφάλισης, χωρίς αλλοίωση του χαρακτήρα και του περιεχομένου τους, ως προϋπόθεση για την υπεράσπιση της ανεξαρτησίας της δημοσιογραφικής λειτουργίας και τη διασφάλιση του αγαθού της Ενημέρωσης.

  Με το Ασφαλιστικό ανοιχτή πληγή και τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα σε πλήρη διάλυση η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ καλεί όλους τους συναδέλφους να περιφρουρήσουν την απεργία, να διασφαλίσουν την επιτυχία της και να πάρουν μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 16 Μαΐου 2017 και ώρα 12.00 έξω από το κτήριο της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20).

  Δηλώνουμε ότι οι εργαζόμενοι στο χώρο του Τύπου δεν θα πάψουμε να αγωνιζόμαστε για

  ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ
  ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ
  ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

  ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ
  ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

  ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

  ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

  ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ

  ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

  ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

  ENΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ

  ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ
 • Έφυγε από τη ζωή ο Αριστείδης Αλαφούζος

  Έφυγε από τη ζωή ο Αριστείδης Αλαφούζος

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-17 14:53:08 | Πηγή: Ζούγκλα
  Απεβίωσε σήμερα Τετάρτη ο Αριστείδης Αλαφούζος.

  Ο Αριστείδης Αλαφούζος γεννήθηκε στην Οία της Σαντορίνης στις 9 Μαρτίου του 1924.

  Η οικογένειά του εγκαταστάθηκε στον Πειραιά το 1925, μετά την έκρηξη του ηφαιστείου. Το Σεπτέμβρη του 1940 μετακόμισαν στην Αθήνα για να διευκολύνουν το νεαρό Αριστείδη στις ανώτερες σπουδές του.

  Τον Οκτώβρη του 1940 ξέσπασε ο πόλεμος και το Μάιο του ’41 η Ελλάδα πέρασε υπό Γερμανική κατοχή. Η ζωή ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Στις 14 Δεκεμβρίου 1941 ο Ιωάννης Αλαφούζος, πατέρας του Αριστείδη, πέθανε και ο νεαρός Αριστείδης έπρεπε να δουλέψει για να εξασφαλίσει τα προς το ζην. Η πρώτη του δουλειά ήταν στη Μαλακάσα σε μια εταιρεία υλοτομίας. Την άνοιξη του 1943 σταμάτησε να δουλεύει για να προετοιμαστεί για τις εισαγωγικές του εξετάσεις στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο της Αθήνας. Το φθινόπωρο πέρασε στο Πολυτεχνείο με υψηλή βαθμολογία και έλαβε υποτροφία μέχρι το τέλος των σπουδών του.

  Οι σπουδές στο Πολυτεχνείο είναι κανονικής διάρκειας 5 ετών. Λόγω του πολέμου όμως το Πολυτεχνείο έκλεισε για ένα χρόνο οπότε οι σπουδές του Αριστείδη Αλαφούζου ολοκληρώθηκαν το 1949 χρονιά που αποφοίτησε ως Πολιτικός Μηχανικός. Ειδικεύτηκε στην υδραυλική, σε έργα οδοποιίας, σε κατασκευαστικές εργασίες, σε οικοδομικά, σιδηροδρομικά, λιμενικά και βιομηχανικά έργα. Τα τελευταία δύο χρόνια των σπουδών του εργάστηκε σε γραφείο πολιτικού μηχανικού. Η ζωή ήταν σκληρή στη διάρκεια της κατοχής. Σε επιστολή προς ένα φίλο και συμφοιτητή ο οποίος είχε φύγει στην Αμερική, έγραψε «είναι δύο η ώρα τη νύχτα και έχω μόλις τελειώσει τη μελέτη που ανέλαβα. Επιστρέφω τώρα στη μελέτη για το Πολυτεχνείο».

  Τα δύο τελευταία χρόνια των σπουδών του συνέχισε να εργάζεται και από το 1949 έως το 1951 υπηρέτησε στο στρατό. Είχε την επίβλεψη κατασκευαστικών εργασιών στο λιμάνι του Πειραιά, στο εργοστάσιο λιπασμάτων της πόλης και, στα τέλη του 1953, ανέλαβε την κατασκευή του συγκροτήματος νικελίου στη Λάρυμνα.

  Τον Αύγουστο του 1954, ο Αριστείδης Αλαφούζος είχε μαζέψει αρκετά χρήματα για να μπορεί να αναλαμβάνει έργα κατασκευής κατοικιών. Μέχρι το 1956 είχε αρκετή εμπειρία ώστε να λάβει άδεια που του επέτρεπε να υποβάλει προσφορές για μεγάλα δημόσια έργα.

  Το 1956, ίδρυσε την τεχνική εταιρεία «Αριστείδης Αλαφούζος», η οποία αργότερα μετονομάστηκε σε «ΑΤΕ ΕΡΓΩΝ Α.Ε.» Η εταιρεία διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην ανοικοδόμηση της Ελλάδος. Τα κύρια έργα τα οποία ανέλαβε ήταν η πρώτη μονάδα παραγωγής ενέργειας στην Πτολεμαϊδα, στη Βόρεια Ελλάδα. Αλλα σημαντικά έργα περιλαμβάνουν το ξενοδοχείο «Mount Parnes» στην Πάρνηθα, το ξενοδοχειακό συγκρότημα του Αστέρα στη Βουλιαγμένη και βασικά υδραυλικά και οδικά έργα υποδομής στις κοιλάδες του Νέστου και του Αξιού.

  Η εταιρεία συνέχισε τη λειτουργία της μέχρι τα τέλη του 1960 οπότε ο Αριστείδης Αλαφούζος σταμάτησε να εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός. Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής δικτατορίας, 1967 – 1974, δεν ανέλαβε κανένα έργο και εγκατέλειψε την Ελλάδα.

  Από το 1964 ο Αριστείδης Αλαφούζος είχε αρχίσει να ασχολείται με τη ναυτιλία, όταν ο ναυτιλιακός κόσμος περνούσε σοβαρή κρίση.

  Αγόρασε το πρώτο του μεταχειρισμένο πλοίο το 1965 και μέχρι το 1967 είχε συνολικά 5 μεταχειρισμένα φορτηγά. Ανοιξε γραφείο στο Λονδίνο όπου έμεινε μέχρι τον Απρίλιο του 1988. Το 1967 παρήγγειλε δύο πλοία (SD 14) στα ναυπηγεία του Ηνωμένου Βασιλείου, ένα φορτηγό Freedom από την ΙΗΙ του Τόκυο και δύο χρόνια αργότερα, το 1969, παρήγγειλε 5 γερμανικά Liberty. Παράλληλα είχε ανοίξει και γραφείο στο Τόκυο καθώς είχε αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με την ιαπωνική αγορά. Επίσης διατηρούσε γραφείο στη Μόσχα. Το 1974 παρήγγειλε δύο πλοία με ικανότητα μεταφοράς υγρού & ξηρού φορτίου (OBO carriers) μεταφορικής ικανότητας 140,000 τόννων το καθένα, από την IHI, σε κοινοπραξία με την “K-Line”-Japan.

  Στα μέσα της δεκαετίας του ’80 κατείχε 42 νεόκτιστα φορτηγά, κατασκευασμένα κυρίως στην Ιαπωνία. Ιδρυσε την Glafki (Hellas) Maritime Company και την Kyklades Maritime Corporation, οι οποίες από το 1980 είναι μεταξύ των μεγαλύτερων ελληνικών ναυτιλιακών εταιρειών.

  Το 1985 ο Αριστείδης Αλαφούζος μπήκε στην αγορά των πετρελαιοφόρων, όταν εκμεταλλευόμενος την κρίση στη ναυτιλία αγόρασε 16 πετρελαιοφόρα ηλικίας 3-10 ετών, σε χαμηλό κόστος. Από τα τέλη του 1980 ξεκίνησε να παραγγέλνει καινούργια πλοία, παραγγέλλοντας 17 πετρελαιοφόρα κυρίως από την Ιαπωνία.

  Το 1988, ο Αριστείδης Αλαφούζος αγόρασε την εφημερίδα «Καθημερινή» και από την πλήρη παρακμή τη μετέτρεψε σε μια από τις ηγετικές εφημερίδες της Ελλάδας, κυρίως όσον αφορά στην κυκλοφορία και την επιρροή στις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις της χώρας.

  Δέκα χρόνια αργότερα, η Καθημερινή και η International Herald Tribune (η οποία ανήκει στους New York Times) σύστησαν μια κοινή επιχείρηση για να εκδώσει την Αγγλόφωνη καθημερινή έκδοση της “Καθημερινής” στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Αλβανία.

  Ο Αριστείδης Αλαφούζος με τη σύζυγό του Ελένη απέκτησαν δυο γιους, τον Ιωάννη και το Θεμιστοκλή -οι οποίοι ασχολούνται με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τη Ναυτιλία- και επτά εγγόνια.

  Η σχέση του Αριστείδη Αλαφούζου με τον τόπο καταγωγής του, την Οία, υπήρξε πολύ δυνατή. Επισκεπτόταν τη Σαντορίνη συχνά και είχε σημαντική συμβολή στην ανάπτυξή της: Ενα εργοστάσιο αφαλάτωσης το οποίο δώρισε το 1992 καλύπτει τις ανάγκες του χωριού σε νερό, υποστήριξε τις ανασκαφές των αρχαίων πολιτισμών του Αιγαίου στο Ακρωτήρι και συνέβαλε στην κατασκευή του μοντέρνου νοσοκομείου στο νησί.

  Στην Αθήνα, ο Αριστείδης Αλαφούζος έχει συνεισφέρει τα κεφάλαια για τη δημιουργία μιας εξωτερικής ογκολογικής κλινικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Σωτηρία.
 • Ημερίδα για τον περιφερειακό Τύπο στη Θεσσαλονίκη

  Ημερίδα για τον περιφερειακό Τύπο στη Θεσσαλονίκη

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-17 14:53:08 | Πηγή: Ζούγκλα
  Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα σε συνεργασία με την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ) και την Έδρα Ζαν Μονέ (Jean Monnet) του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης οργανώνουν ημερίδα για τον περιφερειακό τύπο Κεντρικής Μακεδονίας και Θράκης με θέμα «Ε.Ε. και σημερινή πολιτική συγκυρία».

  Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Μαΐου, στη Θεσσαλονίκη (ξενοδοχείο «Porto Palace», 26ης Οκτωβρίου 65). Σκοπός είναι αφενός η εξοικείωση των δημοσιογράφων των περιφερειακών ΜΜΕ με μια σειρά από επίκαιρα ζητήματα ευρωπαϊκού προσανατολισμού και αφετέρου η ενημέρωσή τους για την αποτελεσματικότερη χρήση των υπηρεσιών που προσφέρονται στον Τύπο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
 • Τι νούμερα τηλεθέασης έκαναν «Survivor» και «Your Face Sounds Familiar» ;

  Τι νούμερα τηλεθέασης έκαναν «Survivor» και «Your Face Sounds Familiar» ;

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-15 13:13:49 | Πηγή: Ζούγκλα
  Για άλλη μια Κυριακή «Survivor» και «Your Face Sounds Familiar» βρέθηκαν απέναντι. Τι έδειξαν οι μετρήσεις για την τηλεθέαση των δύο προγραμμάτων;

  Σύμφωνα με τους πίνακες της Nielsen, το «Survivor» παρέμεινε σταθερά στην κορυφή με ποσοστό 43,7% στο γενικό σύνολο και 54,7% στο δυναμικό κοινό. Το υψηλότερο νούμερο που έκανε χθες ήταν το 67,9%.

  Το «Your Face Sounds Familiar», απ' την άλλη, σημείωσε 15,4% στο σύνολο και 11,7% στο νεανικό κοινό. Το show μεταμφιέσεων έφτασε σε τέταρτο έως το 23%.

  ΠΗΓΗ: govastileto.gr
 • Τι νούμερα τηλεθέασης έκαναν Survivor και Your Face Sounds Familiar;

  Τι νούμερα τηλεθέασης έκαναν Survivor και Your Face Sounds Familiar;

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-15 11:38:20 | Πηγή: Ζούγκλα
  Για άλλη μια Κυριακή Survivor και Your Face Sounds Familiar βρέθηκαν απέναντι. Τι έδειξαν οι μετρήσεις για την τηλεθέαση των δύο προγραμμάτων;

  Σύμφωνα με τους πίνακες της Nielsen, το Survivor παρέμεινε σταθερά στην κορυφή με ποσοστό 43,7% στο γενικό και 54,7% στο δυναμικό κοινό. Υψηλότερο νούμερο που έκανε χθες ήταν το 67,9%.

  Το Your Face Sounds Familiar απ' την άλλη σημείωσε 15,4% στο σύνολο και 11,7% στο νεανικό. Το show μεταμφιέσεων έφτασε σε τέταρτο έως το 23%.

  ΠΗΓΗ: govastileto.gr
 • Απεργεί την Τρίτη η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Β.Ελλάδας

  Απεργεί την Τρίτη η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Β.Ελλάδας

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-14 20:36:55 | Πηγή: Ζούγκλα
  Το Διοικητικό Συμβούλιο , της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βόρειας Ελλάδας στα πλαίσιο της Πανελλαδικής πανεργατικής κινητοποίησης, αποφάσισε τη κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 6 π.μ. της Τρίτης, 16 Μαΐου 2017 έως τις 6 π.μ. της Τετάρτης, 17 Μαΐου 2017.

  Οι εργαζόμενοι στον χώρο της Ενημέρωσης σαν κομμάτι της σκληρά δοκιμαζόμενης κοινωνίας, αντιδρούμε στα αντιλαϊκά μέτρα και στις νέες μνημονιακές δεσμεύσεις και απαιτούμε την άμεση κατάργηση του συνόλου των αντεργατικών και αντιασφαλιστικών διατάξεων που χρόνια τώρα δοκιμάζουν τους εργαζόμενους.
 • Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Espresso που κυκλοφορεί το Σαββατοκύριακο

  Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Espresso που κυκλοφορεί το Σαββατοκύριακο

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-14 20:36:55 | Πηγή: Ζούγκλα
  Δείτε το πρωτοσέλιδο της ανανεωμένης Espresso που κυκλοφορεί το Σαββατοκύριακο:

 • Απόψε η «μάχη» της Demy στη Eurovision

  Απόψε η «μάχη» της Demy στη Eurovision

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-14 20:36:55 | Πηγή: Ζούγκλα
  Το βράδυ του Σαββάτου η Demy και η ελληνική αποστολή θα δώσουν τη δική τους «μάχη» με στόχο να κερδίσουν μια θέση στη Eurovision.

  Ο τελικός του θεσμού θα πραγματοποιηθεί στην Ουκρανία και το τραγούδι το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας είναι το «This is Love».  Σημειώνεται πως ο θεσμός της Eurovision πραγματοποιείται εδώ και 62 χρόνια και τα μουσικά ακούσματα έχουν ξεπεράσει τα 1.100.

  Η Ελλάδα θα πραγματοποιήσει την εμφάνιση της περίπου στη μέση της βραδιάς καθώς η Demy θα ανέβει στη σκηνή 15η.
  Αναλυτικά η σειρά με την οποία θα εμφανιστούν οι 26 χώρες στον τελικό:

  1. Ισραήλ
  2. Πολωνία
  3. Λευκορωσία
  4. Αυστρία
  5. Aρμενία
  6. Ολλανδία
  7. Mολδαβία
  8. Ουγγαρία
  9. Iταλία
  10. Δανία
  11. Πορτογαλία
  12. Aζερμπαϊτζάν
  13. Κροατία
  14. Αυστραλία
  15. Ελλάδα
  16. Ισπανία
  17. Νορβηγία
  18. Ηνωμένο Βασίλειο
  19. Κύπρος
  20. Ρουμανία
  21. Γερμανία
  22. Ουκρανία
  23. Βέλγιο
  24. Σουηδία
  25. Bουλγαρία
  26. Γαλλία


  Διαβάστε επίσης: Eurovision 2017: Στον τελικό η Demy με το «This Is Love»

 • Η Τυπογραφία γιορτάζει στα Χανιά

  Η Τυπογραφία γιορτάζει στα Χανιά

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-14 20:36:55 | Πηγή: Ζούγκλα
  Για πρώτη φορά, το ετήσιο διεθνές συνέδριο του Συνδέσμου Ευρωπαϊκών Μουσείων Τυπογραφίας διεξάγεται στην Ελλάδα. Επιλέχτηκαν τα Χανιά, προφανώς επειδή εδώ υπάρχει το μοναδικό στην χώρα Μουσείο Τυπογραφίας.  Tο συνέδριο με τίτλο “Γράφοντας ιστορία: Συλλογές, συλλέκτες και ο πολιτιστικός ρόλος των μουσείων τυπογραφίας” συνδιοργανώνεται από το Μουσείο Τυπογραφίας και τον Σύνδεσμο Ευρωπαϊκών Μουσείων Τυπογραφίας (AEPM), με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, του Δήμου Χανίων, του Δήμου Αποκορώνου, του ΜΑΙΧ, της ΑΒΕΑ και της ΕΤΑΝΑΠ.

  Με αρκετές σημαντικές παρουσίες το Συνέδριο Τυπογραφίας στα Χανιά

  «Είναι», όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, η πρώτη φορά που το συνέδριο και η γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ευρωπαϊκών Μουσείων Τυπογραφίας, φιλοξενείται στην Ελλάδα.

  Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο είναι στελέχη μουσείων τυπογραφίας από όλη την Ευρώπη, ακαδημαϊκοί, άνθρωποι της Τυπογραφίας και των Γραφικών Τεχνών από όλο τον κόσμο. Μεταξύ άλλων θα συμμετέχουν: Plantin-Moretus Museum (Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς UNESCO- Βέλγιο), Deutsches Museum (Γερμανία), Εθνικό Τυπογραφείο της Γαλλίας, St. Bride Foundation (Λονδίνο), Jikji Korea (Ν. Κορέα), Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας κ.ά.  Στο πλαίσιο του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας για την δημιουργία του Διεθνούς Συνδέσμου Μουσείων Τυπογραφίας (IAPM) με τη συμμετοχή του Μουσείου Τυπογραφίας.

  Παράλληλα, στον εκθεσιακό χώρο του Κ.Α.Μ. (Μεγάλο Αρσενάλι) φιλοξενείται η έκθεση “Συλλογές, συλλέκτες και ο πολιτιστικός ρόλος των μουσείων τυπογραφίας” με εκθέματα από το Μουσείο Τυπογραφίας. Διάρκεια έκθεσης έως τις 17 Μαΐου.

  Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 • Η ιστορία του Εύζωνα Λούσια στην εκπομπή «Με Αρετή και Τόλμη» της Κυριακής

  Η ιστορία του Εύζωνα Λούσια στην εκπομπή «Με Αρετή και Τόλμη» της Κυριακής

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-14 20:36:55 | Πηγή: Ζούγκλα
  Η ιστορία του Εύζωνα, Κωνσταντίνου Λούσια, που συγκινήθηκε από τις εκδηλώσεις αγάπης των ομογενών κατά την διάρκεια της επίσημης επίσκεψης μελών της προεδρικής φρουράς στην Αυστραλία αναλύεται στην εκπομπή «Με αρετή και Τόλμη» της Κυριακής.

  Ο Εύζωνας μιλά για το όνειρο που είχε από μικρός να υπηρετήσει στην Προεδρική Φρουρά, για τα συναισθήματα που τον κατέκλυσαν και για τη θητεία του στην Προεδρική Φρουρά.

  Παρουσιάζεται επίσης η ιστορία του Ελληνοαυστραλού Ιάσωνα Ρόμπερτσον ο οποίος ζει στην Αυστραλία και μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές του ήλθε στην Ελλάδα για να υπηρετήσει στην Προεδρική Φρουρά.

  Στην εκπομπή μιλούν οι δυο Εύζωνες ενώ υπάρχει και βίντεο από τη στιγμή της συγκίνησης του Εύζωνα στο ναό του Αγίου Γεωργίου στην Αδελαίδα.

  Παράλληλα παρουσιάζεται ρεπορτάζ από την τελευταία πτήση των αεροσκαφών RF-4E Phantom II στην 110 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Λάρισας.

  Επίσης, θα προβληθούν εντυπωσιακά πλάνα από άσκηση αντιμετώπισης Κατάστασης Εκτάκτου Ανάγκης στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά.

  Το τρέιλερ της εκπομπής:

 • Ανατροπή στην τηλεθέαση το βράδυ της Παρασκευής - Τι προτίμησαν οι τηλεθεατές;

  Ανατροπή στην τηλεθέαση το βράδυ της Παρασκευής - Τι προτίμησαν οι τηλεθεατές;

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-14 20:36:55 | Πηγή: Ζούγκλα
  Το X-Factor αναδείχθηκε το βράδυ της Παρασκευής πρώτο και με διαφορά στο γενικό σύνολο, καθώς συγκέντρωσε το 21,2%. Ακολούθησε το «So you think you can dance» με 16,9%, το «Παραμύθι αλλιώς» με 15,7% και το «Master Chef» με 14,7%.

  Ωστόσο, η ανατροπή ήρθε στο δυναμικό κοινό, όπου το show μαγειρικής τερμάτισε πρώτο με 20,9%, αφήνοντας δεύτερο το μουσικό show με 20,6%. Ακολούθησαν το «So you think you can dance» με 16,2% και το «Παραμύθι αλλιώς» με 15,7%.

  Πηγή: govastileto.gr
 • Αντιπρόεδρος της AIPS εξελέγη ο Γιάννης Δάρας

  Αντιπρόεδρος της AIPS εξελέγη ο Γιάννης Δάρας

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-12 17:11:50 | Πηγή: Ζούγκλα
  Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ένωσης Αθλητικών Συντακτών (AIPS) εξελέγη ο Γιάννης Δάρας, με 70 ψήφους στις 88 χώρες που ψήφισαν, στις εκλογές που έγιναν σήμερα Παρασκευή (12/5), στην πόλη Πιονγκτσάνγκ της Νοτίου Κορέας.

  Ο Γιάννης Δάρας, εξ οφίτσιο αντιπρόεδρος της AIPS ως πρόεδρος της AIPS Europe για δύο θητείες, ανακηρύχθηκε επίσης επίτιμος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ενωσης Αθλητικών Συντακτών και έγινε έτσι ο πρώτος στην ιστορία της AIPS Europe, στον οποίο και απονέμεται αυτός ο τίτλος.

  Με την ολοκλήρωση των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης της AIPS, η παρουσία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου καταγράφεται ως απόλυτα επιτυχημένη, αφού και οι δύο υποψήφιοι, τόσο ο πρόεδρος του Συνδέσμου Σωτήρης Τριανταφύλλου όσο και ο Γιάννης Δάρας, εξελέγησαν πανηγυρικά ο μεν πρώτος στην Εκτελεστική Επιτροπή της AIPS Europe, ο δε δεύτερος στην θέση του Αντιπροέδρου της AIPS.

  Πρόεδρος της AIPS επανεξελέγη ομόφωνα, ως μοναδική υποψηφιότητα, για τέταρτη θητεία ο Ιταλός Giovanni Merlo.

  Η σύνθεση της νέας εκτελεστικής επιτροπής της AIPS είναι η εξής: Πρόεδρος Giovanni Merlo (Ιταλία) Α’ αντιπρόεδρος: Esat Yilmaer (Τουρκία) Αντιπρόεδροι: Evelyn Watta (Κένυα), NikolaI Dolgopolov (Ρωσία), Γιάννης Δάρας (Ελλάδα), Mohammed Ali Hiji (Κατάρ) Ταμίας: Jura Osmec (Κροατία) Μέλη: Abdolhamid Seyed Ajmadi (Ιράν), Zsuzsa Csisztu (Ουγγαρία), Vicente Dattoli(Βραζιλία), Emanuel Fantaneanu (Ρουμανία), Don Hee Jung (Νότιος Κορέα), Ahmad Isa Khawari (Μαλαισία), Josef Langer (Αυστρία), Aziz Amjad Malik (Πακιστάν), Morad Moutaouakkil (Μαρόμο), Juan Antonio Prieto (Ισπανία), Jean Paul Savart (Γαλλία), Hiroshi Takeuchi (Ιαπωνία) και Jose Zidar (Σλοβενία).
 • X Factor, So You Think You Can Dance και MasterChef: Τι νούμερα τηλεθέασης έκαναν;

  X Factor, So You Think You Can Dance και MasterChef: Τι νούμερα τηλεθέασης έκαναν;

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-12 13:35:42 | Πηγή: Ζούγκλα
  Το βράδυ της Πέμπτης, το X Factor, το So You Think You Can Dance και το MasterChef διασταύρωσαν τα ξίφη τους και το αποτέλεσμα της μάχης έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

  Στο γενικό σύνολο, τα ποσοστά για τα τρία show διαμορφώθηκαν ως εξής:

  The X Factor: 17,5%
  MasterChef: 14%
  Sο You Think You Can Dance: 13%

  Στο δυναμικό κοινό:

  The X Factor: 20,8%
  MasterChef: 20,4%
  So You Think You Can Dance: 13,4%.

  Πηγή: govastileto.gr
 • Επιστρέφει η «Δυναστεία»

  Επιστρέφει η «Δυναστεία»

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-12 10:33:57 | Πηγή: Ζούγκλα
  Πέρασαν ακριβώς 28 χρόνια από την ημέρα που έπεσαν οι τίτλοι τέλους της τηλεοπτικής σειράς «Δυναστεία», που για εννέα χρόνια κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών σε ολόκληρο τον κόσμο με τα 220 επεισόδια.

  Ήταν 12 Ιανουαρίου του 1981 όταν η δημοφιλής σαπουνόπερα βγήκε στον αέρα του ABC και τώρα ένα άλλο τηλεοπτικό δίκτυο το CW θέλει να ξεκινήσει τη δική του «Δυναστεία».

  Το κανάλι έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα την επανεκκίνηση της σαπουνόπερας, με πρωταγωνίστρια την 23χρονη ηθοποιό Ελίζαμπεθ Γκίλις, που έπαιξε στη σειρά «Sex & Drugs & Rock & Roll».

  Μαζί της θα είναι και το τηλεοπτικό δίδυμο από την επιτυχημένη εφηβική σειρά «Gossip Girl» Τζος Σκουάρτζ και Στέφανι Σάβατζ, καθώς και η Σάλι Πάτρικ από το «Revenge».

  Όπως και το αρχικό σήριαλ έτσι και η νέα του εκδοχή θα διαδραματίζεται μεταξύ δύο πλούσιων οικογενειών, τους Κάρινγκτον και τους Κόλμπι, θα έχει όμως μεγαλύτερη ποικιλομορφία από το πρωτότυπο.

  Ένας από τους κύριους χαρακτήρες της σειράς θα είναι η Κρίσταλ που θα υποδύεται η 32χρονη Νάταλι Κέλι, «μία Ισπανίδα που καταφέρνει να μπει σε μία από τις πιο ισχυρές οικογένειες της Αμερικής».
 • Δημοσιογραφικό βραβείο «Ελένη Βλάχου»

  Δημοσιογραφικό βραβείο «Ελένη Βλάχου»

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-12 10:25:22 | Πηγή: Ζούγκλα
  Για όγδοη φορά προκηρύσσεται εφέτος από την Πρεσβεία της Γερμανίας στην Ελλάδα, το ελληνογερμανικό δημοσιογραφικό βραβείο «Ελένη Βλάχου». Το συγκεκριμένο βραβείο απονέμεται ανά διετία σε δημοσιογράφους με διακεκριμένη παρουσία στα ελληνικά μέσα.

  Στον διαγωνισμό μπορούν να υποβληθούν έργα δημοσιογράφων, τα οποία δημοσιεύτηκαν σε ελληνικά έντυπα μέσα, το ραδιόφωνο, την τηλεόραση ή το διαδίκτυο, σε ημερομηνία μεταγενέστερη της λήξης υποβολής δημοσιευμάτων για τον προηγούμενο διαγωνισμό (14/06/2015). Τα μέσα ενημέρωσης μπορεί να είναι τόσο πανελλαδικής, όσο και τοπικής εμβέλειας. Ιδιαιτέρως επιθυμητή είναι η συμμετοχή νέων δημοσιογράφων στον διαγωνισμό.

  Τα μέλη της επιτροπής που θα επιλέξουν τον νικητή είναι τα εξής:

  * Ο πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα Πέτερ Σουφ,
  * Η εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Δρ. Βάλια Καϊμάκη,
  * Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη,
  * Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) Έλενα Ριζεάκου,
  * Ο γραμματέας της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου στην Αθήνα (ΕΑΞΤ) Χαράλαμπος Παπαχρήστου,
  * Ο πρόεδρος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών Καθηγητής Δημήτριος Χαραλάμπης,
  * Ο πρέσβης Δημήτριος Μιχαήλ Λούνδρας, εκπρόσωπος της οικογενείας της Ελένης Βλάχου
  * Ο πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του ΑΠΕ- ΜΠΕ, Μιχάλης Ψύλος.

  Έως σήμερα με το βραβείο «Ελένη Βλάχου» έχουν τιμηθεί οι εξής δημοσιογράφοι: Ιωάννης Ε. Διακογιάννης (2003), Κώστας Ιορδανίδης (2005), Κώστας Αργυρός (2007), Μαρία Νικολάου (2009), 'Αγγελος Αθανασόπουλος (2011), Μαρία Λούκα (2013) και Κωνσταντίνος Κουκουμάκας (2015).
  Ο νικητής του βραβείου θα κερδίσει ένα ταξίδι στη Γερμανία - στα πλαίσια του επίσημου προγράμματος επισκεπτών της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης- ένα χρηματικό έπαθλο ύψους 2.300 ευρώ με την ευγενική χορηγία των επιχειρήσεων Bayer Ελλάς και BASF Ελλάς, καθώς και δωρεάν διετή πρόσβαση στις υπηρεσίες του πρακτορείου ΑΠΕ-ΜΠΕ.

  Τα σχετικά δημοσιεύματα (μέγιστη υποβολή τριών δημοσιευμάτων ανά διαγωνιζόμενο), καθώς και ένα σύντομο βιογραφικό, πρέπει να υποβληθούν στην Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας έως την 11η Ιουνίου 2017 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση pr-100@athe.diplo.de με την ένδειξη θέματος «Βραβείο Ελένη Βλάχου».

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 • Η Espresso αλλάζει πρόσωπο!

  Η Espresso αλλάζει πρόσωπο!

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-11 17:38:07 | Πηγή: Ζούγκλα
  Η Espresso από το Σάββατο 13 Μαΐου αλλάζει πρόσωπο και κυκλοφορεί με νέο σχεδιασμό. Η Espresso, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της πριν 16 χρόνια (!), τάραξε τα νερά στον χώρο του ημερήσιου τύπου. Η αποκαλυπτική δημοσιογραφία και τα πρωτότυπα θέματά της άνοιξαν νέους ορίζοντες στον χώρο των Μ.Μ.Ε.

  - Αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για ότι συμβαίνει γύρω μας και εκεί που δεν μπαίνει η κάμερα και η φωτογραφική μηχανή
  - Συνεντεύξεις με πρόσωπα της επικαιρότητας και τους «πρωταγωνιστές» της κοινωνίας
  - Focus σε νέους ανθρώπους που τολμούν και «φλερτάρουν» με την επιτυχία
  - Φως σε γεγονότα που είναι «κρυμμένα στο σκοτάδι»
  - Χρηστικά άρθρα για έξυπνες και φτηνές αγορές
  - Στήλες για την υγεία, τη διατροφή και την...ψυχολογία μας
  - Ρεπορτάζ που ακροβατούν στην σφαίρα του ανεξήγητου και του μυστηρίου
  - Ρεπορτάζ για ότι συμβαίνει στα κοσμικά σαλόνια και στα «γραφεία των ισχυρών»
  - Νέες στήλες για ότι συμβαίνει στο παρασκήνιο της showbiz και της τηλεόρασης
  - Ειδήσεις από τον κόσμο των σπορ και ότι συμβαίνει εντός και εκτός γηπέδων.

  Το νέο «πρόσωπο» της Espresso θα λανσαριστεί με μία μεγάλη αποκλειστικότητα:

  «Bruce Springsteen Live 1978-1992» • Μία διπλή συλλογή σε ζωντανή ηχογράφηση, με όλες τις μεγάλες στιγμές του Bruce Springsteen σε πρώτη πανελλήνια κυκλοφορία!

  Μαζί θα κυκλοφορήσει το περιοδικό «Wedding luxury» για όλες τις νύφες της άνοιξης.

 • Ημερίδα στο Ηράκλειο Κρήτης για το scouting και τις ερασιτεχνικές Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

  Ημερίδα στο Ηράκλειο Κρήτης για το scouting και τις ερασιτεχνικές Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-11 16:44:56 | Πηγή: Ζούγκλα
  Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Ηρακλείου και τον Δήμο Ηρακλείου, διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Το scouting και οι ερασιτεχνικές Ακαδημίες ποδοσφαίρου».

  Η ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Μαϊου 2017, στην αίθουσα Τύπου του Παγκρητίου Σταδίου (θύρα 1), από τις 09:00 έως τις 15:00.

  Στην ημερίδα έχουν προσκληθεί και θα αναπτύξουν εισηγήσεις πανεπιστημιακοί καθηγητές και προπονητές και υπεύθυνοι Ακαδημιών, ενώ αναμένεται να παραστούν δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, μέλη αθλητικών συλλόγων και αθλητές.
 • Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε η αποχώρηση της Νάργες από το Survivor;

  Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε η αποχώρηση της Νάργες από το Survivor;

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-11 13:19:14 | Πηγή: Ζούγκλα
  Ο ΣΚΑΪ με το Survivor συνεχίζει να σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen και να «σβήνει» από τον χάρτη την prime time ζώνη των μεγάλων καναλιών εθνικής εμβέλειας.

  Συγκεκριμένα, το χθεσινό επεισόδιο του reality επιβίωσης σημείωσε 42,9% στο γενικό σύνολο και 55,1% στο δυναμικό. Την ώρα της αποχώρησης της Λάουρας Νάργες, η τηλεθέαση έφθασε στο 68,3%!

  Η δημόσια τηλεόραση, από την άλλη, «αντιστάθηκε» με τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ατλέντικο- Ρεάλ, ο οποίος κράτησε στην ΕΡΤ το 15,3% των τηλεθεατών.

  Πηγή: govastileto.gr
 • Απεργία στον «Πήγασο»

  Απεργία στον «Πήγασο»

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-11 11:49:56 | Πηγή: Ζούγκλα
  Σε απεργιακή κινητοποίηση προχώρησαν εχθές οι εργαζόμενοι του ομίλου «Πήγασος» την κήρυξη της οποίας αποφάσισαν τα ΔΣ των Ενώσεων του Τύπου. Η κινητοποίηση συνεχίζεται και σήμερα.

  Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν τούς οφείλονται δεδουλευμένες αποδοχές τουλάχιστον 5 μηνών.

  Σε ανακοίνωσή τους προ ημερών οι Συνεργαζόμενες Ενώσεις Τύπου διεμήνυσαν προς κάθε κατεύθυνση ότι «δεν θα ανεχθούν τα οποιαδήποτε επιχειρηματικά πλάνα της ιδιοκτησίας για το μέλλον του ομίλου να σχεδιαστούν εις βάρος των δικαιωμάτων των εργαζομένων, οι οποίοι ζητούν το αυτονόητο: καταβολή όλων των δεδουλευμένων και εργασιακή αξιοπρέπεια».
 • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Πέμπτης

  Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Πέμπτης

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-11 07:04:38 | Πηγή: Ζούγκλα
  Διαβάστε στο zougla.gr τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Πέμπτης.

  Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τους τίτλους στην πρώτη σελίδα των εντύπων.
 • Στην Εκτελεστική Επιτροπή της AIPS Europe ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ

  Στην Εκτελεστική Επιτροπή της AIPS Europe ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-10 16:59:01 | Πηγή: Ζούγκλα
  Στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αθλητικών Συντακτών (AIPS Europe) εκλέχθηκε σήμερα (10/5) ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) Σωτήρης Τριανταφύλλου, με 31 ψήφους στις 33 χώρες, που ψήφισαν, στη Γενική Συνέλευση της AIPS Europe, που πραγματοποιήθηκε στη Σεούλ. Εκτός του προέδρου του ΠΣΑΤ, στη νέα Εκτελεστική Επιτροπή εκλέχτηκε και ο συνάδελφος, Μιχάλης Γαβριηλίδης από την Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ). Νέος πρόεδρος της AIPS Europe θα είναι ο μέχρι τώρα Γενικός Γραμματέας της, Τσαρλς Καμενζούλι.

  Ο Γιάννης Δάρας μετά από δύο πετυχημένες θητείες στη θέση του Προέδρου της AIPS Europe θα είναι πλέον υποψήφιος για τη θέση του αντιπροέδρου της Παγκόσμιας Ένωσης Αθλητικών Συντακτών (AIPS), στη Γενική Συνέλευση της που ξεκίνησε σήμερα στη Σεούλ και θα συνεχισθεί αύριο (11/5) και μεθαύριο (12/5) με τις εκλογές για τη νέα εκτελεστική επιτροπή τη AIPS στην πόλη Πιονγκτσάνγκ της Νοτίου Κορέας, η οποία θα φιλοξενήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018.

  Η σύνθεση της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής της AIPS Europe που προέκυψε από τις σημερινές αρχαιρεσίες, έχει ως εξής: Πρόεδρος: Τσαρλς Καμενζούλι (Μάλτα), Γενικός Γραμματέας: Πρέντραγκ Μιλίνκοβιτς (Σερβία), Ταμίας: Μουράτ Ακτσά (Τουρκία), Μέλη: Λεβ Ροσοσίκ (Ρωσία), Ναστάσια Μαρινίνα (Λευκορωσία), Σωτήρης Τριανταφύλλου (Ελλάδα), Τζιανφράνκο Κόπολα (Ιταλία), Γκεόργκι Σόλοζι (Ουγγαρία), Μίκαελ Σκιούν (Αυστρία), Μιχάλης Γαβρηιλίδης (Κύπρος), Μάρκ Βέντουλα (Γαλλία) και Ντουμίτρου Γκράουρ (Ρουμανία).
 • Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε η Eurovision απέναντι από το Survivor;

  Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε η Eurovision απέναντι από το Survivor;

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-10 10:02:24 | Πηγή: Ζούγκλα
  Το βράδυ της Τρίτης ο Α' Ημιτελικός της Eurovision είχε να αντιμετωπίσει τον «τυφώνα» Survivor. Και μπορεί το «This Is Love» να πέρασε στον τελικό, η ΕΡΤ όμως έδωσε μάχη για να καταφέρει να παραμείνει σε διψήφια νούμερα.

  Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, ο Α΄ Ημιτελικός της Eurovision 2017 συγκέντρωσε το 12,4% στο γενικό σύνολο και 11,7% στις ηλικίες 15-44. Μεγαλύτερο ποσοστό καταγράφηκε μεταξύ 22.45-23.00, όταν βγήκε στη σκηνή η Demy με το «This Is Love». Σε εκείνο το τέταρτο η τηλεθέαση της Eurovision έφθασε στο 15,2%.

  Στον ΣΚΑΪ, το Survivor παρέμενε στο θρόνο του ανεπηρέαστο. Σημείωσε 44,4% στο γενικό σύνολο και 55,1% στο δυναμικό κοινό. Υψηλότερη επίδοση ήταν το 68,6%.

  Πηγή: govastileto.gr
 • Ανακοίνωση του ΠΣΑΤ κατά του Αλέξη Τσίπρα

  Ανακοίνωση του ΠΣΑΤ κατά του Αλέξη Τσίπρα

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-09 04:39:49 | Πηγή: Ζούγκλα
  Ο ΠΣΑΤ με ανακοίνωσή του δηλώνει την έντονη δυσαρέσκειά του για το δελτίο που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, θεωρώντας πως απαξιώνει το επάγγελμα του αθλητικού συντάκτη και προσβάλει την ιστορική εκπομπή «Αθλητική Κυριακή».

  Αναλυτικά:

  «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, με αφορμή επίσημη ανακοίνωση της Γραμματείας Επικοινωνίας του Πρωθυπουργού σχετικά με τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, είναι υποχρεωμένος να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια του για την γενικότερη απαξίωση που επιχειρείται στο έργο των Αθλητικών Συντακτών.

  Η επίκληση απαξιωτικών αναφορών σε αθλητικές εκπομπές, όπως της ιστορικής «Αθλητικής Κυριακής», προσβάλουν συνολικά τους Αθλητικούς Συντάκτες.

  Σε μια τέτοια κίνηση πολιτικού εξυπνακισμού, εντελώς ανιστόρητα και άστοχα, απαντάμε με την έντονη διαμαρτυρία μας και ζητάμε από τους εμπνευστές της σχετικής ανακοίνωσης, περισσότερο σεβασμό στη δουλειά των Αθλητικών Συντακτών, τις περισσότερες φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες, όπως συνέβη και στον τελικό της ντροπής, το περασμένο Σάββατο στο Βόλο».
 • Απεργιακές κινητοποιήσεις στον εκδοτικό όμιλο Πήγασο προαναγγέλλουν οι Συνεργαζόμενες Ενώσεις του Τύπου

  Απεργιακές κινητοποιήσεις στον εκδοτικό όμιλο Πήγασο προαναγγέλλουν οι Συνεργαζόμενες Ενώσεις του Τύπου

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-08 20:56:56 | Πηγή: Ζούγκλα
  Σε απεργιακές κινητοποιήσεις θα κατέβουν οι εργαζόμενοι του εκδοτικού ομίλου "ΠΗΓΑΣΟΣ", εάν μέχρι αύριο δεν καταβάλει η διοίκηση του ομίλου τουλάχιστον έναν μήνα οφειλόμενων δεδουλευμένων αποδοχών προς όλους τους εργαζόμενους.

  Τα διοικητικά συμβούλια των συνεργαζόμενων ενώσεων του Τύπου, στη σημερινή τους συνεδρίαση, και λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων στον "ΠΗΓΑΣΟ", αποφάσισαν την άμεση κήρυξη απεργιακών κινητοποιήσεων, καθώς στους εργαζομένους του ομίλου οφείλονται δεδουλευμένες αποδοχές, τουλάχιστον 5 μηνών.

  Επίσης, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση των Συνεργαζόμενων Ενώσεων του Τύπου, τα Δ.Σ. των Ενώσεων, διαμηνύουν προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχθούν τα οποιαδήποτε επιχειρηματικά πλάνα της ιδιοκτησίας για το μέλλον του ομίλου να σχεδιαστούν εις βάρος των δικαιωμάτων των εργαζομένων, οι οποίοι ζητούν το αυτονόητο: καταβολή όλων των δεδουλευμένων και εργασιακή αξιοπρέπεια.
 • «O ΠΣΑΤ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο»

  «O ΠΣΑΤ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο»

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-08 16:44:52 | Πηγή: Ζούγκλα
  Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση προς της ΠΔΕ της ΕΠΟ αναφορικά με τα επεισόδια που καταγράφηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, στον Βόλο.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση:


  «Με αφορμή την ανακοίνωση, που εξέδωσε η ΠΔΕ της ΕΠΟ, σχετικά με τα θλιβερά γεγονότα στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο Βόλο το περασμένο Σάββατο (6/5), το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ, οφείλει να τοποθετηθεί υπεύθυνα και κατηγορηματικά στα όσα εντελώς αναίτια και αδικαιολόγητα αναφέρουν οι συντάκτες της.

  1. Η αναφορά της ΠΔΕ της ΕΠΟ για «ορυμαγδό εντύπων και ηλεκτρονικών δημοσιεύσεων» που «μεγέθυναν (και μεγεθύνουν ακόμη) τα γεγονότα», αλλά και για «αθλιότητες», όπως χαρακτηρίζονται τα όσα μετέφεραν με τη δουλειά τους, κάτω από αντίξοες και πολεμικές συνθήκες, οι συνάδελφοι μας από το Βόλο, εκτός του ότι είναι απορριπτέα συνολικά, επιστρέφεται ως επιεικώς απαράδεκτη στους εμπνευστές μιας τέτοιας άστοχης και παραπλανητικής ανακοίνωσης.

  2. Όσοι εμπνεύστηκαν και τελικά έδωσαν τη σύμφωνη γνώμη, από την ΠΔΕ της ΕΠΟ, για την υιοθέτηση στην ανακοίνωση τους τέτοιων αστήρικτων και συκοφαντικών ισχυρισμών, με τους οποίους επιρρίπτονται ευθύνες στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, για το μπάχαλο της οργάνωσης ενός Τελικού, που αντί να αποτελεί τη γιορτή του ποδοσφαίρου, έμελλε να γίνει κρανίου τόπος με δεκάδες τραυματίες και απίστευτης έντασης επεισόδια, οφείλουν πάνω απ’ όλα να αναλάβουν τις βαρύτατες ευθύνες τους.

  3. Οι συνάδελφοι μας, που κλήθηκαν να καλύψουν τα γεγονότα του Τελικού στο Βόλο, με κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσουν το άλλοθι μιας αποτυχημένης διοργάνωσης, που από υποτιθέμενη Γιορτή του ποδοσφαίρου, όπως είχε προαγγελθεί από την ΠΔΕ της ΕΠΟ, έγινε πεδίο πολεμικών συρράξεων.

  4. Καλούμε την ΠΔΕ της ΕΠΟ και τους υπευθύνους της, να ανακαλέσουν την ψευδέστατη και συκοφαντική αναφορά για ευθύνες δήθεν των συναδέλφων μας και των ΜΜΕ που ως όφειλαν προειδοποίησαν για την επικινδυνότητα μιας τέτοιας διοργάνωσης κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες που επικρατούσαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και κάλυψαν με βάση τους δημοσιογραφικούς κανόνες και τη δεοντολογία, τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα και αμαύρωσαν άλλη μία φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

  5. Καλούμε τέλος την Πολιτεία, να αναλάβει και τις δικές της ευθύνες, ώστε μια τέτοια γιορτή του Αθλητισμού, αλλά και κάθε αθλητική διοργάνωση, να διεξάγεται με τους κανόνες που πρέπει και να αποτελούν το επιστέγασμα των αξιών και αρχών του Αθλητισμού».

  zougla newsroom
 • ΕΣΗΕΑ: Αιχμάλωτοι οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ στα παιχνίδια των τραπεζών

  ΕΣΗΕΑ: Αιχμάλωτοι οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ στα παιχνίδια των τραπεζών

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-08 12:36:16 | Πηγή: Ζούγκλα
  Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ για τους χειρισμούς των τραπεζών, που ελέγχουν τον ΔΟΛ και «ακολουθούν παρελκυστική στάση σε σχέση με τις πληρωμές του προσωπικού».

  Ολόκληρη η ανακοίνωση:

  Σε πρωτοφανή εκβιασμό των εργαζομένων του ΔΟΛ εξελίσσεται η συνεχιζόμενη τακτική των τραπεζών, οι οποίες ενώ ελέγχουν πλήρως τον Οργανισμό και έχουν προκηρύξει δύο διαγωνισμούς για την πώλησή του, ακολουθούν παρελκυστική στάση σε σχέση με τις πληρωμές του προσωπικού.

  Μόλις λίγα 24ωρα μετά την «Παγκόσμια Ημέρα της Ελευθερίας του Τύπου», φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι τα διάφορα πολιτικο-επιχειρηματικά κέντρα δεν κάνουν πίσω στην επιδίωξή τους να οδηγήσουν σε οικονομική ασφυξία τον ΔΟΛ, θέλοντας τώρα, στο τέλος, να προκαλέσουν στάση πληρωμών για τη μισθοδοσία των εργαζομένων.

  «Εκδικούνται», δηλαδή, τους εργαζόμενους του ΔΟΛ, οι οποίοι αν και απλήρωτοι επί μήνες, κράτησαν ανοιχτά όλα τα ΜΜΕ του ιστορικού Οργανισμού («ΤΑ ΝΕΑ», «ΤΟ ΒΗΜΑ», το ραδιοσταθμό «ΒΗΜΑ FM», τις ηλεκτρονικές εκδόσεις, τα περιοδικά κ.λ.π), διατηρώντας ταυτοχρόνως σε υψηλό επίπεδο και την αξία της επιχείρησης, την οποία οι τράπεζες πωλούν σήμερα με στόχο να πετύχουν το μεγαλύτερο δυνατό τίμημα.

  Η ΕΣΗΕΑ οφείλει να επαναλάβει προς πάσα κατεύθυνση, και κυρίως προς τις Τράπεζες, αλλά και τον Ειδικό Διαχειριστή, ότι όπως ορίζει η απόφαση του Δικαστηρίου: «Η λειτουργία της επιχείρησης κατά τη διάρκεια της ειδικής διαχείρισης, αποτελεί βασική υποχρέωση του διορισθέντος Ειδικού Διαχειριστή και όχι ζήτημα αναγόμενο στη διακριτική του ευχέρεια».

  Οι Τράπεζες οφείλουν να την σεβαστούν στο ακέραιο και να διαφυλάξουν τα συμφέροντα των εργαζομένων, καταβάλλοντας άμεσα τα δεδουλευμένα τους που αντιστοιχούν στο διάστημα της Ειδικής Διαχείρισης. Άλλωστε, οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ συνεχίζουν απρόσκοπτα τη δουλειά τους παρά τις αντίξοες συνθήκες και κάνουν το καλύτερο δυνατό, κάτι που φέρνει έσοδα πολλαπλάσια από τις δαπάνες, που απαιτούνται για την απρόσκοπτη λειτουργία των Μέσων του Οργανισμού.

  Η διαδικασία αυτή, που υπηρετεί και διασφαλίζει, όχι τυχαία, τον πλουραλισμό της Ενημέρωσης των πολιτών, την ελευθερία της έκφρασης και τη Δημοκρατία, είναι μονόδρομος. Η Ενημέρωση είναι δικαίωμα και η ανεξαρτησία των δημοσιογράφων προϋποθέτει πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα και όχι εκβιαστικές πρακτικές.

 • Survivor vs Your Face Sounds Familiar: Ποιο πρόγραμμα κέρδισε τους τηλεθεατές;

  Survivor vs Your Face Sounds Familiar: Ποιο πρόγραμμα κέρδισε τους τηλεθεατές;

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-08 10:45:34 | Πηγή: Ζούγκλα
  Για άλλη μία Κυριακή το «Your Face Sounds Familiar» βρέθηκε αντιμέτωπο με το Survivor.

  Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το Survivor συγκέντρωσε στο γενικό σύνολο 46,4% και 57,9% στους τηλεθεατές ηλικίας 15-44. Το reality επιβίωσης εκτόξευσε την τηλεθέαση του ΣΚΑΪ έως το 71,7%!

  Το «Your Face Sounds Familiar», από την άλλη, συγκέντρωσε το 15,7% των τηλεθεατών στο σύνολο και το 11% στο δυναμικό κοινό. Η υψηλότερη επίδοση σε τέταρτο έφθασε στο 24,2%.

  Πηγή: govastileto.gr
 • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Δευτέρας

  Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Δευτέρας

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-08 08:00:29 | Πηγή: Ζούγκλα
  Διαβάστε στο zougla.gr τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Δευτέρας.

  Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τους τίτλους στην πρώτη σελίδα των εντύπων.

 • Τα νούμερα τηλεθέασης στην prime time ζώνη του Σαββάτου

  Τα νούμερα τηλεθέασης στην prime time ζώνη του Σαββάτου

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-07 15:32:13 | Πηγή: Ζούγκλα
  Χθες Σάββατο, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να προβάλει ακόμη ένα επεισόδιο από τις audition του «The X Factor 2» έτσι ώστε να ολοκληρωθούν και να προχωρήσουν στην επόμενη φάση. Για πρώτη φορά μάλιστα το Star Academy, το οποίο έγινε Super Star Academy, ήρθε αντιμέτωπο με το talent show του ΣΚΑΪ.

  Όσο για τα νούμερα τηλεθέασης; Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, ο ΣΚΑΪ κατάφερε να αφήσει πίσω του το Epsilon. Συγκεκριμένα το «The X-Factor 2» συγκέντρωσε στο γενικό σύνολο 16,8%, ενώ το Super Star Academy 7,8%.

  Αξίζει να αναφέρουμε πως στην prime time ζώνη, νικητής αναδείχθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» με ποσοστό 19,8%.

  Γενικό σύνολο:

  ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ 19,8%

  THE X FACTOR 2 – 16,8%

  STAR ACADEMY – 7,8%

  Δυναμικό κοινό

  ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ 17,6%

  THE X FACTOR 2 – 17,3%

  STAR ACADEMY – 6,7%

  Πηγή: govastileto.gr
 • Ο σφυγμός των γαλλικών εκλογών με τη σφραγίδα του zougla.gr

  Ο σφυγμός των γαλλικών εκλογών με τη σφραγίδα του zougla.gr

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-06 22:41:04 | Πηγή: Ζούγκλα
  Aπό νωρίς το απόγευμα της Κυριακής και έως την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος της κρισιμότερης για την Ευρώπη εκλογικής αντιπαράθεσης στη Γαλλία, το zougla.gr και η δημοσιογραφική του ομάδα θα σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό για το ότι συμβαίνει στην καρδιά της Ευρώπης.

  Με ανταποκρίσεις από το Παρίσι και το Στρασβούργο, αλλά και με άμεση αναμετάδοση των αποτελεσμάτων μέσα από τα εκλογικά κέντρα των δύο υποψηφίων, το zougla.gr, θα καλύψει έγκαιρα και έγκυρα όλες τις εξελίξεις στη Γαλλική πρωτεύουσα.  
 • Απόψε το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» μάς προσκαλεί σε ένα πάρτι με μουσικές από το ‘60

  Απόψε το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» μάς προσκαλεί σε ένα πάρτι με μουσικές από το ‘60

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-06 18:46:53 | Πηγή: Ζούγκλα
  Ντισκομπάλες, φωτορυθμικά, χορός και μουσικές από το ‘60 μέχρι σήμερα. Το Σάββατο 6 Μαΐου στις 22:00 το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» μας προσκαλεί σε ένα πάρτι. Καλεσμένοι οι Πωλίνα, Τόνυ Σφήνος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Δώρος Δημοσθένους, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Stereo Soul, Κασσιανή Λειψάκη, Εύα Τσάχρα και Άρης Πλασκασοβίτης που ερμηνεύουν γνωστές επιτυχίες.

  Στις ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς η συμμετοχή της 14χρονης Σύνθιας, που καθηλώνει με τη μαγευτική της φωνή. Ιδιαίτερη είναι και η έναρξη της εκπομπής με τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου, σε ρόλο dj, να ξεσηκώνει τους πάντες με τους ντίσκο ρυθμούς της.

  Στην παρέα και οι: Γιώργος Πολυχρονίου, Λάκης Γαβαλάς, Μάγδα Τσέγκου, Μαίρη Μηλιαρέση, Χρήστος Νέζος, Κωνσταντίνος Αγγελίδης, Φάνης Λαμπρόπουλος, Μαρία Φραγκάκη, Χρήστος Σπανός, Τραϊάνα Ανανία, Εύη Σέμπρου, Κλώντια - Άννα Στόγια, Πάνος Τσιλούνης, Γεωργία Γεωργίου, Αναστασία Μοδιώτη, Αντώνης Παπαηλίας, αλλά και 50 χορευτές.

  Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr 
 • Tα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

  Tα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-06 18:04:42 | Πηγή: Ζούγκλα
  Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων στο zougla.gr...


  ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
  ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

  Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

  REAL NEWS

  ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

  ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

  ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


  ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ


  ΤΟ ΧΩΝΙ

  ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
  ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ KONTRANEWS

  Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ  EΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ  TO AΡΘΡΟ
  Η ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ

 • Το τρέιλερ της εκπομπής «Με Αρετή και Τόλμη»

  Το τρέιλερ της εκπομπής «Με Αρετή και Τόλμη»

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-06 13:31:29 | Πηγή: Ζούγκλα
  Η εκπομπή «Με Αρετή και Τόλμη» που θα μεταδοθεί την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 στις 11.30 στην ΕΡΤ 1 μεταξύ άλλων θεμάτων περιλαμβάνει:

  -Στιγμιότυπα από άσκηση του στρατού στο ακριτικό Φαρμακονήσι.

  -Ρεπορτάζ από τη διακλαδική μονάδα ιατρικά υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών η οποία εγκαινιάστηκε πριν από λίγες ημέρες.

  -Ρεπορτάζ με αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού ο οποίος τον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με ένα ελάχιστα διαδεδομένο άθλημα στην Ελλάδα, το ράγκμπι παίζοντας σε μια από τις λίγες ομάδες που υπάρχουν.

  -Εντυπωσιακά πλάνα από άσκηση με Χόβερκραφτ, και ρεπορτάζ από την εκπαίδευση στη Σχολή Ευελπίδων.

  -Εικόνα από το περιστύλιο του Ζαππείου όπου έγινε η τελετή έναρξης της 72ηςΓενικής Συνέλευσης και Συνεδρίου του CISM με αφηγήτρια την ηθοποιό και πρωθιέρεια των Ολυμπιακών Αγώνων Κατερίνα Λέχου και πρωταγωνιστή τον ολυμπιονίκη Δημοσθένη Ταμπάκο.

  Το τρέιλερ της εκπομπής «Αξιωματικός του Ναυτικού πρωταθλητής του ράγμπι» είναι στον παρακάτω σύνδεσμο:


 • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του Σαββάτου

  Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του Σαββάτου

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-06 06:58:31 | Πηγή: Ζούγκλα
  Διαβάστε στο zougla.gr τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του Σαββάτου.

  Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τους τίτλους στην πρώτη σελίδα των εντύπων.
 • Η έξυπνη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη

  Η έξυπνη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη

  Κατηγορία: Media | Συντάκτης: zougla.gr | Ημερομηνία: 2017-05-05 20:39:26 | Πηγή: Ζούγκλα
  Με μία ανάρτησή της στο facebook και με έναν εξαιρετικά τρυφερό τρόπο, η Σία Κοσιώνη ανακοίνωσε επίσημα την εγκυμοσύνη της. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ ανέφερε πως «για μερικούς το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ μήνες θα το παρουσιάζουμε δύο. Παρακαλώ για την κατανόηση σας. Και τη δική του, βέβαια, με όλα αυτά που πρέπει να ακούει καθημερινά και υποχρεωτικά».

           

Σπόνσορες

φιλοξενία ιστοσελίδας
Live News

 • Γίνεται φόρτωση των τελευταίων νέων σε πραγματικό χρόνο